Aşılama Mart 2012 Aşılamacıları Buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
arkadaşlar ben aşılamamdan önce ayın 28 inde adet oluyordum.sizler aşılamadan 14-15 gün sonra adet olmaktan bahsediyorsunuz ama doktorum bugün ayın 31 ine kadar adet süresi veriyor.bu nasıl oluyor anlamadım.eğer doktorun dediği doğruysa 21 gün oluyor benimki.hiç bişey anlamadım:S

İlk aşılamam negatif sonuçlanınca Adetli iken gittim kontrole.Dr muayene etti rahimini içi temizdi çatlamayan yumurta kist vs hiçbişey yoktu.Oda ikinci aşılama için beklemeye gerek yok dedi hemen iğnelere başladım.Hatta bir iki kere daha kontrole gittim bir sorun yoktu sadece iki yumurta vardı gelişmiş olan.Bugün iğnenin 9. günü ve bugün kontrole gittiğimde çıktı o kistik görünüm yani yeni oluşmuş olan birşey.

Ben Normalde 32-33 günde bir adet oluyorum.ilk aşılamadan sonra 14. gün adet oldum.Yani o ay 29. gün olmuş oldu adetim.Bence aşılamdan sonra 21 gün çok fazla aşılamadan sonraki en geç 14. gün kan tahlili ile sonucunu öğrenebilirsin.Neden okadar beklemeni istedi ki dr. un:44:

bilmiyorum .bende anlamadım.ama zaten o zaman kadar çoktaaaaaaaan olurum heralde(inşaallah olmam)

Hadi bakalım hayırlısı

su perısı benıde lısteye eklede bende tadıyım bu duyguyu 1 martta asılama yaptırdım ve su an hamıleyım

Arkadaşlar kızgınlığınızı çok iyi anlıyorum.Ama siz bu tip durumları lütfen kendinize sıkıntı etmeyin,moralinizi yüksek tutun.Böyle durumlarda dinleyici olmayın.Herkes ne hali varsa görsün.

Diğer taraftan ben doktorumun muayene sırasını beklerken hiç kürtaj hastasıyla karşılaşmadım.Çünkü benim doktorum istisnai durumlar,sağlık sorunları dışında asla kürtaj yapmıyor.Hatta geçen bir arkadaşımın yeğeninin 3 ay süren bir evliliği olmuş.Damat bey şizofren yapmadığı eziyet kalmamış en uç noktalarda işkenceye maruz kalmış gelin.Eee gel gör ki bir de hamile kalmış.Savcılığa dilekçeler,boşanma sürecinde de çocuk alınacak tabi.Yani kürtaj.Arkadaşım hemen senin doktorun iyiymiş numarasını alsakta arasak dedi ve verdim.Doktorun cevabı ''Ben kürtaj yapmıyorum''... Özel muayenesi olan doktorların %80 i maalesef kürtaj yapıyorlar.Çünkü onlar bizler gibi duygusal bakmıyorlar olaya onların işi o...Eee işin tabi para kısmıda var... Şayet doktorlar ve de kanunlar bu kadar gevşek olmasa o genç kızımızda,o 18 aylık bebeğini emziren annemizde bu kadar rahat ve vurdumduymaz olamazlar.Sizler de böyle hassas bir durumdayken böyle vurdumduymaz insanlarla yüz yüze gelmezsiniz.

selam kızlar ben 14 martta aşılama oldum benim ilk aşılamam bu, doktor ayın 28 inde kan testi yaparız sonucu öğreniriz dedi ama ben çok sabırsızlanıyorum sanki zaman geçmiyo, ilk aşılamada hamile kalan var mı acaba ?

benim ilk aşılamadan sonra hamile olmadığım anlaşıaınca muayene etmişti doktorum ve kist kaldığı anşlaşıldı.bir ay doğum kontrol hapı kullanmak zorunda kaldım öyle başladık ikinci aşılama sürecine.

bu tarz olaylar beni de en başlarda çok etkiliyordu sonraları alıştım ama dün hem hamileler hem kürtaj için gelen kızı görünce etkilendim çünkü gerçekten çok kötüydüm dün.artık doktora bırakmakaistiyorum diyecektimki aşılama günümü verdi bana.

ekle canım benide.inşallah sonucumada hamile yazarsın.

O yumurtalardan bide bebiş çıkar inşaallah:d
vallahi çok güzel olur.

gözünaydın canım çok sevindim açtığın bu sayfa sana uğur getirir inşallah su perisi arkadaşımızda sonucuna HAMİLEEEEEEEEEEE yazar allahım hepimizin yüzünü güldürsün inşallah

amin canım Allah hepimzin yüzünü güldürsün inşallah.

