canım tüm dualrım seninle Rabbim emeklerini zai etmesin tez zamanda güzel sonuçlara bebeğine kavuştursun (AMİN)... Meryem suresinin hem bebek isterken hemde hamileyken okunmasının iyi olduğunu duymuştum bugün hem senin ve isteyen herkes için okuyup dua edicem insallah Rabbim katında duyulur...
kan testi yaptırdım bugün negatif çıktı ama ben hala adet olmadım yaklaşık 9 gün oldu sanırım kullandığımız ilaçlar yapıyor belirti gibi hissettiğimiz bel ağrıları vs de bundandır galiba hızla 2. aşılama için start alıyorum rabbim bu yolda hepimizin yardımcısı olsun inşallah amin
Benim yarın ikinci aşılamam yapılacak.Eve geldiğimde kendimi iyi hissedersem ayrıntıları yazarım yada akşam paylaşırım.İnşlalah iyi geçer
inşallah iyi geçer canım bu sefer tutarda sevincini hepberaber paylaşırız allah kolaylıklar versin
kan testi yaptırdım bugün negatif çıktı ama ben hala adet olmadım yaklaşık 9 gün oldu sanırım kullandığımız ilaçlar yapıyor belirti gibi hissettiğimiz bel ağrıları vs de bundandır galiba hızla 2. aşılama için start alıyorum rabbim bu yolda hepimizin yardımcısı olsun inşallah amin
inşallah kızlar allah herkese verır..benımde çarşamba bellı olacak çok merak ediyorum.yüzde 90 yok gibi ama bellıde olmaz.yarın 12.günü.offffffffffff ne işmiş yaaaa..
kızlar bişey sorucam. sizinde karnınızda şişiklik varmı? yani tam b hfta olacak aşılama yaptıralı ve hala karnım şış midem ve kasıklarım zaten felaket. ben anlamadım bu işten bişey. agrımayan biyerim yok bellim bile yanmaya başladı. progestan kullanıyorum ve bicok şeyi ona bagılııyorum ben ama daha öncede progestan kullanmısdım böyle şeyler yaşamadım ama. sizce bunlar normalmi?
merhaba arkadaşlar cumartesi kontrolüm vardı biliyorsunuz. sabahtan e2 tahlili yaptırdım degerim 79 çıktıbu galiba düşük bir deger zaten puregon ve megogon beraber kullanıyordum şimdi dozlarıda yükseltti doktorum yarın bir daha kontrol var. Yeterince uyarılmamış yumurtalıkların dedi. Moralim çok bozuk 2 gündür aglamaktan içim dışıma çıktı. İnşallah yarınki degerlerim normal çıkar.
bana 20.03.2012 de aşılama yapıldı ya sipermler kaç gün rahimde canlı kalıyo ve döllenme kaç günde oluşuyo haydin bakim cevaplayınn
kızlar az önce adanadan hastaneden geldim 6 günlük iğnem bitti yumurta kontrolü için şok geçirdim doktor demezmi pek kıpırtı yok ancak 10 mm filan çok canım sıkıldı 3 daha iğne inşallah 3 günde yeterli büyüklükte olurda cumartesine aşılamam yetişir bu ayı bitirmeden offffffffffoffffffff.ne eşimde nede bende problem var rabbim sen bize yardım et.1.aşılamamda ilk kontrolde 13 mm 2.aşılamamda 14 mm olmuştu 3 gün daha iğne vurulmuştu 2 aşılamamdada 19 mm ulaşmıştı inşallah bu seferde öyle olur perşembeye kadar artık morel bozukluğum geçmez ahhhhhhhh ahhhhhhhhhh dua edin kızlar bana benim dualarım hepinize.
merhaba mcan iyiyim adet olmadım hala bugün olmam gerekiyodu gelmedi..bugece rüyamda hamile olduğumu öğrendim inanamadım adetimin gelmesini bekliyodum rüyamdada..ara vericem evet en azından mayıs hazirana kadar 10kg versem iyidir benim için..sen nasılsın beklemek zor dimi ama bu sefer hiç düşünme aşılama olmamış gibi davran..
arkadaşlar bugün sabah önce idrar testi arkasından bhcg ile umutlarım bitti. tabi bu ay için, önce kötü oluyor insan ama olsun daha yolun başındayım.hem inanıyorum 2. aşılamalarda tutma oranı biraz daha yüksek listede umudu sonraki aya devredenlerdenim artık.. yeni takipleri paylaşırım ama bişey sorucam hala adet görmedim 2 gün geçti progesteran yapmış olabilirmi?birde ona devam etmem gerekiyormu yarın dr a gidiyorum ama sabahtan kullanayımmı??
