Guvenıyor musunDemwk ki güveniyorum bunu böylece anlamış oldum
Guvenmiyorum sözlük açık güveniyorum a çevirmiş farketmedim kusurabakma.Guvenıyor musun
Sanırım guvenmıyrm yazacaktın
Zaten guvenmemek lazım
Lakın suphe duyulacaksa bu birden olmaz
Sınyaller veren bışıler olur kanımca
Ama bışi yok dıosan onemseme
Bütün sayfaları okudum. Nedense arkadaşların aksine, eşinizin sizi aldattığını düşünmüyorum. Aldatacak adam emin olun bir fişle değil, birçok şeyle bunu belli eder. Peşi sıra gelir fireler.. Ya gerçekten doğru söylüyor, ya da sizin sevmediğiniz birisine almış ürünleri. İnsan suçlu olmasa bile sorulan bir soruyla bile panik oluyor bazen. Bende çoğu kez böyle oluyor, oysa ki kendimi biliyorum. eminim yani. Bence dediğim gibi aldatma gibi bir şey yok. Sadece söyleyemediği bir şey var gibi.
Bende katılıyrm yakın takıbe al beyefendıyıGuvenmiyorum sözlük açık güveniyorum a çevirmiş farketmedim kusurabakma.
Aslında normal bir hayatımız yok bu yüzden tartmak çok zor oluyor. Daha öncede şüphelerim oldu ama aklimdaki supheler delil yetersizliginden serbest bırakıldı ya da kalibina uygun izahlar geldi.
Yine de çok bariz şu oldu bu oldu diyemiyorum.
Burdaki bir çok kadın hislerine güven diyor. Ben hislerimi hafife aldım hep. Belki de bu yüzden hep direkten döndü yaşananlar
Yahu baskasi senle markete girdi diye sen baskasinin alisverisini oder misin ALLAH askina? Fitne fesat sokmak istemem ama akil var mantik var.
Birde 2 kisilik hersey ve hazir. O adamin evinde bardakmi yokmus 2 tane bardak almis?
Yeni bir yapiya hazırlık gibi.
Bizde hep esimle yapariz. Fisleri atsam bile esim kizar. Atma hemen der. Dogruda diyor. Bir iki sey degismek istedim ama fisleri atmis oldugumdan degistiremedim mesela. Birde hesap yapar dogrumu almislar diye
Dedigim gibi hanim efendide eger bizim gibi fislere bakmiyorduysa ve ALLAH edecek iste bakacagi gelmistir.
Bilemiyoruz. Mubarek gun adamin gunahinida almak istemeyiz tabi ama kuskulandirici bir durum. Bence yemis gibi gorunup takibe alsin.
Yani 2 2 oluşu beni de rahatsız etti işte. İki kişilik idareten bir ev var oraya alıp koyuyorlar gibi. 2 bardak alıyor mesela neden 6 li almadınOncelikle seni aldatiyorsa nasil fiş eline gecti yani atma gerekgi duymadiysa bisey yoktur bence..
Ama benim anlamadigim neden 2li hersey belki dogruda soyluyor olabilir ama keske beklemede kalip birsey demeseydiniz takibi cogaltsaydiniz. Hesap dokumlerine falan bakin
Yani 2 2 oluşu beni de rahatsız etti işte. İki kişilik idareten bir ev var oraya alıp koyuyorlar gibi. 2 bardak alıyor mesela neden 6 li almadın
Son zamanlarda burayı kendime günlük ettim farkındayım ama akşamdan beri garip bir şüphe içimi kapladı abarttim belki de ama nedense çok taktım.
Kocam markete gitti alışverişe birşeyler almış işte kafasına göre. Ve bardak almış eve ne alaka dedim hiç almaz böyle şeyler heralde çok ucuzdu fise bi bakayım dedim. Eşimin eve getirmediği bir sürü ürün var fisde.
