Aşılama Mart 2012 Aşılamacıları Buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
elizan bendede pko var adetin 5 7 8 9 gunleri hep 150 doz aldim ancak zar zor 18 mm capinda iki yumurta olustu insallah mcana faydali olur pko cok kotu birsey Allahim dusmanima vermesin pkolular icin 150 cok degil

bende pkoluyum ama 2 nci denememde 100 vurdurdum halde ohss oldum ve 5 gün hastanede yattım.toplam 1600 mg vuruldum.3 ncüde çok düşük doz kullandım 50 mg ve yine ohss oldum sanki çarşamba günü gidecem dr demekki pcolarda deişik oluyor ve bu demekkki sizin polikistik over çok ileri derecede deil buna şükredin.aşılama gününne kadar sorun yok yumurtalar normal oluyo daha sonra ilaç etkisini gösteriyor ultrasona girdimde gözlerime inanamadım yumurtalar resmen birbirine girmişti okadar büyümüştüki ve okadar çoktu şükür vücudum fazla tepki vermemiş çok kötü sonuçlarda olabilirdi buna şükür diyelim.

kızlar hamilelik belirtileri arasında lekelenmede var duymuşsunuzdur beta hcg yaptırdınızmı?yaptırmadıysanız bence kesin yaptırın belkide sizin bu lekelenmeler bebeğin tutunmasını belli ediyodur hemen pes etmeyin derim ben..inşallah hamilesinizdir..

bende pkoluyum ilk aşılama denememde 50mg vurulmuştum ve yumurtalıklarım ilaca çok iyi tepki vermişti..doktorum bana sen belirgin bir pkolusun demişti ve yuumurtalıklarımdaki kistlerin kötü olmadığını aşılama için çok iyi tepkiler alacağımızı söylemişti..herkeste bir olmuyo tabi dediğin gibi..allah bu hastalıktan kurtarsın bizi inşallahh

aşılaman hayırlı olsun inşallah bu sefer güzel sonuçlanır..2 tane çatlatma iğnesini bende duydum ama 75kg üzerinde vurulduğunu sanmıyorum çoğu insanda farklılık gösteriyo çünkü..sizdeki sorun neydi buarada?

benim yumurtalarım da çok güzel gelişiyor.son aşılamamda 22 20 18 mm yumurtalar vardı sorun yumurtaların büyümesi deil tutmaması sanırım

1- onurumsun 29.02.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

2- masum31 24.02.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

3- megan17 28.02.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

4- nevin6178 03.03.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

5- senanur1 02.03.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

6- sblkmbsr 06.03.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

7- elizan06 04.03.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

8- htcgrr 09.03.2012 SONUÇ:

9- ecrinhalil 05.03.2012 SONUÇ:

10- h_n86 03.03.2012 SONUÇ:

11- destina32 05.03.2012 SONUÇ:

12- ıslakmavi 03-05.03.2012 SONUÇ:

13- tunamert 12.03.2012 SONUÇ:

14- nurmat 10.03.2012 SONUÇ:

15- nismitersah 08.03.2012 SONUÇ:

16- caroline 07.03.2012 SONUÇ:

17- dogan_75 10.03.2012 SONUÇ:

18- xaylax 17.03.2012 SONUÇ:

19- tugok 19.03.2012 SONUÇ:

20- pusatbebek 15.03.2012 SONUÇ:

21- megan17 27-28.03.2012 SONUÇ:

22- ecrin53 12.03.2012 SONUÇ:

23- tmg8587 14.03.2012 SONUÇ:

24- jollyy 17.03.2012 SONUÇ:

doğru diyosun tutmamasından kaynaklanıyo galiba inşallah ilk tüp bebek denemende güzel haberi alırsın cnm..allah yardımcımız olsun..

AMİN ALLAH hepimizin yardımcısı olsun o kadar ihtiyacım varki güzel bi habere inş tutarda 11 senenin özlemi biter inan çok yoruldum artık

çok zor tabi insan ne kadar ümitlenmiyorum desede o kadar emek var sonuçta olmayınca üzülüyor tabi ama vazgeçmemek lazım gerçekten hemen kendimizi toplayıp tekrar denemeliyiz bencede allah hepimize sabır versin...

