cooook sevinirim benide listeye eklersen son adetim 17 mart büyük ihtimalle aşılamam cuma inşallah hayırlısıyla...
kızlar az önce adanadan hastaneden geldim 6 günlük iğnem bitti yumurta kontrolü için şok geçirdim doktor demezmi pek kıpırtı yok ancak 10 mm filan çok canım sıkıldı 3 daha iğne inşallah 3 günde yeterli büyüklükte olurda cumartesine aşılamam yetişir bu ayı bitirmeden offffffffffoffffffff.ne eşimde nede bende problem var rabbim sen bize yardım et.1.aşılamamda ilk kontrolde 13 mm 2.aşılamamda 14 mm olmuştu 3 gün daha iğne vurulmuştu 2 aşılamamdada 19 mm ulaşmıştı inşallah bu seferde öyle olur perşembeye kadar artık morel bozukluğum geçmez ahhhhhhhh ahhhhhhhhhh dua edin kızlar bana benim dualarım hepinize.
senide listeye ekledim cnm inşallah hayrlısıyla hamile kalırsın..
canım hiç canını sıkma umudunu yitirme dilerim bebişin seninledir ve Rabbim rüyandaki gibi bu ay müjdeli haberi almanı nasip eder insallah...
doğru söylüyosun cnm ama ne bileyim sanki kilo verirsem daha çabuk ve kolay hamile kalırım aşılamaya gerek olmaz diye düşünüyorum..adetimin ne zaman gelceğide meçhul dediğin gibi düzensiz geliyolar hep malesef..sabah kalkınca rüyamı düşündüm ne garip ne alaka diye..inşallah çıkar ama ne bileyim gidip kan testi mi yaptırsam acaba kafam karışık
arkadaşlar bugün sabah önce idrar testi arkasından bhcg ile umutlarım bitti. tabi bu ay için, önce kötü oluyor insan ama olsun daha yolun başındayım.hem inanıyorum 2. aşılamalarda tutma oranı biraz daha yüksek listede umudu sonraki aya devredenlerdenim artık.. yeni takipleri paylaşırım ama bişey sorucam hala adet görmedim 2 gün geçti progesteran yapmış olabilirmi?birde ona devam etmem gerekiyormu yarın dr a gidiyorum ama sabahtan kullanayımmı??
canım diğer topikte var böyle bir örnek.aşılaması tutmayınca ertyesi ay kontrole bile gitmemiş arkadaş daha sonra günü geçince evde test yapmış ve hamile 5 haftalık.inşallah seninde öyle bişey olur.
arkadaşlar bugün sabah önce idrar testi arkasından bhcg ile umutlarım bitti. tabi bu ay için, önce kötü oluyor insan ama olsun daha yolun başındayım.hem inanıyorum 2. aşılamalarda tutma oranı biraz daha yüksek listede umudu sonraki aya devredenlerdenim artık.. yeni takipleri paylaşırım ama bişey sorucam hala adet görmedim 2 gün geçti progesteran yapmış olabilirmi?birde ona devam etmem gerekiyormu yarın dr a gidiyorum ama sabahtan kullanayımmı??
ay canım varya eğer öyle bişey olursa inan şok olurum..bebek düşüncesini kafamdan atıp kilo vermeye odaklandım belkide olmuştur..inşallah yaa büyük sürpriz olur bana..idrar testi için erken ama daha öyle değilmi?
inşallah olsunda şok ol.idrar testi için adetin bir hafta on gün falan geçmesi gerekiyor ya sen yarın gidip bir kan tahlili yaptır sağlık ocağında.eğer sorarlarsa kaç gün geçti diye 10-15 gün de kafandan at bişey.
ah ah keşke:) evet belirtilerini yazmıştın okudum bende ama nebilim hayal kırıklıgı yaşamak istemyorum. onun icin kendimi kaptırmıyorum. gaz bendede var. bide dedigim gibi bi hafta oldu aşılama yapılallı tutmuş olsa bile smdiden belirtiler verirmiki
merhaba mcan iyiyim adet olmadım hala bugün olmam gerekiyodu gelmedi..bugece rüyamda hamile olduğumu öğrendim inanamadım adetimin gelmesini bekliyodum rüyamdada..ara vericem evet en azından mayıs hazirana kadar 10kg versem iyidir benim için..sen nasılsın beklemek zor dimi ama bu sefer hiç düşünme aşılama olmamış gibi davran..
canım seni umutlandırmak değil amacım ama bende ilk haftalarda senin gibydim :) göğüslerinde de hasasiyet olduysa bence bu iş oldu :)))
anlaşıldı biz bu ay büyütemicez bu yumurtaları önce mcan84 , sonra ben ve sen nasıl olcak bu ya havalardanmıdır, strestenmidir. neden büyümüyorlar ki bak burda onların büyümesini hasret vegözyaşları ve büyük çabalarıyla bekleyen anne adayları varken neden gelmek istemezlerki
anlaşıldı biz bu ay büyütemicez bu yumurtaları önce mcan84 , sonra ben ve sen nasıl olcak bu ya havalardanmıdır, strestenmidir. neden büyümüyorlar ki bak burda onların büyümesini hasret vegözyaşları ve büyük çabalarıyla bekleyen anne adayları varken neden gelmek istemezlerki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?