Aşılama Mart 2012 Aşılamacıları Buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ya arkadaslar ben 30 martta asilama yaptirdim daha 4.gunum bitti ama benim bugun belim cok agrio bide bulanti we uyku hali war.gecen ay progestan kullanmistm we yan etkileri mahwetmisti resmen adet oldumda sewinmistm haptan kurtuldum die.ama bu ay jel kullaniyrm 4gundur cok rahattm bugun bole sikayetlerim war.sebebi jel mi nedir sizce.yoksa adet olcamda onun belirtisi mi? Of ya ne oluo bana

belki jelin etkisidir sonuçta onuda progestanla aynı amaçla veriyorlar öyle düşün bozma moralini.

insallah oyledìr canim ne bilim dort gundur bisi yoktu bugun basladi.acaba bu jelin yan etkisini yasayan war mi forumda

ben ilkindede progestan kullanmıştım bundada progestan kullanıyorum o yüzden jeli hiç bilmiyorumm.

inanamıyorum ya aşılama yaptırır yaptırmaz sendemi grip oldun.ben daha tam olarak düzelemedim inşallah hemen toparlanırsın.

kızlar aşılamanın üç kötü üç iyi yan etkisi vardı kötü yan etkilerinden biride enfeksiyon kapmak derlerini hatırlayamadım ama iyi yan etkilerinden biri çoğul gebelik...

Canım o bel ağrısı ilaçlardan kaynaklanıyor bence.çünkü bende aşılama yaptırdığımda aynen öyle belim ağrımıştı.sanki tutulmuş gibi oluyordu hareket edemiyordum bazen.ama inşaallah seninkisi hamilelik belirtisidir.

3- tgcyvs 19.03.2012 SONUÇ:
10- ciğdemm26 19.03.2012 SONUÇ:
14- xaylax 17.03.2012 SONUÇ:
ve bebekcim sonuçlarınız nedir merak ettim

arkadaşlar herkeze merhaba,ben ege ünüversitesinde tedaviye başladım ,bugün reglimin ilk günüydü ve hastaneyi aradım bana laproskopi ve histereskopi yapılacağını söyledi,benin rahim filmimde kanallarım açık tı yani bir sorun yok demişti çektirdiğm yer fakat ege bana laproskopi yapıcakmış ,biraz kafam karıştı devlet hastanesi ne derlerse yapmak zorundayız,daha sonrasında size 2 defa aşılama yapıcaz dedi hemşire,

Sen sanırım ege de değilde dışarıda çektirdin filmini.Mutlaka bi sorun görmüşlerdir yada bi gereklilik laparoskopi için.Boşuna yapmazlar diye düşünüyorum.Peki ne zman yapacaklarmış laparoskopini??Şimdiden geçmiş olsun.

bende oldum lap yalnız benim tüplerim tıkalıydı doktoruna bi sorsana neden yapıyosunuz die sonuçta oda bi ameliyat insanın piskolojisi bozuluyo bi şekilde bence direk yaptırma önce sor nedenini

Arkadaşlar bende 26 martta yaptırdım normalde 10-11 nisan gibi regl oluyorum belim ağrımaya başladı ama inşallah regl belirtisi falan değildir progestan ilacından olabilirmi acaba onuda kullanıyorum 3 gündür ama beklemek çok zor içimde çok fazla olacak gibi bir umut yok gibi ama herşeyin hayırlısı tabiii....

günaydınn kızlarr.... beklenen oldu adet görmeye başladım napalım vardır herşeyde bir hayır diyip yolla bıkmadan usanmadan devam edicez.... superisi listede ümidimiz sonraki aya devredenlerdenim :)

canım hayırlısıı boyleymışş demkkı hayırlısıı olsunn.yılmak yokk yola devammm tammammııı

Hayirlisi olsun caanim umarim istedigin sonucu alirsin

Ben bugün progesteron tahlili yaptırdım geçen ayki aşılamda 16 ydı bu ay 26 çıktı progesteron kanda sizce nasıl?

3- tgcyvs 19.03.2012 SONUÇ:
10- ciğdemm26 19.03.2012 SONUÇ:
14- xaylax 17.03.2012 SONUÇ:
ve bebekcim sonuçlarınız nedir merak ettim

Vallla hatisim bende senin kadar merakliyim her kimildadigimda sanki adet olacakmisim hatta ruyamda bile adet oldum butun gun agladim adet gunum yarin 4 mart ama cumaya kadar adet olmazsam cuma doktorda randevum var dun idrar testi yaptim dayanamadim negatif cikti ama yinede dort gozle bekliyorum

Ben bugün progesteron tahlili yaptırdım geçen ayki aşılamda 16 ydı bu ay 26 çıktı progesteron kanda sizce nasıl?

benim 2 yumurtam olduğunda 24, 5 yumurtam olduğunda 48, yine bi 2-3 yumurtam olduğunda 34 çıkmıştı..
biraz yumurta sayısına bağlı değişiyor sanırım

benim 2 yumurtam olduğunda 24, 5 yumurtam olduğunda 48, yine bi 2-3 yumurtam olduğunda 34 çıkmıştı..
biraz yumurta sayısına bağlı değişiyor sanırım

Cevap için teşekkürler canımHiç yumurta sayısına bağlı olarak değişebileceğini düşünmemişitm.Bunu öğrendiğim iyi oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…