Aşılama Mart 2012 Aşılamacıları Buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
benimde raporum çıktı ancak ilaç almadım daha. recete yazdırmam gerekiyormuş. erciyes ünivresitesi tıp fakültesinde yaptırıyorum. artık reçeteyi burda yazdıracağım. benim yumurtlamam normal aslında. iğne yazarda fazla yumurta gelişirse iptal olabilir. çünkü yarım rahimliyim. ikiz gebelik taşıyamam. rapordan bişey anlamadım. orda hangi ilaçları alacağım yazmıyor sanırım. bir sürü anlamadığım terimler var. rapor çıkartanlar söylermisiniz çıkarttığınız raporda kullanacağınız ilaçlar yazıyor mu?

merhaba arkadaşlar bende 2.aşılamamı 5 martta yaptırdım hayırlısı olsun rabbim inşallah hepimizin yüzünü güldürür.

inşallabende adet olunca doktora gidicem canım ... sanırım bu ayın 25 den sonra adet olurum o vakit 2. günü giderim kısmetse ... tam tarih veremiyorum normalde 28 günde olurken artık 30 32 33 oluyor canım düzensizlik yaşıyorum ama bu ay aşılamadan olsa gerek 28 günde oldum ... sen ne zaman adet olucaksın sende o vakit gidersin sanırım bu arada listeye bizi yazma bence aşılama yaptırmadık ki canım yinede sen bilirsin eger bu ay hamile kalırsak dogal yoldan en başa yazarsın inşallah kendiliginden oluverir canım ne güzel olur dimi... offf offf canım yaa sen nerden yazıyosun calışıyormusun bide yaş kac...

kızlar hepimizin beklediği topiği ben açayım dedim.İnşallah bu ay hepimizin için güzel gelişmelerle dolu geçer.

Yeni topigimiz hayirli olsun arkadaslar ya nekotu subatida yedim sira martta(((( insallah mart ayi bize hayirli ugurlu bereketli olur hepimizin yuzunu guldurur...

Moralini bozma bzilarin yumurtasi cok gec gelisiyor insallah istedigin gibi olur

mrbalar bebesko bende ankarada aysıyorum.tıp fakultesı yakınlarında oturuyorum.ztb dusunuyorumda tıp fakultesıde olabılır.memnun kaldınmı evet tutmamıs ama davrınısları falan ansıl bıde ben ozelıne gıdıp devlette asılama yaptırmak sıtıryoum ozel muayehanelerı varmı o doktorların.onerebılcen bı doktor varmı??

sımdı bı zoel doktora gıdıyorum ama oda cok para goze onun para ıstegıne yetısemıyorum.raporda cıkartamıyor.ne işe yarar o zaman dımı??

bıde canım bu spekulum denen alet gırınce cok canın aynıyomu.bende hsg cekıldım ama anestezı ıle cok korkagım bu yzuden asılamadan hep akcıyroum.

yorumalrını beklıyroumm

kont ??? ne acaba...

kont ??? ne acaba...

kont bence kontrolun kısaltılmışı canım.ayrıca o kadar korkma.spekulum canını çok acıtmıyor muayne gibi bişey.ben de ilk aşılamamı yaptırdım.senin gibi çok tedirgindim ama inan sen de anlayacaksın boşa stres yaptığını..

kont ??? ne acaba...

kont bence kontrolun kısaltılmışı canım.ayrıca o kadar korkma.spekulum canını çok acıtmıyor muayne gibi bişey.ben de ilk aşılamamı yaptırdım.senin gibi çok tedirgindim ama inan sen de anlayacaksın boşa stres yaptığını..

ben de varım aslında test günüm 14 mart ama o güne kadar beklemeden adet olacağım sanırım..

bu üçüncü aşılamamdı. iğneyle oldu. daha bir hafta var sonuca ama benm ağrılarım başladı bile. inşallah dediğin gibi yanılırım..

Canım sonucunu çok çabuk almamışmısın bende senden 2 gün sonra yaptırdım aşılamamı ama daha bugün 9. günüm benim nasıl anladın testmi yaptın hastalandınmı?
aşılamanın 7.günü bebiş varsa bhcg değeri 5-10 arasında çıkıyormuş benimki 2.80 çıktı birde hiç belirti yok daha önce üç kez düşük yaptım belirtilerim şiddetliydi umudumu marta bıraktım

canım inşallah bebeğin seninledir ben klomen kullandım adetin 19.günü aşılamam yapıldı ve çatlatma iğnesinden 44 saat sonra iyiki erken yapılıyor benimde çok geç oldu galiba

Son düzenleme:

arkadaşım 7. gün bilgin sağlam yerdenmi?benim yarın 8. gün ve ben meraktan çatlıyorum acaba ben de yaptırsam mı test?

arkadaşım 7. gün bilgin sağlam yerdenmi?benim yarın 8. gün ve ben meraktan çatlıyorum acaba ben de yaptırsam mı test?

Bence yaptırma sağlıklı bir sonuç olmaz en az 12 gün geçmesini beklemeni tavsiye ederim.Benimde 10. günüm bugün.

Son düzenleme:
coraspin kullanıyormusun megan

Bana coraspin vermedi dr. um.Kan sulandırıcı sanırım bu ilaç dimi.Bana vermedi ben şuan sadece her zaman kullandığım folik asidi birde dr. un verdiği crinone isimli progesteron içeren vajinal jeli kullanıyorum.Ama hiçbir belirtim yok o yüzden umudumu kaybediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…