Aşılama Mart 2012 Aşılamacıları Buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

inşallah tedaviye cevap verirsin.ben 125 le başladım puragona ama maaalesef büyümedi hala yumurtalarım.şimdi 150 yapıyorum yarın kontrolüm var.

nevin hakkında hayırlısı olsun.bende çok vakit kaybettim ama en doğru zamanda hamile kalmakta çok önemli...

amin canım inşallah.

canım ben vajinal yoldan kullanıyorum oral yoldan yan etkileri çok oluyormuş (uyku bulantı karın ağrısı falan gibi)
bende aşılamadan 1 hafta sonra kullanmaya başladım

ben aşılamadan sonra hemen başlamıştım kullanmaya ama oral yoldan bu kadar yan etkisi olduğunu bilmiyordum.

insallah canım. Allah yardımcımız olsun insallah.

Son düzenleme:

canım benim hayırlısı olsun çok sevindim allahım ümitsiz kullarından etmesin.bak hepimizi dinleyip 2.aşılamaya başladın ve şimdi çok mutlu ve umutlusun inşallah bu sefer yüzün güler tabi hepimizin.bizi ancak birbirimiz anlarız burda birbirimizle mesajlaşmak inanın banada çok iyi geliyor sabah uyanır uyanmaz önce nette buraya bakıyorum.benimde bugün 10.günüm kaldı 4 gün inşallah 2.aşılamamda yüzüm güler sizle paylaşırım

inşallah dört gün sonra güzel haberini alırız.

Kizlar asilamadan kac gun sonra adet olunuyor benim 13 gun.progestan hap icmekten biktim artik.gunde uc kez iciyrm ictiktn yarim saat sonra bas donmesi we bulanti baslio ayaga kalkamiyorum bide iyice halsiz dustum.zaten hamilelige dair hic bi belirtim yok kuvvetle muhtemel hamile degilim hissediyorum.bos yere iciyorum biraksam mi sizce.cumartesi test gunum ama pazartesi yaptrcm ins, o zamana kadar. adet olurum da testle husrana ugramam

15 gün içiliyor diye biliyorum ben cumartesi yani doktorun test yaptır dediği gün yaptır gebelik varsa devam edersin yoksa bırakırsın ki zaten ilacı bıraktıktansonra gebelik yoksa adet geliyor..gebelik varsada rahim duvarına göre ilaca devam edip edilmeyecceğini söyler..

aşılamadan 14-15 gün sonra adet olunuyor fazlası bi kaç gün gecikmede olabilir geçen ay bende olduğu gibi 17. gün geldi adetim...ama diğerlerinde hep 14. gün gelmişti...

ben aşılamamın 16 günü akşam adet olmuştum

yok cnm klomenden sonra kist falan olmadı bende..evet zararlı diyolar ama ben zararını hissetmedim hiç..ama ben hiç çatlatma iğnesi vurulmadım sadece klomen kullandım yumurtalar ufak kaldı büyümedi ondan yani..ben adet söktürücü farlutal kullanıyodum ama bakalım bu adetim kendiliğinden gelicekmi..sende pconun etkisi olarak ne var canım kilo,kıllanma vb gibi?

Son düzenleme:

mrb ayca seninle aynı gün aşılama yaptırmışız doktorum bana çarşamba başla dedi progesterona bende öyle yaptım bu ilaç tek kullanımlık aplikatörlerden oluşuyor zaten uygulama şeklini prospektüste vermiş ince ucu vajene yerleştrip kalın kısımı sıkara boşaltıyorsun kolay bir işlem yani uygulamadan sonra bi 10 dk uzan. bu arada bende yatmadım aşılamadan sonra ama doktoruma çok güveniyorum eminim o neyi uygun gördüyse öyledir.sonucunu 26 sındamı alacaksın? umarım hepimiz için sonuç pozitif olur.

evet canım 26 sina alacağım ama 25 i adet günüm hayırlısı.İnsallah iyi haberler alırız.Benim aldığım progestron 200 mg vajinaya koymak için birsey yok parmağımla galiba ama nasıl olacak bilmiyorum.Sende mi hiç yatmadın peki o gün yatıp dinlendin mi?Birde bir belirti rahatsızlığın varmı?

inşallah dört gün sonra güzel haberini alırız.

inşallah canım çok teşekkür ederim iyi dileklerin için hepimiz pozitif sonuçlar alırızda burda kardeşlerimizle paylaşırız.üst üste negatif sonuçlarla canım sıkılmıştı inşallah bundan sonra listemize hep pozitif yazarız

canım doktor ne diyorsa onu yap biraz daha dişini sık az kaldı bence içmeye devam et belki bebişin seninle onun için bu sıkıntılara değmezmi sence hadi pazartesine kadar inşallah adet olmayızda beraber test yaptırıp sevinç çığlıklarımızı burdan paylaşırız inşallah canım

haaa bu arada canım ben ilk aşılamamda aşılamanın 12.günü adet olmuştum okuduklarıma göre çoğu arkadaşta sonuçlardan önce adet oluyor

Merhaba kızlar dün doktoruma gittim tekrar gözden geçirdi ve 1.aşılamamın tutmamasına hiçbir neden bulamadı.Ve tedaviyi bitirme kararı aldık .Sadece stresten dedi ben çok istedim diye aşılama olmuştu zaten .Bende herşeyi akışına bıraktım yumurtlama ve çatlama sorunum yok çok şükür eşimin spermi 3 katına çıktı.Normal yollarla deneyin dedi.Allahım size bu zorlu yolda sabır versin.Umarım emeklerinizin karşılığını alırsınız.

merhaba arkadaşlar bende 5 martta aşılama oldum bugün 11. günü hergün adet görecekmişim gibi sancılarım oluyor moralim bozuluyor..dualarınızı eksik etmeyin ALLAH hepimizin yardımcısı olsun.bu 2 nci aşılamam 1 nci aşılamam tutmuştu fakat OhSS oldum ve gebelik kayboldu(

Az kalmış sonucunu almaya.İnşallah güzel haberlerini alırız.Bende 2. aşılama için regl olmayı bekliyorum.Bu ohss ne acaba? Birçok kişiden duydum burda?????????

Az kalmış sonucunu almaya.İnşallah güzel haberlerini alırız.Bende 2. aşılama için regl olmayı bekliyorum.Bu ohss ne acaba? Birçok kişiden duydum burda?????????

yumurtaların gereğinden fazla büyümesi.güzel dileklerin için tşk ederim.inş senin ve diğer arkadaşlarımızın güzel haberlerini alırız.benim 3 ncü aşılamam ve buda olmassa tüp bebek yaptıracam 11 senedir bekliorum(

inşallah hayırlısı olur senin için ve bir an önce hamile kalırsın.güzel haberlerle dönmen dileğiyle...

elizan moralini şimdiden bozma.inşallah tutunmuştur bebeğin sana...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…