Aşılama Mart 2012 Aşılamacıları Buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

bende progestan kullanıyorum gerçekten çok baş dönmesi yapıyor çok kötü oluyorum.ben sabah akşam içiyorum canım.hatta akşam koltukta uyuya kalmışım eşim uyandırdı yürüyemedim başım dönüyodu.ama mecburuz dayanacağız bende senden 1 gün sonra yaptırcağım test inşallah sonuç pozitif olur canım...

bugün test gününmü.adet olmadıysan günün geçti idrar testi yaptınmı

bugün test gününmü.adet olmadıysan günün geçti idrar testi yaptınmı

adet olmadım zaten ya yarın olcam yada perşembe test yapmıcam beklicem ( olmazsam haftaya pazartesi kan testine gidicem ayın 9da

Sen yinede ağır işler yapma, yorma kendini.Bak çok az kalmış sonucunu almaya.Biraz daha sabret bırak ev işlerini her zaman yapılır.İnşallah güzel haberlerini alırız burdan.

bencede canım yatıp dinlenmen lazım senin ben hala bişey yapmıyorum aşılama tuttuysa bile düşedebilir die korkuyorum bişey yapmıyorum

aslında hakılısınız kızlar ama yavaş yavaş yapıyorum bişeyi kaldırmak falan yok yani süpürge toz vs vs.duramıyorum işte eşimde çok kızıyo hergün işe giderken söz veriyorum ona yapmicam iş diye,hatta arıyo soruyo ama bugün duramadım.şimdi başka bir hastaneye geçtim eğitimlerim vardı bitti cumartesi günü.tekrar başlamadan izinde alamayacağım için bişeyler yapmak istedim....o yüzden yani..pasaklı pasaklı olmasın evim diye......

Bende gunumde regl oldum 2 nisan, hem uzuldum tutmadi diye cunku klomene cevap veriyo yumosss buyuyoooo yumosss 2catlatma vuruldummmm ama olmayinca alllahh ol demedikce olmuyooooo uzuluyoyrummm cok~ etrafimda yine hamilelerrr cogaldii bi benn kaldimya(( yuzum gulsun istiyorumm
Gecen bi arkadasimla gorustum 4aylik gebeymissss insannn neden saklarrr dostundann suan cocugum yok diyeee demiyolarr amann nazarrii degmesin diye ne kotuluk bu ya ???? Bebeskommmmmmm sadece dayaniklii olacazzz sanirimmm~guzel haberler ver emi reglimiz senle pespeseydiii tutmasadaaa vardir bunda bi hayir de; ben bardagin diger tarafindan bakiyorum 3aydir!!pkolu olarak 3aydir duzenli regl oluyorum ve her ay bi deneme sansi yakaliyorum cooookk sukurrrrrr? YA REGL OLMASAYDIM BEKLE ILAC BITSIN 10GUN IC 4 GUNDE REGL OLMAYI BEKLE AYINN YARISI BITTTIII NEYSEE CANIMMM UZUN OLDUUUU : )))

hayırlı olsun herşey allahtan korkma insallah hamile olursun

bende hep öyle kendimi teselli ediyorum olmuyosa bunda vardır bir hayır diyorum inançlı insanlarız çok şükür o yüzden rabbim bu çektiklerimizin mükafatını elbet birgün verecek buna innaıyorum.benim eşimin canı sağ olsun sağlığımız yerinde olsun aynı şey sizin içinde geçerli canım.benim lise arkadaşım ilk bebeğinde komaya girmiş acile götürmüşler dr eşine demişki ya enne ya bebek tercih et demişler ne kadar üzücü bi durum demi ( adamcaz eşim tabiki demiş ama çok şükür ikisnide kurtardılar şuan 2.bebeiğine doğum yaptı o yüzden sadece laf olsun diye herşeyin hayırlısı dememek lazım al sana ikiz bebek benden sana hediyeee

kızlar ya, dr. a söyledim bana ilaç yazmayacakmsıınız diye hayır dedi. progesteron dedim. o gebe kalınca alınacak dedi. acaba kendim alsam mı. benim rahim anomalim var buna rağmen yazmadılar. rahmimin bir tarafı gelişmemiş.

