yarın ultrasonla kontrolum var aşılamdan önce hazırlık olarak serophone diye yumurtaları uyaran bi ilaç verdi doktorum hayırlısı kontrolden sonra buradada takip ettiğim kadarıyla çatlatma iğne günümü belirler herhalde...bi sorum var yardımcı olursanız sevinirim aşılama öncesi iğnelerden bahsediliyr onlar neler onlarda mı yumurta uyarıcı
merhabalr ben aranıza yeni katıldım geçen ay çatlatma iğnesi vuruldum fakat tutmadı kontrollerimde herşey normal çıkıyr sadece troid(tsh değerim yüksek)sorunum nedeniyle ek ilaç kullanıyrm bu ay ilk aşılmaya karar verdi doktorum bide bunu deniyelim dedi benim için de dua edermisiniz...Benim dualarım isteyen herkesle Rabbim kimsenin kucağın boş bırakmasın
mrb arkadaşlar benim salı günü akşam aşılamam var benide listeye ekleyin çok heyecanlıyım inşallah olumlu olur...
inşallah canım iyi sonuç alırsın şimdiden hayırlı olsun aşılaman.
kızlar cevap gelmedi morfoloji yüzde 4 bizim iyimi kötümü hadi cevaplarınızı bekliyorum
merhabalr ben aranıza yeni katıldım geçen ay çatlatma iğnesi vuruldum fakat tutmadı kontrollerimde herşey normal çıkıyr sadece troid(tsh değerim yüksek)sorunum nedeniyle ek ilaç kullanıyrm bu ay ilk aşılmaya karar verdi doktorum bide bunu deniyelim dedi benim için de dua edermisiniz...Benim dualarım isteyen herkesle Rabbim kimsenin kucağın boş bırakmasın
mrb arkadaşlar benim salı günü akşam aşılamam var benide listeye ekleyin çok heyecanlıyım inşallah olumlu olur...
kızlar ben de bugün sabah çatlatma iğnemi oldum ve çalışmalara başladık....doktorum çoğul gebelik ihtimalin çok yüksek tedaviyi keselim dedi ama ben yumurtalarım boşa gitmesin diye kabul etmedim. iğnemi oldum ve çalışmalara başladım.bakalım 15 gün sonra sonuç ne olacak...3 adet 19 luk yumurtam var.diğerleri de 17 civarında ama sayısını bilmiyorum.bir başarısız aşılamadan sonra bu yöntemle bakalım ne sonuç alacaz.sizde de inanılmaz bi kasık ağrısı oluyormu?ben şu an ağrıdan uyuyamıyorum.
su perisi sen napdın canım aşılama oldun mu?
kızlar cevap gelmedi morfoloji yüzde 4 bizim iyimi kötümü hadi cevaplarınızı bekliyorum
Ben bugün kontrole gittim bir tane 18 mm lik yumurtam var bu gece 23:30 da çatlatma iğnesi 27 sinde yani salı günüde aşılamamı olucam yeni listeyede eklerseniz sevinirim.Sonucumda 9 nisanda belli olacak.Hepimizin hakkında hayırlısı olsun.Tanimayanlar için yazmak istedim ben daha öncede topikte paylaşımda bulunuyordum bu ikinci aşılamam.Üye adımı değiştirdim.Ben megan 17
yok canım aşılama olmadım ben 2.aşılama için iptal ettik diyetisyene gidiyorum biraz kg vermem lazım daha sağlıklı hamilelik geçirmek için..adet tarihim yarın ama hiç gelecekmiş gibi durmuyo..senin nasıl gidiyo beklemek zor dimi..ne zaman alcaksın sonucunu?
2. Aşılaman hayırlı olur inşallah ve pozitif sonuçlanır.Bende 2. aşılama için dün başladım iğnelere.Seninkinin tam tersi benim.ilkinde menogon kulandım.şimdi gonol f başladık.İlaçları çok sorgulamamak gerek herhalde.2 sininde işe yaradığı durumlar var.Herşey kısmet :)) benim ilki tutmadı menegon kullandım ama yumurtalarım sorunsuz büyüdü.Bu defa neden farklı iğne verdiler bilemiyorum.Bakalım bunda nasıl olacak???
ii yapmışsın canım inşallah verirsin kilo hamile olabilir misin acaba?? valla ben 6 gündür hastanede yatıyordum dün cıkdım canım hiiç düşünmedim aşılamayı şimdide cok rahatım tutmadı gibime geliyor zaten bugun 10. gün bakalım hayırlısı adetimi bekliyorum test yaptırmayacagım bugun idrar testi yapdım öylesine ikinci cizgi hayal meyal var gibi ama kırmızı bile degil rengi bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?