canım ya çok üzüldüm inan. bu kaçıncıydı senin.daha öncede tüp bebek yaptırmıştın yanlış hatırlamıyorsam.Allah bunu unutturacak başka dert vermesin canım.vardır elbet bundada bir hayır.
benim de tahminen 22.gün olacak aşılamam.iğnem puregon 125 le başladım aradada beş tane menogon yedim.şimdi 150 ile devam ediyorum.bakalım yarın neler olacak çok merak ediyorum.
sende pko varmıydı varsa çok yüksek bi doz 150..
xaylax inşallah sonucun pozitif olur...
sende pko varmıydı varsa çok yüksek bi doz 150..
elizan bendede pko var adetin 5 7 8 9 gunleri hep 150 doz aldim ancak zar zor 18 mm capinda iki yumurta olustu insallah mcana faydali olur pko cok kotu birsey Allahim dusmanima vermesin pkolular icin 150 cok degil
esimin ilac mumessili arkadası var; onunla konusmus catlatma ignesi ovitrreladan 1 tane vuruldu esim diye; adam sey demis pko hastalarına 2 tane vurulması kesin cozum diye konusmus. ve o adam tup bebek merkezlerine daha cok gidiyormus asılama icin 2 doz vuruluyor demis!!sizce kızlar etkili olurmu bu ay 2 tane vurulsam?doktora sordum yan etkisi olurmu diye hayır dedi ama hic duymadım ben 2 tane vuruldum diyeni :)))))
bu arada kızlar 12. gun yumosum 15,6mm di. bugun 14. gun 16,5 mm.
kontrolden geldim doktorum cbuyumus ama yavas gelisiyor dedi .. onemli olan artıs olması gunun onemi yok dedi catlatma ignesi icin ... daha oncede gec gelismisti ve tutmustu :)
insallah gec olsun guc olmasın Rabbim insallah..
ptesi yine kontrol var bakalım o gun bakcaz buyudumu yoksa gelısmesi durdumu diye.. durduysa eger catlatma yapamıyacam((
xaylax gerçekten Allah düşmanıma vermesin dedirtecek bir dert bu pko hayatımızı alt üst etti.inşallah dediğin gibi olur canım .mart hepimize uğur getirir.
kızlar merhaba üç günlük ayrılıktan sonra sizlerleyim nihayet.ilçede fırtına çıktı ve internet bağlantısı koptu üç gündür tüm ilçe internetsiz kaldı şükür kavuştuk.benim de aklım sizlerde kaldı.sonuçlarınızı öğrendiniz mi ben malesef sizlere güzel haber veremiyorum dün aşılamanın 14 günüydü ve ben de lekelenme başladı bügün biraz daha fazlalaştı.yani kendimi adet oldum kabul ediyorum çok büyük bi üzüntü yaşadım her ne kadar ümitlenmiyorum desem de ben çok heweslenmişim kızlar resmen yıkıldım.çok yorgun hissediyorum kendimi.artık listede benim de üstümü çizebilirsinz( diğer arkadaşlar ne yaptı acaba dualarım sizle inş güzel haberler alırım sizden
ay ne güzel olur bu ay gene yaptırsan ben ilk aşılamadan sonra mecburen bir ay ara vermek zorunda kaldım kist kaldığı için.şimdide yumurtalarım inatla büyümüyor.az kaldı çıldıracağım
canım bende seni merak ediyordum aynı gün aşılamamız olmuştu
benimde dün hafif lekelenmem oldu
bugünse fazlalaştı aynıyız yani malesef olmadı olmadı olmadı
ama yılmak yok salı günü dr. gideceğim 2.ciye hazırlanacağım
tatlım sana da geçmiş olsun aynı şeyleri yaşadık demek ama ben daha tam olamadım olsam da bende gitsem doktora.ne bileyim canım kendimi çok tuhaf hissediyorum.iki haftadır adım atarken bile dikkat ederken bugün tüm ümitlerim uçtu gitti elimden allahım sabır versin hepimize.
canım bende zeynep kamilden rapor çıkarmaya karar verdim ama işten nasıl izin alacağım
canım çok sıkkın bugün
zaten manevi yönden zor maddi yöndende zor madem devletin böyle yardımı var neden yararlanmayalım ki
devlet aşılamayı karşılıyor mu rapor nasıl çıkarılıo peki ben özelde yaptırmıştım hiç bilmiyorum eğer varsa bende ikinciye öle yapayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?