Herkese merhaba
Hastaneden şimdi geldim.Muayene oldum ve bugün yeni aşılama için ilk iğnelerime başlıyorum.
Dr .un odasına girdiğimde hastası yoktu.Dr. hemşire ve sekreteri vardı.Birlikte bilgisayardan bu ay aşılaması yapılanların sonuçlarına bakıyorlardı.Onların hastaların hcg değerleri artmışmı diye bakarkenki heyecanını kendi gözümle gördüm.Ay x in değeri artmış falan diye seviniyorlardı.Çok samimi geldi.Dr bana sendende bu ay için çok umutluydum inşallah ikinci aşılamada tutacak sakın umudunu kaybetme dedi.Ve çok hamilemiz var aşılama ile hamile kalan sen rahat ol ilaçlarada çok güzel cevap veriyorsun dedi.Çok mutlu oldum.Yeniden umut doluyum.
Pazartesiye kadar 50 uı puregon kullanıcam pazartesi kontrolüm var.
bugün doktora gittim tedavimi bir daha ki aya attı çünkü asılamadan sonra yumurtalarım büyümüş ve hala baya büyüktü hayırlısı diyorum ama insan üzülmeden de yapamıyor allah isteyen herkese nasip etsin
benim bu aralar işlerim yoğun canım 2.aşılama için tedavim başladı yarın kont var büyük bi ihtimalle pazartesi aşılama olur yarın belli olcak rabbim inşllah bu defa kısmet eder yavrularımızı hayırlısı ile kucaklarımıza alırız aminnn
canım ben vajinal yoldan kullanıyorum oral yoldan yan etkileri çok oluyormuş (uyku bulantı karın ağrısı falan gibi)
bende aşılamadan 1 hafta sonra kullanmaya başladım
bende birinci aşılamada hep umutsuzdum ve sonuç negatif oldu.umutlu ol hamile kalacağına inan inşallah hayırlısıyla bebişin gelir.ben bugün ikinci aşılama için ilk iğneme başladım.ve bu ay diğer aydan daha umutluyum inşallah tutacak inanıyorum.
Herkese merhaba
Hastaneden şimdi geldim.Muayene oldum ve bugün yeni aşılama için ilk iğnelerime başlıyorum.
Dr .un odasına girdiğimde hastası yoktu.Dr. hemşire ve sekreteri vardı.Birlikte bilgisayardan bu ay aşılaması yapılanların sonuçlarına bakıyorlardı.Onların hastaların hcg değerleri artmışmı diye bakarkenki heyecanını kendi gözümle gördüm.Ay x in değeri artmış falan diye seviniyorlardı.Çok samimi geldi.Dr bana sendende bu ay için çok umutluydum inşallah ikinci aşılamada tutacak sakın umudunu kaybetme dedi.Ve çok hamilemiz var aşılama ile hamile kalan sen rahat ol ilaçlarada çok güzel cevap veriyorsun dedi.Çok mutlu oldum.Yeniden umut doluyum.
Pazartesiye kadar 50 uı puregon kullanıcam pazartesi kontrolüm var.
canım benim hayırlısı olsun çok sevindim allahım ümitsiz kullarından etmesin.bak hepimizi dinleyip 2.aşılamaya başladın ve şimdi çok mutlu ve umutlusun inşallah bu sefer yüzün güler tabi hepimizin.bizi ancak birbirimiz anlarız burda birbirimizle mesajlaşmak inanın banada çok iyi geliyor sabah uyanır uyanmaz önce nette buraya bakıyorum.benimde bugün 10.günüm kaldı 4 gün inşallah 2.aşılamamda yüzüm güler sizle paylaşırım
Kizlar asilamadan kac gun sonra adet olunuyor benim 13 gun.progestan hap icmekten biktim artik.gunde uc kez iciyrm ictiktn yarim saat sonra bas donmesi we bulanti baslio ayaga kalkamiyorum bide iyice halsiz dustum.zaten hamilelige dair hic bi belirtim yok kuvvetle muhtemel hamile degilim hissediyorum.bos yere iciyorum biraksam mi sizce.cumartesi test gunum ama pazartesi yaptrcm ins, o zamana kadar. adet olurum da testle husrana ugramam
Kizlar asilamadan kac gun sonra adet olunuyor benim 13 gun.progestan hap icmekten biktim artik.gunde uc kez iciyrm ictiktn yarim saat sonra bas donmesi we bulanti baslio ayaga kalkamiyorum bide iyice halsiz dustum.zaten hamilelige dair hic bi belirtim yok kuvvetle muhtemel hamile degilim hissediyorum.bos yere iciyorum biraksam mi sizce.cumartesi test gunum ama pazartesi yaptrcm ins, o zamana kadar. adet olurum da testle husrana ugramam
canım benimm bende senın gıbı dusunuyorum 6 ay bana cok uzun gelıyo ama dıger yandanda acele ettıgım ıcın kızıyorum kendıme!! yakındakı hastanenın kadın dogumcularına baaktımm .... afedersınız ama karpuz secer gıbı doktorun resmıne bakıpp bu olur bu olmaz dedım valla:)) ıkı tanesıyle ılgılı arastırma yaptımm ıkısınden olumlu bahsetmısler? bakalım yarın gıdıceem kalbımın sesıı son dakıka hangısıne yonelırse ona baktırcam...
