Aşılama Mart 2012 Aşılamacıları Buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

belirti aramak saçmalık bencede ama insan duramıyo gene çünkü kişiden kişiye değişirmiş belirti .bana aşılama salı günü yapıldı çarşamba ilişki dedi eşimde sper kalitesi çok düşer biz perşembe yapak dedi Oda doğru salı siperm verdi zaten ertesi gün ilişki olsada ne kadarsağlıklı olur her ilişki arasında en az 1 gün ara olmalı imiş normalde.rabbim ben ve benim gibi çocuk isteyen herkese en kısa zmanda hayırlısı ile evlatlar nasip etsin inşllah aminnn..sende dua et bizler için canımm

geçmiş olsun canım allah iyilik versin

ıns canım belırtı arama rahat ol baska ugraslar bul kendıne kafanı dagıt hakkımızda hayırlısı tatlım dualarım senınle

geçmiş olsun canım dikkat et kendine daha kötü olma sakın ıhlamur adaçayı falan yap iç dinlen iyice..

Ayy evet cnm yaa iğnenin salgıladığı BHCG nedeniyle test yaparsan zaten pozitif çıkıcak. Olsun kist olmasında 3 gün sonra öğren beklemek zor tabi ama geç olsun güç olmasın

kızlar hala inanamıyorum yarın bu saate aşılamam yapılmış olacak.hiç ümidim kalmamıştı açıkçası.inşallah son dakikada bir aksilik olmaz.

Ayy evet cnm yaa iğnenin salgıladığı BHCG nedeniyle test yaparsan zaten pozitif çıkıcak. Olsun kist olmasında 3 gün sonra öğren beklemek zor tabi ama geç olsun güç olmasın

napalım tabi bekliycez artık. allah yüzümüzü güldürsün hepimizin inşallah..

arkadaşlar bi sorum var.hani aşılama veya yumurta takibinde iğneyle yada ilaçla yumurtaları büyütüyolarya normalde yani tedavisizde yumurtalarımız 18.19 mm oluyomuki acaba.

arkadaşlar bi sorum var.hani aşılama veya yumurta takibinde iğneyle yada ilaçla yumurtaları büyütüyolarya normalde yani tedavisizde yumurtalarımız 18.19 mm oluyomuki acaba.

normal yolla hamile kalanlarınki elbette büyüyordur.ama bizim için böyle bir ihtimal yok

Sağol canım.Allah seninde gönlüne göre versin inşallah.

arkadaşlar bir şey sorucam ben 6 martta aşılama yaptırdım hala adet olmadım sabaha karşı laboquick marka test yaptım negatif çıktı doğru mudur yoksa kan testi mi yaptırmam lazım arkadaşlarım idrar testi her zaman doğru çıkmayabilir dedilervbir de kullandığımız progesteran falan gecikme yaparmı test yaptırmaktan korkuyorum o yüzden hala bekliyorum ama sürekli bir bel ağrısı ve kasık ağrısı çekiyorum öyle akıntım da yok progesteronu alltan alınca o akıyor hani beyaz krem gibi ama kullanınca yani tecrübeli arkadaşlar bir fikir versin arada sırada karın ağrım oluyor adet olcam gibi ama olmadım kan testi yaptırmak için umutlanmalımıyım, ilaçlar bu kadar gecikme yapar mı lütfen yorumlarınıza ihtiyacım var.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…