kızlar aşılamada 9.günümdeyim günde 3 tane progestan kullanıyorum ve çok feci baş dönmesi yapıyor aranızda bunu kullanan var mı?
aşılamanın 12.günü yani cuma günü kan ttestini yaptırmayı düşünüyorum sonuca göre pazartesi tekrar yaptırırım beklemek çok zor ...
canım inanki hiç test yaptırmaya hevesim yok hiçbir belirtimde yok hamilelik yanii.ben ayın 20.de aşılama oldum ya hastanede bi arkadaşım vardı oda 21.aşılama olmuştu bugün test günüydü kan vermeye gidecekti sabah beni aradı onunda 1.aşılamasıydı akşam hasta olmuş sabahta muane olmuş onuda duyunca iyice morelim bozuldu rabbim isteyen herkese ama herkese en kısa zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahh aminnn
bugün test gününmü.adet olmadıysan günün geçti idrar testi yaptınmı
Canım ne temizliği yapıyorsun sen.o kadar emek veriyoruz uğraşıyoruz.boşver ev istediği kadar pislensin.valla ben aşılama yaptırdıktan sonra sadece evde yemek yaptım.mutfağı yavaş yavaş toparladım.onuda 5. günümden sonra yaptım.hiç umrumda bile değil.
Sen yinede ağır işler yapma, yorma kendini.Bak çok az kalmış sonucunu almaya.Biraz daha sabret bırak ev işlerini her zaman yapılır.İnşallah güzel haberlerini alırız burdan.
bencede canım yatıp dinlenmen lazım senin ben hala bişey yapmıyorum aşılama tuttuysa bile düşedebilir die korkuyorum bişey yapmıyorum
canım inanki hiç test yaptırmaya hevesim yok hiçbir belirtimde yok hamilelik yanii.ben ayın 20.de aşılama oldum ya hastanede bi arkadaşım vardı oda 21.aşılama olmuştu bugün test günüydü kan vermeye gidecekti sabah beni aradı onunda 1.aşılamasıydı akşam hasta olmuş sabahta muane olmuş uda duyunca iyice morelim bozuldu rabbim isteyen herkese ama herkese en kısa zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahh aminnn
merhaba kızlar. nihayet benim aşılamam da dün itibariyle yapıldı. çok zor geçti inşallah tutarda aynı şeyleri bir daha yaşamam diye çok dua ettim. fakültede yaptırdım. 18.5 mm idi yumoşum. hakkımızda hayırlısı. yaparken zorlandı asistandı. en son yapamayacağını anlayınca başka bir dr. çağırdı oda hemen yapıverdi. acaba dedim oda kolayına mı kaçtı. bilemiyorum. zaten umut az. sağda tüpüm yok benim. sol tüpün sağdan gelecek yumurtayı yakalamasına kaldı işim. ama bunlar bahane. rabbim inşallah ol der. allah yardımcımız olsun. zormuş bu işler, çok zor.
Bende gunumde regl oldum 2 nisan, hem uzuldum tutmadi diye cunku klomene cevap veriyo yumosss buyuyoooo yumosss 2catlatma vuruldummmm ama olmayinca alllahh ol demedikce olmuyooooo uzuluyoyrummm cok~ etrafimda yine hamilelerrr cogaldii bi benn kaldimya(( yuzum gulsun istiyorumm
Gecen bi arkadasimla gorustum 4aylik gebeymissss insannn neden saklarrr dostundann suan cocugum yok diyeee demiyolarr amann nazarrii degmesin diye ne kotuluk bu ya ???? Bebeskommmmmmm sadece dayaniklii olacazzz sanirimmm~guzel haberler ver emi reglimiz senle pespeseydiii tutmasadaaa vardir bunda bi hayir de; ben bardagin diger tarafindan bakiyorum 3aydir!!pkolu olarak 3aydir duzenli regl oluyorum ve her ay bi deneme sansi yakaliyorum cooookk sukurrrrrr? YA REGL OLMASAYDIM BEKLE ILAC BITSIN 10GUN IC 4 GUNDE REGL OLMAYI BEKLE AYINN YARISI BITTTIII NEYSEE CANIMMM UZUN OLDUUUU : )))
cnm özelden yazamadım dakikam dolmamışama burdan cevaplıyım 3 senedir bebek istiyoruz 2 düşüğüm var pıhtılaşma sorunum varmış. sebepsiz infertiliteyim geç hamile kalıyorum 3 ay serophene ile yumurta takibi yapmıştım ilki tuttu ama düştü. sonra aşılama yaptırdım tutmadı. şimdide biliyorsun önümüzdeki ay tekrar aşılama nasipse. burayı daha doğrusu senin yazdıklarını takip ediyordum aynı doktora gideceğim için ama yazmamıştım.:26:
canım senin kaçıncı aşılamandı benim bu 2.aşılamam bugün 15.günüm ama test yapmaya cesaretim yok adetimi beklicem benim adetim çok düzenlidir maşallah diyeyimde her ayın ya 4 de olur yada 5 de o yüzden beklicem ama tutmadı buda bence((( rabbim bebek bekleyen isteyen herkese en kısa zamanda vatanına ,milletine ,dinine anasına, babasına hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah aminnn...
