Aşılama Mart 2012 Aşılamacıları Buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

benim bu 3 ncüydü hayır tüp bebek yaptırmadım hiç.ben puregon kullandım 50 yle başladım 100 e çıkardı yumurtalar çok gelişmeye başladı geri düşürdü 50 ye cetrotide kullandım beraberinde 3 gün bakalım dedim ya umudumuz tüp bebek inş onda olur.

sende pko varmıydı varsa çok yüksek bi doz 150..

elizan bendede pko var adetin 5 7 8 9 gunleri hep 150 doz aldim ancak zar zor 18 mm capinda iki yumurta olustu insallah mcana faydali olur pko cok kotu birsey Allahim dusmanima vermesin pkolular icin 150 cok degil

elizan bendede pko var adetin 5 7 8 9 gunleri hep 150 doz aldim ancak zar zor 18 mm capinda iki yumurta olustu insallah mcana faydali olur pko cok kotu birsey Allahim dusmanima vermesin pkolular icin 150 cok degil

xaylax gerçekten Allah düşmanıma vermesin dedirtecek bir dert bu pko hayatımızı alt üst etti.inşallah dediğin gibi olur canım .mart hepimize uğur getirir.

merhaba arkadaşlar benim de aralık ayında yapılmış 1 negatif aşılamam var. şuan rapor çıkartmak için uğraşıyorum zeynep kamil den. nisan ayında yaptırıcam kısmetse aşılama. aranızda benimle aynı giden var mı rapor çıkartan ve nisanda aşılama yaptırıcak olan??

Canim bende cuma gunu kontroldeydim benimde yumuslar 15mm idi 11.gunumde pazartesi benimfe kont var senle 2.ci asilamamizda ayni gun olcak galiba 1.ci gibi rabbi bu defa hsyirlidi ile bebeklerimixi kucagimizs almayi nasip etsin insallah.csnim yumuslar 18mm olunca asilama oluyodu demi

slm arkadaşlar.Ben de yeni katıldım aranıza 2 yıldır normal yolla bekledik olmadı.ilk aşılamamı 14 martta yaptırdım.eşimde sperm hareketliliği ve morfoloji bozukluğu var.Çok şükür bende bir sorun yok.umarım tutar.Rabbim hepimize nasip etsin inşallah.
'İnşallah derse yakaran,İnşa eder YARADAN'

1- onurumsun 29.02.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

2- masum31 24.02.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

3- megan17 28.02.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

4- nevin6178 03.03.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

5- senanur1 02.03.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

6- sblkmbsr 06.03.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

7- htcgrr 09.03.2012 SONUÇ:

8- ecrinhalil 05.03.2012 SONUÇ:

9- h_n86 03.03.2012 SONUÇ:

10- destina32 05.03.2012 SONUÇ:

11- ıslakmavi 03-05.03.2012 SONUÇ:

12- tunamert 12.03.2012 SONUÇ:

13- nurmat 10.03.2012 SONUÇ:

14- nismitersah 08.03.2012 SONUÇ:

15- caroline 07.03.2012 SONUÇ:

16- dogan_75 10.03.2012 SONUÇ:

17- xaylax 17.03.2012 SONUÇ:

18- tugok 19.03.2012 SONUÇ:

19- pusatbebek 15.03.2012 SONUÇ:

20- megan17 27-28.03.2012 SONUÇ:

21- ecrin53 12.03.2012 SONUÇ:

22- tmg8587 14.03.2012 SONUÇ:

aşılaması yapılan yeni arkadaşlarımı listeye ekledim sonuçları belli olanlar varsa onlarıda yazalım..inşallah hep güzel sonuçları yazarım bundan sonra

xaylax gerçekten Allah düşmanıma vermesin dedirtecek bir dert bu pko hayatımızı alt üst etti.inşallah dediğin gibi olur canım .mart hepimize uğur getirir.

al benden de o kadar cnm bu pko bütün hayatımızı mahvetti..inşallah aşılamalarınız hayırlısıyla tutucak canlarım..

