Market fişi delil mi?

Demwk ki güveniyorum bunu böylece anlamış oldum
Guvenıyor musun
Sanırım guvenmıyrm yazacaktın
Zaten guvenmemek lazım
Lakın suphe duyulacaksa bu birden olmaz
Sınyaller veren bışıler olur kanımca
Ama bışi yok dıosan onemseme

Bütün sayfaları okudum. Nedense arkadaşların aksine, eşinizin sizi aldattığını düşünmüyorum. Aldatacak adam emin olun bir fişle değil, birçok şeyle bunu belli eder. Peşi sıra gelir fireler.. Ya gerçekten doğru söylüyor, ya da sizin sevmediğiniz birisine almış ürünleri. İnsan suçlu olmasa bile sorulan bir soruyla bile panik oluyor bazen. Bende çoğu kez böyle oluyor, oysa ki kendimi biliyorum. eminim yani. Bence dediğim gibi aldatma gibi bir şey yok. Sadece söyleyemediği bir şey var gibi.

Guvenıyor musun
Sanırım guvenmıyrm yazacaktın
Zaten guvenmemek lazım
Lakın suphe duyulacaksa bu birden olmaz
Sınyaller veren bışıler olur kanımca
Ama bışi yok dıosan onemseme
Guvenmiyorum sözlük açık güveniyorum a çevirmiş farketmedim kusurabakma.
Aslında normal bir hayatımız yok bu yüzden tartmak çok zor oluyor. Daha öncede şüphelerim oldu ama aklimdaki supheler delil yetersizliginden serbest bırakıldı ya da kalibina uygun izahlar geldi.

Yine de çok bariz şu oldu bu oldu diyemiyorum.
Burdaki bir çok kadın hislerine güven diyor. Ben hislerimi hafife aldım hep. Belki de bu yüzden hep direkten döndü yaşananlar

Evet ya da söylemedigi bir şey var ..

Bende katılıyrm yakın takıbe al beyefendıyı
Ins yanılıyorsundur
Temkınlı olmakta fayda var

Oncelikle seni aldatiyorsa nasil fiş eline gecti yani atma gerekgi duymadiysa bisey yoktur bence..
Ama benim anlamadigim neden 2li hersey belki dogruda soyluyor olabilir ama keske beklemede kalip birsey demeseydiniz takibi cogaltsaydiniz. Hesap dokumlerine falan bakin

Evet böyle yeni bi yapı gibi ya da geçici konaklama yeri gibi. .
adam neden bardak aldı ben ona takıldım işte bildiginiz düz bardak lokantalarda olan. Bi cezbedici yani da yok. 2.5 tl tanesi hani bir fırsatta değil ki gördük bunu alalım desinler. .

Yani 2 2 oluşu beni de rahatsız etti işte. İki kişilik idareten bir ev var oraya alıp koyuyorlar gibi. 2 bardak alıyor mesela neden 6 li almadın

Yani 2 2 oluşu beni de rahatsız etti işte. İki kişilik idareten bir ev var oraya alıp koyuyorlar gibi. 2 bardak alıyor mesela neden 6 li almadın

Ben şuna kesinlikle inaniyorum kadin hisseder hissetmese bile allah bi sekilde karsina cikarir kurcalayip ya feraha kavuşursun ya da kotu sonuca.
Bende de oyle oldu nişanliyken cnm. Cok gereksiz birsey duydum nisanlim hakkinda ama ustune gidilecek bir konu degildi dedikoduydu o dedikodunun aslı yoktu ama biraz ustune gidince baska kotu kokular geliyor sonra daha da kurcaladim daha da dahada derken kotu son malesef sevgiliyken aldatilmişim.

Tüm teorilerden gidelim:
1)iyilik yaptı.-> neden sizden saklasın?
2)annesine vs aldı.->niye hazır gıdalar abur cuburlar hemen tüketmelik şeyler var?
3)arkadaşına aldı diyelim.->2 bardak,pompa ne alaka?

Aslında her şeyi karıştıran o 2 bardak...
Ben bu 3 seçeneği de mantıklı bulmadım ama dediğiniz gibi ev olabilme ihtimali bunlardan en mantıklısı...

Su pompasini erkek dusunmez diyen olmus..benim kocam birakin su pompasini temizlik malzemesi bile alir getirie bide huylandigi yerlere doker tabi ben de arkasndan temzlerim..sadece doker birakir dusunmez temizligini :)) bemce aldatmiyo ama su da var apart diyen olmus apartta baskasinin kullandigi pompayi kullanmakmistemeyen olabilir... chiLL insallah yaniliyosundur bambaska sacmasapan bisi ciksin altından insallahhh

Benim k.valide 61 yaşında abur cubur almayi bayılır. Yemeklik almaz onları alır. Herkes bir değil ki...

Benim eşimde bazen yanında biri varsa onunkileri de öder.

Canim insaALLAH yaniliyoruzdur hep beraber. Ama icinde bir kusku varsa. Bir muddet unutmus gibi davran. Marketten falan geldiginde fis falan sorma ki yine onemsemedigini unuttugunu dusunsun. Yine fisi unutur nasılsa.
Veya market sonrasi takibe al.

Benim eşim hepsini bir geç hayatta demez çok ilginç ve saçma geldi bana am eşinin fişi eve getirmeside ilginç saklicak bişeyi olsa diyede düşündüm bide ben fişleri hiç almıyorum yav

Ben de arkadaşların takıldığı şeylere takıldım. Şimdi diyelim ki markette adamla karşılaştı o söylediği adama aldı . Fiste ayrı ayrı geçmesi tuaf .2 konu bardak . Evli hiç kimse eve 2 tane düz bardak almaz .Ben olsa makete kesinlikle gidip bakardım. Markete gidin cüzdan bulundu mu diye sorun. Sonra eşimle dün alışveriş yapmıştık cüzdanı bura da unuttuğunu düşünüyoruz. Kameradan kontrol edelim de.

Yeni yaşanmış olsa aha diğer evi bulduk derdim

hanı kasadakıler sorar market kartınız varmı dıye 2-3 tl ındırım ıcın
oyle bırıne sordular adam yok dedı
esım bende var benımkılerle bırlıkte tek seferde fıs kesın dedı
aynı bu saydıklarınız vardı gencler unıversıte cagları
bekar evıne alınan urunler tarzı
onlarınkı kasadan gectı tutarını odedıler gerı kalan bızım tutarımızı bız odedık fıs halıyle esımde kaldı

Neden fisi bir kessinler ki o zaman
Karti kullanmalari icin verebilir de

Neden fisi bir kessinler ki o zaman
Karti kullanmalari icin verebilir de
kasadakıne daha kolay gelıyor ona ayrı bıze ayrı fiş kesmekdense
sankı hepsını bız yapmısız gıbı oldu adamlar kendı tutarlarını odeyıp hızlıca cıktılar bız gerı kalanların kasadan gecmesını bekleyıp gerı kalan tutarı odedık
o an oyle gelıstı olabılıyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…