Aşılama Mart 2012 Aşılamacıları Buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
elizan moralini şimdiden bozma.inşallah tutunmuştur bebeğin sana...[/QUOTE]

inş ben umudumu hiç yitirmedim benim hala umudum var11 yıllık evliyim ve pko hastasıyım 2 sefer uterus septus ameliyatı oldum(rahimde perde vardı)ben bu konularda çok tecrübe kazandım merak eden arkadaşlar sorusu olanlar sorabilir yardımcı olmaya çalışırım bildiğim konularda..

Tedavin nasıl gidiyor mcan. Yumoşun büyüdü mü merak ettim...

hestiacım merhaba öncelikle bri tane değil bayağı var yumurtan dedi doktorum tam sayısını söylemedi ama daha içinden seçilecek bir yumurtam olmadı maalesef yarın bi daha kontrolüm var bakalım ne olacak çok merak ediyorum

canım hayırlı olsun bende 5 martta aşılama ıldum benimde ikinci aşılamam benimde öyle belirtiler var lavaboya giderken duayla gidiyorum bugün inşallah tutmuştur aşılamamız adet olmazsam pazartesi teste gideceğim sende pazartesimi gideceksin canım

canım hakkında hayırlısı ne ise o olsun inşallah hamile haberlerinle buraya dönersin bizede umut olursun.benimde adet olmazsam pazartesi sonucum inşallah burdaki bütün arkadaşlarımın rabbim yüzünü güldürür kucağını doldurur

Merhaba,Geç olsun,güç olmasın. Zaten aşılamanın zamanı çok önemli değil.Önemli olan çatlatacak seviyeye gelmesi.İnşallah istenen seviyeye gelmiştir ve yapılır aşılaman.Bende merakla bekliyorum güzel haberlerini.

bugün kan tahlili yaptırdım aşılamadan sonra 7.gün mecburen bakmışlardı ohss olduğum için 7,87 çıkmıştı , bugün 9.günüm ve 1,45 yani negatif
şimdiden sonrada yükselmez düşmeseydi ümitlenirdim ama malesef benimde olmadı

şuan itibariyle gitmeyi düşünmüyorum çok az bir kanamam oldu

selam kızlar.aranıza yeni katıldım.pko hastasıyım.27 şubatta ovitrelle vurundum.dün adet günümdü.ama olmadım.ayrıca iğnede 17. günüm bugün.dün akşam idrar testi yaptım,negatif.erken mi davrandım acaba?yoksa ümitleneyim mi?doktorum burda olmadığı için kan testi pazartesiye kaldı malesef hayırlısı hakkımızda.

hestiacım güzel dileklerin için çok teşekkürler canım.inşallah yarın güzel haberlerle gelirim kontrolden.

of ya ne desem bilmiyorum ki.doktorun kesin negatif mi dedi.15.gün gene baktıracakmısın.

arkadaslar size birsey soracaktim aranizda vaginada hap PROMETRIUM PROGESTERONE adli kullanan varmi varsa nicin bu bana bilgi verirmisiniz mart 17 cumartesi asilamam olacak okadar ilac kullandim sadece 18 mm iki yumurtam olmus asilamadan hemen sonra bu ilaci kullanacakmisim 2 sabah 2 aksam

Son düzenleme:

bu ilacı hiç duymadım cnm forumda okuduğum kadarıylada kullanan varmı görmedim..doktorun aşılamadan sonra bunumu kullanacaksın dedi sana?

dediğin şey progestan hap.bu hapı hemen herkese veriyorlar aşılamadan sonra bende kullanmıştım ama ben günde iki defa almıştım sabah akşam bir tane.istersen hap şeklinde yutabilirsin istersende fitil gibi yapabilirsin.

hayırlı haberlerini bekliyoruz cnm..aşılaman tahminen ne zaman yapılır?

merhaba su perisi nasılsın canım.yarın kontrolüm var inşallah tarihte belli olur yarın.doktora sordum geçen kontrolde iptal olmayacak değil mi diye hayır dedi.inşallah bir an önce olurumda kurtulurum

merhaba su perisi nasılsın canım.yarın kontrolüm var inşallah tarihte belli olur yarın.doktora sordum geçen kontrolde iptal olmayacak değil mi diye hayır dedi.inşallah bir an önce olurumda kurtulurum

iyiyim canım bende adet olmayı bekliyorum 26sında inşallah gelir günüm o gün çünkü..yarın güzel haberlerle gelirsin bize bak ne güzel iptal olma durumuda yokmuş kötü düşünme sen..inşallah bu sefer olucak cnm

inşallah canım ya.bu sefer ciddi ciddi umutluyum ben o yüzden bir an önce olsun diye sabırsızlanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…