AMİN ALLAH hepimizin yardımcısı olsun o kadar ihtiyacım varki güzel bi habere inş tutarda 11 senenin özlemi biter inan çok yoruldum artık

aminn..sakın umudunu kaybetme benim bir arkadaşımın tanıdığıda 11 yıl çocuğu olmadı rahimi yumurtalıkları birbirine yapışıkmış daha farklı durumlarıda varmış 6-7 kere ameliyat olmuş ne yaptıysa hamile kalamamış vazgeçmişti..sonra bir doktora gitmiş tüp bebek yaptırmış ve şuan 6 aylık hamile 40 yaşın üstünde yaşı..o hiç umudunu kaybetmemiş sende kaybetme sakın elbet olucak inan buna..böyle durumlar herkese hepimize umut oluyo unutma inancını yitirme..

daha önceki aşılamalarında kist oluştusa yapabilirsin bence bir zararı olmaz ama doktoruna da tekrar bi sor tabi herkesin sorunu farklı sonuçta ters bir etki yapmasın sonra... aşılamanda hayırlı olsun inşallah iyi olur sonucun canım..

doğru diyosun tutmamasından kaynaklanıyo galiba inşallah ilk tüp bebek denemende güzel haberi alırsın cnm..allah yardımcımız olsun..

kaliteli yumurta oluşması gerekiyor tabi ama bence herşey kısmet.. ne yazıldıysa o yani tabi biz elimizden geleni yapalımda...

11 sene çok zor ama bu kadar sabretmişsin rabbim sana karşılığını versin de tedavin başarılı olsun inşallah..

arkadaşlar buradan ve çevremden gördüğüm kadarıyla aşılama bizleri oyalayan bi tedavi süreci.hem maddi hem manevi olarak yıpratıcı.tüp bebek pahalı gibi görünse de 3 kez aşılama için harcanan para ve vakit ve de stres az değil.benim doktorum birinci aşılamam tutmayınca fazla vakit kaybetmeden tüpe geçme fikrinde.bu ay yumurta tedavisiyle normal yollardan deneyecek.olmazsa öbür ay tüp.imkanı olan arkadaşlar inanın aşılama zaman kaybı....

çok şükür umudumu yitirmiyom ama hep olumsuzluklar olunca insan ister istemez etkileniyor bu seferdemi olmayacak diye hayırlısı olsun diyelim bakalım ALLAH :118: üçüz üçüz versin..

haklısın aslında heleki benim gibi 11 yıl bekleyenler için işte bir ümit diyoruz harcadığım paraya tüp bebek yaptırırdım açıkcası bende tüp bebek artık başka çaremde kalmadı 3 aşılamada negatif son aşılamama 1500 tl harcadım ilaçlar sadece..

neden aşılamayı zaman kaybı olarak düşünüyorsun? aşılamayla çocuk sahibi olan çok insan var.biride benim.şu an 2. çocuk için aşılama deniyorum. yarın akşam ikinci aşılamam yapılacak.tüp bebek deneyip başarılı olamayanlar da var.ve şuan çok yakın arkadaşım tüp bebek bile deneyemiyor eşinde sperm olmadığı için.bi tanıdığımında karı koca hiçbir sorunları olmadığı halde olmadı çocukları.kadın 40 ını adam 50 sini geçmişti çocukları kendiliğinden olduğunda :) yani uzun lafın kısası herşey bi vesile.ben ilk çocuğuma da 3 sene uğraştım.herşeyin bi vakti var.kimisi ilk gece hamile kalır kimisi bizim gibi senelerce uğraşır.rabbim herşeyin hayırlısını versin cümlemize.hep böyle dua etmiyormuyuz vardır elbet bunda da bi hayır.

slm arkadaşlar bende pkolu biri olarak 2.ci aşılamamı 8martta Aret Kamar'a yaptırdım 20sinde regl olmam lazım dr 22.de test yap dedi ama şimdi yapsam çıkarmı ki acaba bu arada benide listeye eklermisinizz hepimizin göbişleri çifter çifter dolsun inşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…