bende 3.5 senedir bekliyorum iki düşük yaptım bende ama düşükten sonra çapatıp ta araştırdık tahlıller temız çıtı.tabi tıpta tahlıllerımım tamamlanması bır seneyı buldu sonra daha randevu alamadım ve uzattıkları için herşeyi özel ayrı ayrı doktorlara sordum sebebsiz dedler.bırsorun olsada çaresını bulsak dıye uzulurken bır arkadaşım bana bir özel hastanede doktor tavsiye etti.ona gittim dosyamı ıncelerken ailende kalıcı hastalık varmı dıye sorunca annem kalp hastası amelıyat oldu ve sımdı bacagında tıkanıklık oldu dedım.hemen baska tatlıl verdı yaptırdım ve pıhtılaşma sorunu çıktı.aşılama yaptırdım aşılama doktorumun haricince birde hematoloji doktoruna gıttım ve hbor diye bir iğneye başladım 9 ay kullanacakmısım göbişten oda yakıyor iğneyi yaparken bugun aşılamamın yedinci gunu hayıılısı olsun gögüşlerimde çok acı va rsendede varmı? sende iğne kullanıyomsun ismi ne? nerde yaşıyosun birbirimize yardımcı olabiliriz ben ıstanbul
biraz uzun yazdım AMA İNSALLAH OKURSUN sende anlat

Sana gonullllldenn katiliyorummmm bebesskommmmm; es bazennn aileden bile once geliyooo~en zor anlarda bazen koca bazen baba sirrini paylasamadigin dostun oluyooo~surekli sukrediyorummmmmm iyikiii esimmm alinyazimmm olmus diyeee
Arkadasininnn durumu tam bi allahin mucizesiii ...yasadigin kotu bi olayy sana hayir kapisi acabilirrr ben yasadigim icin soyluyorummm;

SEVGIYLE & SAGLICAKLA KAL

1. aşılamamdı ama ne yalan söyleyeyim cok umutluyum ben her nekadar kendimi negativ sonucada alıştırsamda icimde olacakmış gibi bi hiss vardı

canım progestanı cemalettin bey mi verdi?
bana hiç vermedi de acaba aşılama diye mi veriyor ki..

1.aşılamada test yaptırdım negatif çıkınca insan kötü oluyo en azından evde adet olursam daha rahat atlatırım az kaldı zaten canım inşllah bu defa bebeğim benimledir hayırlısı ile aminnnn

ama tatlım yoksada boşuna ümit yüklemezsin kendine seni anlayabiliyorum insanın eli varmıyo ama inşallah olumlu düşülelim olumlu olsun

ben ilk gün sabah akşam agızdan aldım ama sonraki günlerde doktorum baş dönmesi ve uyku yapat fitil gibi kullan dedi. hatta biraz akar ama önemli degil fitil olarak daha etkili dedi bana şimdi böyle yan etkileride hissetmiyorum.

çok mantıklı yaklaşmışsın bazen hepimiz böyle söylüyoruz ama insanın bir yerinde ufacıkta olsa kırıklık oluyor ama gerçek buysa yapacak bir şeyde kalmıyor kısmetimiz diyecegiz ama denmeyede devam edecgiz.

canım progestanı cemalettin bey mi verdi?
bana hiç vermedi de acaba aşılama diye mi veriyor ki..

canım bilmiyorum ki cemalettin bey verdi de kimileri düşük engellemek için kullanıyo benim bole bi riskim yok ama belki destekleyici bi vitamin gbi düşünmüş olabilir doktor senin aşılaman olursa sanada verir zannedersem

sağolasın

benim bi arkadaşım vardı aşılama için gün sayarken hamile kaldı sende oyle olursun inşallah ama olmazsada üzülme

benim için adet olmak üzücü bi olay değil artık alıştım.
asıl hamile kalırsam garip olcam ben

senin durumun noldu ? meraktayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…