Ya arkadaslar ben 30 martta asilama yaptirdim daha 4.gunum bitti ama benim bugun belim cok agrio bide bulanti we uyku hali war.gecen ay progestan kullanmistm we yan etkileri mahwetmisti resmen adet oldumda sewinmistm haptan kurtuldum die.ama bu ay jel kullaniyrm 4gundur cok rahattm bugun bole sikayetlerim war.sebebi jel mi nedir sizce.yoksa adet olcamda onun belirtisi mi? Of ya ne oluo bana
inanamıyorum ya aşılama yaptırır yaptırmaz sendemi grip oldun.ben daha tam olarak düzelemedim inşallah hemen toparlanırsın.
belki jelin etkisidir sonuçta onuda progestanla aynı amaçla veriyorlar öyle düşün bozma moralini.
insallah oyledìr canim ne bilim dort gundur bisi yoktu bugun basladi.acaba bu jelin yan etkisini yasayan war mi forumda
inanamıyorum ya aşılama yaptırır yaptırmaz sendemi grip oldun.ben daha tam olarak düzelemedim inşallah hemen toparlanırsın.
Ya arkadaslar ben 30 martta asilama yaptirdim daha 4.gunum bitti ama benim bugun belim cok agrio bide bulanti we uyku hali war.gecen ay progestan kullanmistm we yan etkileri mahwetmisti resmen adet oldumda sewinmistm haptan kurtuldum die.ama bu ay jel kullaniyrm 4gundur cok rahattm bugun bole sikayetlerim war.sebebi jel mi nedir sizce.yoksa adet olcamda onun belirtisi mi? Of ya ne oluo bana
canım ben regl oldum maalesef biraz önce çok üzüldüm ama hayırlısı buymuş demekki beni listede düzeltirsin sana zahmet...
arkadaşlar herkeze merhaba,ben ege ünüversitesinde tedaviye başladım ,bugün reglimin ilk günüydü ve hastaneyi aradım bana laproskopi ve histereskopi yapılacağını söyledi,benin rahim filmimde kanallarım açık tı yani bir sorun yok demişti çektirdiğm yer fakat ege bana laproskopi yapıcakmış ,biraz kafam karıştı devlet hastanesi ne derlerse yapmak zorundayız,daha sonrasında size 2 defa aşılama yapıcaz dedi hemşire,
arkadaşlar herkeze merhaba,ben ege ünüversitesinde tedaviye başladım ,bugün reglimin ilk günüydü ve hastaneyi aradım bana laproskopi ve histereskopi yapılacağını söyledi,benin rahim filmimde kanallarım açık tı yani bir sorun yok demişti çektirdiğm yer fakat ege bana laproskopi yapıcakmış ,biraz kafam karıştı devlet hastanesi ne derlerse yapmak zorundayız,daha sonrasında size 2 defa aşılama yapıcaz dedi hemşire,
günaydınn kızlarr.... beklenen oldu adet görmeye başladım napalım vardır herşeyde bir hayır diyip yolla bıkmadan usanmadan devam edicez.... superisi listede ümidimiz sonraki aya devredenlerdenim :)
Arkadaşlar bende 26 martta yaptırdım normalde 10-11 nisan gibi regl oluyorum belim ağrımaya başladı ama inşallah regl belirtisi falan değildir progestan ilacından olabilirmi acaba onuda kullanıyorum 3 gündür ama beklemek çok zor içimde çok fazla olacak gibi bir umut yok gibi ama herşeyin hayırlısı tabiii....
3- tgcyvs 19.03.2012 SONUÇ:
10- ciğdemm26 19.03.2012 SONUÇ:
14- xaylax 17.03.2012 SONUÇ:
ve bebekcim sonuçlarınız nedir merak ettim
Ben bugün progesteron tahlili yaptırdım geçen ayki aşılamda 16 ydı bu ay 26 çıktı progesteron kanda sizce nasıl?
benim 2 yumurtam olduğunda 24, 5 yumurtam olduğunda 48, yine bi 2-3 yumurtam olduğunda 34 çıkmıştı..
biraz yumurta sayısına bağlı değişiyor sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?