anladım cnm benimde 3. gündü zaten bugün...İstersen bi sibel hanımı ara bence de bakalım o ne diyecek...Ama dediğin gibi işte orası izin gerektiriyor.ayrıca birazda kalabalık oluyor maalesef...(
ama artık bir yola girdik...Allah yolumuzu açık etsin inşalllah..Gönlümüzdekini hayırlı kılsın yaradan..
2.aşılamada olmadı sıra tüp bebekte ama ara vercem 3 ay rabbim en kısa zamanda bebeişlerimize kavuştursun hayırlısı ile inşallahh.AMİNNNN
2.aşılamada olmadı sıra tüp bebekte ama ara vercem 3 ay rabbim en kısa zamanda bebeişlerimize kavuştursun hayırlısı ile inşallahh.AMİNNNN
geçmiş olsun canım. tüp ya da aşılama inşallah dileyen herkes bebeğine kavuşur.
canım üzüldüm gerçekten,hayırlısı diyelim belki 3 ay ara verdiğin zamanda hamile kalırsında tüp yaptırmazsın inşallah.
ben kendim için üzülmüyom o kadar çok eşim için çok üzülüyom inan SABAH İŞE GELDİM EŞİME MSJ ATTIM BEN HASTA OLDUM DİYE NE MSJ ÇEKTİ NE ARADI EMİNİM ÇOKK ÜZÜLDÜÜÜ(((((((
insan kötü oluyo çok emek veriyoz çünkü
Arkadaşlar bende 26 martta yaptırdım normalde 10-11 nisan gibi regl oluyorum belim ağrımaya başladı ama inşallah regl belirtisi falan değildir progestan ilacından olabilirmi acaba onuda kullanıyorum 3 gündür ama beklemek çok zor içimde çok fazla olacak gibi bir umut yok gibi ama herşeyin hayırlısı tabiii....
ben kendim için üzülmüyom o kadar çok eşim için çok üzülüyom inan SABAH İŞE GELDİM EŞİME MSJ ATTIMBEN HASTA OLDUM DİYE NE MSJ ÇEKTİ NE ARADI EMİNİM ÇOKK ÜZÜLDÜÜÜ (((((((
bebesko çok çok geçmiş olsun.inşallah en kısa zamanda toparlanırsın.2.aşılamada olmadı sıra tüp bebekte ama ara vercem 3 ay rabbim en kısa zamanda bebeişlerimize kavuştursun hayırlısı ile inşallahh.AMİNNNN
Günaydın kızlar.Pazartesi aşılama olmuştum sanırım sistit oldum şimdide(( Sürekli tuvaletim var gibi hissediyorum.Gece tuvaletten çıkamadım.Ve birazda idrar yollarımda sızlama var.İnşallah aşılama sırasında enfeksiyon falan kapmamışımdır.İlaçda kullanamam şimdi.Sistite iyi gelen bitkisel bi tedavi şekli biliyomusunuz?????????
Günaydın kızlar.Pazartesi aşılama olmuştum sanırım sistit oldum şimdide(( Sürekli tuvaletim var gibi hissediyorum.Gece tuvaletten çıkamadım.Ve birazda idrar yollarımda sızlama var.İnşallah aşılama sırasında enfeksiyon falan kapmamışımdır.İlaçda kullanamam şimdi.Sistite iyi gelen bitkisel bi tedavi şekli biliyomusunuz?????????
KIZLARRRR NEZAMAN NISANNN TOPIGINE Gecicezzzzz ;-)
Kadromuzz degismiyor ayni kisiler araya bazen yeni arkadaslar ktiliyorrr tek fark; yeni aya cabuk giriyoruz bisey anlamadannnn
hestia geçmiş olsun canım.sakın öyle bitkisel şeylere falanda bulaşma.kendini sıcak tut yeter.bitkisel şeylerde böyle dönemlerde kimyasallar kadar zararlı olabiliyor.detoks etkisi yapan bir çok yiyecek ve içecek düşük nedenidir.ona göre davran.inşallah en kısa sürede iyileşirsin.
Doğru söylüyorsun.Bazen bitkilerde zararlı oluyor.Ama çok panikledim.İlerlerse naparım diye.Bunu sorabileceğim bir dr da yok malesef devlette yaptırdığımdan.Bol su içiyorum, ayaklarıma sıcak su torbası koydum şimdilik.Ama yarın çalışmaya başlayacağım ve tuvalet 2 kat aşağıda( inşalah yarına geçer...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?