Aşılama Mart 2012 Aşılamacıları Buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

aramıza hoşgeldin aryaceren öncelikle geçmiş olsun bebeğini kaybetmene çok üzüldüm başın sağolsun..bu kötü günlerini kızına daha çok sarılarak atlatmışsındır umarım..aşılamanda hayırlı olsun inşallah 4 gün sonra seninde güzel haberlerini alırız..listeyede ekleyelim senide..aşılama biraz şans işi tabi ama hiç belli olmuyo aşılamayla hamile kalan arkadaşlarımızda çok tabi..allah ne zaman verirse..inşallah hepimizin duaları kabul olur..

1- onurumsun 29.02.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

2- masum31 24.02.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

3- megan17 28.02.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

4- nevin6178 03.03.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

5- senanur1 02.03.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

6- sblkmbsr 06.03.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

7- elizan06 04.03.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

8- htcgrr 09.03.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

9- ecrinhalil 05.03.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

10- h_n86 03.03.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

11- destina32 05.03.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

12- nismitersah 08.03.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

13- ıslakmavi 03-05.03.2012 SONUÇ:

14- tunamert 12.03.2012 SONUÇ:

15- nurmat 10.03.2012 SONUÇ:HAMİLEEEEEEEEEEEEEEEEE

16- caroline 07.03.2012 SONUÇ:HAMİLEEEEEEEEEEEEEEEEE

17- selocann 01.03.2012 SONUÇ:HAMİLEEEEEEEEEEEEEEEEE

18- dogan_75 10.03.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

19- xaylax 17.03.2012 SONUÇ:

20- tugok 19.03.2012 SONUÇ:

21- pusatbebek 15.03.2012 SONUÇ:

22- megan17 27-28.03.2012 SONUÇ:

23- ecrin53 12.03.2012 SONUÇ:

24- tmg8587 14.03.2012 SONUÇ:

25- jollyy 17.03.2012 SONUÇ:

26-aybukesiyla 08.03.2012 SONUÇ:

27- Akreb 19.03.2012 SONUÇ:

28- hypou 11.03.2012 SONUÇ:

29- canzadem 19.03.2012 SONUÇ:

30- mavis_87 19.03.2012 SONUÇ:

31- bebesko 20.03.2012 SONUÇ:

32- mda SONUÇ:

33- tgcyvs 19.03.2012 SONUÇ:

34- mcan84 24.03.2012 SONUÇ:

35- seyda83 14.03.2012 SONUÇ:

36- janim 22.03.2012 SONUÇ:

37- lovely17 27.03.2012 SONUÇ:

38- mavi_58 27.03.2012 SONUÇ:

39- aryaceren 16.03.2012 SONUÇ:

Son düzenleme:

hmm hayırlısı canm... bende pazar gecesi bi ateş çıktı inmedi pazartesi sabah yattım her ilacıda veremedikleri için inmedi ateşim bide mide bulantısı cok fazlaydı dogrusu hala var ama azaldı tabi nedenini bulamadılar tüm testleri yaptılar bişe cıkmadı ya

üşüttünmü acaba çok geçmiş olsun yat dinlen iyice evde eğer çalışmıyorsan..hamilelik belirtiler için erken diye düşünüyorum ama belkide ondan böylesindir..

üşüttünmü acaba çok geçmiş olsun yat dinlen iyice evde eğer çalışmıyorsan..hamilelik belirtiler için erken diye düşünüyorum ama belkide ondan böylesindir..

canım yok üşütmede değil degişik bişeydi ya hamilelikle alaksı olmaz heralde bilmiyorum ki hayırlısı

slm kızlar ben 5 yıllık evliyim evlendikten bir yıl sonra düşük yaptım.4 haftalık olduğu için kürtaj olmadı kendiliğinden düştü.bebek yapmaya karar verdiğimin 2 ayında hamile kalmamın şans olduğunu söylemişti dr.daha sonra maddi sorunlar nedeniyle 2 sene öncesine kadar bebek yapmaya ara verdik.2 yıldır çok istiyoruz ama bu sefer olmuyor.( bu iki yılın neredeyse 10 ayı ya hasta olup ilaç kullanmam gerekti ya ameliyat oldum vs..ara ara bebek işini bırakmakmak zorunda kaldık)aralık ayında kadın doktoruna gidip durumu anlattım.ultrasonla baktı 3 tane miyom varmış.ama çok küçük dedi 2 tanesi rahim dışında bir taneside rahimde dedi.bunlar gebeliğe engel değil dedi.ve ayrıca 2 yıl düzenli ilişki olmadığı için bebek tedavisine 6 ay sonra başlarız dedi.nisan ayında da miyomlarım için kontrole gitcem.size sorum yaşım 30 sizce 6 ay daha bekliyeyim mi yoksa başka doktoramı görüneyim.bana akıl verin lütfen kafam çok karışık

her zaman için 2. bir doktora görünmek iyidir diye düşünüyorum ben bakalım o ne diyecek durumun için..eşinle sende sorun varmı çocuk olması yada olmaması için?

her zaman için 2. bir doktora görünmek iyidir diye düşünüyorum ben bakalım o ne diyecek durumun için..eşinle sende sorun varmı çocuk olması yada olmaması için?

