- 1 Ağustos 2014
- 8.810
- 12.560
- 298
O da alinir tabi ama yaninda da evin diger ihtiyaçlarini aliyorsundur =) afiyet olsun buarada =) ben de bebe biskuvisi aliyorum, eskiden utanirdik arkadasimla sanki bize yasakmiş gibiAy ben hazır makarna alıyorum hani soslu varya noddle :)) seviyorum ne yapayım :))
O da alinir tabi ama yaninda da evin diger ihtiyaçlarini aliyorsundur =) afiyet olsun buarada =) ben de bebe biskuvisi aliyorum, eskiden utanirdik arkadasimla sanki bize yasakmiş gibi
Ya yıllar önce aynısı amcamlarda yaşandı. Bigün amcamlardayım Ada'm eli kolu dolu geldi. Normalde de hiç huyu değildir. Yani arasan akşama su su lazım dersen alır da kendi eksik listesi olmadan gidip bişey almaz. Kızı olan kuzenim de aldı bakarken aynı sizin gibi olmayan ürünler farketti. E bunlardan yok dedi. O da x arkadaşla karşılaştık laflarken oda eksiklerini aldı karttan tek çektik o bana nakit verdi dedi. Kuzenim de eksiklerin belli sırada olmadığını karışık olduğunu sonradan öderken hesaplamanın zor olup olmadığını sordu. Amcamda aynı eşin gibi he ikinci kaeım var ona aldım dedi. O alışverişten bişey çıkmadı tabi ama yıllardır amcamın başka bi evi daha olduğuna inanıyoruz bizde kuzenimlerm deSon zamanlarda burayı kendime günlük ettim farkındayım ama akşamdan beri garip bir şüphe içimi kapladı abarttim belki de ama nedense çok taktım.
Kocam markete gitti alışverişe birşeyler almış işte kafasına göre. Ve bardak almış eve ne alaka dedim hiç almaz böyle şeyler heralde çok ucuzdu fise bi bakayım dedim. Eşimin eve getirmediği bir sürü ürün var fisde.
Geçtim yanına hangi taraftaki markete gittin dedim mahallemizdekine gittiğini söyledi. Kimle gittin dedim önce bi durdu bi iki saniye sonra isim verdi. O da mı alışveriş yaptı dedim. Evet evine bir şeyler aldı ben birlikte çekin dedim dedi. Geçtim mutfağa bir şey demeden. Çok sürmedi arkamdan geldi. Neden suratın asık diye sordu. Bir şey yokfalan dedim. Bir market fisinden kimbilir neler çıkardın diyince garibime gitti iki erkeğin markete alışverişe çıkması dedim.
Kapının önünde rastlastik beni lafa tutuyordu gel markete giricem dedim oda geldi gelmişken oda aldı bende kasada benle geldiği için ödedim. Ne var bunda 2. Bi karım varda ona mi götürdüm sandın dedi.
Ben böyle bi tepki verdiği için nedense daha çok takmaya başladım. Evet sadece aptal bir fiş ama çok canımı sıktı nedense. Tek başına yeterli değil bunu biliyorum ama bi kaç ay önce de salakca birseyler yapıp benim guvenimi kirmadi ama şüpheye dusurmustu şimdi bu olay olunca içimi bir şey kemirmeye başladı abarttim yine paranoya mi bağladım naptim
Mesela oraya da bardak almışlar su pompası falan var.yiyecek var herşey iki iki.
2 Nescafe 2 bardak 2 oreo gibi .. yani tek seferde tuketilenler yiyecekler ikili. .hazır çorba falan var .
Belki de gereksiz evham ama içimden bir ses yalan söylüyor diyor.
Ekleme yapıyorum şunu; annesine alsa söylerdi ki annesi bu ürünleri kullanmaz.
Şu bana anormal geldi;
Bahsettiği kişi 50 yaşında falandir karısı olsun 45 .
45 yaşındaki kadın bana annemi çağrıştırıyor. Annem de öyle hazır gıdalar kullanmadigi için babam almaz. Hazır döner Nugget hazır çorba oreo .. ne biliyim sanki onları bahsettiği kişi almadı gibi geldi. Yoksa mesele kimseyi cekmezdi neden çekti diye şüphe uyandirmadi..
