Aşılama Mart 2012 Aşılamacıları Buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

bende mart 20 de 2.aşılamaı olmuştum nisan 4de adet gördüm 5de gece bitti 2gün sürdü bugünde aklıma takıldı dr gittim kan vermek gemde kis oluşmuşmu baksınlar diye hemşireye anlattım 2 gün adet gördüm normalde 5gün olurdum diye kan istemeden beni ultrasyona aldılar kis oluşmamış dediler kan vermeme gerek varmı dedim yok dedi hamile olsam sence ultrasyonda çıkardı demi kan vermedim ya aklıma takıldı.bide sen 2 gün az bi kanaman olmuş ya çokmu az oldun damla şeklindemi oldun

tabiki deneyeceksin bebgin oluncaya kadar vazgeçmek yok, bir kaç gün sonra tekrar başlayacaksın heveslenmeye. Şimdi bir kaç gün dinlen gez dolaş aklından çıkarmaya bak umarım sonunda herşey çok güzel olur.

bence bir kanda baktır derim ben

yarın idrar testi yapacamm varsa ondada çıkar zaten bende zorla kendimi hamile yapcam ya ona gülüyorum çok

2 gün adet oldum ultrasyona girdim dememkki yok ama ısrarla test yapcam

kızlar merhaba ben de zeynep kamil e gidiyorum nisan aşılamacılarından olacağım kısmetse. benim raporum bugün heyetten geçti raporum haftaya salı çıkıyor. ama benim bugün adetimin 2. günü yarına randevu aldım ilaçları yazmalarını isticem doktorlardan. aranızda ilaçları önceden alıp raporu sonradan çıkan var mı doktorlar yazıyorlar mı? benim tanıdık eczanem var.yazarsalar alabilicem ilaçlarımı?

çok üzüldüm.inan kolay değil çok iyi biliyorum.sakın vazgeçme.her ay yeni bi umut.bende bu ay ilk kez aşılama olcam.şimdiden tutmazsa ne yaparım die düşünüyorum..

canım bende test 16sında yaptırcam zaten adet tarihimde o gün bakalım hyırlısı ben düşen bebğime hamile kaldığımda aynı adet olmuşum gibi sancı çekmiştim ama haklısın belirtileri takmamak lazım ama sanki gene tutmadı gibi geliyo bana canım ya sen genede ilaç içmemeye çalış ateşin için bol bol ılık duş al inşallah bebişler bizimledir

amiiin canım çok üzüldüm hayırlısı olsun senden ses çıkmadı merak ettim gerçekten.evet çok yıpranıyoruz hem ruhen hemde vucud dengemiz bozuluyo bu bizim sınavımız ve bu sınavı geçmemiz lazım yelkenleri suya indirmicez yola devam edeceğiz başka çaremiz yok,bende yalnış muayneler sonucunda çok sıkıntılar yaşadım 4.5 yıldır evliyim ve 2.yılım dolacak çocuk bekleyişim her ay bekledim her ay olumsuz geçti hep içim ağladı yüzüm güldü herkes eleştirdi çocuk yok diye neler neler oda olmadı gözüm kapalı ameliyat oldum ve sonucunda ne olacağını bilmeden. herşey onun gelmesi içindi eşimle neler çektik biliyorumki hepimiz aynı şeyleri yaşadık ama yarı yoldan dönmek yok yola devam bu bize yakışmaz olumsuz düşünme inanmak başarmanın yarısıdır.2.aşılamayıda yaptırmanı öneririm.kendini toparlamaya çalış bu günlerde geçecek...

kızlar akşam kan testine gidiyorum 15.gündeyim çok korkuyorum inşallah değerim yükselmiştir baştaki gibi yine aynı heyecanı yaşıyorum belirtiler hala devam ediyor bel ağrısı kasıklarda batmalar falan duruma göre cuma günü bir daha yaptıracağım.bugün rüyamda kan testi yapıyoduk ve kanım yükselmişti.... kafam orda olduğundan geceleri uyku problemim başladı 3 gündür...

ben eczacının yardımı ile aldım sende görüş alısın büyük ihtimalle

cnm geçmiş olsun çok üzüldüm seni çok iyi anlıyorum inanki..bende ilk aşılamamın sonucunun negatif olduğunu öğrenince hastaneden çıkarçıkmaz ağlamaya başlamıştım sanki bütün hayat benim için bitmişti dünya başıma yıkılmıştı resmen 2 hafta sürekli ağladım niye olmadı niye bebeğim olmuyo diye..ama zaman geçince daha sağlıklı düşünüyosun ve 2.tedavi için daha heveslenip heyecanlanıyosun..biraz zamana ihtiyacın var sadece..unutma birgün hepimiz anne olucaz sakın pes etme umudunu kaybetme..2.aşılamayı kesinlikle yaptırmalısın oda olmuyosa 3.aşılama oluncaya kadar devam et..allah dualarımızı kabul edicek inan..

