Aşılama Mart 2012 Aşılamacıları Buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
günaydın canım benim nasılsın?benimde aşılamadan sonra et parçaları ve koyu renkte gelmişti adetim..adetin bittikten sonramı kahverengi akıntın oldu canım?git yaptır bakalım testi ne olur ne olmaz..

ben ayın 4de adet oldum sabah 6sı sabahı kesildi canım dün akşamda 2 damla leke geldi yarın gidicem kan vercem kandan sonra ultrasyona gircem

Bu gün kanda beta hcg yapıldı ikinci aşılamamda negatif.Zaten hissetmiştim böyle olacağını sağlık olsun.
Sonuç 0.27

kızlar ne yaptınız merak ettim :44::44::44:

Canım düşündüğün sorduğun için sağol.Ben sabah 09:30 verdim kan.Eve geldim yattım uyudum zaman geçsin diye.10 dk önce uyandım internetten baktım sonuç 0.27 yani negatif.Yarın muhtemelen adet olurum artık üçüncüye kaldı umutlar.

Bu gün kanda beta hcg yapıldı ikinci aşılamamda negatif.Zaten hissetmiştim böyle olacağını sağlık olsun.
Sonuç 0.27

canım seni çok merak ettim.sonuç için çok üzüldüm sen zaten hiç olumlu düşünmedin hep diyordunama hiç umudunu yitirme lütfen rabbim hiç ummadığın anda bebişini kucağına verir...inşallah....hayırlısı olsun...

Canım sağol ilgin için.Aslında aşılama ilk yapıldığında iki aşılamada da umutluydum ama sonrasında bazı belirtiler adet olacağımı hissettiriyor adete yakınken umudumu tamamen kaybediyorum çünkü hissediyorum.

kızlar bişey diyeceğim sizde bilirsiniz zaten yinede yazyım dedim çünkü ben uyguladım bizzat.

4444 salavatı tefriciye duasını bir cuma sabah namazımı kıldıktan sonra dua ile bi kaç kere okudum ve geri kalanını 1 hafta cumadan cumaya bitirecek kadar günlere böldüm ve 4444 defa okuyup bitirdim ve son bir, tanesini gene namazdan sonra okudum duamı dileğimi yaptım ve bitirdim çok şükür ocak ayında okumuştum.laparoskopiyide ondan sonra oldum herşey bi anda oldu yani ameliyata karar vermem falan .aşılamam yapılmadan okumaya başladım bu duayı, bitti eve gelene kadar okudum sonuç almaya gideceğim gün hep okudum canım sıkıldığında üzüldüğümde hep okurum sizede tavsiye ederim okudukça ezberliyosun zaten....

bide meryem suresi

rabbim yeri göğü dualarla yaratmış o yüzden bol bol rabbime sığınıp dua etmek gerekiyor.
rabbim ol derse olur hiç bir engel önüne geçemez.....

evet dedğin gibi hissediyo insan bende hep öyleydim eşim soruyodu her ay bende regli olcam bu ayda yok diyodum aylarımız hep böle geçti eşim hala inanamıyo tabiki bende testin sonucunu öğrendiğimizde tepkimiz çok komikti demekki var evet pozitifmiş falan dedik yani öyle çığlıklar aşırı sevinç gibi durumlar yaşamadık korkuyoruz çünkü kaybetmekten hayal kırıklığına uğramaktan sonucu ailemizden başka kimse bilmiyo sölemedik.bu bizim sınavımız olduğunu düşünüyorum ve bu sınavı hep beraber geçeceğiz ben inanıyorum dualarım hepimize umut eden yüreklere....

Kızlar merhaba ben bu siteden hiç kopmadım günlük takip ediyorum ama yazacak bişey bulamıyorum negüzel hamilelerimiz çoğalmış.Allah nazarlardan esirgesin.Olmayanlarada işallah en kısa zamanda nasip etsin.Ben hala beklemedeyim .Tedavi olacak zamanımda yok benim bence oda büyük şans .İzin almak çok zor

merhaba inşallah 2.aşılaman olumlu sonuç verir benimde 1.aşılamadan aklımda soru işareti çok sana katılıyorum dr işlem yaparken olmadı falan dedi hemşireden bu olmadı yenisini getir falan dedi bilmiyorum artık hakkımızda hayırlısı olsun.24.03.2012 de egede aşılama olanların sonuçlarını çok merak ediyorum başarı oranları ne diye ama Allah ol derse oluyor.eşim sormuş direk tüp bebeğe geçilirmi diye olmaz demişler mayıs 2012 de 2.aşılamam için prof un özeline mi gitsem diyorum erol tavmergeni iyi diyorlar ama kafam karıştı milletin konuşmasından bakışlarından sıkıldım artık.arkadaşım inşallah hayırlı haberlerinin alırız.iyi düşün iyi olsun.bu arada aşılama 2 kez olup hemen tüp bebeğemi geçiliyor yoksa 3.aşılama varmı.tşk.

selam arkadaşım bende bugün diyete başladım inşallah kilo sorununu hallederiz.bildiğim kadarıyla 1.aşılamadan sonra hemen tüp bebeğe geçilmiyor dediler bize egeden. sen tüp bebeği özeldemi yaptıracaksın. hakkımızda hayırlısı olsun.

