Sen kimsin bana hadsiz diyorsun kendi capini sorgula once.Yok Canım bastan sona okudum.asagılamış resmen hadsiz..
Malesef bende o kadar cesaret yok artı ne diye muhabbet edebilirim ki :) Bir de benden hoşlanmıyorsa yanlış düşünoyrsam iyi olmaz yani adım falan çıkar :)
reyonlarda yanına geliyorsa bir ürün hakkında soru sor. iyi mi kötümü acaba diye fikrini sor vs öyle başla konusmaya zor değil gibiMerhabalar arkadaşlar konuyu buraya açıyorum bu bir dert mi aslında bilmiyorum yanlışsa taşınabilir , ben markette çalışan çocuktan hoşlanıyorum yani çocuk dediğimde 24-25 yaşlarındadır diye tahmin ediyorum sanki bana karşı bir ilgisi var. Hazirandan beri çalışıyor markette ve beni gördüğünde devamlı bana bakıyor , benim olduğum reyonlara geliyor ,yanımda durup ürünlerle ilgileniyor. Yanından geçerken arkadaşları hep ona ismiyle bağırarak sesleniyorlar , hatta bir kere bu hoşlandığım şahıs dedi ki arkadaşına tam ben ordan geçerken bana bakıp; gelirse beni ara dedi, vardiyalı çalışıyor her hafta vardiya değişiyor, şimdi sabahtan dörde kadar markette, ben hep onun markette olduğu zamanlar da gidiyorum markete, uzaktan falan beni gördüğünde hep bana bakar,dışarda da karşılaştığımızda dönüp hep bana bakar, ben de dışardan ciddi bir tip duruyorum diye düşünüyorum . Yani hoşlansa bile söyleyemez belki . Hem markette söyleyemez sonuçta çalıştığı ortam , sizce onunla nasıl iletişime geçsem ? Konuşmak istiyorum onunla , bana taktik verrir miisinz ? Yani ben daha önce böyle olmamıştım herhalde, ciddi bir ilişkiden çıktım bir sene olacak nerdeyse. Hayatıma kimseyi almadım , bankada çalışırken çalışma arkadaşlarından olsun müşterilerden olsun çok kişi tanışmak istedi ama ben istemedim kimseyi ama şuan gerçekten baya etkilendim ondan.. Sizce nasıl yol izlemeliyim ona nasıl cesaret verebilirim eğer benden hoşlanıyorsa benimle tanışması için ? Adım çıksın istemiyorum mahallede tanıınmış kişiliklerdeniz aile olarak.. Görüşlerinizi bekliyorm . .
Olabilir valla o zaman beklemede kal bence,hoslaniyorsa mutlaka konusmaya calisir malumnuz erkekler iclerinde tutamazlarBBaşka arkadaşım olsaydı aynı durumda derdim senden hoşlanıyor diye ama şimdi konu kendim olunca diyorum ki bana psikolojik mi böyle geliyor:)
Malesef bende o kadar cesaret yok artı ne diye muhabbet edebilirim ki :) Bir de benden hoşlanmıyorsa yanlış düşünoyrsam iyi olmaz yani adım falan çıkar :)
Arkadasım nasıl yazıyorsun valla bişi anlamadım..Sen kimsin bana hadsiz diyorsun kendi capini sorgula once.
Git de raftakileri indir cocugu da temizlige cagir diyenlere efelen.
Raflari yere indirmeye gelene kadar medeni cesaretiniz olsun.
Anlasan sasardim zaten. Sen en iyisi demin ki gibi kendin yaz kendin oyna, sen sag ben selamet.Arkadasım nasıl yazıyorsun valla bişi anlamadım..
Bir daha yaz anliyim..
İnsanların konularına atlayıp asagılamayı seviyorsun dimi neyse ugrasmıyacam..Anlasan sasardim zaten. Sen en iyisi demin ki gibi kendin yaz kendin oyna, sen sag ben selamet.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?