Aşılama Mart 2012 Aşılamacıları Buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

bende 2.ci aşılama için başladım tedaviye dün kont gittim yumoşlarım 12mm OLMUŞ CUMA TEKRRA KONT VAR HEMŞİRE BÜYÜK İHTİMALLE AŞILAMAN YA PAZAR YADA PAZARTESİ OLUR DEDİ GEÇEN AYKİ GİBİ YUMUŞLAR HEMEN BÜYÜSE İDİ BU CUMARTESİ AŞILAMA OLMAM LAZIMDI CANIM ÇÜNKÜ BENİM ADT TARİHLERİM HER AYIN 4 VEYA 5 DE OLUR HİÇ ŞAŞMAZ MAŞALLAHH

selam kızlar
benden pek ii haberler yok 6 martta aşılamam olmuştu dün yumurtaların çatlamasına bakmak için kontrolüm vardı ama malesef ohss olmuşum ben, bisürü test yapıldı ve hepsi yüksek çıktı bu arada bchg yede bakıldı oda 7,87 çıktı ama henüz 7 .günüm olduğu için hiç sevinme çok erken ilaçların etkisidir dedi
böyle erken test yaptıran varmı aranızda

güzelim ohss tanısını nasıl koydular.benim doktor sadece ultrason ile bakıp ohss görünmüyor dedi fakat hiç test felan istemedi.açıkcası içime şüphe düştü.sana ne testi yaptılar?bu arada benim 11 yumurtam oluştu.ayın 10 unda aşılama oldum.şuan beklemedeyim yani.karnında felan şişkinlik oldu mu?ohss belirtilerin neler yazar mısın?

Öncelikle Doa,Bebesko,Olimbera sonrasında tüm arkadaşlar hoşgeldiniz. Yoktunuz,nerelerdesiniz. :44:

benimde 7 yumurtam olmuştu bunların ikisi normal boydaydı , aşılamadan sonra benim kasıklarımda ağrılar olmaya başladı ama sürekli değil bende önemsemedim açıkçası dün kontrole gidince önce ultrasonla baktı yumurtalıkların çok şişmiş dedi vede az miktar sıvı gördü rahimde onun üzerine kan tahlili yapıldı ve biçok değerim üst sınırın üstündeydi , şimdi 3 gün bol şu içerek ve protein yiyerek düzene sokmaya çalışıcam yoksa gelsin serumlar

benim yumurtalardan 4 tanesi normaldi ve aşılamanın olduğu günde epey ağrım oldu.açıkcası bende önemsemedim.doktor bana kontrol felan demedi.10-14 gün sonra adet olmazsan b hcg ye baktırırsın dedi.ben doktora başka şehre gidiyorum acaba gün gelmeden bende kontrole gitsem mi?

bilemicemki canım şimdi yanlış bişey söyleyip seni endişelendirmek istemem, beni aşılamadan sonra 7 .gün kontrole çağırdı hatta bende söyledim ne anlamı var şimdi bunun diye ama bunun içinmiş çünkü bende başlamış adet günümde yani bi hafta sonra farkedilseydi daha ciddi olabiliyormuş
benim karnımın alt kısmı çok gergindi, merdiven inip çıkarken sızlama oluyordu yavaş yavaş iniyordum vede sağ kasığımda ağrı vardı ki o taraftaki yumurtalık çok büyümüş zaten benim, bunun dışında karnın çok şişmesi mide bulantısı nefes darlığı belirtileri arasındaymış böyle şikayetlerin varsa gidebiliyosan git canım

çok teşekkür ederim verdiğin bilgilerle.doktorum kendinden emindi ohss olmaz diye ama ben yinede yarın arayıp bi konuşayım.çünkü karnımdaki gerginlik ve aynı şekilde sağ kasıkta ağrı benimde var.inşallah bi sorun çıkmaz.hayırlısı bakalım

bugün doktora gittim tedavimi bir daha ki aya attı çünkü asılamadan sonra yumurtalarım büyümüş ve hala baya büyüktü hayırlısı diyorum ama insan üzülmeden de yapamıyor allah isteyen herkese nasip etsin

Ewet ben de gunde uc kez progestan hap aliyrm.ama benimki 100mg lik.artik biktim icmekten asilama gunundn itibaren ic dedi doktor.ben de pek bi belirti yok cok hafif bel agrisi ama belli belirsz anlican turp gibiyim hic sikayetm yok

canım ben vajinal yoldan kullanıyorum oral yoldan yan etkileri çok oluyormuş (uyku bulantı karın ağrısı falan gibi)
bende aşılamadan 1 hafta sonra kullanmaya başladım

iyiki geldin canım
evet bazen o kadar kafamıza takıyoruz ki olacağı varsada olmuyor
madem değerler iyi hem psikolojik olarakta rahat edersen bu süreçte
sen burayı unutma

hadi bakalım inş. tutar bu sefer hepimizi mutlu edersin umudunu kaybetme hiç bir zaman

inşallah yeni umutlarınla beraber bebişin gelir doktoruna güvenmem çok güzell

hadi bakalım hayırlısı canım inş.bu sefer tutar

hadi bakalım inş. tutar bu sefer hepimizi mutlu edersin umudunu kaybetme hiç bir zaman

Hepinize teşşekkür ederim.İnşşalah bu ay hepimizin aşılaması tutar.Hakkımızda hayırlısı Allah tan.Şuan geçen aydan daha umutluyum.Ve buna bağlı olarakta mutluyum.

Son düzenleme:
Kizlar pazartesi günü ilk asılamam yapıldı ve doktor progestron yazdı ama persembe basla dedi.Neden hemen baslatmadı?Bu Progestronu vajinaya itmek için birsey yok kutusunda sordum elinle dedi nasıl elimle yapacağım nereye bırakmam lazım acil cevap kızlar.Birde beni hiç yatırmadı asılamadan sonra hemen kalktım.Tutar mı acabaSimdiden sağolun.

Son düzenleme:

Aşılaman hayırlıo olsun.İnşlalah tutar.Progestrena dr. un dediği gün başlamalısın bence.Uygulaması çok kolay vajina girişine koyup bir parmağınla parmak boyun kadar ileri itmen yeterli.Normalde yatırıyorlar neden yatırmadığı konusunda bir fikrim yok.Fakat tutacağı varsa tutar içini ferah tut.Ben geçen ayki aşılamada eve taksiyle geldm bütün gün yattım.Ama tutmadı.Benimle birlikte aynı gün aşılama yaptıran biri vardı hastanede onun evi hastaneye yürüyerek yaraım saat o eve yürüyerek gitti ama o şuan hamileGerçekten tutacağı varsa tutuyor ben buna inandım artık.

Haklısın canım çok sağol içimi rahatlattın.ALLAH RAZI OLSUN.

Haklısın canım çok sağol içimi rahatlattın.ALLAH RAZI OLSUN.

Bende birinci aşılamada hep umutsuzdum ve sonuç negatif oldu.Umutlu ol hamile kalacağına inan inşallah hayırlısıyla bebişin gelir.Ben bugün ikinci aşılama için ilk iğneme başladım.Ve bu ay diğer aydan daha umutluyum inşallah tutacak inanıyorum.

[ı][/ı]öncelikle doa,bebesko,olimbera sonrasında tüm arkadaşlar hoşgeldiniz. yoktunuz,nerelerdesiniz. :44:

benim bu aralar işlerim yoğun canım 2.aşılama için tedavim başladı yarın kont var büyük bi ihtimalle pazartesi aşılama olur yarın belli olcak rabbim inşllah bu defa kısmet eder yavrularımızı hayırlısı ile kucaklarımıza alırız aminnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…