Markette çalışan çocuktan hoşlanıyorum

Muhabbete nasıl ggircem mm ki:)
Ürün fiyatı sorarak ben şu ürünün fiyatını göremedim acaba yardimci olabilir misiniz yada x reyonu arıyorum ama bulamadim.

Git konuş bir şekilde, bir ürünle ilgili konu aç ne bileyim, rasgele bir ürün söyle, hangi reyonda olduğunu sor, çeşit sor falan öyle muhabbete başla. Ne zamandan beri burada çalışıyorsun falan de. Konuşacak konu çok. Etkilenmişken kaçırma bence yani ilk konuşmanda ilgini belli etmek zorunda da değilsin. Anladığım kadarıyla birinden etkilenme konusunda seçici bir insansın öyle bazıları gibi önüne çıkan, kendisine bakan her tipten etkilenenlerden değilsin. Yani biraz girişken olduktan sonra kurulamayacak arkadaşlık, edilmeyecek sohbet yok bence.

0s, post: 43132451, member: 364574"]Bu şahıs resmen gözümün içine bakıyor hep yakinimda duruyor ne zaman gorsem bana bakiyor oluyor hirsiz oldugumu dusunebilecegini hic sanmiyorum :) ayrıca dışarda karşılaştığımız da bile bakıyor hatta başını çevirip te bakıyor bugün mola vermiş heralde marketin dış tarafında uzaktaydi yana donuktu ben onu gördüm başta ilk brn farkettim snra o gördü hemen bana doğru döndü yaklaşınca hala bana bakıyordu. Belki psikolojik her hareketini kendime yoruyorum:) söylediğin taktikler güzel ama kendisi kasa da calismiyor :)[/QUOTE]
Bankaciysan kartını ver kredi kartı fln istersen bankada bi işiniz olursa yardım ederim bende bankacı yim de baktın ters konuşuyor işin ayıbı olmaz ilgilenirse devamı gelir bu kadar dert etme...

Atiyorum tamamen; bakliyatlarin yerini fln sorsan. Sonra hangi markayi onerirsiniz.
O kadarla o muhabbeti uzatmasa bosver zaten ama arada markete gitmeye devam et . En azindan cesaretlendirmis olursun

Konu sahibi de her ihtimali degerlendirmis. En akla yatkin olan urun sorma tavsiyelerine cevap vermeye tenezzul etmemis.
Bir garip geldi valla

Bi ürünü sor , geldiğinde rica etsem bana msj atarmısınız falan de . Bu sayede de telefon numaranı vermiş olursunn.

Sevgili konu sahibi eğer gerçekten çok istiyorsan, sana denenen onaylanan bir yöntem soyleyim: herhangi bir işin yoksa, o ise girmek için en azından iş başvurusunda bulun. İse girmesen, girmeyeceksen bile yap onunla bir şekilde iletişim kurmuş olursun. He eğer ki ise falan girersen de, başka bir şubede olsan bile onunla iletisim halinde olursun, olmak zorundasın çünkü sistem oyle işliyor biraz. Hadi hayırlısı.

Gidecem en sonunda nüfus cüzdanimi dusurcem o olacak bu kadar eziyete gerek kalmaz

Bankaciysan kartını ver kredi kartı fln istersen bankada bi işiniz olursa yardım ederim bende bankacı yim de baktın ters konuşuyor işin ayıbı olmaz ilgilenirse devamı gelir bu kadar dert etme...[/QUOTE]

Şuan calismiyorum işten çıktım hem durup dururken kart vermek falan:))))

Konu sahibi de her ihtimali degerlendirmis. En akla yatkin olan urun sorma tavsiyelerine cevap vermeye tenezzul etmemis.
Bir garip geldi valla

Pardon ? Siz ne demek istiyosunuz ne kadar yikicisiniz biraz yapıcı olun ben telefondan giriiyorum suan her yoruma ayrı ayrı cevap vermek biraz zor oluyor Telefonumu yeni aldım alışamadım arti her yoruma da cevap yazacak degilim yorum yapan herkese tesekkur ederim ama her yoruma cevap vereceğim diye bir kaide yok

Hayirdir cok mu yipratici bi msj oldu cok kirilgansin gercekten yazik?
Bana cvp ver demiyorum ki ayni fikri soyleyen en azindan 6-7 kisiyi kaale almamissin.
Buna hemen cvp yazmasini biliyosun ama.
Sen ilkonce konuna yorum yapanlara saygili ol sonra saygi bekle canim.
Kabahat kac yasina gelmis kadinin ortaokul muhabbeti konusuna yorum yapanda.
Hadi canim iyi geceler

Kendini eglendiriyo heralde yazik cocuga birakalim eglensin
Siz eglenin asıl herhâlde birileri sinirini sizden cikardi sizde gereksiz yere konuma dalıp saçma sapan yorumlarda bulunup tartışma çıkarmaya calisiyosunuz bence siz ikiniz çok iyi anlasiyosunuz özel mesajlaşın lütfen konuyu dağıtmaya calismayin ben burda polemik yapmak istemiyorum

Sana yazık ben neden kirilacagim ki ,bazı yorumlar gözükmüyor güncelleme gerekiyor bikaç yorumu sonradan görüyorum herkesin cevabına yorum yapıcam diye bi kaide yok ben burda kimseye saygısızlık yapmıyorum burda ben bir paylaşım yapmışım ki herkesin düşünceleri benim için önemli . Asıl saygısız olan sensin ortaokul muhabbeti bilmem ne diyosun seninn yaptığına ne deemeli fazla egoist olma bence

Polemik yapilmaz polemige girilir yavrum. Evet konuya devam et sen kirilan kavanozlar yer paspaslayan market calisani fln...

Dediğin gibi dışardan sert duruyo san çekin mistir. Bence markete git ve ona sanki bilmiyomus gibi bişey sor oda gelip yardimci olur tsk et sonrada bi başlangıç olsun :)

Sert durmuyorum da ciddi gibiyim biraz:) aynen bende oyle yapmayı düşünüyorum arada dışarda da görüyorum Merhaba falan desem garip kaçar mi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…