morfolojisi iyi cnm 4ün altındakiler kötü oluyo 4 ve üzerindekiler iyi durumda..
kızlar bende yeniyim burda..bende 16 sınde aşılama oldum..3-4 gün sonra belli olur sanırım..kafayı yicem artık bekle bekle çok streslı oluyo..12 yaşında kızım var.9 ay öncede 12 haftalık bebeğim öldü..sonrada vucut toparlanamadı ..bende aşılama yaptırdım 16 sında..benide ekleyın listeye.pek zannetmıyorum gerçi tutacağını.9 ay öncekı belırtılerden sadece gögüslerım bıraz şiş ve acımA var.uçları acıyo..çarşamba kanda baktırıcam.inşallah çıkar ama zor gibi gelıyo.zaten şansda az gibi aşılamada..listeye bakınca anlaşılıyo:) olmassa tüpe geçmeyı düşünüyorum bu ay.zaten yaşımda 40
çok teşekkür ederim canım ya içimi rahatlattın rabbimde sana kara gözlü oğlan versin
yok ya sanmıyorum hamile olabileceğimi kistlerden dolayı geç gelir muhtemelen..inşallah kilo verebilirim zor oluyo ama alıştım..sen neden 6 gündür hastanede yatıyodun geçmiş olsun kötü bişey yoktur umarım..kötü düşünme tutmadı diye tutmuştur belki..inşallah hamilesindir idrar testinde erken daha ama inşallah dediğin gibi 2.çizgi silikte olsa çıkmıştır..güzel haberlerini bekliyoruz inşallah canım
hmm hayırlısı canm... bende pazar gecesi bi ateş çıktı inmedi pazartesi sabah yattım her ilacıda veremedikleri için inmedi ateşim bide mide bulantısı cok fazlaydı dogrusu hala var ama azaldı tabi nedenini bulamadılar tüm testleri yaptılar bişe cıkmadı ya
üşüttünmü acaba çok geçmiş olsun yat dinlen iyice evde eğer çalışmıyorsan..hamilelik belirtiler için erken diye düşünüyorum ama belkide ondan böylesindir..
slm kızlar ben 5 yıllık evliyim evlendikten bir yıl sonra düşük yaptım.4 haftalık olduğu için kürtaj olmadı kendiliğinden düştü.bebek yapmaya karar verdiğimin 2 ayında hamile kalmamın şans olduğunu söylemişti dr.daha sonra maddi sorunlar nedeniyle 2 sene öncesine kadar bebek yapmaya ara verdik.2 yıldır çok istiyoruz ama bu sefer olmuyor.( bu iki yılın neredeyse 10 ayı ya hasta olup ilaç kullanmam gerekti ya ameliyat oldum vs..ara ara bebek işini bırakmakmak zorunda kaldık)aralık ayında kadın doktoruna gidip durumu anlattım.ultrasonla baktı 3 tane miyom varmış.ama çok küçük dedi 2 tanesi rahim dışında bir taneside rahimde dedi.bunlar gebeliğe engel değil dedi.ve ayrıca 2 yıl düzenli ilişki olmadığı için bebek tedavisine 6 ay sonra başlarız dedi.nisan ayında da miyomlarım için kontrole gitcem.size sorum yaşım 30 sizce 6 ay daha bekliyeyim mi yoksa başka doktoramı görüneyim.bana akıl verin lütfen kafam çok karışık
her zaman için 2. bir doktora görünmek iyidir diye düşünüyorum ben bakalım o ne diyecek durumun için..eşinle sende sorun varmı çocuk olması yada olmaması için?
ben purogen kullandım 9 gün oldu bugün iğnem sondu yarında ovitrelle iğnemi vurcam öğlen. salı günüde aşılamam var.ümitlenmekde istemiyorum ümitsizde olmak istemiyorum kafam çok karışık çünkü kasım ayında purogen kullandım 10 gün sonra çatlatma iğnesi yapılmıştı aşılama yapmadık ama. doktorum farklıydı herşey normaldi rahim duvarı bile kalınlaşmıştı oldu diyoduk ama kanamam geldi hemde tahlil yapmaya 1 hafta kala yıkılmıştım.hüsarana uğramıştım o yüzden ümitlenmek istemiyorum düşünmicem de.inşallah olur demekten başka çarem yok yani ...
hmm hayırlısı canm... bende pazar gecesi bi ateş çıktı inmedi pazartesi sabah yattım her ilacıda veremedikleri için inmedi ateşim bide mide bulantısı cok fazlaydı dogrusu hala var ama azaldı tabi nedenini bulamadılar tüm testleri yaptılar bişe cıkmadı ya
ay kızlar ne güzel ya darısı bizim başımıza sizlere de maaşallah...çok moralim bozuk aslında olmadık şeyler için moralimi bozuyorlar çevremdeki insanlar çok üzülüyorum gerçekten keşke kendimden başkasını takmayan bir insan olabilsem ben strese girmeyeyim diye bu hafta işimden izin aldım gel gör ki kendi yakınlarım beni üzüyorlar beni anlayamıyorlar endişelerimi sıkıntılarımı anlayamıyorlar hemde herşeyi benimle yaşadıkları halde.. allahtan eşim bana hep destek ama çok üzgünüm çok canım sıkkın çok... allahım yüzümüzü güldürse rabbim güzel haberler nasip etse bize inşallah.
kızlar bişey sorucam. sizinde karnınızda şişiklik varmı? yani tam b hfta olacak aşılama yaptıralı ve hala karnım şış midem ve kasıklarım zaten felaket. ben anlamadım bu işten bişey. agrımayan biyerim yok bellim bile yanmaya başladı. progestan kullanıyorum ve bicok şeyi ona bagılııyorum ben ama daha öncede progestan kullanmısdım böyle şeyler yaşamadım ama. sizce bunlar normalmi?
kızlar rahim filmi nasıl çekiliyor çok acı veriyormu merak ediyorum çektiren varsa yazarmı aşaması nasıl oluyor bazı yorumlar beni korkutuyor.
Sağol canımmm İnşallah hayırlı haberler verebilirim.hadi hayırlı olsun canım. rabbim busefer yüzünü güldürsün 9 nisanda hamile haberlerini alallım inşallah.
Teşekkür ederim.İnşlalah sen benden önce vereceksin güzel haberi.Hepimizin son aşılaması olmasını diliyorum.megan inşallah herşey gönlünce olur.benim sonucumda 7 nisanda belli olacak inşallah 2.aşılamalar hepimiz için pozitif olur.bu arada yeni üye adın hayırlı olsun.
Sağol tuğokcummhayırlı olsun canım bende 5-6 nisanda öğrenicem hayırlısı olur inşallah..
hayırlı olsun canım inşallah bu sefer tutar.benimde yarın kontrolum var yumurta ne kadar büyümüş ona bakılacak bugün son iğnem benimde 2 aşılamamdada 1 yumurtam oldu canım hayırlısı inşallah herşey istediğin gibi olur.
kızlar rahim filmi nasıl çekiliyor çok acı veriyormu merak ediyorum çektiren varsa yazarmı aşaması nasıl oluyor bazı yorumlar beni korkutuyor.
megan hoşgeldin cnm inşallah bu aşılaman hayırlı olur ve hamile haberini alırız..listeye ekledim senide aşılamadan sonra inşallah HAMİLE yazarız sanada..yeni üye adında hayırlı olsun buarada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?