sen ne zaman sonucunu öğrenecektin canım..
bizimde nisan 4 te tam 1 sene olacak..Bizimde değerler de ameliyat öncesine göre baya bi düzeldi..1,5 ay öncede keçi boynuzu kürüne başladık...Doktorumuz bizede 1 sene beklememiz gerektiğini söyledi..ama bizimde hala bebeğimiz yok..Allahım bu ayda vermezse bizde nisanda aşılama düşünüyoruz..Allah herkesin gönlüne göre verir inşallah...
[QUOTE
=xrukiyex;23736914]biz ameliyattan 2 sene geçti düzeldi ama hala bebek yok.[/QUOT
AYIN 20.DE AŞILAMAM OLDU AŞILAMADAN 1 GÜN SONRA ALTTAN KULLANMAYA BAŞLA DEDİ HEMŞİRE GÜNDE 3AD AMA BEN 1 DEFA KULLANDIM BUGÜN 3.GÜNÜM BİŞE OLURMU((
bende 2. aşılamada aşılamanın olduğu gün kullanmışım bilmeden 2 kere koymıştum[QUOTE
=xrukiyex;23736914]biz ameliyattan 2 sene geçti düzeldi ama hala bebek yok.[/QUOT
AYIN 20.DE AŞILAMAM OLDU AŞILAMADAN 1 GÜN SONRA ALTTAN KULLANMAYA BAŞLA DEDİ HEMŞİRE GÜNDE 3AD AMA BEN 1 DEFA KULLANDIM BUGÜN 3.GÜNÜM BİŞE OLURMU((
bende 2. aşılamada aşılamanın olduğu gün kullanmışım bilmeden 2 kere koymıştum
hastanede eşimle beraber varikosel ameliyatı olan biri vardı onların 6 ay içinde hemen oldu.şimdi 1,5 yaşında çocukları.rabbim inşaallah bizede verir.
bence ihmal etmemelisin bebesko.ben ilkindede ağızdan almıştım ikincidede aynı şekilde kullanacağım inşallah.doktorlar boş yere vermiyolar o hapı.
Ben haftaya c.tesi öğrenicem cnm yaa bakalımm ne görücezz :) Aynı dr'a aşılama olduğumuz bi arkadaşım pozitif sonucunu aldı dün. O yüzden azıcık umutlandım. İnş. hepimiz bu ay pozitifi görürüzz
[QUOTE
Merhaba bayanlar, şimdi hastaneden geliyorum.İkinci aşılamam için bugün iğnelere başlıyorum bende:)) Sanırım benim aşılama bi sorun çıkmazsa nisanda olur.
banada ilk aşılamada aynı hemşire ilk günden başla demişti ilk günde senin gibi 2ad kullanmıştım.koyduktan sonra 10dk falan uzanman lazımya çalışıyorum bende sabah anca kalkıp üzerimi giyiyorum öğlen işteyim akşamda ben boşlıuorum anlıcan bide bana sanki o aşılamayı etkiliyomuş gibi geliyo bebek tutunca verseler mantıklı olmadan veriyolar
Merhaba bayanlar, şimdi hastaneden geliyorum.İkinci aşılamam için bugün iğnelere başlıyorum bende:)) Sanırım benim aşılama bi sorun çıkmazsa nisanda olur.
hadi hayırlı olsun canım inşallah bebişin çok bekletmeden bu aşılamanda gelir.. izmirliydin sanırım sen nereye gidiyorsun.
ne güzel yaa darısı başımıza inşallah yarabbim. bende 02 nisanda yaptırıcam kan testini şimdiden beklemekten sıkıldım
bana vermedi doktor özellikle sordum gerek yok dedi bu pazar 7.gün oluyor ovitrelle vurucam o aynı görevi görüyor dedi ama bilemiyorum artık.
amin canım...Allah hayırlısıyla bizede nasip etsin..Allah isteyen herkese versin...Moralini yüksek tut..Bence o da çok önemli çünkü..
burda hamile haberlerini duyunca inanın çok seviniyorum bizlere ümit oluyor .senin belirtilerin neydi canım merak ettim bende sonuç bekliyorumda bu benim 2.aşılamam
Teşekkür ederim tugok inşallah bekletmesinler artık bebişler bizi.Ben ege üniversitesinde yaptırıyorum.İlkini de orda yaptırdım ama olmadı.Biz eşimle önce devletteki hakkımızı kullanalım dedik.Bu aşılama da olmazsa devlet karşılamayacak zaten. Belki direk tüpe geçeriz belki özelde bi aşılama daha yaptırırım.Sen kent hastanesine gidiyordun sanırım.Bu konuda çok başarılı olduğunu duydum oranın.
Kızlaaaaar ölüyorum 2 gündür her yerim dökülüyor. :2: Grip oldum sanırım.:2: Vücudumda ağrımayan yerim yok.İlaçta içemiyorum.Ne yapsam ne etsem.Yazdıklarınızı okuyorum yorum bile yazmaya mecalim yok.
İnş. cnm ya bakalım :) Bu arada sen 7. gün tekrardan ovitrelle mi vurulucaksın ? o neden acaba kalan küçük yumurtalar kist felan olmasın diye olabilir mi kiBende 3. günden itibaren progestan kullanıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?