Herkese merhaba
Hastaneden şimdi geldim.Muayene oldum ve bugün yeni aşılama için ilk iğnelerime başlıyorum.
Dr .un odasına girdiğimde hastası yoktu.Dr. hemşire ve sekreteri vardı.Birlikte bilgisayardan bu ay aşılaması yapılanların sonuçlarına bakıyorlardı.Onların hastaların hcg değerleri artmışmı diye bakarkenki heyecanını kendi gözümle gördüm.Ay x in değeri artmış falan diye seviniyorlardı.Çok samimi geldi.Dr bana sendende bu ay için çok umutluydum inşallah ikinci aşılamada tutacak sakın umudunu kaybetme dedi.Ve çok hamilemiz var aşılama ile hamile kalan sen rahat ol ilaçlarada çok güzel cevap veriyorsun dedi.Çok mutlu oldum.Yeniden umut doluyum.
Pazartesiye kadar 50 uı puregon kullanıcam pazartesi kontrolüm var.[/
inşallah yeni umutlarınla beraber bebişin gelir
doktoruna güvenmem çok güzell
RABBİME COK DUA EDIYORUM.. HER AY BI UMUT.. ınsallah cok ugrasmadan hamıle kalırım hayırlısı ıle saglıkla.... ıstanbulda oturuyorum..devlet hastanelerı kalabalık oluyor ya ondan ıstemedım ılk basta sıra gelmıyo bekle bekle sıkıntı stres artıyo ama suan bı bakıyorum devlettee takıp ettırmekte mantıklı hos sadece mm soylıcek gıt vurul catlatma ıgnenı dıcek ... hehehheh
sen nasılsın bu arada asılamaya devam sanırım sen? ozledigimin farkında vardım bugun 2 hafta oldu girmeyeli sanırım
selam kızlar
benden pek ii haberler yok 6 martta aşılamam olmuştu dün yumurtaların çatlamasına bakmak için kontrolüm vardı ama malesef ohss olmuşum ben, bisürü test yapıldı ve hepsi yüksek çıktı bu arada bchg yede bakıldı oda 7,87 çıktı ama henüz 7 .günüm olduğu için hiç sevinme çok erken ilaçların etkisidir dedi
böyle erken test yaptıran varmı aranızda
güzelim ohss tanısını nasıl koydular.benim doktor sadece ultrason ile bakıp ohss görünmüyor dedi fakat hiç test felan istemedi.açıkcası içime şüphe düştü.sana ne testi yaptılar?bu arada benim 11 yumurtam oluştu.ayın 10 unda aşılama oldum.şuan beklemedeyim yani.karnında felan şişkinlik oldu mu?ohss belirtilerin neler yazar mısın?
benimde 7 yumurtam olmuştu bunların ikisi normal boydaydı , aşılamadan sonra benim kasıklarımda ağrılar olmaya başladı ama sürekli değil bende önemsemedim açıkçası dün kontrole gidince önce ultrasonla baktı yumurtalıkların çok şişmiş dedi vede az miktar sıvı gördü rahimde onun üzerine kan tahlili yapıldı ve biçok değerim üst sınırın üstündeydi , şimdi 3 gün bol şu içerek ve protein yiyerek düzene sokmaya çalışıcam yoksa gelsin serumlar
benim yumurtalardan 4 tanesi normaldi ve aşılamanın olduğu günde epey ağrım oldu.açıkcası bende önemsemedim.doktor bana kontrol felan demedi.10-14 gün sonra adet olmazsan b hcg ye baktırırsın dedi.ben doktora başka şehre gidiyorum acaba gün gelmeden bende kontrole gitsem mi?
bilemicemki canım şimdi yanlış bişey söyleyip seni endişelendirmek istemem, beni aşılamadan sonra 7 .gün kontrole çağırdı hatta bende söyledim ne anlamı var şimdi bunun diye ama bunun içinmiş çünkü bende başlamış adet günümde yani bi hafta sonra farkedilseydi daha ciddi olabiliyormuş
benim karnımın alt kısmı çok gergindi, merdiven inip çıkarken sızlama oluyordu yavaş yavaş iniyordum vede sağ kasığımda ağrı vardı ki o taraftaki yumurtalık çok büyümüş zaten benim, bunun dışında karnın çok şişmesi mide bulantısı nefes darlığı belirtileri arasındaymış böyle şikayetlerin varsa gidebiliyosan git canım
Ewet ben de gunde uc kez progestan hap aliyrm.ama benimki 100mg lik.artik biktim icmekten asilama gunundn itibaren ic dedi doktor.ben de pek bi belirti yok cok hafif bel agrisi ama belli belirsz anlican turp gibiyim hic sikayetm yok
kızlar bu progesteronu kullanmak gerekli mi.doktor bana birşey söylemedi.ilk aşılamamdada söylememişlerdi.bu ilaç ne işe yarıyor.