teşekkür ederim cevabın için.bu sefer başka bir yere gideyim.dr hormon tahlili birde eşimin sperm sayısını ölçmek için tahlil verdi ama daha yaptırmadık.adetimin 3. günü olması gerekiyormuş ama 3 .günü hafta sonuna denk geldi sonrada başka dr amı gitsem diye kaldı.birde adetim düzenli olduğu için hormonlarda sorun çıkcağını zannetmiyorum dedi.daha önce gebelik geçmişim olduğu için stresdende bu durum olabilir dedi

aşılamadan sonra progestan hap yada jel kullandınmı canım merak etttım..benım 16 sında yapıldı aşılamam ama olmadığını düşündüğüm için crinone jeli bıraktım bugun..daha öncekı gebelıklerıme dayanarak..acaba kullanmakmı lazım bılemedım..kalınlaştırıyomu acaba progestan o yüzden sormak istedım sana..

umutlandırmak gibi olmasın ama bende hamileliğimi öğrenmeden önce çok fena hastalandım ve tahlil yaptırmak istemediğim halde sırf ilaç falan kullanabileyim diye tahlil yaptırdım. şükür pozitif çıktı hamilelikte vücut değişik reaksiyonlar veriyor alışılmadık bi durum olduğu için. inşallah seninde bu belirtilerin hamileliktendir

kızlar bişey sorucam. sizinde karnınızda şişiklik varmı? yani tam b hfta olacak aşılama yaptıralı ve hala karnım şış midem ve kasıklarım zaten felaket. ben anlamadım bu işten bişey. agrımayan biyerim yok bellim bile yanmaya başladı. progestan kullanıyorum ve bicok şeyi ona bagılııyorum ben ama daha öncede progestan kullanmısdım böyle şeyler yaşamadım ama. sizce bunlar normalmi?

canım ben kimselere söylemiyorum. söylemek zorunda paylaşmak zorunda değiliz ki. burnunu sokmak isteyen çok. hastaneye gidiyorum diyorum ama tavrımı gören nicin diye soramıyor. anlatmak istemediğimi belli ediyorum. kimsenin seni üzmesine izin verme

kızlar rahim filmi nasıl çekiliyor çok acı veriyormu merak ediyorum çektiren varsa yazarmı aşaması nasıl oluyor bazı yorumlar beni korkutuyor.

İlk aşılamada benim de öyleydi.Ayakta zor duruyordum ağrılardan şişlikte vardı.Hele ilk gece sabaha kadar ağladım.Ne yazık ki tutmadı.Şimdi ise ilk günün dışında ne ağrım var ne sızım.Arada kasıklarıma ve belime geliyor o da çok kısa süreli ve hafif.

kızlar rahim filmi nasıl çekiliyor çok acı veriyormu merak ediyorum çektiren varsa yazarmı aşaması nasıl oluyor bazı yorumlar beni korkutuyor.

Muayene pozisyonunda çekiliyor.Rahim içi alet yerleştiriliyor.Sonrasında oradan ilaç veriliyor.Ve saniye de film çekiliyor.Sen hiç o yazılanları okuma.Herkeste aynı olmaz canım.Ben kendimden örnek verirsem benim pelvisim dar olduğu için biraz kasık ağrısı çektim o kadar.Hiç hissetmeyenlerde var.Mesela benim aşılamamda ağrılı oluyor fakat benim dışımda herkesin çok rahat oluyor.

hadi hayırlı olsun canım. rabbim busefer yüzünü güldürsün 9 nisanda hamile haberlerini alallım inşallah.
Sağol canımmm İnşallah hayırlı haberler verebilirim.
megan inşallah herşey gönlünce olur.benim sonucumda 7 nisanda belli olacak inşallah 2.aşılamalar hepimiz için pozitif olur.bu arada yeni üye adın hayırlı olsun.
Teşekkür ederim.İnşlalah sen benden önce vereceksin güzel haberi.Hepimizin son aşılaması olmasını diliyorum.
hayırlı olsun canım bende 5-6 nisanda öğrenicem hayırlısı olur inşallah..
Sağol tuğokcumm Sende benden önce veririsin inşallah güzel haberiBaharda bol bol hamilelerimiz olsun inşlalah.

Sağol canım inşlalah hepimizin son olur.Benimde iki yumurta var fakat büyük olanı göz önünde bulunuyor dr. küçükleri yok sayıyor.Geçen aşılamada da bir yumurtaydı.Dr. ların hedefi aşılamada bir en fazla iki yumurta geliştirmekmiş.Fazla sayıda yumurta gelişirse benim gittiğim yer uygulama yapmıyor.Önemli olan kaliteli bir yumoş olsun yeter.İnşallah seninde herşey gönlünce olsun

megan hoşgeldin cnm inşallah bu aşılaman hayırlı olur ve hamile haberini alırız..listeye ekledim senide aşılamadan sonra inşallah HAMİLE yazarız sanada..yeni üye adında hayırlı olsun buarada

Sağol canımm.Ama listede iki adım olmuş benimİnşallah bu ay listedeki herkes herkesss hamile kalsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…