Aşılama Mart 2012 Aşılamacıları Buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Son düzenleme:
Bu aşılamada başıma gelmeyen kalmadı kızlar.Önce sistit oldum, şimdide grip oluyorum.Boğazım, başım hatta tüm kemiklerim ağrıyor.İlaçta kullanamıyorum.İnşallah ateşim çıkmaz.Sonuca da tam 1 hafta var daha. Moralim çok bozuk(((((

Mavii naptin CNm sonuc ne??

sabah sağlık ocağına gittim salı ve perşembe tahlil oluyomuş geri döndüm.bu akşam gidemezsem yarın giderim artık doktorla görüştük sonucun çok iyi dedi 2 gündebir doktor tamam diyene kadar tahlil yaptırcaz galiba...

geçmiş olsun canım üzüldüm bende aşılmadan 2 gün sonra grip olmuştum ilaç falan içemedim perişandım halada etkisi sürüyo bol bol c vitamini al ben öle yaptım nane limon karışımı bi toz aldık aktardan onu içtim çok iyi geldi...moralini bozma dinlenmeye çalış...

canım çok geçmiş olsun inşallah bu çektiklerinin sonucunu güzel bir şekilde alırsın..eğer dinlenme şansın varsa yat dinlen sakın bitki çayları içme eğer hamileysen düşüklere sebep olabiliyomuş..ayağını sıcak tutmaya çalış..

ne yapalım canım kısmet diyecegiz.Birgün bu kutsal duyguyu mutlaka bizde yaşayacagız.Bende Cuma günü geçsin gitsin istiyorum çünkü bugün adet agrım başladı ben iyi bilirim bu agrıyı hep sol tarafımdan başlar dizlerime kadar iner. Bende olacaksa bile testten önce olsun diyorum.hiç olmazsa umut etmem boşuna

Sağol canım. Tavsiyelerine uyacağım.O kadar dikkat ediyorum sanırım o yüzden oluyor.Sakınılan göze çöp batarmış.

Teşekkür edrim canım.İnşallah çektiklerimize değer hepimizin. Malesef çalışıyorum.Ama kötü olursam rapor alırım artık.Şu anda da yatıyorum.Ama illa bakacam buraya:)) yattığım yerden yazmaya uğraşıyorum:)))

canım ya seni o kadar iyi anlıyorumki benimde 2.aşılamam baştan sona aksiyondu.o kadar korudum kendimi kardan buzdan martta aşılamam olacak düşer kalkarsam bi yerime bişey olur vs diye aşılamnın 3.günü ayakta duramıyodum gripten.zaten zar zor olmuştu aşılamam.bende hatırlarsan senin gibi dua etmiştim tutmayacaksa hemen adet olayım diye ama bak hala olmadım teşrif edemediler kendileri...

Evet ole oluo. En kötüsü de bu sonuc yukseldimi dustumu!! Rabbim herseyin hayırlısını versin ins.

canım senle aynı gün aşılama olmuştuk bende aşılamadan 1gün sonra grip oldum hala tam atlatmış değilim bu ay hiç umudum yok zaten bende herhangi bir belirtide yok sanki hiç aşılama yaptırmamış gibiyim.canım bozma moralini eğer o tututmuşsa tutmuştur allah büyük vardır herşeyde bi hayır meyva çayı yap iç hemen ayağa kalkarsın ben öyle yaptım

canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm..sakın pes etme birgün hepimiz anne olucaz inan..inşallah 3.aşılamanda hamile kalırsın..

sendemi negatifsin lovely.gerçekten çok üzüldüm çok geçmiş olsun.

Kızlar teşşekür ederim desteğiniz için.İnşallah üçüncü aşılamada hamile kalırım.

Arkadaşlar benim değer de negatif 0,56 ilk aşılamamdı ve çokkk üzgünüm inşallah bizede birgün nasip eder....

slm kızlar negatifi gören herkese sabır diliyorum.. allah sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah...
bizimde bebişimiz olacak ben inanıyorum... eşimle tüpe geçmeye karar verdik ama mayıs mı eylül mü karar veremiyorum hepimizin hakkında hayırlısı olsun umutsuzluğa kapılmayalım bizde anne olacağız herkesin kolaylıkla hatta istemeden kavuşup da kıymetini bilemediği annelik duygusunu biz belki zor belki geç ama tadını çıkara çıkara bir başka yaşayacağız..

slm kızlar negatifi gören herkese sabır diliyorum.. allah sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah...
bizimde bebişimiz olacak ben inanıyorum... eşimle tüpe geçmeye karar verdik ama mayıs mı eylül mü karar veremiyorum hepimizin hakkında hayırlısı olsun umutsuzluğa kapılmayalım bizde anne olacağız herkesin kolaylıkla hatta istemeden kavuşup da kıymetini bilemediği annelik duygusunu biz belki zor belki geç ama tadını çıkara çıkara bir başka yaşayacağız..

Bende akşam negatifi görünce şok oldum ama Allah dan hayırlısı insan çok üzülüyor resmen yıkıldım normalde bugün adet olmam gerekliydi ama hiç olacakmışım gibi belkide kullandığımız ilaçların etkisidir hasta olsamda kurtulsaydım....

Evet hatırlıyorumseni aynı gün olmuştuk.Grip olduğunuda hatırlıyorum.Geçmiş olsun.Bu havalar tam grip havası zaten.Ateşim yükseliyor.38'e çıktı.Valla aşılamayı tutup tutmadığını bile düşünemiyorum. Minoset hamilelerde kullanılıyormuş.Ateşim daha yükselirse eşime aldırıp içeceğim.Ateşten çok korkuyorum. Benim 2 gündür kasık ağrım var.Adet olacakmışım gibi haif hafif ağrıyor.Göğüslerimde bişey yok.Hayırlısı neyse o olsun.Ben bu defa hep öyle dua ettim.Belirtilere hiç takılmamak lazım.Kimisinin adet olacakmış gibi belirtileri oluyor.Kimisinin hiç belirti olmuyor.Geçen aşılamada birlikte aşılama olduğumuz bayanda hiç ağrı sızı olmamış.Ama hamileydi.İnşallah tutmuştur senin.Test ne zaman yaptıracaksın? Bana hastaneden 16 nisan dediler...

Canım sağol inşallah hakkımızda hayırlısı olsun.İnşlalah tüp bebekle gelir meleğin.Peki bu tüycükler olduğu teşhisi nasıl konuldu?Neyden şüphelendi dr.Bana böyle bir test yapılmadıda acaba eksik birşeymi var?Yoksa rahim filminde çıkarmıydı böyle bir sorun olsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…