Market fişi delil mi?

Ay ben hazır makarna alıyorum hani soslu varya noddle :)) seviyorum ne yapayım :))
O da alinir tabi ama yaninda da evin diger ihtiyaçlarini aliyorsundur =) afiyet olsun buarada =) ben de bebe biskuvisi aliyorum, eskiden utanirdik arkadasimla sanki bize yasakmiş gibi

O da alinir tabi ama yaninda da evin diger ihtiyaçlarini aliyorsundur =) afiyet olsun buarada =) ben de bebe biskuvisi aliyorum, eskiden utanirdik arkadasimla sanki bize yasakmiş gibi

Ya aslında evin ihtiyaçlarını genelde eşim alıyor ben sırf bunun için markete giriyorum diyebilirim :))) Bebe bisküvisi ben de çok severdim ama etrafimda hep bebeler olduğu için alma gereksinimi duymadım :))

Ya yıllar önce aynısı amcamlarda yaşandı. Bigün amcamlardayım Ada'm eli kolu dolu geldi. Normalde de hiç huyu değildir. Yani arasan akşama su su lazım dersen alır da kendi eksik listesi olmadan gidip bişey almaz. Kızı olan kuzenim de aldı bakarken aynı sizin gibi olmayan ürünler farketti. E bunlardan yok dedi. O da x arkadaşla karşılaştık laflarken oda eksiklerini aldı karttan tek çektik o bana nakit verdi dedi. Kuzenim de eksiklerin belli sırada olmadığını karışık olduğunu sonradan öderken hesaplamanın zor olup olmadığını sordu. Amcamda aynı eşin gibi he ikinci kaeım var ona aldım dedi. O alışverişten bişey çıkmadı tabi ama yıllardır amcamın başka bi evi daha olduğuna inanıyoruz bizde kuzenimlerm de

İç sesine güven.

Arkandan mutfağa gelmesi de abes. Başka erkek olsa neye takıldığını bile fark etmeZdi. İş çıkışı buluşup markete gideceği kadar yakında olmaşı şüphelendiğini kişi ya da işyerinden rahatsız eden birisi var mı?

Öte yandan adamın karısıno arayıp anahtarlığo düşmüş sizin alışverş poşetinde olabilir mi diye sorabilir misiniz?? Herhangi bi diyalogunuz var mı?

Birisi bebe biskuvisimi dedi??
En bi sevdgim.
2 gundur canim cok kotu cekiyordu. Gittim arabayla aldim kocaman kutusunu marketten bugun. Benim degilmis havasiyla tabi.
Ve eve gelince annemde heycanlandi garibim, kutuyu acti hmen icinde hediyelik cam kaseler aradi. Artik vermiyorlarmis hediyeleri.
Hey gidi gunler hey, annem eskiden nasil setler yapardi... tabi her belirli surede kaselerin motifi degisirdi hic bi zaman 6li seti denklestiremedi kadincagiz

Bende öyle düşünüyorum . Hem yogun oluyor zaten kimse yüzüme bakmaz mağaza müdürüne sor falan derler. Hemde evime çok yakın olduğu için de gitmek istemiyorum.
Hiç zannetmiyorum sevgili Chill migros asla baktırmaz ancak hırsızlık falan olur o zaman bile polis eşliğinde bakılıyor sanırım. Eşimin mağazada kaç kere kamera kaydı istediler şikayet edilince polisle birlikte gelinip bakıldi buyuk firmalarda baktirmazlar surekli yaptiginiz alisveris yeriyse ancak kasa 1 e gider kasiyer ismi yaziyorsa diyebilecegin sey esim dun bardak ve birkac sey almis ama bardak ve digerleri posetlerden cikmadi eğer dünki kasiyerle denk gelirsen sürekli musteriyseniz taniniyorsaniz migrosda o zaman belki hatırlar yanında Biri varsa söyler .İçine bir Kurt düşürmus esin umarım kafandaki soru işaretleri gider .

Buyuk ihtimal gormuyceksin konu sahibi tekrar surya yapistiriyim chiLL

Acaba markete gidip " esim gecen gun burdan alis veris yapti, ama urunlerin bi cogu yok. Korkuyorumki posetlerken birisi calindi gitti, kamera kayitlarina bakmam mumkunmudur?" Desen yardimci olurlarmiki?

Kamera kayitlarina bakmak istedgini soyle ve bak bakalm yanindaki kisi kim. Soyledigi arkdasimi? Yada bambaska birimi? Yada hatta bi kadinmi?

Ya aslında evin ihtiyaçlarını genelde eşim alıyor ben sırf bunun için markete giriyorum diyebilirim :))) Bebe bisküvisi ben de çok severdim ama etrafimda hep bebeler olduğu için alma gereksinimi duymadım :))
Bu bebe lafı Ankara da çok söylenir Ankara mi memleket :) @Bilgece . chiLL başka şüphelerin var mı ?Canım iyice düşün ama sakın ol adamı huylandirma .Eger yardım etseydi birine mutlaka söylerdi bence ya da annesine .Bir arkadas da demis O bekar arkadasa almış olabilir diye.. diğer ihtimal umarım degildir.

Off koptum ya annemde de kola seti vardı bir sürü :)
HEY gidi hey :)
Bu arada bene bisküvisine bayılırım. Yarın oruçluyum. Şimdi olsa da yesem

Aaa yok kız hani bebe biskuvisi denir ya ondan öyle yazdım yoksa Doguluyum ben. Ama Ankarada la bebe diye dalga geçmek için söylüyorlar saniyorum :))

Off koptum ya annemde de kola seti vardı bir sürü :)
HEY gidi hey :)
Bu arada bene bisküvisine bayılırım. Yarın oruçluyum. Şimdi olsa da yesem

Nasil guzel gunlerdi be. Bi ara yine esti alip yemistim, babaannem " bu kime x emi?" Diye sordu. X derken abimin 2 aylik kizini kasdetti, dusun yani. Bana diyemedim.

Ama tadi varya off, eski hatiralar gozumde canlandi o an yiyince. Super bi duygu. Ben 10 yasina kadar yemisim zaten.
Bgun aldigimi yiyemedim abimgilde actigim icin iftari, sahurda kasik kasik yiycem, senin yerinede yerim

Bende yarın alıp iftardan sonra yicem deli miyiz neyiz haha; ))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…