Aşılama Mart 2012 Aşılamacıları Buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Artık çok sık girmemiyorum ve önceki yazılanları kaçırıyorum.Geriye dönüp okumak ta çok zor geliyor bana.ama aklımda hep burada, sonuçlar ne oldu diye.Rabbim hamile olanlara hayırlısıyla evlatlarını kucaklarına almayı nasip etsin.Negatif sonuç alanlara da geçmiş olsun.İnşallah birdaha ki denemenizde olumu sonuç alırda evladınıza kavuşursunuz. Sevgiler....

kızlar bu arada nihayet adet oldum perşembe günü doktora gideceğim kist kalıp kalmadığına bakacak.eğer yoksa herhalde vakit kaybetmeden başlarız 3.aşılamaya.yoksa gene beklemek zorunda kalacağım bir ay.

cy_76 merhaba cnm..Dün bende sana yazmıştım ama görmedin galiba..Şehir dışındaydım 2-3 gün giremedim ama mesajını okudum...Umarım herşeyin hayırlısı olur..Dün bende doktora gittim iştye 13x14mm büyüklüğünde bir yumurtam varmış..Doktor maşallah dedi..Bakalım canım hayırlısı olur inşallah bu ay..Allah isteyen herkese versin inşallah

Merhaba canım. yok okudum ama cevap veremedim, biraz yoğunluk vardı, kusura bakma ltf. seninde çok güzel gelişmiş o zaman yumurtan. gerçekten maşallah...bir daha ne zamana gidiyordun, ben perşembe tekrardan gideceğim. zaten sibel hnm p.tesi, perşembe bir de cumaydı sanırım orda oluyormuş. diğer günler nerde hiç bir fikrim yok doğrusu. bakalım bu ay en azından yumurta çatlıyor mu çatlamıyor mu onu görebilmemiz adına iyi olacak inşallah. zaten sonrasında da aşılamaya geçeceğim ben çok çok yüksek ihtimal. hayırlısı artık bakalım.

kızlar bu arada nihayet adet oldum perşembe günü doktora gideceğim kist kalıp kalmadığına bakacak.eğer yoksa herhalde vakit kaybetmeden başlarız 3.aşılamaya.yoksa gene beklemek zorunda kalacağım bir ay.
merhaba arkadaşım inşallah aksilik olmazda hemen başlarsın tedavine ve bu tedavi sana yeni umutlarla bebegini getirsin kendine iyi bak.

Slmm cnmm bende bu ay sonunda başlıyorum tüpe. Mayısta başlayın sizde birlikte gün sayalımm :)

İnşalah kist olmamıştır ve hemen başlarsınız 3.ye. İnsan bir kere başladımı ara vermek istemiyor gerçekten.

günaydın hanımlar, hepinize mutlu günler olsun burası akşamdan beri yagmurlu şimdi az güneş var ama yagmur yagacak belli benimse karın agrılarım devam ediyor ince ince sızı şeklinde sanki adet oldum olacagım hayırlısı olsun hakkımızda

canım senin bugün 14.günün galiba yalnış hatırlamıyorsam kan tahlili falan yaptırdınmı??

Slmm cnmm bende bu ay sonunda başlıyorum tüpe. Mayısta başlayın sizde birlikte gün sayalımm :)

bende cuma günü negatif sonuçalırsam bir ay ara verip tüpe başlayacagım , allah inşallah bu sefer yardımcınız olsun yüzünüzü güldürsün.

merhaba arkadaşım inşallah aksilik olmazda hemen başlarsın tedavine ve bu tedavi sana yeni umutlarla bebegini getirsin kendine iyi bak.

merhaba mda benim tahminime göre gene kist kalmıştır ama insan genede olmasa diye geçiriyor içinden. inşallah perşembe günü ben cuma günüde sen iyi haberlerle döneriz doktorlarımızdan...

jolly canım benim inşallah ilk denemede gelir bebeğin sana.tüm gelişmelerini burda yaz mutlaka.eğer 3.de olmazsa tecrübelerine ihtiyacım olabilir.

İnşalah kist olmamıştır ve hemen başlarsınız 3.ye. İnsan bir kere başladımı ara vermek istemiyor gerçekten.

hestiacım inşallah kist olmaz ama bana oldu gibi geliyor. kendimi hazırladım bir ay beklemeye.sonucu perşembe günü yazarım buraya

bende cuma günü negatif sonuçalırsam bir ay ara verip tüpe başlayacagım , allah inşallah bu sefer yardımcınız olsun yüzünüzü güldürsün.

inş. pozitif sonuç alırsında gerek kalmaz tüpe. bende bugün gidiyorum doktora adetimin 2. günü bakalım nasıl olacak.

inşallah kist yoktur cnm hemen 3.aşılama serüvenine başlarsın hayırlısıyla..

inşallah hayırlısıyla aşılaman tutmuştur cnm ve tüp bebeğe gerek kalmaz..cumaya güzel haberlerini bekliyoruz inşallah..

kızlar meraba beni hatırlamayanlarınız için kısaca hatırlatayım

ocakda aşılamam tutmamıştı
mart 15de aşılama olmuşdum
mart 27 de 2 günlük az bi kanamam olmuşdu
ve ben tutmadı demişdim
nisan 4 te yapılan hcg sonucuma dün gece tevafukken baktım ve HAMİLEYİMMMM
gece hemen kan testini yeniledim 900lerde hcg...
bu gün doktora gittim keseyi daha dogrusu keseleri gördükk ÇÜNKÜ İKİZZZ İNŞALLAH
yani umut her zaman vardır yeterki inanın...

canım çok tebrik ederim sevindim rabbim kucağına almayıda nasip etsin inşallah....

Hatırlıyorum seni evet.Ne kadar güzel bir haber verdin bizlere.Çokkk sevindim.Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ikizlerinizi.Ne güzel yaa 2 tane birden geliyo.Belirtilerini anlatır mısın?

slm arkadaşlar Ben aranıza yeni katılıyorum.ama yorumlarınızı 1 aydır hep okuyorum.2,5 senelik evliyim.1,5 senedir gebe kalamıyorum.önce adet düzensizliği için ilaç tedavisi oldum.sonra 3 ay çatlatma iğnesi ve klomen kullandım olmadı.rahim flimi çekilmek zorundaydım.zorda olsa çekildi.kanallarda sorun yok açık.bundan 6 ay öncede eşimin sperm sayısına bakıldı.sonuç iyi.bu ay aşılamaya başlıcaz.3 ay denicez olmazsa tek çare tüp bebek dedi dr.allahım o noktaya getirmesin bizi.son 6 aydır adet olduğumda ağlıyorum saatlerce.bu aralar gebe kalan o kadar insan var ki etrafımda.nie ben değilim nieeee...isyan etmiyorum asla.vardır bundada bi hayır.allahım bütün isteyenlerin dualarını kabul etsin.allah aratmasın nolurrrr

cnm tebrik ederim ne kadar güzel bir haber böyle allah sağlıklı bir hamilelik geçirmeni sağlasın ve bebişlerini sağlıklı şekilde kucağına almana yardım etsin inşallahh.. bizlerden duanı eksik etme..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…