kuzum hayırlısı ile inşallah , allah gönlüne göre hayırlısı ve zamanı ise nasip etsin, sende hep mutlu ol ama sonuç ne olursa olsun
haberlerini bekliyoruz :18:
bende bu gece 3. ignelerimi vurulacagım ve yarın ilk kontrolüm var inşallah ebnimde haberler iyi olur benim daha ilk aşılama olduğu için ne olacak nelerle karşılaşacagım bilmiyorum ay çok heyecanlıyım.
canım inşallah hersey yolunda olucak içini rafat tut:) eve dönerken arabanın arkasında uzanarak gel ve evdede direk yat . ayaklarınıda muhakak sıcak tut:) şimdiden hayırlı olsun canım benim :)) harika haberlerini beklioruz :)
inşallah carolinecim herşey yolunda olur.lütfen dua et bak senin dua kabul olur. bu arada tavsiyelerinede uyacağım
çok erken belki ama bende belirtileri merak ediyorum, hamile kalanlar, sonuç belli olana kadar herhangi bir belirtiniz oldu mu?
canım benim hep sölediğim bir belirti var oda beyaz krem gibi ama ıslaklık bırakan akıntı halen devam ediyor mesela :) inşallah seninkide olumlu olur dualarım sizinle))
tam 2 sene 3 ay oldu
canım benim hep sölediğim bir belirti var oda beyaz krem gibi ama ıslaklık bırakan akıntı halen devam ediyor mesela :) inşallah seninkide olumlu olur dualarım sizinle))
arkadaşlar aranızda eşi varikosel ameliyatı olan varmı.
akıntın çok mu geliyordu caroline bir de ne zaman başladı? ay ben belirti aramaya çok karşıyım aslında herkes farklı belirti aramamak lazım ama napıyım merak ettim işte
biz ameliyattan 2 sene geçti düzeldi ama hala bebek yok.
canım ilk başlarda cok gelmedi aşılamadan 1 kaç gün sonra önce sarı akıntı geldi gerçi o ilk aşılamamda gelmişti ama adet olma tarihime yakın beyaz krem gibi akıntım gelmeye başladı. ben sizi okadar iyi anlıyorum ki her gün aynada kendimi inceliyordum :)) bide adet olucakmış gibiydim düne kadar kasık ağrım devam etti mesela :)
biz ameliyattan 2 sene geçti düzeldi ama hala bebek yok.
bizimde nisan 4 te tam 1 sene olacak..Bizimde değerler de ameliyat öncesine göre baya bi düzeldi..1,5 ay öncede keçi boynuzu kürüne başladık...Doktorumuz bizede 1 sene beklememiz gerektiğini söyledi..ama bizimde hala bebeğimiz yok..Allahım bu ayda vermezse bizde nisanda aşılama düşünüyoruz..Allah herkesin gönlüne göre verir inşallah...
ben çom kilolu değilim ama kendimi bildim bileli balık etliyim birde hep karnım şişer üstüne birde bu ilaçlar yüzünden sanırım aşılamadan beri karnım davul gibi şişti gören hamile sanar yani bende kendime bakıp bakıp öyle gördükçe hamile olduğumu düşünmeden edemiyorum bazen karnımı seviyorum bazen konuşuyorum ama bir yandan da hep olumsuz olabileceğini düşünüyorum aslında bir tarafımda hiç umut yok olmaz zor diyo diğer tarafım canı gönülden inanıyor olumlu olacağına valla kafayı yiyorum galiba...
bu varikosel ameliyatından önce ürolog bize dedi ki eğer nedeni buysa 6 aya hamile kalırsın ama başka nedenler varsa sadece kolaylaştırmış oluruz. belki de biz çok kafamıza takıyoruz belki de stresten olmuyor bilemiyorum ama napalım böyle birşey yaşayınca bekleyip bekleyip olmayınca streste beraberinde geliyor ne stresli insanlarda hamile kalıyor.biz aşılamaydı tüptü elimizden geleni yapalımda olmazsa da yapacak birşey yok biraz ağlarız geçer kendimizi toparlayıp yeni tedaviye başlarız önemli olan vazgeçmemek bence..
banada doktorum eşin ameliyat olsun 3veya 4 ay sonra hamile kalırsın demişti.çok umutlanmıştım belkide demeseydi daha iyi olurdu
su perısı benıde lısteye eklede bende tadıyım bu duyguyu 1 martta asılama yaptırdım ve su an hamıleyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?