Aşılama Mart 2012 Aşılamacıları Buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
sen ne zaman sonucunu öğrenecektin canım..

Ben haftaya c.tesi öğrenicem cnm yaa bakalımm ne görücezz :) Aynı dr'a aşılama olduğumuz bi arkadaşım pozitif sonucunu aldı dün. O yüzden azıcık umutlandım. İnş. hepimiz bu ay pozitifi görürüzz

[QUOTE
=xrukiyex;23736914]biz ameliyattan 2 sene geçti düzeldi ama hala bebek yok.[/QUOT

AYIN 20.DE AŞILAMAM OLDU AŞILAMADAN 1 GÜN SONRA ALTTAN KULLANMAYA BAŞLA DEDİ HEMŞİRE GÜNDE 3AD AMA BEN 1 DEFA KULLANDIM BUGÜN 3.GÜNÜM BİŞE OLURMU ((

hastanede eşimle beraber varikosel ameliyatı olan biri vardı onların 6 ay içinde hemen oldu.şimdi 1,5 yaşında çocukları.rabbim inşaallah bizede verir.

neden kullanmadın vaktinmi yok

bende 2. aşılamada aşılamanın olduğu gün kullanmışım bilmeden 2 kere koymıştum

bende 2. aşılamada aşılamanın olduğu gün kullanmışım bilmeden 2 kere koymıştum

banada ilk aşılamada aynı hemşire ilk günden başla demişti ilk günde senin gibi 2ad kullanmıştım.koyduktan sonra 10dk falan uzanman lazımya çalışıyorum bende sabah anca kalkıp üzerimi giyiyorum öğlen işteyim akşamda ben boşlıuorum anlıcan bide bana sanki o aşılamayı etkiliyomuş gibi geliyo bebek tutunca verseler mantıklı olmadan veriyolar

hastanede eşimle beraber varikosel ameliyatı olan biri vardı onların 6 ay içinde hemen oldu.şimdi 1,5 yaşında çocukları.rabbim inşaallah bizede verir.

amin canım...Allah hayırlısıyla bizede nasip etsin..Allah isteyen herkese versin...Moralini yüksek tut..Bence o da çok önemli çünkü..

Merhaba bayanlar, şimdi hastaneden geliyorum.İkinci aşılamam için bugün iğnelere başlıyorum bende:)) Sanırım benim aşılama bi sorun çıkmazsa nisanda olur.

ne güzel yaa darısı başımıza inşallah yarabbim. bende 02 nisanda yaptırıcam kan testini şimdiden beklemekten sıkıldım

bana vermedi doktor özellikle sordum gerek yok dedi bu pazar 7.gün oluyor ovitrelle vurucam o aynı görevi görüyor dedi ama bilemiyorum artık.

Merhaba bayanlar, şimdi hastaneden geliyorum.İkinci aşılamam için bugün iğnelere başlıyorum bende:)) Sanırım benim aşılama bi sorun çıkmazsa nisanda olur.

hadi hayırlı olsun canım inşallah bebişin çok bekletmeden bu aşılamanda gelir.. izmirliydin sanırım sen nereye gidiyorsun.

sabah kalkınca koy öğlende iş yerinde koy.zaten yatsanda gene dışına akıyo o ilaç.genede faydası olur.o ilaç öströjen salgılıyomuş bebek için.ihmal etme koy.

hadi hayırlı olsun canım inşallah bebişin çok bekletmeden bu aşılamanda gelir.. izmirliydin sanırım sen nereye gidiyorsun.

Teşekkür ederim tugok inşallah bekletmesinler artık bebişler bizi.Ben ege üniversitesinde yaptırıyorum.İlkini de orda yaptırdım ama olmadı.Biz eşimle önce devletteki hakkımızı kullanalım dedik.Bu aşılama da olmazsa devlet karşılamayacak zaten. Belki direk tüpe geçeriz belki özelde bi aşılama daha yaptırırım.Sen kent hastanesine gidiyordun sanırım.Bu konuda çok başarılı olduğunu duydum oranın.

Kızlaaaaar ölüyorum 2 gündür her yerim dökülüyor. :2: Grip oldum sanırım.:2: Vücudumda ağrımayan yerim yok.İlaçta içemiyorum.Ne yapsam ne etsem.Yazdıklarınızı okuyorum yorum bile yazmaya mecalim yok.

İnş. cnm ya bakalım :) Bu arada sen 7. gün tekrardan ovitrelle mi vurulucaksın ? o neden acaba kalan küçük yumurtalar kist felan olmasın diye olabilir mi ki Bende 3. günden itibaren progestan kullanıyorum.

amin canım...Allah hayırlısıyla bizede nasip etsin..Allah isteyen herkese versin...Moralini yüksek tut..Bence o da çok önemli çünkü..

ben moralimi yüksek tutuyorumda.mutlaka moralimi bozacak birileri çıkıyo.bende amaaaaaaaaaaan boş veeeeeeeeeeer diyorum.

hayırlı olsun canım inşallah bu sefer tutar.benimde iğnemin bugün 4. günü.benim 3.aşılama pazartesi kontrol diğer aşılamalarda olduğu gibi 3 gün daha iğne derse bende martın songününe 31 marta yetişiyorum inşallah bu sefer hepimizin rabbim kucağını doldurur.

burda hamile haberlerini duyunca inanın çok seviniyorum bizlere ümit oluyor .senin belirtilerin neydi canım merak ettim bende sonuç bekliyorumda bu benim 2.aşılamam

ben aslında cok belırtı hıssetmedım ama sunu soyleyım catlatma ıgnesınden sonra 3 gun karnım acayıp agrıdı bıde asılamadan sonra karnım agrıdı o gece ılıskı onerdı drum karın agrısından olecem zannettım ama bebıs ıcın sıktım dısımı baskada bı belırtı hıssetmedım halada hıssetmıyorum 6. haftaya gırdım bugun sadece sersem gıbıyım oda progestandan olsa gerek darısı basına olur ıns tatlım

bu iş kısmet işi bence hayatım nerde yaptırdığın önemli değil allah nasip etsin yeterki.. dua ederken hepimize beraber ediyorum inşallah allahım nasip eder de tüpe gerek kalmaz..

hayatım ballı limonlu su iç ılık bol bol sakın adaçayı falan içme bol bol yat dinlen dikkat et kendine geçmiş olsun.

İnş. cnm ya bakalım :) Bu arada sen 7. gün tekrardan ovitrelle mi vurulucaksın ? o neden acaba kalan küçük yumurtalar kist felan olmasın diye olabilir mi ki Bende 3. günden itibaren progestan kullanıyorum.

ya evet biraz önce doktorumla konuştum içime kurt düştü bana progesteron vermediniz diye gerek yok dedi. ovitrelle vurulucam sanırım dediğin gibi kist falan olmasın diye tabi ben 14. gün test yaptırırım diyodum ama doktorum dedi ki iğnenin üstünden 10 gün geçmeden yaptırma yanıltabilir miş şimdi 5-6 nisana kadar bekliycem mecburen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…