Geçtim yanına hangi taraftaki markete gittin dedim mahallemizdekine gittiğini söyledi. Kimle gittin dedim önce bi durdu bi iki saniye sonra isim verdi. O da mı alışveriş yaptı dedim. Evet evine bir şeyler aldı ben birlikte çekin dedim dedi. Geçtim mutfağa bir şey demeden. Çok sürmedi arkamdan geldi. Neden suratın asık diye sordu. Bir şey yokfalan dedim. Bir market fisinden kimbilir neler çıkardın diyince garibime gitti iki erkeğin markete alışverişe çıkması dedim.
Kapının önünde rastlastik beni lafa tutuyordu gel markete giricem dedim oda geldi gelmişken oda aldı bende kasada benle geldiği için ödedim. Ne var bunda 2. Bi karım varda ona mi götürdüm sandın dedi.
Ben böyle bi tepki verdiği için nedense daha çok takmaya başladım. Evet sadece aptal bir fiş ama çok canımı sıktı nedense. Tek başına yeterli değil bunu biliyorum ama bi kaç ay önce de salakca birseyler yapıp benim guvenimi kirmadi ama şüpheye dusurmustu şimdi bu olay olunca içimi bir şey kemirmeye başladı abarttim yine paranoya mi bağladım naptim
Mesela oraya da bardak almışlar su pompası falan var.yiyecek var herşey iki iki.
2 Nescafe 2 bardak 2 oreo gibi .. yani tek seferde tuketilenler yiyecekler ikili. .hazır çorba falan var .
Belki de gereksiz evham ama içimden bir ses yalan söylüyor diyor.
Ekleme yapıyorum şunu; annesine alsa söylerdi ki annesi bu ürünleri kullanmaz.
Şu bana anormal geldi;
Bahsettiği kişi 50 yaşında falandir karısı olsun 45 .
45 yaşındaki kadın bana annemi çağrıştırıyor. Annem de öyle hazır gıdalar kullanmadigi için babam almaz. Hazır döner Nugget hazır çorba oreo .. ne biliyim sanki onları bahsettiği kişi almadı gibi geldi. Yoksa mesele kimseyi cekmezdi neden çekti diye şüphe uyandirmadi..
Canim insaALLAH yaniliyoruzdur hep beraber. Ama icinde bir kusku varsa. Bir muddet unutmus gibi davran. Marketten falan geldiginde fis falan sorma ki yine onemsemedigini unuttugunu dusunsun. Yine fisi unutur nasılsa.Evet böyle yeni bi yapı gibi ya da geçici konaklama yeri gibi. .
adam neden bardak aldı ben ona takıldım işte bildiginiz düz bardak lokantalarda olan. Bi cezbedici yani da yok. 2.5 tl tanesi hani bir fırsatta değil ki gördük bunu alalım desinler. .
Ya yıllar önce aynısı amcamlarda yaşandı. Bigün amcamlardayım Ada'm eli kolu dolu geldi. Normalde de hiç huyu değildir. Yani arasan akşama su su lazım dersen alır da kendi eksik listesi olmadan gidip bişey almaz. Kızı olan kuzenim de aldı bakarken aynı sizin gibi olmayan ürünler farketti. E bunlardan yok dedi. O da x arkadaşla karşılaştık laflarken oda eksiklerini aldı karttan tek çektik o bana nakit verdi dedi. Kuzenim de eksiklerin belli sırada olmadığını karışık olduğunu sonradan öderken hesaplamanın zor olup olmadığını sordu. Amcamda aynı eşin gibi he ikinci kaeım var ona aldım dedi. O alışverişten bişey çıkmadı tabi ama yıllardır amcamın başka bi evi daha olduğuna inanıyoruz bizde kuzenimlerm de
hanı kasadakıler sorar market kartınız varmı dıye 2-3 tl ındırım ıcın
oyle bırıne sordular adam yok dedı
esım bende var benımkılerle bırlıkte tek seferde fıs kesın dedı
aynı bu saydıklarınız vardı gencler unıversıte cagları
bekar evıne alınan urunler tarzı
onlarınkı kasadan gectı tutarını odedıler gerı kalan bızım tutarımızı bız odedık fıs halıyle esımde kaldı
kasadakıne daha kolay gelıyor ona ayrı bıze ayrı fiş kesmekdenseNeden fisi bir kessinler ki o zaman
Karti kullanmalari icin verebilir de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?