kızlar rahim filmi nasıl çekiliyor çok acı veriyormu merak ediyorum çektiren varsa yazarmı aşaması nasıl oluyor bazı yorumlar beni korkutuyor.
Muayene pozisyonunda çekiliyor.Rahim içi alet yerleştiriliyor.Sonrasında oradan ilaç veriliyor.Ve saniye de film çekiliyor.Sen hiç o yazılanları okuma.Herkeste aynı olmaz canım.Ben kendimden örnek verirsem benim pelvisim dar olduğu için biraz kasık ağrısı çektim o kadar.Hiç hissetmeyenlerde var.Mesela benim aşılamamda ağrılı oluyor fakat benim dışımda herkesin çok rahat oluyor.
kızlar rahim filmi nasıl çekiliyor çok acı veriyormu merak ediyorum çektiren varsa yazarmı aşaması nasıl oluyor bazı yorumlar beni korkutuyor.
Benimde aşılaam çok ağrılı oldu.Yani rahim filminden daha zordu diyebilirim.Şimdi ikincisi salı günü olacak ve tedirginim.Ama en azından diyorum bir kere yaşadım en fazla ne kadar canımın yanabileceğini biliyorum diyerek kendimi avutmaya çalışıyorum.İnşallah bu defa ağrısız olur.Herşey bebiş için.Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah.
mrb arkadaşlar benim salı günü akşam aşılamam var benide listeye ekleyin çok heyecanlıyım inşallah olumlu olur...
kızlar size bir sorum olacaktı ?
HAMİLEYKEN BİSİKLETE BİNİLİR Mİ SİZCE? VE KACINCI AYA KADAR BİNİLİR DUZ YOLDA BU ARADA BAYIR YOKUSTA DEGİL :)))
cevaplarınızı bekliyorum ...
bence binilmez.hiç bir açıdan riske atmamak gerekir. doa hamilemisin yoksa.
bence binilmez.hiç bir açıdan riske atmamak gerekir. doa hamilemisin yoksa.
acıkcası bilemiyorum ama cuma gunu test yaptırcam klomen ve catlatma ignesiyle yola devam ediyorum..
ama neden binilmesin( kendimce diyorumki yavas yavass yormadan sahil boyunca temiz havayı icine ceke ceke binsem birsey olmaz mı canım benimm
gebelik.org de okudum sanırım tam hatırlamıyorum ... hamilelerde yapmasında sakınca gorulmeyen sporlar diyordu ... yuzme bisiklete binmek plates....
baska dusucesi olanlar varmı aranızda???? herkes baska dusunebilirr sadece merakkımdan soruyorum acıkcası
merhaba arkadaşlar cumartesi kontrolüm vardı biliyorsunuz. sabahtan e2 tahlili yaptırdım degerim 79 çıktıbu galiba düşük bir deger zaten puregon ve megogon beraber kullanıyordum şimdi dozlarıda yükseltti doktorum yarın bir daha kontrol var. Yeterince uyarılmamış yumurtalıkların dedi. Moralim çok bozuk 2 gündür aglamaktan içim dışıma çıktı. İnşallah yarınki degerlerim normal çıkar.
merhaba arkadaşlar cumartesi kontrolüm vardı biliyorsunuz. sabahtan e2 tahlili yaptırdım degerim 79 çıktıbu galiba düşük bir deger zaten puregon ve megogon beraber kullanıyordum şimdi dozlarıda yükseltti doktorum yarın bir daha kontrol var. Yeterince uyarılmamış yumurtalıkların dedi. Moralim çok bozuk 2 gündür aglamaktan içim dışıma çıktı. İnşallah yarınki degerlerim normal çıkar.
gebelik.org de okudum sanırım tam hatırlamıyorum ... hamilelerde yapmasında sakınca gorulmeyen sporlar diyordu ... yuzme bisiklete binmek plates....
baska dusucesi olanlar varmı aranızda???? herkes baska dusunebilirr sadece merakkımdan soruyorum acıkcası
Üzülme ..herşeyde bir hayır vardır canım.rabbim en kısa zamanda güldürsün yüzünü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?