Dualarımız senınle kuzu sende bıze dua etyani canım benim yaaaaaaaa inşallah büyürler rabbime isyan olmasın benim zoruma giden ikimizinde hiç problemi yokken böyle şeyleri yaşamak.hayırlısı dua ve desteklerinizi bekliyorum kardeşlerim
Bencede en azından bır ıkı gun dınlen canımkızlar yarın akşam aşılamam olacakya ertesi günde işe gitcem bişey olmaz değilmi dinlenmek gerekiyo falan diyolarda bende endişelendim bilgisayar başındayım koşturmaca olmicak sizce napayım??????????
Sakın doktora sormadan ıcme canım.eger cok kotu olursan vıcks le esıne sırtlarını masaj yapıp dınlenmeye bak.gecmısler olsun canımkızlar bu arada ben acayip grip oldum bugün napacam bilmiyorum.yarın sabah doktorumu arayıp sorsammı ilaç içeyim mi içmeyeyim mi diye.
kızlar ecrin53,aybukesiyla,hypou, tunamert bu arkadasların sonuçlarının belli olması gerekiyordu haberiniz varmı?
Bu gün benim 16. günümdü.hala adet olmadım.ama doktorum zaten ayın 31 ine kadar beklicez dedi.bende bekliyorum.ama her ay adet olmadan önce ne belirtiler oluyorsa şu an aynen onlar oluyor.tek fark beyaz krem gibi bir akıntı var.ve belim ara ara çok şiddetli ağrıyor.kullandığımız ilaçlardanmı bilmiyorum.az kaldı kafayı yicem
normalde 14 vgunden sonra cikiyor seninki baya olmus 16 gun insallah hamilesindir guzel haberlerini aliriz rabbim yardimcin olsun baya sabretmissin benim 10 gun meraktan olecem halbuki olmuyacaginida biliyorum yinede umut iste:))
Bu gün benim 16. günümdü.hala adet olmadım.ama doktorum zaten ayın 31 ine kadar beklicez dedi.bende bekliyorum.ama her ay adet olmadan önce ne belirtiler oluyorsa şu an aynen onlar oluyor.tek fark beyaz krem gibi bir akıntı var.ve belim ara ara çok şiddetli ağrıyor.kullandığımız ilaçlardanmı bilmiyorum.az kaldı kafayı yicem
o e2 yok mu o zaten benide mahveden dert o.allah belasını versin onun.aşılamamdan 3 gün önce baktırdım en son 56 çıktı. 6 kutu puregon ve beş tane menogondan sonra çıkan değer bu.bende kompleks haline geldi resmen bu durum.
bana kayın valdem kahvaltıda bile marol yediriyoo :)))) e2 varmış yüksek miktarda
Benim yarın ikinci aşılamam yapılacak.Eve geldiğimde kendimi iyi hissedersem ayrıntıları yazarım yada akşam paylaşırım.İnşlalah iyi geçer
Sakın doktora sormadan ıcme canım.eger cok kotu olursan vıcks le esıne sırtlarını masaj yapıp dınlenmeye bak.gecmısler olsun canım
kızlar günaydın benim yarın kan testi yaptırmam gerek doktor öyle demişti, bende dayanamadım bu sabah idrar testi yaptım negatif çıktı, ama kasıklarımda batmalar var ağrı var ara ara bıçak gibi saplanıyo ağrılar(bunlar progesteron hormonundan dolayıda olabilirmiş doktor bana aşılama günü CRINONE verdi her gece yatmadan önce kullanıyorum), bilemedim ben, negatif çıktı diyede üzülmedim ama yarın kan testi yaptırıcam bakalım ne çıkıcak, henüz adetim geçmediği için sizce negatif olması normalmi idrar testinin ?
canım ya çok geçmiş olsun.doktorun testi yenileyecekmi 2 gün sonra kesin emin olmak için.benim öyle olmuştu o yüzden sordum.ben devam etmiştim progestana bitene kadar.ilk aşılamalarda hemen hepimiz negatif aldık.ama yıkılmadık bak 2. 3. aşılamaları bekliyoruz.sadece daha zamanının gelmemiş olduğunu düşün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?