Aşılama Mart 2012 Aşılamacıları Buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
çok erken belki ama bende belirtileri merak ediyorum, hamile kalanlar, sonuç belli olana kadar herhangi bir belirtiniz oldu mu?

1- onurumsun 29.02.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

2- masum31 24.02.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

3- megan17 28.02.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

4- nevin6178 03.03.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

5- senanur1 02.03.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

6- sblkmbsr 06.03.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

7- elizan06 04.03.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

8- htcgrr 09.03.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

9- ecrinhalil 05.03.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

10- h_n86 03.03.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

11- destina32 05.03.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

12- nismitersah 08.03.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

13- ıslakmavi 03-05.03.2012 SONUÇ:

14- tunamert 12.03.2012 SONUÇ:

15- nurmat 10.03.2012 SONUÇ:

16- caroline 07.03.2012 SONUÇ:HAMİLEEEEEEEEEEEEEEEEE

17- selocann 01.03.2012 SONUÇ:HAMİLEEEEEEEEEEEEEEEEE

18- dogan_75 10.03.2012 SONUÇ:

19- xaylax 17.03.2012 SONUÇ:

20- tugok 19.03.2012 SONUÇ:

21- pusatbebek 15.03.2012 SONUÇ:

22- megan17 27-28.03.2012 SONUÇ:

23- ecrin53 12.03.2012 SONUÇ:

24- tmg8587 14.03.2012 SONUÇ:

25- jollyy 17.03.2012 SONUÇ:

26-aybukesiyla 08.03.2012 SONUÇ:

27- Akreb 19.03.2012 SONUÇ:

28- hypou 11.03.2012 SONUÇ:

29- canzadem 19.03.2012 SONUÇ:

30- mavis_87 19.03.2012 SONUÇ:

31- bebesko 20.03.2012 SONUÇ:

32- mda SONUÇ:

33- tgcyvs 19.03.2012 SONUÇ:

34- mcan84 24.03.2012 SONUÇ:

35- seyda83 14.03.2012 SONUÇ:

Son düzenleme:

canım çok teşekkür ederim yarınıda atlattıktan sonra zaten yapacak pek bişey kalmıyor inşallah ilk aşılamam gibi rahat ve sorunsuz olur.bu arada sende umarım yarın güzel haberler alırsın inşallah senin sürecin rahat ve hızlı gelişir.

inşallah carolinecim herşey yolunda olur.lütfen dua et bak senin dua kabul olur. bu arada tavsiyelerinede uyacağım

inşallah carolinecim herşey yolunda olur.lütfen dua et bak senin dua kabul olur. bu arada tavsiyelerinede uyacağım

canım bu hafta her sabah saat 5 de uyandım ki hafta içi asla okadar erken uyanamam :) ezanı duyduğumda ilk aklıma siz geliyorsunuz ve bugun du sekilde dua etmiştim : Allahım sen aşılama olucak ve olan tüm arkadasların yanında ol ve olumlu sonuç almasını sağla :) ki senin aşılama yaptıracağını daha bu sabah yeni gördüm :)) Allahım inşallah hepinizim kucaklarını dolduracak sen içini ferah tut ve dediklerimi muhakkak yap olurmu sakın iş yapim deme bırak ev ne hali varsa görsün ... yeterince yapmadıkmı zaten herşey gönlünce olsun :))

çok erken belki ama bende belirtileri merak ediyorum, hamile kalanlar, sonuç belli olana kadar herhangi bir belirtiniz oldu mu?

canım benim hep sölediğim bir belirti var oda beyaz krem gibi ama ıslaklık bırakan akıntı halen devam ediyor mesela :) inşallah seninkide olumlu olur dualarım sizinle ))

tam 2 sene 3 ay oldu

benim eşimde geçen nisanda ameliyat oldu ama değerleri düzelince ürolog çok beklemeyin eşinde görünsün bu değerlerle olması lazım dedi ve bizde şubatta aşılamaya karar verdik ama şubatta hafif bir kist oluşur gibi oldu o nedenle olmadı kendiliğinden gitti kist mart adetimle aşılama yaptırdık bende bir sorun yok sadece tsh ım 3.8 civarı kadın doğum doktoruma kalsa ondan dolayı sıkıntı yaşamazmışım zaten tshı yüksek olup hamile kalan da çok ki 4 e kadar normal oluyor. normal ama yine de olmuyor sebepsiz yani. ilk aşılamamı yaptırdım ama daha fazla denemeyeceğiz gibi gözüküyor çünkü ben bankacıyım ve izin almam zor devlette yaptıramıyorum özelde yaptırdım o da iğnelerle 1800 civarı tuttu bir tane daha aşılamadansa tüp daha mantıklı geliyor en azından ihtimal daha yüksek her deneme bir hayal kırıklığı oluyor birde.. varikosel ameliyatından sonra 6 ay içerisinde gebelik yaşayan çok ama allahın bi bildiği vardır bize kısmet olmadı..

