günaydın canım benim nasılsın?benimde aşılamadan sonra et parçaları ve koyu renkte gelmişti adetim..adetin bittikten sonramı kahverengi akıntın oldu canım?git yaptır bakalım testi ne olur ne olmaz..
kızlar ne yaptınız merak ettim :44::44::44:
Bu gün kanda beta hcg yapıldı ikinci aşılamamda negatif.Zaten hissetmiştim böyle olacağını sağlık olsun.
Sonuç 0.27
canım seni çok merak ettim.sonuç için çok üzüldüm sen zaten hiç olumlu düşünmedin hep diyordunama hiç umudunu yitirme lütfen rabbim hiç ummadığın anda bebişini kucağına verir...inşallah....hayırlısı olsun...
Canım sağol ilgin için.Aslında aşılama ilk yapıldığında iki aşılamada da umutluydum ama sonrasında bazı belirtiler adet olacağımı hissettiriyor adete yakınken umudumu tamamen kaybediyorum çünkü hissediyorum.
Merhaba kaya, bende 2 nisanda ege ünv de 2. aşılamamı oldum.Şu an beklemedeyim.İlk aşılamamda aklımda pek çok soru işareti kaldı aslında.Biraz üstünkörü yapıyolar gibi aşılmayı.Ama devletteki hakkımızı kullanmak için mecburum.2. aşılamam ilkine göre biraz daha iyiydi.Yada ben artık tecrübeliyim ondan bana öyle geldi.Sonucum 16 nisanda belli olacak.Biz ilk aşılamayı 2 kişi olduk.Onun 2. aşılamasıydı ve pozitif sonucu aldı.bu defa 3 kişi olduk bakalım sonuç ne olacak.Genelde bekleyenlerin içinde bir kişi pozitif görebiliyor aşılamada ihtimal düşük zaten. ama bu ara ege ünv.de yapılan tüp bebek tedavileri pozitif sonuçlanıyor o benim umudumu arttırdı.Bu aşılamam tutmazsa tüpe geçmeyi düşünüyorum.Yine ege de yaptırırım herhalde.yaşım 34 bu arada 8 buçuk yıllık evliyim.
Canim selam.. Oncelikle hic moralini bozma burda hepimiz ayni dertten muzdaribiz yani yanliz degilsin :) bende ilk asilamami 22 sinde olmustum benimkide olumsuz.. Simdi tup bebek istiyoruz.. Ve kilo soruna gelince evet kilo almak hamileligi veya hamile kalmayi olumsuz etkileyebiliyor.. Herkez icin degil ama bazi kadinlari etkiliyor neden ise kilolar ile birlikte vucuttaki butun hormal dengenin bozulmasi. Kilo vermeye calis biraz.. Benimde fazlam var hatta biraz fazla fazlaligim var haha bende pazartesi rejime baslayacagim.. Simdi biz tup bebek dusunuyoruz bu yaz.. Bende 32 yasindayim bu arada..
merhaba inşallah 2.aşılaman olumlu sonuç verir benimde 1.aşılamadan aklımda soru işareti çok sana katılıyorum dr işlem yaparken olmadı falan dedi hemşireden bu olmadı yenisini getir falan dedi bilmiyorum artık hakkımızda hayırlısı olsun.24.03.2012 de egede aşılama olanların sonuçlarını çok merak ediyorum başarı oranları ne diye ama Allah ol derse oluyor.eşim sormuş direk tüp bebeğe geçilirmi diye olmaz demişler mayıs 2012 de 2.aşılamam için prof un özeline mi gitsem diyorum erol tavmergeni iyi diyorlar ama kafam karıştı milletin konuşmasından bakışlarından sıkıldım artık.arkadaşım inşallah hayırlı haberlerinin alırız.iyi düşün iyi olsun.bu arada aşılama 2 kez olup hemen tüp bebeğemi geçiliyor yoksa 3.aşılama varmı.tşk.
ben ayın 4de adet oldum sabah 6sı sabahı kesildi canım dün akşamda 2 damla leke geldi yarın gidicem kan vercem kandan sonra ultrasyona gircem
Bu gün kanda beta hcg yapıldı ikinci aşılamamda negatif.Zaten hissetmiştim böyle olacağını sağlık olsun.
