Aşılama Mart 2012 Aşılamacıları Buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

moralini bozma cnm bak mcanda aynı durumdaydı seninle iyi düşün dualarımız seninle büyüyecek yumoşlar merak etme

canım diğer topikte var böyle bir örnek.aşılaması tutmayınca ertyesi ay kontrole bile gitmemiş arkadaş daha sonra günü geçince evde test yapmış ve hamile 5 haftalık.inşallah seninde öyle bişey olur.

arkadaşlar bugün sabah önce idrar testi arkasından bhcg ile umutlarım bitti. tabi bu ay için, önce kötü oluyor insan ama olsun daha yolun başındayım.hem inanıyorum 2. aşılamalarda tutma oranı biraz daha yüksek listede umudu sonraki aya devredenlerdenim artık.. yeni takipleri paylaşırım ama bişey sorucam hala adet görmedim 2 gün geçti progesteran yapmış olabilirmi?birde ona devam etmem gerekiyormu yarın dr a gidiyorum ama sabahtan kullanayımmı??

Son düzenleme:
hypou ve tunamert sonuçlarınız belli oldumu?inş güzel haberlerinizi alırız

hayırlısı olsun inş 2. aşılamada tutar.benimki çok şükür 2.aşılamada tuttu inş devamı gelir.

ay canım varya eğer öyle bişey olursa inan şok olurum..bebek düşüncesini kafamdan atıp kilo vermeye odaklandım belkide olmuştur..inşallah yaa büyük sürpriz olur bana..idrar testi için erken ama daha öyle değilmi?

cnm öncelikle geçmiş olsun inşallah 2.aşılamanda hamile kalırsın..umudunu yitirme sakın elbet olucak unutma..benimde aşılamadan sonra adetim gecikti progestandan dolayı oluyo merak etme gelir bugün yarın..ona artık devam etme sonuçta negatif çıkmış sonucun..

canım ya çok geçmiş olsun.doktorun testi yenileyecekmi 2 gün sonra kesin emin olmak için.benim öyle olmuştu o yüzden sordum.ben devam etmiştim progestana bitene kadar.ilk aşılamalarda hemen hepimiz negatif aldık.ama yıkılmadık bak 2. 3. aşılamaları bekliyoruz.sadece daha zamanının gelmemiş olduğunu düşün.

inşallah olsunda şok ol.idrar testi için adetin bir hafta on gün falan geçmesi gerekiyor ya sen yarın gidip bir kan tahlili yaptır sağlık ocağında.eğer sorarlarsa kaç gün geçti diye 10-15 gün de kafandan at bişey.

Son düzenleme:

üzülme canım inşallah 2. aşılaman tutat napalım nasip degilmiş. herşey allahdan demekki zamanı degilmiş.

evet cnm doğru diyosun yarın gidip kan tahlili yaptırayım ne olur ne olmaz bakalım belki güzel haber veririm size

canım seni umutlandırmak değil amacım ama bende ilk haftalarda senin gibydim :) göğüslerinde de hasasiyet olduysa bence bu iş oldu :)))

superisi sen tahlil yaptınmı madem adetin gecti kanda bir baktırsana neden hemen umutsuzluğa kapılıyorsun inşallah rüyanda gördüğün gibi hamile olduğn haberini alırısın :))

Son düzenleme:
canım seni umutlandırmak değil amacım ama bende ilk haftalarda senin gibydim :) göğüslerinde de hasasiyet olduysa bence bu iş oldu :)))

:) artık beklicez haftaya ptesiye kadar. evet gögüslerimde hassasiyet var özellikle duş alınca acıdan kıvranıorum suyun altında

yani canım benim yaaaaaaaa inşallah büyürler rabbime isyan olmasın benim zoruma giden ikimizinde hiç problemi yokken böyle şeyleri yaşamak.hayırlısı dua ve desteklerinizi bekliyorum kardeşlerim

kızlar yarın akşam aşılamam olacakya ertesi günde işe gitcem bişey olmaz değilmi dinlenmek gerekiyo falan diyolarda bende endişelendim bilgisayar başındayım koşturmaca olmicak sizce napayım??????????

yani canım benim yaaaaaaaa inşallah büyürler rabbime isyan olmasın benim zoruma giden ikimizinde hiç problemi yokken böyle şeyleri yaşamak.hayırlısı dua ve desteklerinizi bekliyorum kardeşlerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…