Aşılama Mart 2012 Aşılamacıları Buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

bende senin gibi aşılama oldum bugün 11.gün progestan beni mahvetti bugün acayip ağrım akıntım ve belim kopacak sanki adet oluyorum az önce kan testi verdim çıkarmı sence bide senin sonucun ne oldu arkadaşın önceki yazılarını takip ettimde meraktayım:)))

arcn ne yaptın canım? gidebildin mi doktora? bende hastalandım. perşembe bir doktora görüneyim diyorum.

canım sonucu buraya yaz olur mu inşlh hamişsindir

belim ağrımaya başladı hasta olcam :) demekki hayırlısı buymuşş

arcn ne yaptın canım? gidebildin mi doktora? bende hastalandım. perşembe bir doktora görüneyim diyorum.

merhaba canım eve yeni geldim gelir gelmezde buraya girdim...Gittim canım temde yasemin hn var ya ona işte..Seviyorum ben o doktoru..yine çok ilgiliydi..hormon testlerini yaptıralım yine dedi..ve yumurta takibine başlayalım dedi..Pazartesş öğleden sonra başlayacağız işte gelirken eşinin testlerinide getir dedi.rahim filmime baktı bi sıkıntı yok dedi..Bende dedim bu ay son defa normal yolla hamilelik denemek istiyorum olmazsa artık aşılamaya geçeğim dedim..Yasemin hn da sağolsun sen bu ay hiç birşey kafana takma dedi doktor beni yönlendircek ve olacak diye kendini motive et dedi..Ben sana elimden geldiğince yardımcı olcam dedi için rahat etsin gerekirse sana çatlatma iğnesi vururum dediğim saatte birlikte olursunuz dedi...Baya bi motive etti anlayacağın..Moralim gayet iyi canım...:):) İnşallah bu ay Allah bana ve isteyen herkese verir..Hayırlı sağlıklı ömürlü bir evlat...Sen hangi doktora gitmeyi düşünüyorsun cnm?

ohh ohhh çok güzel sevindim moralinin yüksek olmasına. doktorda ne kadar iyiymiş, nasıl motive etmiş seni, bana bile moral oldu:) sibel hanıma gitmem için izin almam gerekiyor sanırım ama yine de arayıp soracağım kaça kadar randevu veriliyor diye. ama yumurta takibi yapabilmek adına burda kent hastanesi var,ona çıkışta gidebilirim çok yakın çünkü. bir doktor daha görsün istiyorum zaten. bakalım canım ne olacak. ama ben 3. günü gideceğim.

anladım cnm benimde 3. gündü zaten bugün...İstersen bi sibel hanımı ara bence de bakalım o ne diyecek...Ama dediğin gibi işte orası izin gerektiriyor.ayrıca birazda kalabalık oluyor maalesef...(
ama artık bir yola girdik...Allah yolumuzu açık etsin inşalllah..Gönlümüzdekini hayırlı kılsın yaradan..

slm arkadaşlar ben dün aşılama yaptırdım am hiç umudum yok çünkü çok grip oldum ya zaten buda tutmazsa daha yartırmıycam kafamın içi kazan gibi hem hastalık hem düşünceler yoruldum artık

slm arkadaşlar ben dün aşılama yaptırdım am hiç umudum yok çünkü çok grip oldum ya zaten buda tutmazsa daha yartırmıycam kafamın içi kazan gibi hem hastalık hem düşünceler yoruldum artık

inanamıyorum ya aşılama yaptırır yaptırmaz sendemi grip oldun.ben daha tam olarak düzelemedim inşallah hemen toparlanırsın.

kızlar progestanı fitil şeklinde kullanırsanız daha rahat edersiniz hem o şekilde kullanmak daha sağlıklıymış.

doacım çok çok geçmiş olsun canım.inşallah bi sonrakinde tutar.

