Polemik yapilmaz polemige girilir yavrum. Evet konuya devam et sen kirilan kavanozlar yer paspaslayan market calisani fln...
Gidecem en sonunda nüfus cüzdanimi dusurcem o olacak bu kadar eziyete gerek kalmaz
Oda ters düşer
yahu ters düşse bile sonuçta o kendi alcak yerden adıma bakcak bana vercek bende teşekkür edip kirpiklerimi kirpistircam
Yaka kartı takmıyor musunuz diyip gülümse. Adam sana resmen koşmuş sen de küçük bir espriyle ona yürü :)Tuh yaa bi yaka karti olaydi iyiydi :) arkadaslari bi de soyadini duyursalar keske
Ailen istemeyecekse hiç o topa girme.yarın da konu acarsın ailem markette calışıyor diye istemiyor!
Polemik yapilmaz polemige girilir yavrum. Evet konuya devam et sen kirilan kavanozlar yer paspaslayan market calisani fln...
Haddini bil..
İnsanları Nasıl aşagılabiliyorsun ..
Yok Canım bastan sona okudum.asagılamış resmen hadsiz..Hani birşeyler kır , o gelip silsin v.s denmiş ya bence bunun üzerine yazmış o. Yani önerileri eleştirmiş , çalışanları değil sanki.
Verilen en iyi cevap buydu bence. bir değerlendirilmeli.Ben olsam hiç girmem şu nerede muhabbetine . Gozle gorulen bir şey sonuçta sacma bir bahane olur, muhabbete girmek istediğin belli istekli gibi görünme.
Sana tavsiyem ise kimliği değilde başka bir eşyanı yanlışlıkla düşürüp (!) muhabbete girmen.
Ne olabilir bere olur, eldiven olur, üstüne aldığım hırkayı cantana takarsin o kaymış olur. Onu dusurup cikman.
Adam pesindeyse hemen verir tesekkur eder bu hırkayı çok seviyordum der uzaklasirsin. Oralarda değilse gider ararsin 5 dk sonra yanlışlikla bulamazsın şans işte ona sorarsin :)
Ben olsam o yanimdayken kaydiriverirdim hırkayı çantadan.
Sen kendi hadsiz yorumuna bak.Ne kadar hadsizce bir yorum bu.
Anlama kabiliyeti baska bisey.Hani birşeyler kır , o gelip silsin v.s denmiş ya bence bunun üzerine yazmış o. Yani önerileri eleştirmiş , çalışanları değil sanki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?