Aşılama Mart 2012 Aşılamacıları Buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ben decuma 6 nisanda 2. aşılamamı yaptım bekliyorum listeye ekleyebilrsin su perisi. 5 kişi olmuş hamileler darısı hepimizin başına saglıklı hayırlı sekılde.

laviniya aşılamana hayırlı olsun,umarım tutar.

canım senın adına sankı kendım hamıleymısım gıbı sevındım bende yarın yaptıracagım salı bellı olur saglıklı hamılelık ve saglıklı bebışin olur insallah
emngkhn inşallah güzel haberlerini alırız.
bende ikinci aşılamaya başladım arkadaşlar

inşallah 2.ve son aşılaman olur.

kızlar bu arada ben bugün gene test yaptıracağım ikinci testi yapalım dedi doktorum.hala adet olmadım.üstelik hiçbir adet belirtiside yok.kafam çok o kadar karıştıki gecenin 3.5 uykuyu noktalattı bana

canım senın adına sankı kendım hamıleymısım gıbı sevındım bende yarın yaptıracagım salı bellı olur saglıklı hamılelık ve saglıklı bebışin olur insallah

canım inşallah.biz burda dert ortağıyız aynı kaderi paylaşıyoruz sevincimizde hüznümüzde bir canım inşallah hayırlı haberle gelirsin senin içinde seviniriz
hepimiz için dileğimiz sağlıklı hayırlı bir evlat amiiiiiiiiiiinnn

kızlar günaydın şimdi sabah haberlerinde izledim gebelik aşısı diye bişey çıkıyomuş hamileliği %40 arttırıyomuş..kadının kendi kanından alınıp yapılan bir aşıymış ve rahimin içini temizleyip embriyoların daha kolay tutunmasını sağlıyomuş..100 kişide denenmiş daha önce tüp bebek tedavisi gören hepside hamile kalmış..darısı başımıza diyelim..

kızlar bu arada ben bugün gene test yaptıracağım ikinci testi yapalım dedi doktorum.hala adet olmadım.üstelik hiçbir adet belirtiside yok.kafam çok o kadar karıştıki gecenin 3.5 uykuyu noktalattı bana

canım inşallah hamilesindir inşallah haberini bekliyoruz....

1- hestia (ikinci aşılama) 02.04.2012 SONUÇ:

2- nismitersah (ikinci aşılama) 02.04.2012 SONUÇ:

3- laviniya23 (ikinci aşılama) 06.04.2012 SONUÇ:

4- leyla3868 02.04.2012 SONUÇ:

Son düzenleme:
Arkadaşlar bende biraz önce kan testi verdim dua edin lütfen arkadaşlar bende mart 26 da yaptırmıştım ilk aşılamamı inşallah pozitif çıkar normalde bugün veya yarın hasta olmam gerekliydi bende bugün yaptırdım öğleden sonra 4:30 da sonuçları alacağım dualarınızı bekliyorum arkadaşlar...

hadi bakalım hayırlısı canım dualarımız seninle inşallah pozitif olur.amiiinn..

Ne hastalık için bir belirti var nede hamilelikle ilgili daha doğrusu hamilelikle ilgili belirti olarak ne olması gerekli onuda bilmiyorum :)...

kızlar bir kaç gündür giremiyordum foruma ama gördümki hamilelerimiz artmış allahım inşallah bu hızla devam ederiz :)) hepinizi tebrik ediyorum :))

su peris
aynı haberi akşam bende izledim canım inşllah onlara gerek kalmadan hamile kalırız .canım biliyosun bu ay adet olunca teste gitmedim ben ama ilk defa adetim 2gün oldu ve bitti koyu renkte arada et parçaları gibi bişeler geldi bide dün 2 damla kahverengi akıntım oldu yarın gideyim test yaptırayım diyorum ne dersin canımm

günaydın canım benim nasılsın?benimde aşılamadan sonra et parçaları ve koyu renkte gelmişti adetim..adetin bittikten sonramı kahverengi akıntın oldu canım?git yaptır bakalım testi ne olur ne olmaz..

kızlar sağlık ocağından geldim şimdi salı ve perşembe kan alınıyomuş orda.akşam ilk testi yaptırdığım hastanede tekrar baktıracağım.bide hala doktoruma ulaşamadık pazar kapalıydı tlf bugünde öğlene kadar ameliyattaymış o ne derse ona göre hareket edelim diyorum...

arcn tekrardan günaydın canım. geçenlerde yazmıştım ama görmedin sanırım. ben bugün sabah erkenden gittim. zaten nisa has.de 7.30 a ilk randevu veriliyor. bende 7.30 başlıyorum işe ama yine de olsun dedim. 7.20 de sibel hanım hemen aldı beni. 4 gün klomen kullandım(normalde 5 gün kullanacaksın demişti) baktı bir yumurta 12 mm. olmuş,bugün kullanma gayet güzel falan dedi. perşembe tekrardan gideceğim. inşallah yumurtlamada bir sorun çıkmaz canım. aslında bu ay bu şekilde aşılama bile yapılabilir ama yine de beklemeyi düşünüyorum, eşim biraz daha ilaç takviyelerine deva etsin, hem onun doktoru bakalım ne diyecek. perşembe yine sabahtan gideceğim. bu arada işe yetiştim, taksiyle geldim hemen. perşembe ödeme falan yapacağım,10 dak. falan gecikirim sanırım,ondan da bir şey olmaz artık. sen ne yaptın bugün gideceksin değil mi? bakalım seninki ilaçsız ne durumda?

acim inşallah pozitif olur sonucun...

ay canım ya inşallah bir an önce çıkarda tedavilerimize destek olur.ne zaman çıkacakmış biliyormusun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…