arkadaslar aranizda progeston kullananlarda karin agrisi oldumu ben ayin 17 asilama oldum ogunde progestone basladim bu 6 asilamam hic boyle olmadim sanki hemen adet olacakmisim gibiyanliz progeston hapini alttan kullaniyorum bilen arkadaslar yardimci olurmusunuz mcan sanirim sende kullanmissin yanlis hatirlamiyorsam sence progestondan dolayi olabilirmi
konyada kime yaptırdın canım.kızılay hastanesinde aşılama 600 tlye mal oluyor.tabi iğneler buna dahil değil.bende de aynı sorunlar olmuştu.ama aşılama esnasında sıkıntı yaşamadım.
evet canım dediğin kişi o.o gün kan değeri 91 mişti iki gün sonra tekrar kan verdi 270 olmuş telefonlaştık.kaan aydos o arkadaşa sizin şansınız çok düşük demişti yüzde 3 normal yolla olur demişti işte rabbim ol derse oluyo doktorlar ne derse desin.bende kaan aydosla konuştum dosyamıza baktı sizin herşey normal dedi normal yollada olur dedi ama beklemeniz gerek.sabırlı olun.dedi.eğer beklemek istemezseniz aşılama dedi büyük ihtimalle tutar dedi ama olmadı.demekki bi zamanı var.olmaz dedikleri oluyo olur dedikleride olmuyo işte.bol bol dua etmek gerek.ben şimdi yumurta takibi yaptırmayı düşünüyorum ama inşallah gerek kalmaz inşaalah bu ay olur.ben kırıkkalade oturuyorum aslında ankaralıyım.burda bi doktor var çok met ediyolar ona gitcem yumurta takibine.çünkü şu an bi aşılama daha kaldıracak halim yok.seninde inşallah aşılaman tutar.
Aşılama olan arkadaşlar, sizlerin doktorunuz aşılamadan sonra ilişki önerdi mi? Benim yaptırdığım yerde ilişki yasak diyolar sonuç alıncaya kadar.Bence tutma ihtimalini azaltıyor bu.Sizlerinki nasıl merak ettim.
bende ilk sonucumu almaya giderken rabbim hayırlısı neyse o olsun dedim negatif çıktı demekki hayırlısı buymuş daha zamanı varmış dedim rabbaim ol desin olur biz üzerimize düşeni yapalım takdir rabbimin inşllah sende en kısa zamanda doğal yolla gebe kalırsın acaba o gebe kalan arkadaşın belirtileri neydi siz tlf konuşmuşunuz ya
listeye yazdım cnm ama aşılama tarihini yazmamışsın belli mi tarihin?
arkadaşlar aranızda eşi varikosel ameliyatı olan varmı.
herkese merhaba kızlar.2 saat sonra randevum var doktorumla bakalım bugün neler olacak.acayip bunaldım ben artık bugün itibariyle mart ayındaki 8. muayanem olacak.iptal ediyoruz dese bile rahatlayacağım sanki.bana dua edin ne olur.
listeye yazdım cnm ama aşılama tarihini yazmamışsın belli mi tarihin?
Aşılama olan arkadaşlar, sizlerin doktorunuz aşılamadan sonra ilişki önerdi mi? Benim yaptırdığım yerde ilişki yasak diyolar sonuç alıncaya kadar.Bence tutma ihtimalini azaltıyor bu.Sizlerinki nasıl merak ettim.
kızlar sonunda oldu yumurtalarım büyümüş çok şükür Allahıma.bu gece çatlatma iğnemi oluyorum cumartesi öğlen 12 de aşılamam olacak.artık hiç umudum kalmamıştı kesin iptal olacak diyordum ama şimdi çatlatma iğnem için saat sayıyorum inşallah hayırlısıyla aşılamamda olur biter.
Benim eşim oldu:S
canım offf seni birden böyle mutlu görünce gözlerim doldu, allahım inşallah tez zamandanasip etsin sana çok mutlu ol inşallah hadi bakalım gelsin güzel çatlamış yumoşlar
mda cım çok teşekkür ederim canım.Allah hepimizin yüzüne baksın artık şu zavallı halimize acısında hamile kalıp anne olmayı nasip etsin.hastanede sıramı beklerken o kadar çok canım yandı ki anlatamam üç dört tanede hamile vardı zaten onları görünce kötü oldum bide genç bir kız geldi yanında iki genç erkekle bekarmış biz çocuk aldırmak istiyoruz diye.ağlayacaktım az kaldı.neyse muayenemden sonra yüzüm güldü ya o da yeter bana.
kızlar sonunda oldu yumurtalarım büyümüş çok şükür Allahıma.bu gece çatlatma iğnemi oluyorum cumartesi öğlen 12 de aşılamam olacak.artık hiç umudum kalmamıştı kesin iptal olacak diyordum ama şimdi çatlatma iğnem için saat sayıyorum inşallah hayırlısıyla aşılamamda olur biter.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?