amaaa bu seferde dıyorumkı baska ozel hastaneden prof bunu bunu dedı 5 ay klomen kullancam dedıı... eee bana nıye geldın gıbı bır bakıs atar mıkı bu sefer dıyorum ??yada ılgısız olurmu ne dıcemm nasıl gırıs yapıcam... 3 senelık gebe kalma maceralarımımı anlatcam yoksa gırıp merhaba ben yumurta takıbı yaptırmak ıstıyorum mu dıcem ... tedırgınım...INSALLAHH RABBIM BU SEFER ISLERIMI YOLUNA KOYAR.... KLOMEN DAHA ONCE HER ILK KULLANMAMDA GEBE KALDIM .. bu seferde olsun keske....
ve son bırsey su perısı; pespese 3 ay klomen kullandın pekı sende kıst felan oldumu ? zararlı dıyolar 3 4 ay klomen ve catlatma ıgnesı kullanmaya forumda ? sen ne dusunuyorsun canım benım ( ayrıca bende pkoluyum ve reglım ne zaman gelır bılmıyorum bazen 35 gun oluyor bazen 40 gun) ( bu durumlarda adet sokturucuye baslıyorum prımoluta)
Kizlar pazartesi günü ilk asılamam yapıldı ve doktor progestron yazdı ama persembe basla dedi.Neden hemen baslatmadı?Bu Progestronu vajinaya itmek için birsey yok kutusunda sordum elinle dedi nasıl elimle yapacağım nereye bırakmam lazım acil cevap kızlar.Birde beni hiç yatırmadı asılamadan sonra hemen kalktım.Tutar mı acabaSimdiden sağolun.
inşallah dört gün sonra güzel haberini alırız.
merhaba arkadaşlar bende 5 martta aşılama oldum bugün 11. günü hergün adet görecekmişim gibi sancılarım oluyor moralim bozuluyor..dualarınızı eksik etmeyin ALLAH hepimizin yardımcısı olsun.bu 2 nci aşılamam 1 nci aşılamam tutmuştu fakat OhSS oldum ve gebelik kayboldu(
Az kalmış sonucunu almaya.İnşallah güzel haberlerini alırız.Bende 2. aşılama için regl olmayı bekliyorum.Bu ohss ne acaba? Birçok kişiden duydum burda?????????
Merhaba kızlar dün doktoruma gittim tekrar gözden geçirdi ve 1.aşılamamın tutmamasına hiçbir neden bulamadı.Ve tedaviyi bitirme kararı aldık .Sadece stresten dedi ben çok istedim diye aşılama olmuştu zaten .Bende herşeyi akışına bıraktım yumurtlama ve çatlama sorunum yok çok şükür eşimin spermi 3 katına çıktı.Normal yollarla deneyin dedi.Allahım size bu zorlu yolda sabır versin.Umarım emeklerinizin karşılığını alırsınız.
merhaba arkadaşlar bende 5 martta aşılama oldum bugün 11. günü hergün adet görecekmişim gibi sancılarım oluyor moralim bozuluyor..dualarınızı eksik etmeyin ALLAH hepimizin yardımcısı olsun.bu 2 nci aşılamam 1 nci aşılamam tutmuştu fakat OhSS oldum ve gebelik kayboldu(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?