Merhaba ben bugün adet oldum yarına randevu aldım ikinci aşılamanın ilk muayenesini olucam inşalah ve iğnelere başlıcam
iyiki geldin canımbebeskoo nasılsın canım ? uzun zamandır girmiyordum ... tekrar geldim aranıza... merak ettim sizleri .. sen ikinci asılamaya baslamısın sanırım hayırlı olsun :)
bendede haberler ne iyi ne kotu
regl olduktan sonra gittigim ozel hastanenin prof.una gittim tup bebek bolumune.. bu arada muayene ucreti masallahh 230 tl cik
bana dediki " ASILAMA İCİN COK ACELE ETMİSİN .... BEN SANA BU TAHLILLERE BAKARAK IKINCI ASILAMAYI YAPMAMMM.. "dedi... cunku zaten daha once gebelik yasamısın hamile kalıyorsun .. stres yapma yeter klomen ve catlatma ignesi dene 5-6 ay .. ondan sonra bana gel dedii .. ama bu sekilde hamile kalırsın sen dedi..
boyle iste ne yapcagımı sasırdım.. belkide hata bende etraftakilerin dediklerini cok kafaya taktım 1ay kendimiz denedik 1 ayda klomen tutmayınca.. dedik hadi asılamada tutar.olmadı nasip degilmis ozaman((( cok moralim bozuldu ama birazda dusununce hadi insallahh profun dedigi gibidir diye basladık yeni bir yol... forumda gezindim gezindim amaa her gun siteye giren yoktu klomen catlatma bolumunde bende sizleri ozledimmm her gun sohbet etmemyi .... burdan devam edicem artık aranıza alırsınız demi beni .??? asılama yaptırmasam bile burda olmak güzel....
Herkese merhaba
Hastaneden şimdi geldim.Muayene oldum ve bugün yeni aşılama için ilk iğnelerime başlıyorum.
Dr .un odasına girdiğimde hastası yoktu.Dr. hemşire ve sekreteri vardı.Birlikte bilgisayardan bu ay aşılaması yapılanların sonuçlarına bakıyorlardı.Onların hastaların hcg değerleri artmışmı diye bakarkenki heyecanını kendi gözümle gördüm.Ay x in değeri artmış falan diye seviniyorlardı.Çok samimi geldi.Dr bana sendende bu ay için çok umutluydum inşallah ikinci aşılamada tutacak sakın umudunu kaybetme dedi.Ve çok hamilemiz var aşılama ile hamile kalan sen rahat ol ilaçlarada çok güzel cevap veriyorsun dedi.Çok mutlu oldum.Yeniden umut doluyum.
Pazartesiye kadar 50 uı puregon kullanıcam pazartesi kontrolüm var.
inşallah yeni umutlarınla beraber bebişin gelir doktoruna güvenmem çok güzell
hadi bakalım hayırlısı canım inş.bu sefer tutar
hadi bakalım inş. tutar bu sefer hepimizi mutlu edersin umudunu kaybetme hiç bir zaman
Kizlar pazartesi günü ilk asılamam yapıldı ve doktor progestron yazdı ama persembe basla dedi.Neden hemen baslatmadı?Bu Progestronu vajinaya itmek için birsey yok kutusunda sordum elinle dedi nasıl elimle yapacağım nereye bırakmam lazım acil cevap kızlar.Birde beni hiç yatırmadı asılamadan sonra hemen kalktım.Tutar mı acabaSimdiden sağolun.
Aşılaman hayırlıo olsun.İnşlalah tutar.Progestrena dr. un dediği gün başlamalısın bence.Uygulaması çok kolay vajina girişine koyup bir parmağınla parmak boyun kadar ileri itmen yeterli.Normalde yatırıyorlar neden yatırmadığı konusunda bir fikrim yok.Fakat tutacağı varsa tutar içini ferah tut.Ben geçen ayki aşılamada eve taksiyle geldm bütün gün yattım.Ama tutmadı.Benimle birlikte aynı gün aşılama yaptıran biri vardı hastanede onun evi hastaneye yürüyerek yaraım saat o eve yürüyerek gitti ama o şuan hamileGerçekten tutacağı varsa tutuyor ben buna inandım artık.
Haklısın canım çok sağol içimi rahatlattın.ALLAH RAZI OLSUN.
[ı][/ı]öncelikle doa,bebesko,olimbera sonrasında tüm arkadaşlar hoşgeldiniz.yoktunuz,nerelerdesiniz. :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?