elizan bendede pko var adetin 5 7 8 9 gunleri hep 150 doz aldim ancak zar zor 18 mm capinda iki yumurta olustu insallah mcana faydali olur pko cok kotu birsey Allahim dusmanima vermesin pkolular icin 150 cok degil
kızlar merhaba üç günlük ayrılıktan sonra sizlerleyim nihayet.ilçede fırtına çıktı ve internet bağlantısı koptu üç gündür tüm ilçe internetsiz kaldı şükür kavuştuk.benim de aklım sizlerde kaldı.sonuçlarınızı öğrendiniz mi ben malesef sizlere güzel haber veremiyorum dün aşılamanın 14 günüydü ve ben de lekelenme başladı bügün biraz daha fazlalaştı.yani kendimi adet oldum kabul ediyorum çok büyük bi üzüntü yaşadım her ne kadar ümitlenmiyorum desem de ben çok heweslenmişim kızlar resmen yıkıldım.çok yorgun hissediyorum kendimi.artık listede benim de üstümü çizebilirsinz( diğer arkadaşlar ne yaptı acaba dualarım sizle inş güzel haberler alırım sizden
canım bende seni merak ediyordum aynı gün aşılamamız olmuştu
benimde dün hafif lekelenmem oldu
bugünse fazlalaştı aynıyız yani malesef olmadı olmadı olmadı
ama yılmak yok salı günü dr. gideceğim 2.ciye hazırlanacağım
bende pkoluyum ama 2 nci denememde 100 vurdurdum halde ohss oldum ve 5 gün hastanede yattım.toplam 1600 mg vuruldum.3 ncüde çok düşük doz kullandım 50 mg ve yine ohss oldum sanki çarşamba günü gidecem dr demekki pcolarda deişik oluyor ve bu demekkki sizin polikistik over çok ileri derecede deil buna şükredin.aşılama gününne kadar sorun yok yumurtalar normal oluyo daha sonra ilaç etkisini gösteriyor ultrasona girdimde gözlerime inanamadım yumurtalar resmen birbirine girmişti okadar büyümüştüki ve okadar çoktu şükür vücudum fazla tepki vermemiş çok kötü sonuçlarda olabilirdi buna şükür diyelim.
Kızlar selamlar;Herkesin aşılaması hayırlı olsun şimdiden.. Bu topigi biraz daha hareketli gördüm o yüzden buraya yazman istedim:) Bende 3.asilamami c.tesi gunu yaptırdım, okuduğum yazılarda bazı arkadaslar 2tane çatlama iğnesi yaptırmış. Ben 3 asilamadada tek iğne oldum. Dr 75 kilo üstüne 2 çatlama iğnesi verdiklerini söyledi. Ben 50 kiloyum. Acaba 2. Çatlamayı alıp vurulsam zararı olurmuki:)
aşk olsun ben neden yokum listede sabah yazmıştım oysaki sonucumu((
bende pkoluyum ilk aşılama denememde 50mg vurulmuştum ve yumurtalıklarım ilaca çok iyi tepki vermişti..doktorum bana sen belirgin bir pkolusun demişti ve yuumurtalıklarımdaki kistlerin kötü olmadığını aşılama için çok iyi tepkiler alacağımızı söylemişti..herkeste bir olmuyo tabi dediğin gibi..allah bu hastalıktan kurtarsın bizi inşallahh
aşılama tarihin ne zamandı elizen yazayım senide listeye..negatifti sonucun dimi
benim yumurtalarım da çok güzel gelişiyor.son aşılamamda 22 20 18 mm yumurtalar vardı sorun yumurtaların büyümesi deil tutmaması sanırım
doğru diyosun tutmamasından kaynaklanıyo galibainşallah ilk tüp bebek denemende güzel haberi alırsın cnm..allah yardımcımız olsun..
