canım hic moralin bozulmasın. bende kendimi boşa yıprattmıstım. 2 hafta menogon kullandım degerlerim hep düşüktü bi degişiklil yoktu ben tedaviyi bırakıcakdım nasılsa faydası olmaz diyodum. doktorum son kez deneyelim dedi dozu artırdı 225 den 300 e cikardı ve ne olduysa son 3 günde oldu yumurtalarım büyüdü hatta 4-5 tanesi bırden gelişti. moralini sakın bozma ben cok aglamısdım ama allah büyüktür canım.
kızlar bişey sorucam. sizinde karnınızda şişiklik varmı? yani tam b hfta olacak aşılama yaptıralı ve hala karnım şış midem ve kasıklarım zaten felaket. ben anlamadım bu işten bişey. agrımayan biyerim yok bellim bile yanmaya başladı. progestan kullanıyorum ve bicok şeyi ona bagılııyorum ben ama daha öncede progestan kullanmısdım böyle şeyler yaşamadım ama. sizce bunlar normalmi?
canım bendede olmuştu karın şişliği gaz ve ara ara kasık ağrısı inşallah sende hamile kalırsın :))
canım bendede olmuştu karın şişliği gaz ve ara ara kasık ağrısı inşallah sende hamile kalırsın :))
bana 20.03.2012 de aşılama yapıldı ya sipermler kaç gün rahimde canlı kalıyo ve döllenme kaç günde oluşuyo haydin bakim cevaplayınn
inşallah herşey yolunda gider ve aşılaman tutar.
aşılamadan sonra progestan hap yada jel kullandınmı canım merak etttım..benım 16 sında yapıldı aşılamam ama olmadığını düşündüğüm için crinone jeli bıraktım bugun..daha öncekı gebelıklerıme dayanarak..acaba kullanmakmı lazım bılemedım..kalınlaştırıyomu acaba progestan o yüzden sormak istedım sana..
merhaba arkadaşlar cumartesi kontrolüm vardı biliyorsunuz. sabahtan e2 tahlili yaptırdım degerim 79 çıktıbu galiba düşük bir deger zaten puregon ve megogon beraber kullanıyordum şimdi dozlarıda yükseltti doktorum yarın bir daha kontrol var. Yeterince uyarılmamış yumurtalıkların dedi. Moralim çok bozuk 2 gündür aglamaktan içim dışıma çıktı. İnşallah yarınki degerlerim normal çıkar.
canım zaten normal hamileliklerde bile belli risk var bizim gibi tedaviyle hamile kalanlarda ise bu risk 2 katı.o yüzden biraz daha sabret sonucuna göre davran derim.gebelik.org de okudum sanırım tam hatırlamıyorum ... hamilelerde yapmasında sakınca gorulmeyen sporlar diyordu ... yuzme bisiklete binmek plates....
baska dusucesi olanlar varmı aranızda???? herkes baska dusunebilirr sadece merakkımdan soruyorum acıkcası
o e2 yok mu o zaten benide mahveden dert o.Allah belasını versin onun.aşılamamdan 3 gün önce baktırdım en son 56 çıktı. 6 kutu puregon ve beş tane menogondan sonra çıkan değer bu.bende kompleks haline geldi resmen bu durum.
bana 20.03.2012 de aşılama yapıldı ya sipermler kaç gün rahimde canlı kalıyo ve döllenme kaç günde oluşuyo haydin bakim cevaplayınn
canım senin kullandıgın doz nekadarki? ben üc hafta menogon kullandım önce 150yle basladık sonra 225 e cıktık ama degerlerim düşmeye basladı hep 50 civarındaydı. son bır hafta 300e cıkardık sabah aksam igne oluyodum o fayda etti.
ben 125 le başladım 150 ye çıkardık bi süre sonra son günleredise 200 vurdum puregonu menogonda beş tane vurundum 3 tanesi tek 2 tanesinide 2 toz bi su şeklinde.ama çok zor büyüdü yumurtalarım.o yüzden aşılamamda çok gecikti.eğer bu da tutmazsa bi daha asla puregon kullanmak istemiyorum.
kızlar bu iğneler sizdede ödem şişlik yaptımı bende çok ödem oldu şiştim resmen.diyetisyene gitmiştim yağ sınırın altında kas ve ödem varmış ne yapcam bilmiyorum
ben 125 le başladım 150 ye çıkardık bi süre sonra son günleredise 200 vurdum puregonu menogonda beş tane vurundum 3 tanesi tek 2 tanesinide 2 toz bi su şeklinde.ama çok zor büyüdü yumurtalarım.o yüzden aşılamamda çok gecikti.eğer bu da tutmazsa bi daha asla puregon kullanmak istemiyorum.
canım bu arada soramadım senin aşılama olmuştu degilmi inşallah rabbim yüzüne gülerde iyi sonuçlar alırsın , ben kendi derdime düştüm unuttum sana hayırlısı olsun demeyi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?