Merhaba, bana hemşire ilk aşılamadan önce size 2 aşılama yapıcaz dedi.Ama 2. aşılamada başka bir hemşire ilaç hakkınız varsa 3. de yapılabiliyor dedi.Ben tam anlamadım.Sanırım devlet belirli dozda ilaç hakkı veriyor.Yumurta gelişimine göre hakkımız olan dozu bitirmediysek 3. aşılamada yapılabiliyordur belkide.Ama ben kendimi 2 aşılamaya şartladım.İlk hemşire öyle dediği için.Çiftlerde sorun yoksa aşılamadan direk tüp bebeğe geçilemiyor.Bende özele gitmeyi düşündüm.Ama önce devlette haklarımı kullanayım dedi.Nasıl olsa sağlık güvencemiz var.Ben öncede yazdığım gibi aşılamaya pek güvenemiyorum.İhtimal çok düşük.Burdaki listemizde bunu kanıtlıyor.Ama tüp bebekten umutluyum.İnşallah hepimizin Allah gönlüne göre verir.

Hatisim ben dun test yaptirdim hamileyimmmmmmmmmm cok sukur doktor 17 nisan ultrasyon verdi kesin tani koyalim diye rabbim isteyen herkese bu yola bas koymus herkese yardim etsin insallah herkesin istedigi sekilde dilekleri kabul olur

canım çok tebrik ederim, allah güle güle büyütmek nasip etsin

kızlar ben şimdi geldim eve sonucumu aldım almaz olaydım tabi.gene negatif gene olmadı.bu da bitti.
kuzum iki gündür giremiyordum ama içimden bişey girme diye sayıklıyordu senin bu haberin içinmiş meğerse çok üzüldüm ama elden bişey gelmiyor, benimde cuma günü 14. günüm ama çok korkuyorum test yaptırmaya, adet olacakmışım gibi şiştim zaten hiç hamile oldugumu sanmıyorum rabbim hakkımızda hayırlısını versin.

kızlar şimdi geldim hastaneden test pozitif çıktı.şimdi kandaki değere bakılıyo 1 saate kadar da o çıkacak tam kesinleşecek......
canım tebrik ederim saglıcakla büyütmek nasip olsun mutluluklar.

Kızlar az önce idrarda baktım cift çizgi yine çıktı. Bu ne yaa çok arada kaldım walla bu nedemek 12. Gun bugün sizce kimyasal mı hala???

inşallah degildir canım ama hamilesin gibi görünüyor.

bende izledim sabah hatta eşim heme araştır bakalım dedi ama unutmuşum araştırmayı

Sonuç 0.27
hayırlısı olsun kuzum inşallah bir gün bizlede yaşayacagız bu duyguyu

bende 3 sene senin gibi zorlu şartlarım oldugu için bekledim.ama bu sene doktora gidince , menopoza yakın oldugumu ögrendim vakit kaybetme hiç bişey senden daha degerli olamaz.

1- onurumsun 29.02.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

2- masum31 24.02.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

3- nevin6178 03.03.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

4- senanur1 02.03.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

5- sblkmbsr 06.03.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

6- elizan06 04.03.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

7- htcgrr 09.03.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

8- ecrinhalil 05.03.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

9- canzadem 19.03.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

10- destina32 05.03.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

11- tunamert 12.03.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

12- dogan_75 10.03.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

13- pusatbebek 15.03.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

14- ecrin53 12.03.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

15- seyda83 14.03.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

16- tmg8587 14.03.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

17- aryaceren 16.03.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

18- Akreb 19.03.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

19- jollyy 17.03.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

20- hypou 11.03.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

21- mavis_87 19.03.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

22- tugok 19.03.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

23- bebesko 20.03.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

24- janim 22.03.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

25- ciğdemm26 19.03.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

26- mcan84 24.03.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

27- lovely17 27.03.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

1- nurmat 10.03.2012 SONUÇ:HAMİLEEEEEEEEEEEEEEEEE

2- caroline 07.03.2012 SONUÇ:HAMİLEEEEEEEEEEEEEEEEE

3- selocann 01.03.2012 SONUÇ:HAMİLEEEEEEEEEEEEEEEEE

4- xaylax 17.03.2012 SONUÇ:HAMİLEEEEEEEEEEEEEEEEE

5- mavi_58 27.03.2012 SONUÇ:HAMİLEEEEEEEEEEEEEEEEE

1- mda 30.03.2012 SONUÇ:

2- hatisim 26.03.2012 SONUÇ:

3- beren2012 30.03.2012 SONUÇ:

4- h_n86 30.03.2012 SONUÇ:

5- sevde1 30.03.2012 SONUÇ:

6- emngkhn 28.03.2012 SONUÇ:

inşallah sonuç bekleyen arkadaşlardan güzel haberler alırız..

canım ya hiç sorma ikinci aşılamada yalan oldu.hatta bugün gene kan testi yaptık şimdi 2.kez negatif çıktı sonucum.bikaç gün içinde adet olurmuşum 3.günü gel dedi doktorum.of ya hala adet olmayınca acaba demiştim içimden.gene hayallerim hayal oldu.inşallah senin sonucun pozitif olur.

Son düzenleme:

cy_76 merhaba canım..Kusura bakma yazamadım şehir dışındaydım bu sabah geldim İstanbula...Bende doktora gittim canım..Benimde yumurtam 13x14 mm doktor maşallah çok iyi dedi..İlk birlikteliğiniz çaşmaba günü olsun dedi perşembe günü de bana gelirsin dedi..Ben ilaç felan kullanmadım biliyorsun...Bakalım kısmet bu ay neler olacak beraberce göreceğiz...Doktora da aynı günler gidiyoruz zaten...:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…