Ürün fiyatı sorarak ben şu ürünün fiyatını göremedim acaba yardimci olabilir misiniz yada x reyonu arıyorum ama bulamadim.Muhabbete nasıl ggircem mm ki:)
Konu sahibi de her ihtimali degerlendirmis. En akla yatkin olan urun sorma tavsiyelerine cevap vermeye tenezzul etmemis.
Bir garip geldi valla
Kendini eglendiriyo heralde yazik cocuga birakalim eglensinBende ürün sor dedim cvp yok konu sahibi ne bekliyo acaba tren bekliyosan gelmez o tren
Çocuğu başkası kapincada eglenir artıkKendini eglendiriyo heralde yazik cocuga birakalim eglensin
Vov bu nasıl bi azim
Bence sen isimli kolye al tak
Sonra bi arkadasınla git oraya muhabbet edin arkadaşından desin ki
- sizin ağaoğlu sülalesi böyle hepiniz boylesiniz
Ağaoğlu deneme takılma ilk o soyad geldi aklima orda kendi soyadin olucak
Bizim müstakbel enistede duyuciiiikkkk seni sosyal medyada ekliciiikkkk
Ben boyle tiplerin fake oldugundan supheleniyorum. Ha bu konunun fake imi olur diyenler olabilir ama insanlarin enteresan zevkleri varÇocuğu başkası kapincada eglenir artık
Bankaciysan kartını ver kredi kartı fln istersen bankada bi işiniz olursa yardım ederim bende bankacı yim de baktın ters konuşuyor işin ayıbı olmaz ilgilenirse devamı gelir bu kadar dert etme...[/QUOTE]0s, post: 43132451, member: 364574"]Bu şahıs resmen gözümün içine bakıyor hep yakinimda duruyor ne zaman gorsem bana bakiyor oluyor hirsiz oldugumu dusunebilecegini hic sanmiyorum :) ayrıca dışarda karşılaştığımız da bile bakıyor hatta başını çevirip te bakıyor bugün mola vermiş heralde marketin dış tarafında uzaktaydi yana donuktu ben onu gördüm başta ilk brn farkettim snra o gördü hemen bana doğru döndü yaklaşınca hala bana bakıyordu. Belki psikolojik her hareketini kendime yoruyorum:) söylediğin taktikler güzel ama kendisi kasa da calismiyor :)
Konu sahibi de her ihtimali degerlendirmis. En akla yatkin olan urun sorma tavsiyelerine cevap vermeye tenezzul etmemis.
Bir garip geldi valla
Bu sitenin bböyle bir kuralı mi var ben her yoruma ayrı ayrı cevap yazmak zorunda miyim ayrıca devamli net başında yorum beklemiyorum suann gördüm yazılanları hepsini de okuyorumBende ürün sor dedim cvp yok konu sahibi ne bekliyo acaba tren bekliyosan gelmez o tren
Hayirdir cok mu yipratici bi msj oldu cok kirilgansin gercekten yazik?Pardon ? Siz ne demek istiyosunuz ne kadar yikicisiniz biraz yapıcı olun ben telefondan giriiyorum suan her yoruma ayrı ayrı cevap vermek biraz zor oluyor Telefonumu yeni aldım alışamadım arti her yoruma da cevap yazacak degilim yorum yapan herkese tesekkur ederim ama her yoruma cevap vereceğim diye bir kaide yok
Siz eglenin asıl herhâlde birileri sinirini sizden cikardi sizde gereksiz yere konuma dalıp saçma sapan yorumlarda bulunup tartışma çıkarmaya calisiyosunuz bence siz ikiniz çok iyi anlasiyosunuz özel mesajlaşın lütfen konuyu dağıtmaya calismayin ben burda polemik yapmak istemiyorumKendini eglendiriyo heralde yazik cocuga birakalim eglensin
Hayirdir cok mu yipratici bi msj oldu cok kirilgansin gercekten yazik?
Bana cvp ver demiyorum ki ayni fikri soyleyen en azindan 6-7 kisiyi kaale almamissin.
Buna hemen cvp yazmasini biliyosun ama.
Sen ilkonce konuna yorum yapanlara saygili ol sonra saygi bekle canim.
Kabahat kac yasina gelmis kadinin ortaokul muhabbeti konusuna yorum yapanda.
Hadi canim iyi geceler
Polemik yapilmaz polemige girilir yavrum. Evet konuya devam et sen kirilan kavanozlar yer paspaslayan market calisani fln...Siz eglenin asıl herhâlde birileri sinirini sizden cikardi sizde gereksiz yere konuma dalıp saçma sapan yorumlarda bulunup tartışma çıkarmaya calisiyosunuz bence siz ikiniz çok iyi anlasiyosunuz özel mesajlaşın lütfen konuyu dağıtmaya calismayin ben burda polemik yapmak istemiyorum
Dediğin gibi dışardan sert duruyo san çekin mistir. Bence markete git ve ona sanki bilmiyomus gibi bişey sor oda gelip yardimci olur tsk et sonrada bi başlangıç olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?