Sonuç 0.27
Hatisim ben dun test yaptirdim hamileyimmmmmmmmmm cok sukur doktor 17 nisan ultrasyon verdi kesin tani koyalim diye rabbim isteyen herkese bu yola bas koymus herkese yardim etsin insallah herkesin istedigi sekilde dilekleri kabul olur
kuzum iki gündür giremiyordum ama içimden bişey girme diye sayıklıyordu senin bu haberin içinmiş meğerse çok üzüldüm ama elden bişey gelmiyor, benimde cuma günü 14. günüm ama çok korkuyorum test yaptırmaya, adet olacakmışım gibi şiştim zaten hiç hamile oldugumu sanmıyorum rabbim hakkımızda hayırlısını versin.kızlar ben şimdi geldim eve sonucumu aldım almaz olaydım tabi.gene negatif gene olmadı.bu da bitti.
canım tebrik ederim saglıcakla büyütmek nasip olsun mutluluklar.kızlar şimdi geldim hastaneden test pozitif çıktı.şimdi kandaki değere bakılıyo 1 saate kadar da o çıkacak tam kesinleşecek......
Kızlar az önce idrarda baktım cift çizgi yine çıktı. Bu ne yaa çok arada kaldım walla bu nedemek 12. Gun bugün sizce kimyasal mı hala???
bende izledim sabah hatta eşim heme araştır bakalım dedi ama unutmuşum araştırmayıkızlar günaydın şimdi sabah haberlerinde izledim gebelik aşısı diye bişey çıkıyomuş hamileliği %40 arttırıyomuş..kadının kendi kanından alınıp yapılan bir aşıymış ve rahimin içini temizleyip embriyoların daha kolay tutunmasını sağlıyomuş..100 kişide denenmiş daha önce tüp bebek tedavisi gören hepside hamile kalmış..darısı başımıza diyelim..
hayırlısı olsun kuzum inşallah bir gün bizlede yaşayacagız bu duyguyuBu gün kanda beta hcg yapıldı ikinci aşılamamda negatif.Zaten hissetmiştim böyle olacağını sağlık olsun.
Sonuç 0.27
Kızlar merhaba ben bu siteden hiç kopmadım günlük takip ediyorum ama yazacak bişey bulamıyorum negüzel hamilelerimiz çoğalmış.Allah nazarlardan esirgesin.Olmayanlarada işallah en kısa zamanda nasip etsin.Ben hala beklemedeyim .Tedavi olacak zamanımda yok benim bence oda büyük şans .İzin almak çok zor
Sonuç 0.27
kuzum iki gündür giremiyordum ama içimden bişey girme diye sayıklıyordu senin bu haberin içinmiş meğerse çok üzüldüm ama elden bişey gelmiyor, benimde cuma günü 14. günüm ama çok korkuyorum test yaptırmaya, adet olacakmışım gibi şiştim zaten hiç hamile oldugumu sanmıyorum rabbim hakkımızda hayırlısını versin.
.
arcn tekrardan günaydın canım. geçenlerde yazmıştım ama görmedin sanırım. ben bugün sabah erkenden gittim. zaten nisa has.de 7.30 a ilk randevu veriliyor. bende 7.30 başlıyorum işe ama yine de olsun dedim. 7.20 de sibel hanım hemen aldı beni. 4 gün klomen kullandım(normalde 5 gün kullanacaksın demişti) baktı bir yumurta 12 mm. olmuş,bugün kullanma gayet güzel falan dedi. perşembe tekrardan gideceğim. inşallah yumurtlamada bir sorun çıkmaz canım. aslında bu ay bu şekilde aşılama bile yapılabilir ama yine de beklemeyi düşünüyorum, eşim biraz daha ilaç takviyelerine deva etsin, hem onun doktoru bakalım ne diyecek. perşembe yine sabahtan gideceğim. bu arada işe yetiştim, taksiyle geldim hemen. perşembe ödeme falan yapacağım,10 dak. falan gecikirim sanırım,ondan da bir şey olmaz artık. sen ne yaptın bugün gideceksin değil mi? bakalım seninki ilaçsız ne durumda?
hadi bakalım inşallah hamilesindir cnm sürpriz yaparsın hem ailene hem bize :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?