Aşılama Mart 2012 Aşılamacıları Buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

günaydın canım. ancak yazabiliyorum kusura bakma lütfen. benimde bugün 2. gün,bugün ararım sibel hanımın asistanını, yarın için akşama doğru randevu verebilirse ayarlamaya çalışacağım yine. ama yarın bahsettiğim hastaneye gideceğim. maalesef bu topikte aşılaması tutmayan arkadaşları görünce benim de umudum azalıyor zaten şimdiye kadar verdiğimiz ilaç kür v.s. şeylere bir aşılamadan fazla para vermişizdir. sanki tüp yolları görünecek gibi. dediğin gibi allah hepimizin yolunu açık etsin. dün gazetede yazıyordu,tüp bebek servisine giden kişilerde çok büyük bir artış olmuş, nedeni kullanılan tarım ilaçları v.s. deniyordu. olacaksa artık tüple olsun ona da razıyım.

2.aşılamada olmadı sıra tüp bebekte ama ara vercem 3 ay rabbim en kısa zamanda bebeişlerimize kavuştursun hayırlısı ile inşallahh.AMİNNNN

2.aşılamada olmadı sıra tüp bebekte ama ara vercem 3 ay rabbim en kısa zamanda bebeişlerimize kavuştursun hayırlısı ile inşallahh.AMİNNNN

geçmiş olsun canım. tüp ya da aşılama inşallah dileyen herkes bebeğine kavuşur.

canım üzüldüm gerçekten,hayırlısı diyelim belki 3 ay ara verdiğin zamanda hamile kalırsında tüp yaptırmazsın inşallah.

bende çok tedirginim tutmayanları görünce iyice stres oldum...kızlar bugün rüyamda etli yoğurtlu mantı yiyodum( normalde çok severim ve daha cumartesi günü yedim )tabak bitiyo ve annem mantı tepsisini evimizin öbür sokağına bırakmış koşa koşa elimde tabak mantı koymaya gidiyorum.hayırdır dedim uyanınca ve birazda güldüm

geçmiş olsun canım. tüp ya da aşılama inşallah dileyen herkes bebeğine kavuşur.

ben kendim için üzülmüyom o kadar çok eşim için çok üzülüyom inan SABAH İŞE GELDİM EŞİME MSJ ATTIM BEN HASTA OLDUM DİYE NE MSJ ÇEKTİ NE ARADI EMİNİM ÇOKK ÜZÜLDÜÜÜ (((((((

canım eşler birbirine üzülür elbet. ama eşinde eminimki senin yanındadır, sen üzülmeyesin diye bir şey dememiştir.dün bende bizden 1 hafta önce evlenen birinin ağustosta bebeğinin olacağını öğrendim. bu aralar çok duydum hamile haberi, allah hepsini bebeğine kavuştursun,ama dün ki bebek haberi kadar hiçbiri yaralamamıştı beni.ama eşime pek belli etmedim. sonuçta biz elimizden geleni yapıyoruz. benimde eşimin değerlerinde morfoloji problemi var, ve kendisi çocuk için deliriyor. ama yapabileceklerimiz belli. çok fazla kafaya takmamaya çalışsakta üzüldüğümüz kesin. sıkma canını sakın.

insan kötü oluyo çok emek veriyoz çünkü

gerçektende insan kötü oluyo ben 3 ay önce yaşadım ama aşılama yapmadık yine10 gün progen kullandım sonra çatlatma iğnesi derken herşey yolunda giderken olmadı rahim kalınlaşmıştı doktorum bile oldu buay kesin demişti, o yaşadığım hayal kırıklığı beni mahvetti tahlil yaptırmıştım doktorum erken kanama gelince tahlil ver demişti sonucu öğrendik geldik eve ama sabaha kadar ne ağladım eşimin desteğiyle atlattım.şimdi buda böyle olumsuz olursa nepacağımı bilemiyorum...

canım benim çok üzüldüm yaa senin kesin hamile olduğunu düşünüyodum..ara vermen daha iyi olucak en azından moral olarak toparlanırsın..eşinde çok üzülmüştür eminim ama sana belli etmemek için aramamıştır seni..inşallah ara verdiğin zaman kendiliğinden hamile kalırsın canımm

acim aynı gün olmuşuz aşılama ben cuma günü yaptırcam kan testini

Günaydın kızlar.Pazartesi aşılama olmuştum sanırım sistit oldum şimdide(( Sürekli tuvaletim var gibi hissediyorum.Gece tuvaletten çıkamadım.Ve birazda idrar yollarımda sızlama var.İnşallah aşılama sırasında enfeksiyon falan kapmamışımdır.İlaçda kullanamam şimdi.Sistite iyi gelen bitkisel bi tedavi şekli biliyomusunuz?????????

Canimmmmm hiccc uzulmeee elbettt bigunn allahimm dualrimizii kabuletcekk tevekkulll etttigini biliyorumm;cektigiiz buacilarr bizi daha olgunlatiracak oylee dusunuyorum bebesskommm;

Unutma her yasadigimiz olumsuz seyde bi hayirr getirebilir ardindan baska seylere vesile olabilirr hiccc kimsebilemezz
NEDEN 3.yu dusunmuyosunn?bizim komsu nun 3.de tuttuuu doktorun ne diyo?

Canimm benim ya tabi uzulmustur onlarda yani eslerimizde kim biir naill hayal kuruyolarr ok her sikintiyi biz yasiyoruz ediyoruz ama ikiniz birbirinize destek verin . Birak arayaamiss olabilir sen ara sen morall ver bu sefer :))))

KIZLARRRR NEZAMAN NISANNN TOPIGINE Gecicezzzzz ;-)
Kadromuzz degismiyor ayni kisiler araya bazen yeni arkadaslar ktiliyorrr tek fark; yeni aya cabuk giriyoruz bisey anlamadannnn

bebesko çok çok geçmiş olsun.inşallah en kısa zamanda toparlanırsın.

hestia geçmiş olsun canım.sakın öyle bitkisel şeylere falanda bulaşma.kendini sıcak tut yeter.bitkisel şeylerde böyle dönemlerde kimyasallar kadar zararlı olabiliyor.detoks etkisi yapan bir çok yiyecek ve içecek düşük nedenidir.ona göre davran.inşallah en kısa sürede iyileşirsin.

papatya çayaı iyi gelir

KIZLARRRR NEZAMAN NISANNN TOPIGINE Gecicezzzzz ;-)
Kadromuzz degismiyor ayni kisiler araya bazen yeni arkadaslar ktiliyorrr tek fark; yeni aya cabuk giriyoruz bisey anlamadannnn

nisan 2012 topiği açılmış orayamı geçelim nisanda aşılama yaptıracak olanlar birlikte hazırlanalım topiğinemi yoksa kendi topiğimizimi açalım ne diyorsunuz.ayrıca bende dahil daha sonuç bekleyenler var tüm sonuçları alıp tertemiz bir sayfamı açalım hayatımızda.ya da böylemi devam edelim

Son düzenleme:

Doğru söylüyorsun.Bazen bitkilerde zararlı oluyor.Ama çok panikledim.İlerlerse naparım diye.Bunu sorabileceğim bir dr da yok malesef devlette yaptırdığımdan.Bol su içiyorum, ayaklarıma sıcak su torbası koydum şimdilik.Ama yarın çalışmaya başlayacağım ve tuvalet 2 kat aşağıda( inşalah yarına geçer...

canım internetten araştır uzman tv falan bak bisürü doktor sitesi var bir araştır.ama stres yapma inşallah hemen iyileşirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…