canım benim hep sölediğim bir belirti var oda beyaz krem gibi ama ıslaklık bırakan akıntı halen devam ediyor mesela :) inşallah seninkide olumlu olur dualarım sizinle ))

akıntın çok mu geliyordu caroline bir de ne zaman başladı? ay ben belirti aramaya çok karşıyım aslında herkes farklı belirti aramamak lazım ama napıyım merak ettim işte

akıntın çok mu geliyordu caroline bir de ne zaman başladı? ay ben belirti aramaya çok karşıyım aslında herkes farklı belirti aramamak lazım ama napıyım merak ettim işte

canım ilk başlarda cok gelmedi aşılamadan 1 kaç gün sonra önce sarı akıntı geldi gerçi o ilk aşılamamda gelmişti ama adet olma tarihime yakın beyaz krem gibi akıntım gelmeye başladı. ben sizi okadar iyi anlıyorum ki her gün aynada kendimi inceliyordum :)) bide adet olucakmış gibiydim düne kadar kasık ağrım devam etti mesela :)

biz ameliyattan 2 sene geçti düzeldi ama hala bebek yok.

bizimde nisan 4 te tam 1 sene olacak..Bizimde değerler de ameliyat öncesine göre baya bi düzeldi..1,5 ay öncede keçi boynuzu kürüne başladık...Doktorumuz bizede 1 sene beklememiz gerektiğini söyledi..ama bizimde hala bebeğimiz yok..Allahım bu ayda vermezse bizde nisanda aşılama düşünüyoruz..Allah herkesin gönlüne göre verir inşallah...

ben çom kilolu değilim ama kendimi bildim bileli balık etliyim birde hep karnım şişer üstüne birde bu ilaçlar yüzünden sanırım aşılamadan beri karnım davul gibi şişti gören hamile sanar yani bende kendime bakıp bakıp öyle gördükçe hamile olduğumu düşünmeden edemiyorum bazen karnımı seviyorum bazen konuşuyorum ama bir yandan da hep olumsuz olabileceğini düşünüyorum aslında bir tarafımda hiç umut yok olmaz zor diyo diğer tarafım canı gönülden inanıyor olumlu olacağına valla kafayı yiyorum galiba...

biz ameliyattan 2 sene geçti düzeldi ama hala bebek yok.

bu varikosel ameliyatından önce ürolog bize dedi ki eğer nedeni buysa 6 aya hamile kalırsın ama başka nedenler varsa sadece kolaylaştırmış oluruz. belki de biz çok kafamıza takıyoruz belki de stresten olmuyor bilemiyorum ama napalım böyle birşey yaşayınca bekleyip bekleyip olmayınca streste beraberinde geliyor ne stresli insanlarda hamile kalıyor.biz aşılamaydı tüptü elimizden geleni yapalımda olmazsa da yapacak birşey yok biraz ağlarız geçer kendimizi toparlayıp yeni tedaviye başlarız önemli olan vazgeçmemek bence..

karın şismesi bende de oldu davul gibi gergin :)) bide gaz problemi :)) kesinlikle olumlu düşün sakın olmucakmış gibi düşünme .....

banada doktorum eşin ameliyat olsun 3veya 4 ay sonra hamile kalırsın demişti.çok umutlanmıştım belkide demeseydi daha iyi olurdu

banada doktorum eşin ameliyat olsun 3veya 4 ay sonra hamile kalırsın demişti.çok umutlanmıştım belkide demeseydi daha iyi olurdu

eşim ameliyat olduğunda 1 senedir olmuyordu bizim çok aşırıda kafama takmıyordum ne zamanki ameliyat oldu 3. aydan sonra her ay olmadıkça çok üzüldüm seni çok iyi anlıyorum o zmaan kafama çok takmaya başladım en son yılbaşı gibi adet oldum ağla ağla içim çıktı eşim yazık beni teselli etmekten helak oldu ertesi gün adam yataktan kalkamadı denge kaybı baş dönmesi ödüm patladı stresten vertigo olmuş çok şükür kötü bişey çıkmadı ama resmen hastalık sahibi ettim kocamı o yüzden artık o kadar kafama takmamaya çalışıyorum kendimi de onu da çok üzmemeye çalışıyorum elimden geldiği kadar tabi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…