Aşılama Mart 2012 Aşılamacıları Buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

inşallah yarın benimde düzelmiş olur, yarın kontrolüm var , iyi bişeyler duymaya çok ihtiyacım var

canım bendede olmuştu karın şişliği gaz ve ara ara kasık ağrısı inşallah sende hamile kalırsın :))

canım bendede olmuştu karın şişliği gaz ve ara ara kasık ağrısı inşallah sende hamile kalırsın :))

bana 20.03.2012 de aşılama yapıldı ya sipermler kaç gün rahimde canlı kalıyo ve döllenme kaç günde oluşuyo haydin bakim cevaplayınn

ah ah keşke:) evet belirtilerini yazmıştın okudum bende ama nebilim hayal kırıklıgı yaşamak istemyorum. onun icin kendimi kaptırmıyorum. gaz bendede var. bide dedigim gibi bi hafta oldu aşılama yapılallı tutmuş olsa bile smdiden belirtiler verirmiki

bana 20.03.2012 de aşılama yapıldı ya sipermler kaç gün rahimde canlı kalıyo ve döllenme kaç günde oluşuyo haydin bakim cevaplayınn

canım dogrumu bilmyorum ama benim bildigim kadarıyla spermler 24 saat canlı kalıyo. döllenmeden 5 gün sonrada yumurta rahime ulaşıyo

canım benim aşılamam yarın yapılacak.öyle bir ilaç kullanmadım henüz ama doktor verirse muhakkak yazarım

kızlar aşılamadan sonra geç adet oluyo mu acaba.benım tutmamış gibi gelıyoda..acaba ne zaman adet olurum ki.3 ay önce klomen kullanmıştımda adetımbayağı geçikmişti..adet geçikmesı yaşayanlar varmı acaba..

o e2 yok mu o zaten benide mahveden dert o.Allah belasını versin onun.aşılamamdan 3 gün önce baktırdım en son 56 çıktı. 6 kutu puregon ve beş tane menogondan sonra çıkan değer bu.bende kompleks haline geldi resmen bu durum.

canım sen bana progesteronla ilgili bişey sormuştunya ben şimdi aşılama ile ilgili bi video izledim 2 hafta süreyle kullanman gerekiyomuş senin okadar oldumu kullanman

canım zaten normal hamileliklerde bile belli risk var bizim gibi tedaviyle hamile kalanlarda ise bu risk 2 katı.o yüzden biraz daha sabret sonucuna göre davran derim.

canım senin kullandıgın doz nekadarki? ben üc hafta menogon kullandım önce 150yle basladık sonra 225 e cıktık ama degerlerim düşmeye basladı hep 50 civarındaydı. son bır hafta 300e cıkardık sabah aksam igne oluyodum o fayda etti.

ben 125 le başladım 150 ye çıkardık bi süre sonra son günleredise 200 vurdum puregonu menogonda beş tane vurundum 3 tanesi tek 2 tanesinide 2 toz bi su şeklinde.ama çok zor büyüdü yumurtalarım.o yüzden aşılamamda çok gecikti.eğer bu da tutmazsa bi daha asla puregon kullanmak istemiyorum.

kızlar bu iğneler sizdede ödem şişlik yaptımı bende çok ödem oldu şiştim resmen.diyetisyene gitmiştim yağ sınırın altında kas ve ödem varmış ne yapcam bilmiyorum

Nedir bu e2 toplamda 5 aşılama oldum hiçbirinde bakılmadı???

aynen mcan84 bizde puregon 125 ,megogon 75 başlamıştık şu an ikisindende 150 kullanıyorum yarın tekrar bakılacak bakalım ne durumdayım.

kızlar bu iğneler sizdede ödem şişlik yaptımı bende çok ödem oldu şiştim resmen.diyetisyene gitmiştim yağ sınırın altında kas ve ödem varmış ne yapcam bilmiyorum

bendede yaptı mavi_58 hele göbegim sanki ayrı bir dünya gidi artık igne yerlerim sızlıyor.bugünde iş yerinde tadilat var her yer toz duman gürültü kapı pencere açık sorma baqş agrısıda başladı şimdi. ama çekecegiz işte sonu güzel olsunda bunlar ne ki

canım bu arada soramadım senin aşılama olmuştu degilmi inşallah rabbim yüzüne gülerde iyi sonuçlar alırsın , ben kendi derdime düştüm unuttum sana hayırlısı olsun demeyi.

canım bu arada soramadım senin aşılama olmuştu degilmi inşallah rabbim yüzüne gülerde iyi sonuçlar alırsın , ben kendi derdime düştüm unuttum sana hayırlısı olsun demeyi.

çok teşekkürler canım,evet aşılamam oldu 3.gününm bugün.bekliyorum bakalım sonucumu.inşallah poızitif olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…