cy_76 merhaba cnm..Dün bende sana yazmıştım ama görmedin galiba..Şehir dışındaydım 2-3 gün giremedim ama mesajını okudum...Umarım herşeyin hayırlısı olur..Dün bende doktora gittim iştye 13x14mm büyüklüğünde bir yumurtam varmış..Doktor maşallah dedi..Bakalım canım hayırlısı olur inşallah bu ay..Allah isteyen herkese versin inşallah
merhaba arkadaşım inşallah aksilik olmazda hemen başlarsın tedavine ve bu tedavi sana yeni umutlarla bebegini getirsin kendine iyi bak.kızlar bu arada nihayet adet oldum perşembe günü doktora gideceğim kist kalıp kalmadığına bakacak.eğer yoksa herhalde vakit kaybetmeden başlarız 3.aşılamaya.yoksa gene beklemek zorunda kalacağım bir ay.
slm kızlar negatifi gören herkese sabır diliyorum.. allah sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah...
bizimde bebişimiz olacak ben inanıyorum... eşimle tüpe geçmeye karar verdik ama mayıs mı eylül mü karar veremiyorum hepimizin hakkında hayırlısı olsun umutsuzluğa kapılmayalım bizde anne olacağız herkesin kolaylıkla hatta istemeden kavuşup da kıymetini bilemediği annelik duygusunu biz belki zor belki geç ama tadını çıkara çıkara bir başka yaşayacağız..
kızlar bu arada nihayet adet oldum perşembe günü doktora gideceğim kist kalıp kalmadığına bakacak.eğer yoksa herhalde vakit kaybetmeden başlarız 3.aşılamaya.yoksa gene beklemek zorunda kalacağım bir ay.
Slmm cnmm bende bu ay sonunda başlıyorum tüpe. Mayısta başlayın sizde birlikte gün sayalımm :)
merhaba arkadaşım inşallah aksilik olmazda hemen başlarsın tedavine ve bu tedavi sana yeni umutlarla bebegini getirsin kendine iyi bak.
Slmm cnmm bende bu ay sonunda başlıyorum tüpe. Mayısta başlayın sizde birlikte gün sayalımm :)
İnşalah kist olmamıştır ve hemen başlarsınız 3.ye. İnsan bir kere başladımı ara vermek istemiyor gerçekten.
bende cuma günü negatif sonuçalırsam bir ay ara verip tüpe başlayacagım , allah inşallah bu sefer yardımcınız olsun yüzünüzü güldürsün.
kızlar bu arada nihayet adet oldum perşembe günü doktora gideceğim kist kalıp kalmadığına bakacak.eğer yoksa herhalde vakit kaybetmeden başlarız 3.aşılamaya.yoksa gene beklemek zorunda kalacağım bir ay.
bende cuma günü negatif sonuçalırsam bir ay ara verip tüpe başlayacagım , allah inşallah bu sefer yardımcınız olsun yüzünüzü güldürsün.
kızlar meraba beni hatırlamayanlarınız için kısaca hatırlatayım
ocakda aşılamam tutmamıştı
mart 15de aşılama olmuşdum
mart 27 de 2 günlük az bi kanamam olmuşdu
ve ben tutmadı demişdim
nisan 4 te yapılan hcg sonucuma dün gece tevafukken baktım ve HAMİLEYİMMMM
gece hemen kan testini yeniledim 900lerde hcg...
bu gün doktora gittim keseyi daha dogrusu keseleri gördükk ÇÜNKÜ İKİZZZ İNŞALLAH
yani umut her zaman vardır yeterki inanın...
ve ben tutmadı demişdim
bu gün doktora gittim keseyi daha dogrusu keseleri gördükk ÇÜNKÜ İKİZZZ İNŞALLAH
ve ben tutmadı demişdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?