Aşılama Mart 2012 Aşılamacıları Buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
inşallah canım ya.bu sefer ciddi ciddi umutluyum ben o yüzden bir an önce olsun diye sabırsızlanıyorum.

bende bu sefer umutsuzum ve çok karamsarım istemiyorum sanki..eşimde benden çok istekli sorup duruyo ne zaman olcak diye..sonn günlerde o kadar çok hamile haberi aldım ki üzüntüden kafayı yicem..çoğuda 4-5 aylık yeni evliler şaka gibi yaa

şuan itibariyle gitmeyi düşünmüyorum çok az bir kanamam oldu

inşallah canım adet kanaması değildir benimde ara ara karnım ağrıyor inşallah adet olmam bu sefer çok umutluydum hayırlısı ama sen yinede test yaptır canım ben ilk aşılamamda 12.gün adet olmuştum hemşire yine de test yapmadan seni yollamayız dediler buraya şakır şakır kanaması olup testte hamile olup gidenler oldu dedi.sen testini yaptır canım inşallah bebişin seninledir.

sakın umutsuz olma su perisi.daha yolun başındayız sadece bir aşılama atlattık 2. ve 3.de başarı oranı çok yüksek oluyor.o hamile haberlerine gelincede gerçekten çok sinir bozucu oluyolar farkındayım.benden bir sene sonra evlenenlerin çocukları doğduda yaşına girdi. ben hala boş boş bekliyorum.

yolun başındayız ama bazen isyan ediyorum bizim normal insanlardan farkımız ne diye..insanlar tek gecelik ilişkide şıp diye hamile kalabiliyolar bizse hamile kalmak için vücudumuza,psikolojimize neler yapıp yaptırıyoruz..eşimin akrabalarının bana bak işte senden sonra evlenip çocukları oldu demeleri daha bir sinirimi bozuyo..durumumu bilenler benim psikoloğa gitmemi istiyolar çünkü kendimi çok yıpratıyorum hem çocuk durumuna hemde lanet olasıca pcoya

aynen bende senin gibiyim hiçbir yere gitmek istemiyorum sırf bu yüzden

benimkenden farklı öyleyse kullandığın fitil gibi birşey anladığım kadarıyla onun kullanımı daha basit aslında.. işlem sonrası hiç yatmadım eve gittiğimde adet sancısı gibi bir ağrı vardı bende bolbol dinlendim,şimdi bel,kasık ağrım var bide gögüslerde hassasiyet onun dışında bir belirti yok daha erken ama umutluyum olacak 26 sında sonuçları yazalım sende nasıl belirtiler bu arada sorun kimde sende mi eşinde mi?

insanların ağzı torba değilki büzesin sürekli konuşuyolar hadi yapın,ne bekliyosunuz,bebek sevelim falan diye..sanki biz istemiyoruz anne olmayı

evet canım ya en kötüsü ne biliyormusun 1 sene önce o duyguyu tattım ama rabbim bir daha nasip etmedi sebepsiz infertilide teşhisi konuldu kürtaj olurken hıçkıra hıçkıra ağlamıştım hi unutamıyorum ogünü

cnm yaa çok üzüldüm bu durumu hiç yaşamadım ama seni anlayabiliyorum..ama artık düşünme o zamanlarını önümüzdeki güzel günleri düşün tekrar hamile kalıcaksın hatta belkide şuan bebişin seninledir elbet anne olucaksın,olucaz unutma :13:

bu ilacı hiç duymadım cnm forumda okuduğum kadarıylada kullanan varmı görmedim..doktorun aşılamadan sonra bunumu kullanacaksın dedi sana?

Evet 17 mart cumartesi gunu asilamadan sonra kullanacam taki test pozitif olursa devam edeceksin dedi eger negatif olursa hemen birak dedi

Cevap verdigin icin tesekkurler peki bu hapin gorevi ne?

Evet 17 mart cumartesi gunu asilamadan sonra kullanacam taki test pozitif olursa devam edeceksin dedi eger negatif olursa hemen birak dedi

ben bunun jelini kullandım aşılamadan sonra..düşük riskini engelliyomuş sonucunu öğrenmeden 1 gün önce bitiyo..benim kullandığım jel öyleydi ilacı bilmiyorum cnm..

büyük bir ihtimalle 19 unda aşılamam olacak kızlar benimde bugün doktora gittim 2 gün daha iğne yap dedi puregon kullanıyorum günde 100 uı 7. gün bugün daha bi tane daha var yavaş mı gelişiyo dedim yok herşey yolunda dedi doktorum.bir de yumurta koruyucuymuş 2 tane iğne verdi bugün yaptım birde yarın yapıcam ctesi tekrar görüncem hayırlısıyla pazarteside aşılama olacak sanırım çok heyecanlıyım ya hele aşılamadan sonra hiç vakit geçmeyecek galiba...

arkadaslar ultrasyon yumurtalik boyutu bakilirken doktor ultrasyonda renkleri kullaniyor bazilarini kirmizi halka bazilarini maviye aliyor bunun hakkinda bilginiz varmi peki kirmizi ne anlama geliyor mavi ne anlama

ben de bugün ilk iğneme başladım.doktorum bu ay yumurta takibi ve çatlatma ile normal yolla deneme kararı aldık.bu ay da olmazsa TÜPE geçecez.bakalım hayırlısı....iğnen nedir canım .ben gonal f kullanıyorum.112.5 miktar

Hayırlısı olsun inşallah tüpe gerek kalmadan gelir bebişin.Benim iğnem puregon.Benim günlük kullandığım doz 50 uı.Dr bu dozu yeterli gördü.Fazla sayıda yumurta geliştirmeye karşı olan bir dr. tek yada en fazla iki ve kaliteli yumurta ile aşılama yapılmasından yana.İnşallah hepimizin bu ay son olur ve hamile kalırız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…