- 24 Şubat 2009
- 608
- 4
- 318
1- onurumsun 29.02.2012 SONUÇ:
2- senanur1 02.03.2012 SONUÇ:
3- sblkmbsr 06.03.2012 SONUÇ:
yeni topiğin uğuru hepimize bulaşır inşallahh..seninde kadınlar günün kutlu olsun canımm..meryem suresi için kitaplara bakmaya başlıycam bende bulamazsam internetten bulur okurum..oda olmadı sana sorarımuzun olsun yeterki dualarımız kabul olsun bende ağlarım herhalde okurken..faydasını görürüz inşallah canım..sen ne zaman başlıyon tedaviye tekrar?listeye yazsam mı adımızı bilemedim
kızlar hepimizin beklediği topiği ben açayım dedim.İnşallah bu ay hepimizin için güzel gelişmelerle dolu geçer.
kızlar bi saat önce falan geldim doktordan.durum hiç iç açıcı değil moralim yerlerde resmen çok çok küçük bir yumurta oluşmuş sadece cumartesi öğlen gene gideceğim.doktor zaman önemli değil önemli olan iyi yumurtayı yakalayabilmek dedi.bilmiyorum nolacak
ben ankarada yaşıyorum 18 şubatta 1.aşılamam yapıldı tutmadı hemşireye sordum eşimin siperm sayısı 230milyondu bunun 100milyon canlı ileri haraketlisi aşılandı benimde 1 yumartam vardı 20mm diğerleri 18 16 falandı zaten 1 yumurta yeretli imiş niye tutmadı peki dedim ilkinde genelde tutmuyo dedi baan 2.de vucut ilaçlara daha iyi tepki veriyo dedi ben ara vermedim dün başladım iğnemi olmaya cuma kont var ben ankara tıp fakültesi cebeci hastanasdeinde yaptırıyoruım özelden daha iyi benim patronumun kızı tirilyonluk ist yaşıyo tüp bebebk yaptırdı özelde çapadan sıra alamadım diyo yoksa en iyisi levlet hastaneleri diyo daha deneyimliler çünkü
su pericim yarın ilk kont var salı günü 5ad menopur yazmışlardı yarın 4.yapılacak ve kont olcağım tahmine göre geçen şubat 18 de aşılama olmulştu bu ayda mart 17 olcak inşllahh sen napıyosun 2.için ne zaman başlıcan tedaviye daha fazla ara verme canım
kont ??? ne acaba...
kont ??? ne acaba...
ben de varım aslında test günüm 14 mart ama o güne kadar beklemeden adet olacağım sanırım..
aşılamanın 7.günü bebiş varsa bhcg değeri 5-10 arasında çıkıyormuş benimki 2.80 çıktı birde hiç belirti yok daha önce üç kez düşük yaptım belirtilerim şiddetliydi umudumu marta bıraktımCanım sonucunu çok çabuk almamışmısın bende senden 2 gün sonra yaptırdım aşılamamı ama daha bugün 9. günüm benim nasıl anladın testmi yaptın hastalandınmı?
slm kızlar bende 2. aşılamamı yarın olacağım kısmetse hayırlısı diyorum benide listeye eklersiniz artık.1. aşılamam 15 şubatta olmuştu 14. gün adet oldum.ilk aşılamam adetin 13. günüyken bu sefer 11. gün olacak acaba erkenmi merak ettim?(dr.yumurtan yeterince gelişmiş dedi)
yumurtaların iyi ve sağlıklı büyümesi için doktor veriyo bu iğneleri..sen ilk aşılamanı klomenle mi oldun?
aşılamanın 7.günü bebiş varsa bhcg değeri 5-10 arasında çıkıyormuş benimki 2.80 çıktı birde hiç belirti yok daha önce üç kez düşük yaptım belirtilerim şiddetliydi umudumu marta bıraktım
arkadaşım 7. gün bilgin sağlam yerdenmi?benim yarın 8. gün ve ben meraktan çatlıyorum acaba ben de yaptırsam mı test?
Bence yaptırma sağlıklı bir sonuç olmaz en az 12 gün geçmesini beklemeni tavsiye ederim.Benimde 10. günüm bugün.[/QUOT
coraspin kullanıyormusun megan
coraspin kullanıyormusun megan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?