çok sevindim canım ALLAH gönlümüze göre versin hepimizin.

çok teşekkürler bende çok mutluyum.inşallah Allah hepimizin gönlüne göre versin.

dün gece 24.00 da çatlatma iğnemi yaptım kızlar.sabırsızlıkla yarını bekliyorum.

dün gece 24.00 da çatlatma iğnemi yaptım kızlar.sabırsızlıkla yarını bekliyorum.

kuzum hayırlısı ile inşallah , allah gönlüne göre hayırlısı ve zamanı ise nasip etsin, sende hep mutlu ol ama sonuç ne olursa olsun
haberlerini bekliyoruz :18:
bende bu gece 3. ignelerimi vurulacagım ve yarın ilk kontrolüm var inşallah ebnimde haberler iyi olur benim daha ilk aşılama olduğu için ne olacak nelerle karşılaşacagım bilmiyorum ay çok heyecanlıyım.

mrb canım ben aralııkta ılk asılamamı yaptırdım hamıle kaldım ama kımyasal gebelık oldu ıkncıyıde bu ay yaptırdım yıne kaldım ama ayın 12snde ogrendım ama bhcgm yavas arttı bıras bıde kanamam oldu bhcg sonradan artıs gosterdı yarın keseyı gormeye gıtcez allahın ıznıyle benım drum asılamadan 12 14 gun sonra sonuc cıkar dedı ve olede oldu bılgıne

canım inşallah hersey yolunda olucak içini rafat tut:) eve dönerken arabanın arkasında uzanarak gel ve evdede direk yat . ayaklarınıda muhakak sıcak tut:) şimdiden hayırlı olsun canım benim :)) harika haberlerini beklioruz :)

teşekkür ederim canım :) hayırlısı olsun inşallah hepimiz içinde :)

kızlar inşallah hepimizde hayırlı sonuçlar alırız, aşılama olacaklara Allah kolaylık versin sonrasında da müjdeli haberler alalım inşallah.. pozitif sonuç elde eden arkdaşlarımızda hayırlısıyla evlatlarını kucaklarına alsınlar inşallah.. darısı hepimizin başına olsun :)

1- onurumsun 29.02.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

2- masum31 24.02.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

3- megan17 28.02.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

4- nevin6178 03.03.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

5- senanur1 02.03.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

6- sblkmbsr 06.03.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

7- elizan06 04.03.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

8- htcgrr 09.03.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

9- ecrinhalil 05.03.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

10- h_n86 03.03.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

11- destina32 05.03.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

12- ıslakmavi 03-05.03.2012 SONUÇ:

13- tunamert 12.03.2012 SONUÇ:

14- nurmat 10.03.2012 SONUÇ:

15- nismitersah 08.03.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

16- caroline 07.03.2012 SONUÇ:HAMİLEEEEEEEEEEEEEEEEE

17- dogan_75 10.03.2012 SONUÇ:

18- xaylax 17.03.2012 SONUÇ:

19- tugok 19.03.2012 SONUÇ:

20- pusatbebek 15.03.2012 SONUÇ:

21- megan17 27-28.03.2012 SONUÇ:

22- ecrin53 12.03.2012 SONUÇ:

23- tmg8587 14.03.2012 SONUÇ:

24- jollyy 17.03.2012 SONUÇ:

25-aybukesiyla 08.03.2012 SONUÇ:

26- Akreb 19.03.2012 SONUÇ:

27- hypou 11.03.2012 SONUÇ:

28- canzadem 19.03.2012 SONUÇ:

29- mavis_87 19.03.2012 SONUÇ:

30- bebesko 20.03.2012 SONUÇ:

31- mda SONUÇ:

32- tgcyvs 19.03.2012 SONUÇ:

33- mcan84 24.03.2012 SONUÇ:

34- selocann 01.03.2012 SONUÇ:HAMİLEEEEEEEEEEEEEEEEE

çok şükür listede hamile haberleri çoğalıyo inşallah devamıda gelicek

canım bu listeye benide ekleyebilirmisin bende 14 martta aşılama oldum ay sonunda sonuç belli olucak..

burda hamile haberlerini duyunca inanın çok seviniyorum bizlere ümit oluyor .senin belirtilerin neydi canım merak ettim bende sonuç bekliyorumda bu benim 2.aşılamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…