Markette çalışan çocuktan hoşlanıyorum

2si1arada

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2012
1.637
755
123
Merhabalar arkadaşlar konuyu buraya açıyorum bu bir dert mi aslında bilmiyorum yanlışsa taşınabilir , ben markette çalışan çocuktan hoşlanıyorum yani çocuk dediğimde 24-25 yaşlarındadır diye tahmin ediyorum sanki bana karşı bir ilgisi var. Hazirandan beri çalışıyor markette ve beni gördüğünde devamlı bana bakıyor , benim olduğum reyonlara geliyor ,yanımda durup ürünlerle ilgileniyor. Yanından geçerken arkadaşları hep ona ismiyle bağırarak sesleniyorlar , hatta bir kere bu hoşlandığım şahıs dedi ki arkadaşına tam ben ordan geçerken bana bakıp; gelirse beni ara dedi, vardiyalı çalışıyor her hafta vardiya değişiyor, şimdi sabahtan dörde kadar markette, ben hep onun markette olduğu zamanlar da gidiyorum markete, uzaktan falan beni gördüğünde hep bana bakar,dışarda da karşılaştığımızda dönüp hep bana bakar, ben de dışardan ciddi bir tip duruyorum diye düşünüyorum . Yani hoşlansa bile söyleyemez belki . Hem markette söyleyemez sonuçta çalıştığı ortam , sizce onunla nasıl iletişime geçsem ? Konuşmak istiyorum onunla , bana taktik verrir miisinz ? Yani ben daha önce böyle olmamıştım herhalde, ciddi bir ilişkiden çıktım bir sene olacak nerdeyse. Hayatıma kimseyi almadım , bankada çalışırken çalışma arkadaşlarından olsun müşterilerden olsun çok kişi tanışmak istedi ama ben istemedim kimseyi ama şuan gerçekten baya etkilendim ondan.. Sizce nasıl yol izlemeliyim ona nasıl cesaret verebilirim eğer benden hoşlanıyorsa benimle tanışması için ? Adım çıksın istemiyorum mahallede tanıınmış kişiliklerdeniz aile olarak.. Görüşlerinizi bekliyorm . .

Ohoo hit markete yanina gelince gülümse ve basla muhabbete hadi hayırlı olsun.

Ohoo hit markete yanina gelince gülümse ve basla muhabbete hadi hayırlı olsun.
Malesef bende o kadar cesaret yok artı ne diye muhabbet edebilirim ki :) Bir de benden hoşlanmıyorsa yanlış düşünoyrsam iyi olmaz yani adım falan çıkar :)

Tuh yaa bi yaka karti olaydi iyiydi :) arkadaslari bi de soyadini duyursalar keske
Aynen durmadan adını söyleyip duruyorlar ben ordayken bağıra bağıra soyadını da söyleselerdi iyi olurdu ama faceini de bulsam şimdi karambolde kalıp eklesesem mi eklemesem mi diye düşünecektim ama en azından hayatını araştırmış olurdum sevgilisi var mı yok mu :) en azından izlenim olurdu bi fikir olurdu benim için :) ay inanamıyorum yaptıkalrıma liseli kızlara döndüm :)

yani vardiye saatlerini bile takip ettiğinize göre ciddi ciddi ilgileniyorsunuz

Malesef bende o kadar cesaret yok artı ne diye muhabbet edebilirim ki :) Bir de benden hoşlanmıyorsa yanlış düşünoyrsam iyi olmaz yani adım falan çıkar :)

Niye adin ciksinki? Bu yanlis birsey degilki?

Bu hisler cok guzel yaa bana sevgilisi yok gibi geldi anlattiklarinizdan.Filmlerde ne guzel oluyor ya oglan hemen aciliyo kiza pesinden gidiyor bizim de taktik yapmaktan canimiz cikiyo haksizlik bu

Bu hisler cok guzel yaa bana sevgilisi yok gibi geldi anlattiklarinizdan.Filmlerde ne guzel oluyor ya oglan hemen aciliyo kiza pesinden gidiyor bizim de taktik yapmaktan canimiz cikiyo haksizlik bu

Ahahah keşke filmlerde ki gibi güzel olsa her şey :) resmen 17- 18 yaşında ki kızlara döndüm :)

bir dahaki gittiğinizde birşeyi yerini sorma bahanesi ile yardım isteyin,bu şekilde belki bir başlangıç olur

Sen adini soyadini duyursan o eklese ilk adimi o atsa .Yaninda bir arkadasini gotur sakayla karisik adinla soyadinla hitap etsin olur mu ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…