O da alinir tabi ama yaninda da evin diger ihtiyaçlarini aliyorsundur =) afiyet olsun buarada =) ben de bebe biskuvisi aliyorum, eskiden utanirdik arkadasimla sanki bize yasakmiş gibi
Hiç zannetmiyorum sevgili Chill migros asla baktırmaz ancak hırsızlık falan olur o zaman bile polis eşliğinde bakılıyor sanırım. Eşimin mağazada kaç kere kamera kaydı istediler şikayet edilince polisle birlikte gelinip bakıldi buyuk firmalarda baktirmazlar surekli yaptiginiz alisveris yeriyse ancak kasa 1 e gider kasiyer ismi yaziyorsa diyebilecegin sey esim dun bardak ve birkac sey almis ama bardak ve digerleri posetlerden cikmadi eğer dünki kasiyerle denk gelirsen sürekli musteriyseniz taniniyorsaniz migrosda o zaman belki hatırlar yanında Biri varsa söyler .İçine bir Kurt düşürmus esin umarım kafandaki soru işaretleri gider .Bende öyle düşünüyorum . Hem yogun oluyor zaten kimse yüzüme bakmaz mağaza müdürüne sor falan derler. Hemde evime çok yakın olduğu için de gitmek istemiyorum.
Acaba markete gidip " esim gecen gun burdan alis veris yapti, ama urunlerin bi cogu yok. Korkuyorumki posetlerken birisi calindi gitti, kamera kayitlarina bakmam mumkunmudur?" Desen yardimci olurlarmiki?
Bu bebe lafı Ankara da çok söylenir Ankara mi memleket :) @Bilgece .Ya aslında evin ihtiyaçlarını genelde eşim alıyor ben sırf bunun için markete giriyorum diyebilirim :))) Bebe bisküvisi ben de çok severdim ama etrafimda hep bebeler olduğu için alma gereksinimi duymadım :))
Off koptum ya annemde de kola seti vardı bir sürü :)Birisi bebe biskuvisimi dedi??
En bi sevdgim.
2 gundur canim cok kotu cekiyordu. Gittim arabayla aldim kocaman kutusunu marketten bugun. Benim degilmis havasiyla tabi.
Ve eve gelince annemde heycanlandi garibim, kutuyu acti hmen icinde hediyelik cam kaseler aradi. Artik vermiyorlarmis hediyeleri.
Hey gidi gunler hey, annem eskiden nasil setler yapardi... tabi her belirli surede kaselerin motifi degisirdi hic bi zaman 6li seti denklestiremedi kadincagiz
Bu bebe lafı Ankara da çok söylenir Ankara mi memleket :) @Bilgece .chiLL başka şüphelerin var mı ?Canım iyice düşün ama sakın ol adamı huylandirma .Eger yardım etseydi birine mutlaka söylerdi bence ya da annesine .Bir arkadas da demis O bekar arkadasa almış olabilir diye.. diğer ihtimal umarım degildir.
Doguluyum dedin ya nerelisinAaa yok kız hani bebe biskuvisi denir ya ondan öyle yazdım yoksa Doguluyum ben. Ama Ankarada la bebe diye dalga geçmek için söylüyorlar saniyorum :))
Doguluyum dedin ya nerelisin
Off koptum ya annemde de kola seti vardı bir sürü :)
HEY gidi hey :)
Bu arada bene bisküvisine bayılırım. Yarın oruçluyum. Şimdi olsa da yesem
Merak ettim :) kocam da Kürt doğulu ondan :)O bende kalsın yaneden sordunuz ki?
Bende yarın alıp iftardan sonra yicemNasil guzel gunlerdi be. Bi ara yine esti alip yemistim, babaannem " bu kime x emi?" Diye sordu. X derken abimin 2 aylik kizini kasdetti, dusun yani. Bana diyemedim.
Ama tadi varya off, eski hatiralar gozumde canlandi o an yiyince. Super bi duygu. Ben 10 yasina kadar yemisim zaten.
Bgun aldigimi yiyemedim abimgilde actigim icin iftari, sahurda kasik kasik yiycem, senin yerinede yerim
Bende yarın alıp iftardan sonra yicemdeli miyiz neyiz haha; ))
Ha haaa :))))ne munasebet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?