ben decuma 6 nisanda 2. aşılamamı yaptım bekliyorum listeye ekleyebilrsin su perisi. 5 kişi olmuş hamileler darısı hepimizin başına saglıklı hayırlı sekılde.
emngkhn inşallah güzel haberlerini alırız.canım senın adına sankı kendım hamıleymısım gıbı sevındım bende yarın yaptıracagım salı bellı olur saglıklı hamılelık ve saglıklı bebışin olur insallah
bende ikinci aşılamaya başladım arkadaşlar
canım senın adına sankı kendım hamıleymısım gıbı sevındım bende yarın yaptıracagım salı bellı olur saglıklı hamılelık ve saglıklı bebışin olur insallah
kızlar bu arada ben bugün gene test yaptıracağım ikinci testi yapalım dedi doktorum.hala adet olmadım.üstelik hiçbir adet belirtiside yok.kafam çok o kadar karıştıki gecenin 3.5 uykuyu noktalattı bana
Arkadaşlar bende biraz önce kan testi verdim dua edin lütfen arkadaşlar bende mart 26 da yaptırmıştım ilk aşılamamı inşallah pozitif çıkar normalde bugün veya yarın hasta olmam gerekliydi bende bugün yaptırdım öğleden sonra 4:30 da sonuçları alacağım dualarınızı bekliyorum arkadaşlar...
kızlar günaydın şimdi sabah haberlerinde izledim gebelik aşısı diye bişey çıkıyomuş hamileliği %40 arttırıyomuş..kadının kendi kanından alınıp yapılan bir aşıymış ve rahimin içini temizleyip embriyoların daha kolay tutunmasını sağlıyomuş..100 kişide denenmiş daha önce tüp bebek tedavisi gören hepside hamile kalmış..darısı başımıza diyelim..
su peris
aynı haberi akşam bende izledim canım inşllah onlara gerek kalmadan hamile kalırız .canım biliyosun bu ay adet olunca teste gitmedim ben ama ilk defa adetim 2gün oldu ve bitti koyu renkte arada et parçaları gibi bişeler geldi bide dün 2 damla kahverengi akıntım oldu yarın gideyim test yaptırayım diyorum ne dersin canımm
arcn günaydın canım. demiştim yaa burda kent hastanesi var belki giderim diye, dün oraya da gittim, aştım artık ben kendimi:) hazır adetliylen gideyim dedim,o da baktı eşimin değerlerine, valla biz bu değerlere normal diyoruz,yani ben bir problem var diyemem dedi, sibel hanımda kötü değil değerler demişti,diğer doktorsa belki de sizde problem var bunun için yumurtalara bakmamız lazım falan dedi.ben bu arada ona gitmeyeceğim de işte dedi 11 günü gel bakalım durumun ne olmuş v.s. diye,bir de rahim şeklimden bahsetti, ,bende ki şekle göre ilişkideki duruş pozisyonunu bile söyledi:) sibel hanımda rahminin şekli şöyle böyle falan dedi, bebek için engel bir durum yok sadece regl döneminde kasıklarında ağrı hissedersin dedi,gerçekten de ağrım olmadan olmaz zaten:) bunları daha önceden başka hiçbir doktor söylememişti.bu arada biliyorsundur vajinanın kendi salgısı spermleri öldürürmüş normalde,aşılamada bu yol katedilmiş oluyor.diğer doktor bundan bahsetti,bu arada bu hastane aşılama için eşinin testini başka bir yerde yapıp getiriyorsun burda aşılamayı yapıyoruz dedi. ama tabi ben böyle bir şey istemem kaldı ki inşallah sibel hanıma gideceğim, bakalım kaç kere çağıracak beni. bu ayki takipten sonrada benim durumumda netliğe kavuşur sanırım. artık herşeyin hayırlısı diyorum yine her zaman ki gibi.
Arkadaşlar bende biraz önce kan testi verdim dua edin lütfen arkadaşlar bende mart 26 da yaptırmıştım ilk aşılamamı inşallah pozitif çıkar normalde bugün veya yarın hasta olmam gerekliydi bende bugün yaptırdım öğleden sonra 4:30 da sonuçları alacağım dualarınızı bekliyorum arkadaşlar...
kızlar günaydın şimdi sabah haberlerinde izledim gebelik aşısı diye bişey çıkıyomuş hamileliği %40 arttırıyomuş..kadının kendi kanından alınıp yapılan bir aşıymış ve rahimin içini temizleyip embriyoların daha kolay tutunmasını sağlıyomuş..100 kişide denenmiş daha önce tüp bebek tedavisi gören hepside hamile kalmış..darısı başımıza diyelim..
ay canım ya inşallah bir an önce çıkarda tedavilerimize destek olur.ne zaman çıkacakmış biliyormusun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?