Bence yüksek bi rafa uzan boyle yuksekte duran birseyi almaya calis belki yardima ne gelir. Veya biseyleri devir. Ellerini doldur iyice elinden cam kavanoz fln dusur..kirilcak bisi.. toplamaya calis felan. Sonra ondan degilde baska isciden yardim iste. Ilgileniyorsa zaten hemen o gelir
Anlamadım canimprofilindeki fotodan kardesi rahatsiz olan konu sahibesi sandimsakincasi yoksa degistir canim karistirabilirler bir anlik
onu yapma bir tuhaf oluyor gerçekten.arkadaşım garson bir çocuktan hoşlanınca ben adı soyadıyla seslendim.sonradan düşündükte rezillik oldu.çocukla sevgili oldular ama kız sürekli laf atıyordu :) nasılsınız falan diye.kafe kapanana kadar oturup uyukluyorduk nerdeyse.ama çocuk baya gülmüştü o hallerine
Ben bu konuyu kızlar soruyorda da görmüstüm sanki :)
Ee guzelim surekli bana bakiyor,arkadaslari adini soyleyip guluyor falan hoslanmayan erkek niye boyle davransinki?hem eften puften biseyler sorup ta konusmaya calissan bu defada diyecek kiz benle konusmak icin bahane ariyor diyecek ee bence sadece gulumsemen,komik duruma dusmenden daha iyidir guzelim yinede sen bilirsin
Öyle kavanoz kırılacak bişi de düşüremem ki herkes toplanır başıma:) şampuan felan dusurebilirim ama güzel fikir ay neler konuşuyorum neler diyorum suan :) o üst raflara uzanma işini bende düşündüm ama aramızda pek boy farki yok
Hayır maalesef adını biliyorum ama soyadını bilmiyorum . :)
Gir marketteki herhangi bir urunden.Muhabbete nasıl ggircem mm ki:)
Kredi kartiyla alisveris yap bir kere. Kartla alisveris yapmadim ama senin isim soyisim cikiyordur herhalde fişi verirken? Bir onu dene. Isim soyisim ogrendikten snra bir sey yapmiyorsa birak ugrasma.
Kasa da olsa onu yapardım :) ama kasada görevli değil . :)
Adını faceden arat sonra calisyigi marketlerde arat belki bilgilerinde vardır.
Şehir falan olarak arat
Şampuan düşürme yöntemi olabilir
Bugun sana bir yasadigimi anlatiyim. 1 aydir bi cocukla konusuyordum. Beni her gun arayip mesajlar atiyordu. Ama dis gorunusunde icime sinmeyen seyler vardi. Gorue konusu acildiginda gecistiriyordum. Bir sebepten tartistik iki uc gun konismadik. Faceboolum olmadigi icin hic faceten bakamamstim. Pazar aksami bir baktim 2009dan beri iliskisi var yaziyordu. Dun yazdiginda ogrendigimi soyledm ve heryerden birbirimzi sildk. O kdr iyi davraniyordu ki sanirsn hayatinda kimse yokk. Boyle sadece bakmasina hemen aldanma yani canim sende hayal kirikligna ugrama benjm gibi. Cok begeniyorsa istiyorsa gelir konusr anacm cesaretli olsum biraz. Hic hareket yoksa vardr hayatinda birileri
Sen simdi bu cocugu görmek icin ne paralar harcamis cebinde para birakmamissindirgit bitmis bir ürünün daha kalip kalmamis oldugunu sor bir müsteri gibi yok bunlarda hemen bitiyor felan de yoksa bitcek paraciklar
Bende iste soyadını bilsem faceden Araştırıcam sevgilisinin olup olmadığını öğrenmis olsam ona göre davranırdim ama soyadını da nasıl öğrencem
Aratmadımmm mi sanıyorsunbizim mahallede o market in iki ayrı Şubesi var diğerini buldum faceden sayfa açmış lar ona ,belki orda da tanıdıkları vardır diye dusundum orda calisan insanların profiline girip arkadaşlarına bile baktım arkadaşları kapalı olanların begenilerine baktım ama sonuç yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?