merhaba kızlar bugun benim aşılamanın sonucu belli olucak sabah tahlil verdim . dua edin benim için lütfen sonucum pozitif olsun :) ve tabiki tüm sonuç bekleyenlerin :)))
cok teşekkür ederim canım ya inşallah acılışı yaparım :)) hepimiz için hayırlısı olsun sağlıklı sıhatli bebeklerimize kavusuruz)
saat kaçta belli olacakmış ?? (Çok heyecanlandım bende :) )
öğleden sonra dediler sanırım 13,30 dan sonra olur :)) bende acayip heyecanlıyım canım :)) sizinle konuşunca acık dağılıyor kafam :)))
şuanki heyecanını tahmin edebiliyorum.Allah gönlünün muradını versin.ben de önümüzdeki ay aşılama yaptıracam.ilaçları devlet karşılamıyor değil mi?raporu illaki devletten çıkarmak mı lazım?ne kadara maloldu?
günaydınnnn arkadaşlar.bu ay aşılama tutmadı ama çok şükür kist falan da olmamış.2.aşılamamı ankarada olayım dedim özel bi klinikte.bu alanda parmakla gösterilen prof.hakan yaralı ya gidecektim.kliniği aradım.yaşımın daha çok genç olduğunu peş peşe 2 ay aşılamayı önermediklerini söylediler aşılamadan sonraki 1 - 2 ay doğal yolla gebelik oluşma ihtimalinin olduğunu sölediler.buradi dokrotuma sordum hakan hoca ne dediyse odur.çünkü o bu işin piridir dedi.bende 1 kaç ay bekleyip olmazsa 2. aşılamayı yaptırıcam.hep duyarız ya böle tam tüp bebeğe gidecekken hamile kaldı falan diye belki rabbim bana da öyle nasip eder ne dersiniz kızlar?allah herkesin muradını versin inşallah.
şuanki heyecanını tahmin edebiliyorum.Allah gönlünün muradını versin.ben de önümüzdeki ay aşılama yaptıracam.ilaçları devlet karşılamıyor değil mi?raporu illaki devletten çıkarmak mı lazım?ne kadara maloldu?
Ben izmirde üniversite de yaptırdım.Üniversitede zaten rapor çıkartıyolar.Raporlu olmasına rağmen 400 tl civarı masrafım oldu.Şöyle ki, ilaçların devletin ödemediği farkı 110 tl tuttu.menonon iğne 3 kutu verdiler devlet 2 kutusunu ödemiş 3. kutunun ücreti 132 tlyi ayrıca ödedim yani 130 +110 = 240 tl eczaneye ödedim. ayrıca ünv. 120 tl bağış aldı. 40 tl de aşılama malzemelrini kendimiz aldık. 240+160=400 tl ye mal oldu bana.Ama özelde ne kadar tutuyor aradaki fark ne çıkar bilmiyorum.
rapor cıkartırsan ilaçların belli bir miktarını devlet karşılıor canım ben raporu cıkaralı 9 ay felan oldu benim 2. aşılamam doktorum 3 kutu menegon 2 tane ovitrelle için raporu cıkarmıştı . toplamda fark olarak 200 tl ödemiştim . özelde yaptırdım aşılamamı 250 tl de doktorum aldı:))
seninki daha pahalıya gelmiş sanırım :):) fakülte yada devlet hastanelerine gitmeyi hiç düşünmüyorum.yaşadığım yerde berbat haldeler çünkü...çekilecek gibi değil.teşekkürler cevabın için.
senin aşılaman gayet ekonomik olmuş valla.İnşallah sonu da güzel olur.raporu devletten çıkarmak şart mı?özel hastaneden çıkarınca olmuyor mu
canım ben devletten cıkardım özelden cıkıyormu hiç bir fikrim yok. zaten raporu cıkarmak cok sorun değil asıl beni zorlayan ilaçları almak için eczaneye gittiğimde benden nüfüs müdürlüğüne gidip eşimin ve benim başka bir cocuğumuz varmı diye teğit amaclı evrak felan istemişlerdi o zaman cok sinir olmuştumumarım sende biran önce halledersin ve kolaycacık halledersin ve kavuşursun bebeğine )
saçma sapan bu evrak kağıt kürek işleri insanı verem ediyor zaten..çocuğumuz olsa yada normal yollarla hamile kalabilsek çok mu meraklıyız aşılama yaptırmaya hastane köşelerinde...lafff işte....dr um özel hastanede.rapor çıkarmayla uğraşmam lazım .ama neler yaptırmak gerekiyor bilmiyorum...ne istiyorlar?
saçma sapan bu evrak kağıt kürek işleri insanı verem ediyor zaten..çocuğumuz olsa yada normal yollarla hamile kalabilsek çok mu meraklıyız aşılama yaptırmaya hastane köşelerinde...lafff işte....dr um özel hastanede.rapor çıkarmayla uğraşmam lazım .ama neler yaptırmak gerekiyor bilmiyorum...ne istiyorlar?
kızlar ben asılama yaptırdım bugün adet günüm kan tahlili verdim sonuç yarın çıkıcak eger hamişsem kan degerlerim en düşük ne olması lazım bi fikri olan varmı
100 ün üstünde çıkması lazım ama 5 in üstündede olabilir geç döllenme ile...umarım gebesindir cnm..
günaydınnnn arkadaşlar.bu ay aşılama tutmadı ama çok şükür kist falan da olmamış.2.aşılamamı ankarada olayım dedim özel bi klinikte.bu alanda parmakla gösterilen prof.hakan yaralı ya gidecektim.kliniği aradım.yaşımın daha çok genç olduğunu peş peşe 2 ay aşılamayı önermediklerini söylediler aşılamadan sonraki 1 - 2 ay doğal yolla gebelik oluşma ihtimalinin olduğunu sölediler.buradi dokrotuma sordum hakan hoca ne dediyse odur.çünkü o bu işin piridir dedi.bende 1 kaç ay bekleyip olmazsa 2. aşılamayı yaptırıcam.hep duyarız ya böle tam tüp bebeğe gidecekken hamile kaldı falan diye belki rabbim bana da öyle nasip eder ne dersiniz kızlar?allah herkesin muradını versin inşallah.
canım inşallah tutunmuştur bebeğin sana. sonucunu nedne yarın çıkartıyorlar çok geç değilmi. 2 saatte çıkartıyorlar normalde. heycanlı bir bekleyiş vardır sende. ben daha aşılama için regl günümü beklerken sabırsızlanıyorum. aşılama yapılsa ne yaparım bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?