bende progestan kullanıyorum gerçekten çok baş dönmesi yapıyor çok kötü oluyorum.ben sabah akşam içiyorum canım.hatta akşam koltukta uyuya kalmışım eşim uyandırdı yürüyemedim başım dönüyodu.ama mecburuz dayanacağız bende senden 1 gün sonra yaptırcağım test inşallah sonuç pozitif olur canım...
bende senin gibi aşılama oldum bugün 11.gün progestan beni mahvetti bugün acayip ağrım akıntım ve belim kopacak sanki adet oluyorum az önce kan testi verdim çıkarmı sence bide senin sonucun ne oldu arkadaşın önceki yazılarını takip ettimde meraktayım:)))
Sana gonullllldenn katiliyorummmm bebesskommmmm; es bazennn aileden bile once geliyooo~en zor anlarda bazen koca bazen baba sirrini paylasamadigin dostun oluyooo~surekli sukrediyorummmmmm iyikiii esimmm alinyazimmm olmus diyeee
Arkadasininnn durumu tam bi allahin mucizesiii ...yasadigin kotu bi olayy sana hayir kapisi acabilirrr ben yasadigim icin soyluyorummm;
SEVGIYLE & SAGLICAKLA KAL
arcn ne yaptın canım? gidebildin mi doktora? bende hastalandım. perşembe bir doktora görüneyim diyorum.
belim ağrımaya başladı hasta olcam :) demekki hayırlısı buymuşş
merhaba canım eve yeni geldim gelir gelmezde buraya girdim...Gittim canım temde yasemin hn var ya ona işte..Seviyorum ben o doktoru..yine çok ilgiliydi..hormon testlerini yaptıralım yine dedi..ve yumurta takibine başlayalım dedi..Pazartesş öğleden sonra başlayacağız işte gelirken eşinin testlerinide getir dedi.rahim filmime baktı bi sıkıntı yok dedi..Bende dedim bu ay son defa normal yolla hamilelik denemek istiyorum olmazsa artık aşılamaya geçeğim dedim..Yasemin hn da sağolsun sen bu ay hiç birşey kafana takma dedi doktor beni yönlendircek ve olacak diye kendini motive et dedi..Ben sana elimden geldiğince yardımcı olcam dedi için rahat etsin gerekirse sana çatlatma iğnesi vururum dediğim saatte birlikte olursunuz dedi...Baya bi motive etti anlayacağın..Moralim gayet iyi canım...:):) İnşallah bu ay Allah bana ve isteyen herkese verir..Hayırlı sağlıklı ömürlü bir evlat...Sen hangi doktora gitmeyi düşünüyorsun cnm?
ohh ohhh çok güzel sevindim moralinin yüksek olmasına. doktorda ne kadar iyiymiş, nasıl motive etmiş seni, bana bile moral oldu:) sibel hanıma gitmem için izin almam gerekiyor sanırım ama yine de arayıp soracağım kaça kadar randevu veriliyor diye. ama yumurta takibi yapabilmek adına burda kent hastanesi var,ona çıkışta gidebilirim çok yakın çünkü. bir doktor daha görsün istiyorum zaten. bakalım canım ne olacak. ama ben 3. günü gideceğim.
tatlım daha kırmızıları görmeden pes etme belkide hamilesindir
slm arkadaşlar ben dün aşılama yaptırdım am hiç umudum yok çünkü çok grip oldum ya zaten buda tutmazsa daha yartırmıycam kafamın içi kazan gibi hem hastalık hem düşünceler yoruldum artık
bende progestan kullanıyorum gerçekten çok baş dönmesi yapıyor çok kötü oluyorum.ben sabah akşam içiyorum canım.hatta akşam koltukta uyuya kalmışım eşim uyandırdı yürüyemedim başım dönüyodu.ama mecburuz dayanacağız bende senden 1 gün sonra yaptırcağım test inşallah sonuç pozitif olur canım...
Bende gunumde regl oldum 2 nisan, hem uzuldum tutmadi diye cunku klomene cevap veriyo yumosss buyuyoooo yumosss 2catlatma vuruldummmm ama olmayinca alllahh ol demedikce olmuyooooo uzuluyoyrummm cok~ etrafimda yine hamilelerrr cogaldii bi benn kaldimya(( yuzum gulsun istiyorumm
Gecen bi arkadasimla gorustum 4aylik gebeymissss insannn neden saklarrr dostundann suan cocugum yok diyeee demiyolarr amann nazarrii degmesin diye ne kotuluk bu ya ???? Bebeskommmmmmm sadece dayaniklii olacazzz sanirimmm~guzel haberler ver emi reglimiz senle pespeseydiii tutmasadaaa vardir bunda bi hayir de; ben bardagin diger tarafindan bakiyorum 3aydir!!pkolu olarak 3aydir duzenli regl oluyorum ve her ay bi deneme sansi yakaliyorum cooookk sukurrrrrr? YA REGL OLMASAYDIM BEKLE ILAC BITSIN 10GUN IC 4 GUNDE REGL OLMAYI BEKLE AYINN YARISI BITTTIII NEYSEE CANIMMM UZUN OLDUUUU : )))
bende senin gibi aşılama oldum bugün 11.gün progestan beni mahvetti bugün acayip ağrım akıntım ve belim kopacak sanki adet oluyorum az önce kan testi verdim çıkarmı sence bide senin sonucun ne oldu arkadaşın önceki yazılarını takip ettimde meraktayım:)))
belim ağrımaya başladı hasta olcam :) demekki hayırlısı buymuşş
canım ben regl oldum maalesef biraz önce çok üzüldüm ama hayırlısı buymuş demekki beni listede düzeltirsin sana zahmet...
günaydınn kızlarr.... beklenen oldu adet görmeye başladım napalım vardır herşeyde bir hayır diyip yolla bıkmadan usanmadan devam edicez.... superisi listede ümidimiz sonraki aya devredenlerdenim :)
Bende çok üzüldüm tugok.Burda herkesin sonucunu umutla bekliyorum bende ve gerçekten çok üzüldüm.Hayırlısı böyleymiş.İnşallah tez zamanda kavuşursun bebeğine..
canım ben regl oldum maalesef biraz önce çok üzüldüm ama hayırlısı buymuş demekki beni listede düzeltirsin sana zahmet...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?