kızlar meraba beni hatırlamayanlarınız için kısaca hatırlatayım
ocakda aşılamam tutmamıştı
mart 15de aşılama olmuşdum
mart 27 de 2 günlük az bi kanamam olmuşdu
ve ben tutmadı demişdim
nisan 4 te yapılan hcg sonucuma dün gece tevafukken baktım ve hamileyimmmm
gece hemen kan testini yeniledim 900lerde hcg...
Bu gün doktora gittim keseyi daha dogrusu keseleri gördükk çünkü ikizzz inşallah
yani umut her zaman vardır yeterki inanın...
canım benim allah hepimiz için hayırlısını nasip etsin her zaman dularım boyle oldu ben dün kan testi yaptırdım tabi nagatif oldu sonuç yıkıldım hastane başıma yıkıldı resmen bugünde kanamam başladı hcg sonucum aşılamanın 14.günü 0,96çıktı şimdi çok şiddetli adet sancım var yatmaktan başka çarem yok...
LÜTFEN BANA AKIL VERİN BU BENİM İLK AŞILAMAMDI İKİNCİSİNE GİDECEK GÜCÜ BULAMIYORUM KENDİMDE MANEVİ OLARAK ÇOK YIPRANDIM
İKİNCİ AŞILAMA İÇİN DÜŞÜNCELERİNİZİ SÖYLERSENİZ SEVİNİRİM
ALLAH hepimizin dualarını duysun inşallah...
bende mart 20 de 2.aşılamaı olmuştum nisan 4de adet gördüm 5de gece bitti 2gün sürdü bugünde aklıma takıldı dr gittim kan vermek gemde kis oluşmuşmu baksınlar diye hemşireye anlattım 2 gün adet gördüm normalde 5gün olurdum diye kan istemeden beni ultrasyona aldılar kis oluşmamış dediler kan vermeme gerek varmı dedim yok dedi hamile olsam sence ultrasyonda çıkardı demi kan vermedim ya aklıma takıldı.bide sen 2 gün az bi kanaman olmuş ya çokmu az oldun damla şeklindemi oldun
tabiki deneyeceksin bebgin oluncaya kadar vazgeçmek yok, bir kaç gün sonra tekrar başlayacaksın heveslenmeye. Şimdi bir kaç gün dinlen gez dolaş aklından çıkarmaya bak umarım sonunda herşey çok güzel olur.
bence bir kanda baktır derim ben
canım benim allah hepimiz için hayırlısını nasip etsin her zaman dularım boyle oldu ben dün kan testi yaptırdım tabi nagatif oldu sonuç yıkıldım hastane başıma yıkıldı resmen bugünde kanamam başladı hcg sonucum aşılamanın 14.günü 0,96çıktı şimdi çok şiddetli adet sancım var yatmaktan başka çarem yok...
LÜTFEN BANA AKIL VERİN BU BENİM İLK AŞILAMAMDI İKİNCİSİNE GİDECEK GÜCÜ BULAMIYORUM KENDİMDE MANEVİ OLARAK ÇOK YIPRANDIM
Evet hatırlıyorumseni aynı gün olmuştuk.Grip olduğunuda hatırlıyorum.Geçmiş olsun.Bu havalar tam grip havası zaten.Ateşim yükseliyor.38'e çıktı.Valla aşılamayı tutup tutmadığını bile düşünemiyorum. Minoset hamilelerde kullanılıyormuş.Ateşim daha yükselirse eşime aldırıp içeceğim.Ateşten çok korkuyorum. Benim 2 gündür kasık ağrım var.Adet olacakmışım gibi haif hafif ağrıyor.Göğüslerimde bişey yok.Hayırlısı neyse o olsun.Ben bu defa hep öyle dua ettim.Belirtilere hiç takılmamak lazım.Kimisinin adet olacakmış gibi belirtileri oluyor.Kimisinin hiç belirti olmuyor.Geçen aşılamada birlikte aşılama olduğumuz bayanda hiç ağrı sızı olmamış.Ama hamileydi.İnşallah tutmuştur senin.Test ne zaman yaptıracaksın? Bana hastaneden 16 nisan dediler...
kızlar merhaba ben de zeynep kamil e gidiyorum nisan aşılamacılarından olacağım kısmetse. benim raporum bugün heyetten geçti raporum haftaya salı çıkıyor. ama benim bugün adetimin 2. günü yarına randevu aldım ilaçları yazmalarını isticem doktorlardan. aranızda ilaçları önceden alıp raporu sonradan çıkan var mı doktorlar yazıyorlar mı? benim tanıdık eczanem var.yazarsalar alabilicem ilaçlarımı?
kızlar merhaba ben de zeynep kamil e gidiyorum nisan aşılamacılarından olacağım kısmetse. benim raporum bugün heyetten geçti raporum haftaya salı çıkıyor. ama benim bugün adetimin 2. günü yarına randevu aldım ilaçları yazmalarını isticem doktorlardan. aranızda ilaçları önceden alıp raporu sonradan çıkan var mı doktorlar yazıyorlar mı? benim tanıdık eczanem var.yazarsalar alabilicem ilaçlarımı?
ve ben tutmadı demişdim
nisan 4 te yapılan hcg sonucuma dün gece tevafukken baktım ve HAMİLEYİMMMM
bu gün doktora gittim keseyi daha dogrusu keseleri gördükk ÇÜNKÜ İKİZZZ İNŞALLAH
kızlar akşam kan testine gidiyorum 15.gündeyim çok korkuyorum inşallah değerim yükselmiştir baştaki gibi yine aynı heyecanı yaşıyorum belirtiler hala devam ediyor bel ağrısı kasıklarda batmalar falan duruma göre cuma günü bir daha yaptıracağım.bugün rüyamda kan testi yapıyoduk ve kanım yükselmişti.... kafam orda olduğundan geceleri uyku problemim başladı 3 gündür...
bende cuma günü negatif sonuçalırsam bir ay ara verip tüpe başlayacagım , allah inşallah bu sefer yardımcınız olsun yüzünüzü güldürsün.
İns.cnm bakalim heyecanlı bir sürece giricez yine:) Tabikide paylaşırım ins, gerek kalmaz sanada aşılamaya gelir bebislerii çifter çifter :)jolly canım benim inşallah ilk denemede gelir bebeğin sana.tüm gelişmelerini burda yaz mutlaka.eğer 3.de olmazsa tecrübelerine ihtiyacım olabilir.
ve ben tutmadı demişdim
nisan 4 te yapılan hcg sonucuma dün gece tevafukken baktım ve HAMİLEYİMMMM
bu gün doktora gittim keseyi daha dogrusu keseleri gördükk ÇÜNKÜ İKİZZZ İNŞALLAH
kızlar aşılamaya hani ilaçla başladınız yumurta geliştirmek için
Ben iki aşılamamdada purogen iğne kullandım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?