Aşılama Mart 2012 Aşılamacıları Buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar yarın akşam aşılamam olacakya ertesi günde işe gitcem bişey olmaz değilmi dinlenmek gerekiyo falan diyolarda bende endişelendim bilgisayar başındayım koşturmaca olmicak sizce napayım??????????

kızlar ecrin53,aybukesiyla,hypou, tunamert bu arkadasların sonuçlarının belli olması gerekiyordu haberiniz varmı?

ben sonucumu yazmıştım .Herhalde görülmedi perşembe kahverengi akıntım geldi.ogun okulda çok yoruldum ondandır dedim eve gelip dinlendim hiç birşey yok sabah kalktım gene yok dedım kı tuttu .Sevindim ama öğle 1 gibi kırmızı gelmeye başladı.Bugün doktora gıttım yumurtalıklarım güzel olduğunu normal seyirine bırakacağımızı söyledi .ilaç vermedi.Bakalım kısmette ne varsa o olur.Rbbim ne yazmışsa o olur.inşallah bu ay kendiliğinden olur.Gerçi benim eşimde sperm sayı ve şekil bozukluğu var .

Son düzenleme:
kızlar ecrin53,aybukesiyla,hypou, tunamert bu arkadasların sonuçlarının belli olması gerekiyordu haberiniz varmı?

ben sonucumu yazmıştım .Herhalde görülmedi perşembe kahverengi akıntım geldi.ogun okulda çok yoruldum ondandır dedim eve gelip dinlendim hiç birşey yok sabah kalktım gene yok dedım kı tuttu .Sevindim ama öğle 1 gibi kırmızı gelmeye başladı.Bugün doktora gıttım yumurtalıklarım güzel olduğunu normal seyirine bırakacağımızı söyledi .ilaç vermedi.Bakalım kısmette ne varsa o olur.Rbbim ne yazmışsa o olur.inşallah bu ay kendiliğinden olur.Gerçi benim eşimde sperm sayı ve şekil bozukluğu var .

kızlar bu arada ben acayip grip oldum bugün napacam bilmiyorum.yarın sabah doktorumu arayıp sorsammı ilaç içeyim mi içmeyeyim mi diye.

çok teşekkür ederim canım iyi dileklerin için benim 3.aşılamam olacak inşallah tutar hepimizinki.biraz morelim bozuk yumutramda bir kıpırtı olmamış ancak 10mm filan 3 gün daha iğne inşallah büyür dualarınızı bekliyorum inşallah perşembe günü güzel haberlerle dönerim doktordan

kızlar yarın akşam aşılamam olacakya ertesi günde işe gitcem bişey olmaz değilmi dinlenmek gerekiyo falan diyolarda bende endişelendim bilgisayar başındayım koşturmaca olmicak sizce napayım??????????

bence bi kaç gün izin alsan iyi olur

canım çok geçmiş olsun inşallah bundan sonraki tutar en kısa zamanda kucaklarımız dolar inşallah

çok sağol canım iyi dileklerin için ben 34 yaşındayım istiyorumki birgün birgün son günü bile olsa bu ayı kaçırmak istemediğim için aslında herşey boş rabbim ne zaman ol derse ozaman olur inşallah benimkilerde diğer aşılamalarımdaki gibi büyür bilmiyorum bu zamalarda çokmu sabırsız çokmu hassas oluyoruz inşallah perşembe günü güzel haberlerle dönerim

canım imkanın varsa dinlen derim izin alabiliyorsan al ve yat :)) hiç iş yapma ağır kaldırma şimdiden hayırlı olsun :))

canım inşallah diğer aşılamalarımda olduğu gibi bu 3 günlük iğnede bile değişirde aşılamam biran önce olur desteğin için çok sağol canım inşallah güzel haberler veririm size perşembe günü

canım tüm dualrım seninle Rabbim emeklerini zai etmesin tez zamanda güzel sonuçlara bebeğine kavuştursun (AMİN)... Meryem suresinin hem bebek isterken hemde hamileyken okunmasının iyi olduğunu duymuştum bugün hem senin ve isteyen herkes için okuyup dua edicem insallah Rabbim katında duyulur...

