slm sonuç negatif çıktı umudum mayısa kaldı nisanda ara verdim[/QUOTE
bloved çok geçmiş olsun.bende bugün 2.kez yıkıldım.hala adet olmayınca umutlanmıştım ama olmadı gene.2.kez negatifi gördüm.artık tamamen bitti.
Mavii naptin CNm sonuc ne??
Bu aşılamada başıma gelmeyen kalmadı kızlar.Önce sistit oldum, şimdide grip oluyorum.Boğazım, başım hatta tüm kemiklerim ağrıyor.İlaçta kullanamıyorum.İnşallah ateşim çıkmaz.Sonuca da tam 1 hafta var daha. Moralim çok bozuk(((((
Bu aşılamada başıma gelmeyen kalmadı kızlar.Önce sistit oldum, şimdide grip oluyorum.Boğazım, başım hatta tüm kemiklerim ağrıyor.İlaçta kullanamıyorum.İnşallah ateşim çıkmaz.Sonuca da tam 1 hafta var daha. Moralim çok bozuk(((((
canım ya hiç sorma ikinci aşılamada yalan oldu.hatta bugün gene kan testi yaptık şimdi 2.kez negatif çıktı sonucum.bikaç gün içinde adet olurmuşum 3.günü gel dedi doktorum.of ya hala adet olmayınca acaba demiştim içimden.gene hayallerim hayal oldu.inşallah senin sonucun pozitif olur.
geçmiş olsun canım üzüldüm bende aşılmadan 2 gün sonra grip olmuştum ilaç falan içemedim perişandım halada etkisi sürüyo bol bol c vitamini al ben öle yaptım nane limon karışımı bi toz aldık aktardan onu içtim çok iyi geldi...moralini bozma dinlenmeye çalış...
canım çok geçmiş olsun inşallah bu çektiklerinin sonucunu güzel bir şekilde alırsın..eğer dinlenme şansın varsa yat dinlen sakın bitki çayları içme eğer hamileysen düşüklere sebep olabiliyomuş..ayağını sıcak tutmaya çalış..
sabah sağlık ocağına gittim salı ve perşembe tahlil oluyomuş geri döndüm.bu akşam gidemezsem yarın giderim artık doktorla görüştük sonucun çok iyi dedi 2 gündebir doktor tamam diyene kadar tahlil yaptırcaz galiba...
canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm..sakın pes etme birgün hepimiz anne olucaz inan..inşallah 3.aşılamanda hamile kalırsın..
canım çok tebrik ederim, allah güle güle büyütmek nasip etsin
kuzum iki gündür giremiyordum ama içimden bişey girme diye sayıklıyordu senin bu haberin içinmiş meğerse çok üzüldüm ama elden bişey gelmiyor, benimde cuma günü 14. günüm ama çok korkuyorum test yaptırmaya, adet olacakmışım gibi şiştim zaten hiç hamile oldugumu sanmıyorum rabbim hakkımızda hayırlısını versin.
canım tebrik ederim saglıcakla büyütmek nasip olsun mutluluklar.
inşallah degildir canım ama hamilesin gibi görünüyor.
bende izledim sabah hatta eşim heme araştır bakalım dedi ama unutmuşum araştırmayı
hayırlısı olsun kuzum inşallah bir gün bizlede yaşayacagız bu duyguyu
bende 3 sene senin gibi zorlu şartlarım oldugu için bekledim.ama bu sene doktora gidince , menopoza yakın oldugumu ögrendim vakit kaybetme hiç bişey senden daha degerli olamaz.
sendemi negatifsin lovely.gerçekten çok üzüldüm çok geçmiş olsun.
canım senle aynı gün aşılama olmuştuk bende aşılamadan 1gün sonra grip oldum hala tam atlatmış değilim bu ay hiç umudum yok zaten bende herhangi bir belirtide yok sanki hiç aşılama yaptırmamış gibiyim.canım bozma moralini eğer o tututmuşsa tutmuştur allah büyük vardır herşeyde bi hayır meyva çayı yap iç hemen ayağa kalkarsın ben öyle yaptım
Bu gün kanda beta hcg yapıldı ikinci aşılamamda negatif.Zaten hissetmiştim böyle olacağını sağlık olsun.
Sonuç 0.27[/QUOT
üzülme demekten başka bişey söyleyemiyorum canım.demekki daha zamanı var.beni hatırladın değilmi ilk aşılamamız 2 gün arayla olmuştu.bende kan pıhtı sorunu var.ben de bu ay yumurta takibiyle normal yolla denedim.hatta doktorum çok ve yeterli büyüklükte yumurta var diye çoğul gebelikten korkmuştu.ama maalesef bi tane bile tutmadı..bugün kontrolden geldim kist oluştuğu için bu ay tedaVİ YOK.öbür ay tüp bebeğe geçiyoruz inşallah. herşey normal fazlasıyla yumurta oluşuyor.eşim de normal.
doktorumun dediğine göre yumurta kanallarındaki tüycükler yumurtanın yeterli hareketini sağlayamamasından dolayı spermle yumurta buluşamaz ve gebelik oluşamazmış.bu durumda da tek yöntem tüp bebekmiş.bunu daha önce TEKSEN BEYden de duymuştum katıldığı bi programda bu durumdan bahsetmişti.
üzülme demekten başka bişey söyleyemiyorum canım.demekki daha zamanı var.beni hatırladın değilmi ilk aşılamamız 2 gün arayla olmuştu.bende kan pıhtı sorunu var.ben de bu ay yumurta takibiyle normal yolla denedim.hatta doktorum çok ve yeterli büyüklükte yumurta var diye çoğul gebelikten korkmuştu.ama maalesef bi tane bile tutmadı..bugün kontrolden geldim kist oluştuğu için bu ay tedaVİ YOK.öbür ay tüp bebeğe geçiyoruz inşallah. herşey normal fazlasıyla yumurta oluşuyor.eşim de normal.
doktorumun dediğine göre yumurta kanallarındaki tüycükler yumurtanın yeterli hareketini sağlayamamasından dolayı spermle yumurta buluşamaz ve gebelik oluşamazmış.bu durumda da tek yöntem tüp bebekmiş.bunu daha önce TEKSEN BEYden de duymuştum katıldığı bi programda bu durumdan bahsetmişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?