11.gün kan tahlili için çok erken bence.ilaçların etkisi bile tam geçmemiştir belkide.
belim ağrımaya başladı hasta olcam :) demekki hayırlısı buymuşş

bebesko daha adet olmadan bozma moralini hemen.bakarsın gelmez adetin farklı bir belirtidir...

canım ben regl oldum maalesef biraz önce çok üzüldüm ama hayırlısı buymuş demekki beni listede düzeltirsin sana zahmet...

canım ben regl oldum maalesef biraz önce çok üzüldüm ama hayırlısı buymuş demekki beni listede düzeltirsin sana zahmet...

Bende çok üzüldüm tugok.Burda herkesin sonucunu umutla bekliyorum bende ve gerçekten çok üzüldüm.Hayırlısı böyleymiş.İnşallah tez zamanda kavuşursun bebeğine..

günaydınn kızlarr.... beklenen oldu adet görmeye başladım napalım vardır herşeyde bir hayır diyip yolla bıkmadan usanmadan devam edicez.... superisi listede ümidimiz sonraki aya devredenlerdenim :)

bende aynı durumdayım hayırlısı böyleymiş diyorum.. allah sabır versin hepimize

Bende çok üzüldüm tugok.Burda herkesin sonucunu umutla bekliyorum bende ve gerçekten çok üzüldüm.Hayırlısı böyleymiş.İnşallah tez zamanda kavuşursun bebeğine..

inşallah sizinkiler tutar da biz seviniriz allah büyük vakti zamanı var demekki napalım kısmet böyleymiş..

1- onurumsun 29.02.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

2- masum31 24.02.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

3- nevin6178 03.03.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

4- senanur1 02.03.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

5- sblkmbsr 06.03.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

6- elizan06 04.03.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

7- htcgrr 09.03.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

8- ecrinhalil 05.03.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

9- canzadem 19.03.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

10- destina32 05.03.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

11- tunamert 12.03.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

12- dogan_75 10.03.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

13- pusatbebek 15.03.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

14- ecrin53 12.03.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

15- seyda83 14.03.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

16- tmg8587 14.03.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

17- aryaceren 16.03.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

18- Akreb 19.03.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

19- jollyy 17.03.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

20- hypou 11.03.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

21- mavis_87 19.03.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

22- tugok 19.03.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

1- nurmat 10.03.2012 SONUÇ:HAMİLEEEEEEEEEEEEEEEEE

2- caroline 07.03.2012 SONUÇ:HAMİLEEEEEEEEEEEEEEEEE

3- selocann 01.03.2012 SONUÇ:HAMİLEEEEEEEEEEEEEEEEE

1- bebesko 20.03.2012 SONUÇ:

2- mda 30.03.2012 SONUÇ:

3- tgcyvs 19.03.2012 SONUÇ:

4- mcan84 24.03.2012 SONUÇ:

5- hatisim 26.03.2012 SONUÇ:

6- janim 22.03.2012 SONUÇ:

7- lovely17 27.03.2012 SONUÇ:

8- mavi_58 27.03.2012 SONUÇ:

9- beren2012 30.03.2012 SONUÇ:

10- ciğdemm26 19.03.2012 SONUÇ:

11- h_n86 30.03.2012 SONUÇ:

12- sevde1 30.03.2012 SONUÇ:

13- emngkhn 28.03.2012 SONUÇ:

14- xaylax 17.03.2012 SONUÇ:

Son düzenleme:

tugok inan çok üzüldüm çok geçmiş olsun.benimde ödüm kopuyor acaba adetmi olacam diye.ama eğer tutmayacaksada inşallah bir an önce olurum diye dua ediyorum.en azından cumartesiye kadar boşuna beklememiş olurum.

canım sanada cok gecmiş olsun... kockoca liste ya bakınca insan daha cok mutlu ümitli haber görmek istiyo ama mutluluktan cok hüzün var... napalım biz ellimzden geleni yappdık gerisi allaha kalmış.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…