allah razı olsun canım inan bunu yazarken bile gözlerim doldu rabbim gönlüne göre versin ben kuran okumayı bilmiyorum türkçe mealini okumuştum 2.aşılamamda birde arkadaşlarıma rica etmiştim bilenlere kendi aralarında paylaşmışlar sağolsunlar 41 meryem suresi.ben yürekten inanıyorum yer gök duayla zaten dua ederken bencillik yapmayacakmışsın bir mümminin başka mümmine ettiği dua daha çabuk kabul olurmuş.rabbim hepimizin duasını kabul etsin.

birşey anlatacaktım size canım sıkıldığı için unutmuşum arkadaşlar.muayenemi oldum hemşirelerin yanında görüşmek için bekliyoruz 7-8 kişiyiz 2 kişi sonuç bekliyor hemşire önce birine baktı gözünaydın hamilesin dedi kadıncağız inanamıyor bilgisayara sonuca bakacağım diyor sonra sevinç çığlıkları hemşirelere sarıldı hepimizin gözleri doldu darısı hepinizin başına inşallah sizinde yüzünüz güler dedi çıktı diğerinin sonucuna baktı canım kanaman varmı dedi oda yok dedi maalesef gebelik yok dedi kadıncağız yıkıldı kendini toparlayamadı ağlamaktan hiçbirimiz bişey yapamadık sadece sarılabildik şöyle bir baktım rabbim sen büyüksün sana sığındım senin hazinende neler var dedim hepimize hazinenden bir melek bir bebek ver hepimizi bu kadıncağızıda güldür diye dua ettim bir tarafta sevinç bir tarafta üzüntü herşeyi yaradanım bilir demekki bizimde zamanımız var onu bekliyoruz inşallah en kısa zamanda kucaklarımız dolsun o bayan gibi sevinç çığlıkları atalım

1- onurumsun 29.02.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

2- masum31 24.02.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

3- nevin6178 03.03.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

4- senanur1 02.03.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

5- sblkmbsr 06.03.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

6- elizan06 04.03.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

7- htcgrr 09.03.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

8- ecrinhalil 05.03.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

9- h_n86 03.03.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

10- destina32 05.03.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

11- nismitersah 08.03.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

12- ıslakmavi 03-05.03.2012 SONUÇ:

13- tunamert 12.03.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

14- nurmat 10.03.2012 SONUÇ:HAMİLEEEEEEEEEEEEEEEEE

15- caroline 07.03.2012 SONUÇ:HAMİLEEEEEEEEEEEEEEEEE

16- selocann 01.03.2012 SONUÇ:HAMİLEEEEEEEEEEEEEEEEE

17- dogan_75 10.03.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

18- xaylax 17.03.2012 SONUÇ:

19- tugok 19.03.2012 SONUÇ:

20- pusatbebek 15.03.2012 SONUÇ:

21- ecrin53 12.03.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

22- tmg8587 14.03.2012 SONUÇ:

23- jollyy 17.03.2012 SONUÇ:

24-aybukesiyla 08.03.2012 SONUÇ:

25- Akreb 19.03.2012 SONUÇ:

26- hypou 11.03.2012 SONUÇ:

27- canzadem 19.03.2012 SONUÇ:

28- mavis_87 19.03.2012 SONUÇ:

29- bebesko 20.03.2012 SONUÇ:

30- mda SONUÇ:

31- tgcyvs 19.03.2012 SONUÇ:

32- mcan84 24.03.2012 SONUÇ:

33- seyda83 14.03.2012 SONUÇ:

34- janim 22.03.2012 SONUÇ:

35- lovely17 27.03.2012 SONUÇ:

36- mavi_58 27.03.2012 SONUÇ:

37- aryaceren 16.03.2012 SONUÇ:

38- beren2012 30.03.2012 SONUÇ:

inşallah kızlar allah herkese verır..benımde çarşamba bellı olacak çok merak ediyorum.yüzde 90 yok gibi ama bellıde olmaz.yarın 12.günü.offffffffffff ne işmiş yaaaa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…