Yaka karti falan var miydi isim soyisim ogrensen sosyal medyadan eklerdin belki.
Tuh yaa bi yaka karti olaydi iyiydi :) arkadaslari bi de soyadini duyursalar keskeHayır maalesef adını biliyorum ama soyadını bilmiyorum . :)
Malesef bende o kadar cesaret yok artı ne diye muhabbet edebilirim ki :) Bir de benden hoşlanmıyorsa yanlış düşünoyrsam iyi olmaz yani adım falan çıkar :)Ohoo hit markete yanina gelince gülümse ve basla muhabbetehadi hayırlı olsun.
Aynen durmadan adını söyleyip duruyorlar ben ordayken bağıra bağıra soyadını da söyleselerdi iyi olurdu ama faceini de bulsam şimdi karambolde kalıp eklesesem mi eklemesem mi diye düşünecektim ama en azından hayatını araştırmış olurdum sevgilisi var mı yok mu :) en azından izlenim olurdu bi fikir olurdu benim için :) ay inanamıyorum yaptıkalrıma liseli kızlara döndüm :)Tuh yaa bi yaka karti olaydi iyiydi :) arkadaslari bi de soyadini duyursalar keske
Malesef bende o kadar cesaret yok artı ne diye muhabbet edebilirim ki :) Bir de benden hoşlanmıyorsa yanlış düşünoyrsam iyi olmaz yani adım falan çıkar :)
Bu hisler cok guzel yaaAynen durmadan adını söyleyip duruyorlar ben ordayken bağıra bağıra soyadını da söyleselerdi iyi olurdu ama faceini de bulsam şimdi karambolde kalıp eklesesem mi eklemesem mi diye düşünecektim ama en azından hayatını araştırmış olurdum sevgilisi var mı yok mu :) en azından izlenim olurdu bi fikir olurdu benim için :) ay inanamıyorum yaptıkalrıma liseli kızlara döndüm :)
yani vardiye saatlerini bile takip ettiğinize göre ciddi ciddi ilgileniyorsunuz
Niye adin ciksinki? Bu yanlis birsey degilki?
Bu hisler cok guzel yaabana sevgilisi yok gibi geldi anlattiklarinizdan.Filmlerde ne guzel oluyor ya oglan hemen aciliyo kiza pesinden gidiyor bizim de taktik yapmaktan canimiz cikiyo haksizlik bu
Canim sana baktiginda gulumse sende,en guzel cesaret verme bicimi
Gordugunuz zaman gulumseyin birseyler sorun urunlerle ilgili :)Ahahah keşke filmlerde ki gibi güzel olsa her şey :) resmen 17- 18 yaşında ki kızlara döndüm :)
Yanlış değil ama bilinse yine hoş olmaz ailem duyarsa hoş karşılamaz yoksa etraftakilerin dedikleri benim çokta umrumda olmaz ama işte ailem duyar diye korkum cekincem o yönde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?