inşallah canım ya.bu sefer ciddi ciddi umutluyum ben o yüzden bir an önce olsun diye sabırsızlanıyorum.
şuan itibariyle gitmeyi düşünmüyorum çok az bir kanamam oldu
bende bu sefer umutsuzum ve çok karamsarım istemiyorum sanki..eşimde benden çok istekli sorup duruyo ne zaman olcak diye..sonn günlerde o kadar çok hamile haberi aldım ki üzüntüden kafayı yicem..çoğuda 4-5 aylık yeni evliler şaka gibi yaa
sakın umutsuz olma su perisi.daha yolun başındayız sadece bir aşılama atlattık 2. ve 3.de başarı oranı çok yüksek oluyor.o hamile haberlerine gelincede gerçekten çok sinir bozucu oluyolar farkındayım.benden bir sene sonra evlenenlerin çocukları doğduda yaşına girdi. ben hala boş boş bekliyorum.
inşallah canım ya.bu sefer ciddi ciddi umutluyum ben o yüzden bir an önce olsun diye sabırsızlanıyorum.[/QUO
yarın güzel lhaberlerini bekliyorum herkes annelik duygusunu yaşasın inşallah
bende bu sefer umutsuzum ve çok karamsarım istemiyorum sanki..eşimde benden çok istekli sorup duruyo ne zaman olcak diye..sonn günlerde o kadar çok hamile haberi aldım ki üzüntüden kafayı yicem..çoğuda 4-5 aylık yeni evliler şaka gibi yaa
evet canım 26 sina alacağım ama 25 i adet günüm hayırlısı.İnsallah iyi haberler alırız.Benim aldığım progestron 200 mg vajinaya koymak için birsey yok parmağımla galiba ama nasıl olacak bilmiyorum.Sende mi hiç yatmadın peki o gün yatıp dinlendin mi?Birde bir belirti rahatsızlığın varmı?
aynen bende senin gibiyim hiçbir yere gitmek istemiyorum sırf bu yüzden
insanların ağzı torba değilki büzesin sürekli konuşuyolar hadi yapın,ne bekliyosunuz,bebek sevelim falan diye..sanki biz istemiyoruz anne olmayı
evet canım ya en kötüsü ne biliyormusun 1 sene önce o duyguyu tattım ama rabbim bir daha nasip etmedi sebepsiz infertilide teşhisi konuldu kürtaj olurken hıçkıra hıçkıra ağlamıştım hi unutamıyorum ogünü
bu ilacı hiç duymadım cnm forumda okuduğum kadarıylada kullanan varmı görmedim..doktorun aşılamadan sonra bunumu kullanacaksın dedi sana?
dediğin şey progestan hap.bu hapı hemen herkese veriyorlar aşılamadan sonra bende kullanmıştım ama ben günde iki defa almıştım sabah akşam bir tane.istersen hap şeklinde yutabilirsin istersende fitil gibi yapabilirsin.
Evet 17 mart cumartesi gunu asilamadan sonra kullanacam taki test pozitif olursa devam edeceksin dedi eger negatif olursa hemen birak dedi
Cevap verdigin icin tesekkurler peki bu hapin gorevi ne?
Bende birinci aşılamada hep umutsuzdum ve sonuç negatif oldu.Umutlu ol hamile kalacağına inan inşallah hayırlısıyla bebişin gelir.Ben bugün ikinci aşılama için ilk iğneme başladım.Ve bu ay diğer aydan daha umutluyum inşallah tutacak inanıyorum.
ben de bugün ilk iğneme başladım.doktorum bu ay yumurta takibi ve çatlatma ile normal yolla deneme kararı aldık.bu ay da olmazsa TÜPE geçecez.bakalım hayırlısı....iğnen nedir canım .ben gonal f kullanıyorum.112.5 miktar
inşallah canım ya.bu sefer ciddi ciddi umutluyum ben o yüzden bir an önce olsun diye sabırsızlanıyorum.[/QUO
yarın güzel lhaberlerini bekliyorum herkes annelik duygusunu yaşasın inşallah
inşallah canım bugünkü kontrolüm olumlu olurda güzel haberleri paylaşırım sizlerle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?