kızlar merhaba üç günlük ayrılıktan sonra sizlerleyim nihayet.ilçede fırtına çıktı ve internet bağlantısı koptu üç gündür tüm ilçe internetsiz kaldı şükür kavuştuk.benim de aklım sizlerde kaldı.sonuçlarınızı öğrendiniz mi ben malesef sizlere güzel haber veremiyorum dün aşılamanın 14 günüydü ve ben de lekelenme başladı bügün biraz daha fazlalaştı.yani kendimi adet oldum kabul ediyorum çok büyük bi üzüntü yaşadım her ne kadar ümitlenmiyorum desem de ben çok heweslenmişim kızlar resmen yıkıldım.çok yorgun hissediyorum kendimi.artık listede benim de üstümü çizebilirsinz( diğer arkadaşlar ne yaptı acaba dualarım sizle inş güzel haberler alırım sizden
canım bende seni merak ediyordum aynı gün aşılamamız olmuştu
benimde dün hafif lekelenmem oldu
bugünse fazlalaştı aynıyız yani malesef olmadı olmadı olmadı
ama yılmak yok salı günü dr. gideceğim 2.ciye hazırlanacağım
AMİN ALLAH hepimizin yardımcısı olsun o kadar ihtiyacım varki güzel bi habere inş tutarda 11 senenin özlemi biter inan çok yoruldum artık
Kızlar selamlar;Herkesin aşılaması hayırlı olsun şimdiden.. Bu topigi biraz daha hareketli gördüm o yüzden buraya yazman istedim:) Bende 3.asilamami c.tesi gunu yaptırdım, okuduğum yazılarda bazı arkadaslar 2tane çatlama iğnesi yaptırmış. Ben 3 asilamadada tek iğne oldum. Dr 75 kilo üstüne 2 çatlama iğnesi verdiklerini söyledi. Ben 50 kiloyum. Acaba 2. Çatlamayı alıp vurulsam zararı olurmuki:)
doğru diyosun tutmamasından kaynaklanıyo galibainşallah ilk tüp bebek denemende güzel haberi alırsın cnm..allah yardımcımız olsun..
AMİN ALLAH hepimizin yardımcısı olsun o kadar ihtiyacım varki güzel bi habere inş tutarda 11 senenin özlemi biter inan çok yoruldum artık
aminn..sakın umudunu kaybetme benim bir arkadaşımın tanıdığıda 11 yıl çocuğu olmadı rahimi yumurtalıkları birbirine yapışıkmış daha farklı durumlarıda varmış 6-7 kere ameliyat olmuş ne yaptıysa hamile kalamamış vazgeçmişti..sonra bir doktora gitmiş tüp bebek yaptırmış ve şuan 6 aylık hamile 40 yaşın üstünde yaşı..o hiç umudunu kaybetmemiş sende kaybetme sakın elbet olucak inan buna..böyle durumlar herkese hepimize umut oluyo unutma inancını yitirme..
arkadaşlar buradan ve çevremden gördüğüm kadarıyla aşılama bizleri oyalayan bi tedavi süreci.hem maddi hem manevi olarak yıpratıcı.tüp bebek pahalı gibi görünse de 3 kez aşılama için harcanan para ve vakit ve de stres az değil.benim doktorum birinci aşılamam tutmayınca fazla vakit kaybetmeden tüpe geçme fikrinde.bu ay yumurta tedavisiyle normal yollardan deneyecek.olmazsa öbür ay tüp.imkanı olan arkadaşlar inanın aşılama zaman kaybı....
arkadaşlar buradan ve çevremden gördüğüm kadarıyla aşılama bizleri oyalayan bi tedavi süreci.hem maddi hem manevi olarak yıpratıcı.tüp bebek pahalı gibi görünse de 3 kez aşılama için harcanan para ve vakit ve de stres az değil.benim doktorum birinci aşılamam tutmayınca fazla vakit kaybetmeden tüpe geçme fikrinde.bu ay yumurta tedavisiyle normal yollardan deneyecek.olmazsa öbür ay tüp.imkanı olan arkadaşlar inanın aşılama zaman kaybı....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?