ben aslında cok belırtı hıssetmedım ama sunu soyleyım catlatma ıgnesınden sonra 3 gun karnım acayıp agrıdı bıde asılamadan sonra karnım agrıdı o gece ılıskı onerdı drum karın agrısından olecem zannettım ama bebıs ıcın sıktım dısımı baskada bı belırtı hıssetmedım halada hıssetmıyorum 6. Haftaya gırdım bugun sadece sersem gıbıyım oda progestandan olsa gerek darısı basına olur ıns tatlım
Kızlaaaaar ölüyorum 2 gündür her yerim dökülüyor. :2: Grip oldum sanırım.:2: Vücudumda ağrımayan yerim yok.İlaçta içemiyorum.Ne yapsam ne etsem.Yazdıklarınızı okuyorum yorum bile yazmaya mecalim yok.
belirti aramak saçmalık bencede ama insan duramıyo gene çünkü kişiden kişiye değişirmiş belirti .bana aşılama salı günü yapıldı çarşamba ilişki dedi eşimde sper kalitesi çok düşer biz perşembe yapak dediOda doğru salı siperm verdi zaten ertesi gün ilişki olsada ne kadarsağlıklı olur her ilişki arasında en az 1 gün ara olmalı imiş normalde.rabbim ben ve benim gibi çocuk isteyen herkese en kısa zmanda hayırlısı ile evlatlar nasip etsin inşllah aminnn..sende dua et bizler için canımm
Kızlaaaaar ölüyorum 2 gündür her yerim dökülüyor. :2: Grip oldum sanırım.:2: Vücudumda ağrımayan yerim yok.İlaçta içemiyorum.Ne yapsam ne etsem.Yazdıklarınızı okuyorum yorum bile yazmaya mecalim yok.
ya evet biraz önce doktorumla konuştum içime kurt düştü bana progesteron vermediniz diye gerek yok dedi. ovitrelle vurulucam sanırım dediğin gibi kist falan olmasın diye tabi ben 14. gün test yaptırırım diyodum ama doktorum dedi ki iğnenin üstünden 10 gün geçmeden yaptırma yanıltabilir miş şimdi 5-6 nisana kadar bekliycem mecburen..
ben moralimi yüksek tutuyorumda.mutlaka moralimi bozacak birileri çıkıyo.bende amaaaaaaaaaaan boş veeeeeeeeeeer diyorum.
bende adet oldum pazartesi yeni aşılma için gidicem doktora 2.olacak inş o zmn tutar.
ecrin inşallah sürecin sorunsuz geçer benim gibi olmazsın.
ecrin inşallah sürecin sorunsuz geçer benim gibi olmazsın.
bende adet oldum pazartesi yeni aşılma için gidicem doktora 2.olacak inş o zmn tutar.
Ayy evet cnm yaa iğnenin salgıladığı BHCG nedeniyle test yaparsan zaten pozitif çıkıcak. Olsun kist olmasında 3 gün sonra öğren beklemek zor tabi ama geç olsun güç olmasın
yeni aşılaman hayırlı olsun canım...
arkadaşlar bi sorum var.hani aşılama veya yumurta takibinde iğneyle yada ilaçla yumurtaları büyütüyolarya normalde yani tedavisizde yumurtalarımız 18.19 mm oluyomuki acaba.
hayırlı olsun canım inşallah bu sefer tutar.benimde iğnemin bugün 4. günü.benim 3.aşılama pazartesi kontrol diğer aşılamalarda olduğu gibi 3 gün daha iğne derse bende martın songününe 31 marta yetişiyorum inşallah bu sefer hepimizin rabbim kucağını doldurur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?