Tedavin nasıl gidiyor mcan. Yumoşun büyüdü mü merak ettim...
merhaba arkadaşlar bende 5 martta aşılama oldum bugün 11. günü hergün adet görecekmişim gibi sancılarım oluyor moralim bozuluyor..dualarınızı eksik etmeyin ALLAH hepimizin yardımcısı olsun.bu 2 nci aşılamam 1 nci aşılamam tutmuştu fakat OhSS oldum ve gebelik kayboldu(
Merhaba kızlar dün doktoruma gittim tekrar gözden geçirdi ve 1.aşılamamın tutmamasına hiçbir neden bulamadı.Ve tedaviyi bitirme kararı aldık .Sadece stresten dedi ben çok istedim diye aşılama olmuştu zaten .Bende herşeyi akışına bıraktım yumurtlama ve çatlama sorunum yok çok şükür eşimin spermi 3 katına çıktı.Normal yollarla deneyin dedi.Allahım size bu zorlu yolda sabır versin.Umarım emeklerinizin karşılığını alırsınız.
hestiacım merhaba öncelikle bri tane değil bayağı var yumurtan dedi doktorum tam sayısını söylemedi ama daha içinden seçilecek bir yumurtam olmadı maalesef yarın bi daha kontrolüm var bakalım ne olacak çok merak ediyorum
canım hayırlı olsun bende 5 martta aşılama ıldum benimde ikinci aşılamam benimde öyle belirtiler var lavaboya giderken duayla gidiyorum bugün inşallah tutmuştur aşılamamız adet olmazsam pazartesi teste gideceğim sende pazartesimi gideceksin canım
bugün kan tahlili yaptırdım aşılamadan sonra 7.gün mecburen bakmışlardı ohss olduğum için 7,87 çıkmıştı , bugün 9.günüm ve 1,45 yani negatif
şimdiden sonrada yükselmez düşmeseydi ümitlenirdim ama malesef benimde olmadı[/QUOT
geçmiş olsun canım inşallah bundan sonrakine olur.mart ayında olumlu sonuç alan şimdilik olmadı.inşallah bundan sonra olur.haftaya inşallah güzel haberler veririm size.
Merhaba,Geç olsun,güç olmasın. Zaten aşılamanın zamanı çok önemli değil.Önemli olan çatlatacak seviyeye gelmesi.İnşallah istenen seviyeye gelmiştir ve yapılır aşılaman.Bende merakla bekliyorum güzel haberlerini.
bugün kan tahlili yaptırdım aşılamadan sonra 7.gün mecburen bakmışlardı ohss olduğum için 7,87 çıkmıştı , bugün 9.günüm ve 1,45 yani negatif
şimdiden sonrada yükselmez düşmeseydi ümitlenirdim ama malesef benimde olmadı
şuan itibariyle gitmeyi düşünmüyorum çok az bir kanamam oldu
arkadaslar size birsey soracaktim aranizda vaginada hap PROMETRIUM PROGESTERONE adli kullanan varmi varsa nicin bu bana bilgi verirmisiniz mart 17 cumartesi asilamam olacak okadar ilac kullandim sadece 18 mm iki yumurtam olmus asilamadan hemen sonra bu ilaci kullanacakmisim 2 sabah 2 aksam
hestiacım güzel dileklerin için çok teşekkürler canım.inşallah yarın güzel haberlerle gelirim kontrolden.
arkadaslar size birsey soracaktim aranizda vaginada hap PROMETRIUM PROGESTERONE adli kullanan varmi varsa nicin bu bana bilgi verirmisiniz mart 17 cumartesi asilamam olacak okadar ilac kullandim sadece 18 mm iki yumurtam olmus asilamadan hemen sonra bu ilaci kullanacakmisim 2 sabah 2 aksam
hayırlı haberlerini bekliyoruz cnm..aşılaman tahminen ne zaman yapılır?
merhaba su perisi nasılsın canım.yarın kontrolüm var inşallah tarihte belli olur yarın.doktora sordum geçen kontrolde iptal olmayacak değil mi diye hayır dedi.inşallah bir an önce olurumda kurtulurum
iyiyim canım bende adet olmayı bekliyorum 26sında inşallah gelir günüm o gün çünkü..yarın güzel haberlerle gelirsin bize bak ne güzel iptal olma durumuda yokmuş kötü düşünme sen..inşallah bu sefer olucak cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?