- 27 Temmuz 2007
- 72
- 5
- 286
yapma yaaakeseyim mi ilaç kullanımını? Bazı sitelerde o ilaçla hamile kaldım diye yazanlar var
4 gündür kullanıyorum
kızlar merhaba üç günlük ayrılıktan sonra sizlerleyim nihayet.ilçede fırtına çıktı ve internet bağlantısı koptu üç gündür tüm ilçe internetsiz kaldı şükür kavuştuk.benim de aklım sizlerde kaldı.sonuçlarınızı öğrendiniz mi ben malesef sizlere güzel haber veremiyorum dün aşılamanın 14 günüydü ve ben de lekelenme başladı bügün biraz daha fazlalaştı.yani kendimi adet oldum kabul ediyorum çok büyük bi üzüntü yaşadım her ne kadar ümitlenmiyorum desem de ben çok heweslenmişim kızlar resmen yıkıldım.çok yorgun hissediyorum kendimi.artık listede benim de üstümü çizebilirsinz( diğer arkadaşlar ne yaptı acaba dualarım sizle inş güzel haberler alırım sizden
canım bende seni merak ediyordum aynı gün aşılamamız olmuştu
benimde dün hafif lekelenmem oldu
bugünse fazlalaştı aynıyız yani malesef olmadı olmadı olmadı
ama yılmak yok salı günü dr. gideceğim 2.ciye hazırlanacağım
Kızlar saat 11 de aşılamam vaaaaar.Dualarınızı eksik etmeyin.Benim biraz ağrılı da oluyor zaten.Tam aşılamam yapılırken hepinize dua edeceğim. Bu arada listeye de ekleyebilirsiniz artık.
Yeni gelen arkadaşlarımızada hoşgeldin diyorum.Allah gönlünüze göre versin...
Merhaba kızlar, benimde 4. aşılamam ve bugün 5. günüm. Dr. aşılamanın ertesi günü günde 2 defa kullanmam için duphaston adında bir ilaç verdi. Önceki aşılamalarımda aşılama sonrası hiç ilaç kullanmadım. Bu ilaç hakkında bilsi olan varmı aranızda? Netten biraz araştırdım, bazı dr.lar adet düzensizliği için veriyormuş bazıları da rahmi güçlendirmek için veriyormuş! Kafam çok karıştı... :18::18:
slm kızlar bende 19 martta yani pazrtesi aşılama yaptıracağım. doktorum 2 tane çatlatma iğnesi verdi birini bugün vurucam diğerini ise 25 martta yani aşılamadan 1 hafta sonra desteklemek için aşılamadan sonra yine vuracağız dedi doktorum. belki aklınızdakilere cvp olur diye yazayım dedim... inşallah olumlu sonuçlar alırız hepberaber..
Kızlar saat 11 de aşılamam vaaaaar.Dualarınızı eksik etmeyin.Benim biraz ağrılı da oluyor zaten.Tam aşılamam yapılırken hepinize dua edeceğim. Bu arada listeye de ekleyebilirsiniz artık.
Yeni gelen arkadaşlarımızada hoşgeldin diyorum.Allah gönlünüze göre versin...
Canim bende cuma gunu kontroldeydim benimde yumuslar 15mm idi 11.gunumde pazartesi benimfe kont var senle 2.ci asilamamizda ayni gun olcak galiba 1.ci gibi rabbi bu defa hsyirlidi ile bebeklerimixi kucagimizs almayi nasip etsin insallah.csnim yumuslar 18mm olunca asilama oluyodu demi
cnm seve seve seni listeye yazıcam şimdi..inşallah bu sefer bebeğini kucağına alırsın dualarımız seninle..
merhaba kızlar bugun benim aşılamanın sonucu belli olucak sabah tahlil verdim . dua edin benim için lütfen sonucum pozitif olsun :) ve tabiki tüm sonuç bekleyenlerin :)))
merhaba kızlar bugun benim aşılamanın sonucu belli olucak sabah tahlil verdim . dua edin benim için lütfen sonucum pozitif olsun :) ve tabiki tüm sonuç bekleyenlerin :)))
baharada girdik hadi hayırlısıyla bahar da hamile kalırızz:) evet cnaım aynıyız yine insallahh hazirana kadar gebiss kalırız ... ben bugun kontrole gitcem yine bakalım buyudumu 2 gun arayla gidiyorum ! 15,5 ve 16,5 tu bakalım bugun son gun artmadıysa pas... arttıysa bugun catlatma vurulcam . sen okudunmu yazdıgımı canım ??? ovitrelldan 2 tane vurulmamda sakınca yokmus bunuda esimin arkadasından duyduk.hemen doktora sordum sorun degıl dedı!
birazdan cıkıcam doktor yoluna dua edin bana guzel seyler duymak istiyorum.. RABBİM HAKKIMIZDA HAYIRLISINI VER
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?