canım progestanı cemalettin bey mi verdi?kızlar aşılamada 9.günümdeyim günde 3 tane progestan kullanıyorum ve çok feci baş dönmesi yapıyor aranızda bunu kullanan var mı?
aşılamanın 12.günü yani cuma günü kan ttestini yaptırmayı düşünüyorum sonuca göre pazartesi tekrar yaptırırım beklemek çok zor ...
1.aşılamada test yaptırdım negatif çıkınca insan kötü oluyo en azından evde adet olursam daha rahat atlatırım az kaldı zaten canım inşllah bu defa bebeğim benimledir hayırlısı ile aminnnn
kızlar aşılamada 9.günümdeyim günde 3 tane progestan kullanıyorum ve çok feci baş dönmesi yapıyor aranızda bunu kullanan var mı?
Bende gunumde regl oldum 2 nisan, hem uzuldum tutmadi diye cunku klomene cevap veriyo yumosss buyuyoooo yumosss 2catlatma vuruldummmm ama olmayinca alllahh ol demedikce olmuyooooo uzuluyoyrummm cok~ etrafimda yine hamilelerrr cogaldii bi benn kaldimya(( yuzum gulsun istiyorumm
Gecen bi arkadasimla gorustum 4aylik gebeymissss insannn neden saklarrr dostundann suan cocugum yok diyeee demiyolarr amann nazarrii degmesin diye ne kotuluk bu ya ???? Bebeskommmmmmm sadece dayaniklii olacazzz sanirimmm~guzel haberler ver emi reglimiz senle pespeseydiii tutmasadaaa vardir bunda bi hayir de; ben bardagin diger tarafindan bakiyorum 3aydir!!pkolu olarak 3aydir duzenli regl oluyorum ve her ay bi deneme sansi yakaliyorum cooookk sukurrrrrr? YA REGL OLMASAYDIM BEKLE ILAC BITSIN 10GUN IC 4 GUNDE REGL OLMAYI BEKLE AYINN YARISI BITTTIII NEYSEE CANIMMM UZUN OLDUUUU : )))
canım progestanı cemalettin bey mi verdi?
bana hiç vermedi de acaba aşılama diye mi veriyor ki..
canım bilmiyorum ki cemalettin bey verdi de kimileri düşük engellemek için kullanıyo benim bole bi riskim yok ama belki destekleyici bi vitamin gbi düşünmüş olabilir doktor senin aşılaman olursa sanada verir zannedersem
sağolasın
benim bi arkadaşım vardı aşılama için gün sayarken hamile kaldı sende oyle olursun inşallah ama olmazsada üzülme
bende progestan kullanıyorum gerçekten çok baş dönmesi yapıyor çok kötü oluyorum.ben sabah akşam içiyorum canım.hatta akşam koltukta uyuya kalmışım eşim uyandırdı yürüyemedim başım dönüyodu.ama mecburuz dayanacağız bende senden 1 gün sonra yaptırcağım test inşallah sonuç pozitif olur canım...[/QU
bende senin gibi aşılama oldum bugün 11.gün progestan beni mahvetti bugün acayip ağrım akıntım ve belim kopacak sanki adet oluyorum az önce kan testi verdim çıkarmı sence bide senin sonucun ne oldu arkadaşın önceki yazılarını takip ettimde meraktayım:)))
bende progestan kullanıyorum gerçekten çok baş dönmesi yapıyor çok kötü oluyorum.ben sabah akşam içiyorum canım.hatta akşam koltukta uyuya kalmışım eşim uyandırdı yürüyemedim başım dönüyodu.ama mecburuz dayanacağız bende senden 1 gün sonra yaptırcağım test inşallah sonuç pozitif olur canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?