Son düzenleme:
kızlar merhaba üç günlük ayrılıktan sonra sizlerleyim nihayet.ilçede fırtına çıktı ve internet bağlantısı koptu üç gündür tüm ilçe internetsiz kaldı şükür kavuştuk.benim de aklım sizlerde kaldı.sonuçlarınızı öğrendiniz mi ben malesef sizlere güzel haber veremiyorum dün aşılamanın 14 günüydü ve ben de lekelenme başladı bügün biraz daha fazlalaştı.yani kendimi adet oldum kabul ediyorum çok büyük bi üzüntü yaşadım her ne kadar ümitlenmiyorum desem de ben çok heweslenmişim kızlar resmen yıkıldım.çok yorgun hissediyorum kendimi.artık listede benim de üstümü çizebilirsinz( diğer arkadaşlar ne yaptı acaba dualarım sizle inş güzel haberler alırım sizden

canım bende seni merak ediyordum aynı gün aşılamamız olmuştu
benimde dün hafif lekelenmem oldu
bugünse fazlalaştı aynıyız yani malesef olmadı olmadı olmadı
ama yılmak yok salı günü dr. gideceğim 2.ciye hazırlanacağım

ay ne güzel olur bu ay gene yaptırsan ben ilk aşılamadan sonra mecburen bir ay ara vermek zorunda kaldım kist kaldığı için.şimdide yumurtalarım inatla büyümüyor.az kaldı çıldıracağım

benim ilk olduğu halde bende çıldırmak üzreyim hastaneye git gel fenalık geldi çalıştığım için extra zor oluyor ,,yarın görücez bakalım kist olmuşmu 7 tane yumurtam olduğu için mutlaka kiste dönen olmuştur diye korkuyorum çok zor süreçten geçiyoruz allahım sabır ve dermanımızı versin inşallah canım

tatlım sana da geçmiş olsun aynı şeyleri yaşadık demek ama ben daha tam olamadım olsam da bende gitsem doktora.ne bileyim canım kendimi çok tuhaf hissediyorum.iki haftadır adım atarken bile dikkat ederken bugün tüm ümitlerim uçtu gitti elimden allahım sabır versin hepimize.

canım bende zeynep kamilden rapor çıkarmaya karar verdim ama işten nasıl izin alacağım
canım çok sıkkın bugün
zaten manevi yönden zor maddi yöndende zor madem devletin böyle yardımı var neden yararlanmayalım ki

devlet aşılamayı karşılıyor mu rapor nasıl çıkarılıo peki ben özelde yaptırmıştım hiç bilmiyorum eğer varsa bende ikinciye öle yapayım

devlet aşılamayı karşılıyor mu rapor nasıl çıkarılıo peki ben özelde yaptırmıştım hiç bilmiyorum eğer varsa bende ikinciye öle yapayım

bende araştırıyorum canım demin hastaneyi aradım bilgi için sabah arayın dedi
ama saat 17 ye kadar gelebilirsin dediler ama ben çalışıyorum nasıl yapsam diye düşünüp duruyorum
bende burda rapor alan arkadaşlardan bilgi almak için bi topik açtım
genelde 2-3 gün içersinde alabiliyormuşsun hem seni hem eşini muayene ediyorlar
sanırım bizden kan tahlili ve yumurta takibi yapıyorlar eşinden de spermiyogram istiyorlar sonrada heyete sunuyorlar
ama en az bu ay 700 liradan fazla para harcadım
bu rapor sayesinde aşılamayı devlet tarafından ücretsiz yapmış oluruz tüp bebek gerektiğinde ise raporu daha rahat alıp maddi yönden yükümüz hafifler

Kızlar selamlar;Herkesin aşılaması hayırlı olsun şimdiden.. Bu topigi biraz daha hareketli gördüm o yüzden buraya yazman istedim:) Bende 3.asilamami c.tesi gunu yaptırdım, okuduğum yazılarda bazı arkadaslar 2tane çatlama iğnesi yaptırmış. Ben 3 asilamadada tek iğne oldum. Dr 75 kilo üstüne 2 çatlama iğnesi verdiklerini söyledi. Ben 50 kiloyum. Acaba 2. Çatlamayı alıp vurulsam zararı olurmuki:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…