Son düzenleme:

mrb.tedavin hayırlı olsun canım.bende ilacımı önceden aldım ama hafta sonu olduğundan evrak işlerimi tamamlayamadığımdan ilacı önce aldım.yoğun olduğumdan hafta içi raporumu çıkardım doktora tekrar reçete yazdırdım eczaneye verdim.ama senin raporun çok geç çıkıyo ben hemen çıkarmıştım acaba devlet hastanesi olduğundanmı uzun sürüyo??

canım aynı kanamayı bende yasadım allahtan umıt kesılmez ıste bende su an hamıleyım senı cok tebrık edıyorum hayırlısıyla kucagımıza alacagımız gunlerıde goruruz ıns

Canım inss yükselmiştir degerin.. Çok çok ii haberlerini bekliyoruz.

1- onurumsun 29.02.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

2- masum31 24.02.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

3- nevin6178 03.03.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

4- senanur1 02.03.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

5- sblkmbsr 06.03.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

6- elizan06 04.03.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

7- htcgrr 09.03.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

8- ecrinhalil 05.03.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

9- canzadem 19.03.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

10- destina32 05.03.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

11- tunamert 12.03.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

12- dogan_75 10.03.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

13- ecrin53 12.03.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

14- seyda83 14.03.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

15- tmg8587 14.03.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

16- aryaceren 16.03.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

17- Akreb 19.03.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

18- jollyy 17.03.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

19- hypou 11.03.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

20- mavis_87 19.03.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

21- tugok 19.03.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

22- bebesko 20.03.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

23- janim 22.03.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

24- ciğdemm26 19.03.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

25- mcan84 24.03.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

26- lovely17 27.03.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

27- hatisim 26.03.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

1- nurmat 10.03.2012 SONUÇ:HAMİLEEEEEEEEEEEEEEEEE

2- caroline 07.03.2012 SONUÇ:HAMİLEEEEEEEEEEEEEEEEE

3- selocann 01.03.2012 SONUÇ:HAMİLEEEEEEEEEEEEEEEEE

4- xaylax 17.03.2012 SONUÇ:HAMİLEEEEEEEEEEEEEEEEE

5- mavi_58 27.03.2012 SONUÇ:HAMİLEEEEEEEEEEEEEEEEE

6- pusatbebek 15.03.2012 SONUÇ: İKİZLERE HAMİLEEEEEEEEEEEEEEEEE

1- mda 30.03.2012 SONUÇ:

2- beren2012 30.03.2012 SONUÇ:

3- h_n86 30.03.2012 SONUÇ:

4- sevde1 30.03.2012 SONUÇ:

5- emngkhn 28.03.2012 SONUÇ:

bende cuma günü negatif sonuçalırsam bir ay ara verip tüpe başlayacagım , allah inşallah bu sefer yardımcınız olsun yüzünüzü güldürsün.

Cnm ins.gerek kalmaz su an seninledir bebisinAma olmazsada çok yıpratma kendini herseybizim icin saglık olsun yeterki

jolly canım benim inşallah ilk denemede gelir bebeğin sana.tüm gelişmelerini burda yaz mutlaka.eğer 3.de olmazsa tecrübelerine ihtiyacım olabilir.
İns.cnm bakalim heyecanlı bir sürece giricez yine:) Tabikide paylaşırım ins, gerek kalmaz sanada aşılamaya gelir bebislerii çifter çifter :)

Cokk cokk tebriklerr:) Bu resmen mucize yahuu ne güzel sürpriz yapmış bebisler:) Darısı hepimizin basına kızlarr:))

kızlar aşılamaya hani ilaçla başladınız yumurta geliştirmek için

Ben iki aşılamamdada purogen iğne kullandım.

merhaba canım bende bugün başladım hayırlısıyla..şimdilik kan testi falan yaptım yarın alacam sonucu ona göre ilaç yazacak ama klomenle başlayacaklar galiba yarın yazacak nasıl klomen? bu arada sen ne yaptın tam olarak belli oldumu aşılamnın sonucu

kızlar mrb sonunda yumurta takıbım bıttı 2 yumurtam varmış ısteneılen boyutlarda bugn gece 3 te catlatma ıgnesı vurulcak ve persembe asılamam yapılcak ınsallahhhhh..sızlere sunu sormak ıstıryoum doktorum aşılamaya hafıf sıkışık gel dedıı cok dgl ama bıraz sıkış dedıı.bunu nıye deıd anlamadım ppersembe gıdınce sorcam ama aranızda benım gıbı olan varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…