kızlar ecrin53,aybukesiyla,hypou, tunamert bu arkadasların sonuçlarının belli olması gerekiyordu haberiniz varmı?
kızlar ecrin53,aybukesiyla,hypou, tunamert bu arkadasların sonuçlarının belli olması gerekiyordu haberiniz varmı?
canım seninle yaklaşık aynı tarihler Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin pozitif sonuçlar almayı nasip etsin ...cok heyecanlıyım Rabbim bu heyecanlarımızı mutluluklarla güzel haberlerle devam ettirsin insallah...dualarım hepinizle..
moralini bozma cnm bak mcanda aynı durumdaydı seninle iyi düşün dualarımız seninle büyüyecek yumoşlar merak etme
kızlar yarın akşam aşılamam olacakya ertesi günde işe gitcem bişey olmaz değilmi dinlenmek gerekiyo falan diyolarda bende endişelendim bilgisayar başındayım koşturmaca olmicak sizce napayım??????????
arkadaşlar bugün sabah önce idrar testi arkasından bhcg ile umutlarım bitti. tabi bu ay için, önce kötü oluyor insan ama olsun daha yolun başındayım.hem inanıyorum 2. aşılamalarda tutma oranı biraz daha yüksek listede umudu sonraki aya devredenlerdenim artık.. yeni takipleri paylaşırım ama bişey sorucam hala adet görmedim 2 gün geçti progesteran yapmış olabilirmi?birde ona devam etmem gerekiyormu yarın dr a gidiyorum ama sabahtan kullanayımmı??
kızlar yapmayın böyle ya..... ben kac kutu igne yedigimi hatırlamıyorum bile 4 hafta ugraştım ben nerdeyse hic bi gelişme yoktu son anda oldu ne olduysa. hem anlamadıgım niye ille cumartesiye yetişmesi gerekiyo. nekadar büyürse okadar iyi zaten catlatma igneside 17 mm den sonra yapılır. hatta benimkisi 19dan sonra yapıldı. öyle yada böyle ben inaniyorum rabbim bizim kucaklarımızıda dolduracak. biliyorum zor ama stress yapmayın kafanızı baska biyerlere verin takılıp kalmayın. hem bu durumda stressden uzak durmak gerek.
kızlar yarın akşam aşılamam olacakya ertesi günde işe gitcem bişey olmaz değilmi dinlenmek gerekiyo falan diyolarda bende endişelendim bilgisayar başındayım koşturmaca olmicak sizce napayım??????????
ecrin seni öyle iyi anlıyorumki benim bu aşılamada ne kadar uğraştığımı biliyorsunuz az çok.3 martta başlamıştım iğnelere 24 martta oldu aşılamam.şu mart ayında 8 kez muayane olup öyle yaptırdım aşılamamı.Allah bol sabır versin canım inşallah bir an önce olur aşılaman.
çok teşekkür ederim canım iyi dileklerin için benim 3.aşılamam olacak inşallah tutar hepimizinki.biraz morelim bozuk yumutramda bir kıpırtı olmamış ancak 10mm filan 3 gün daha iğne inşallah büyür dualarınızı bekliyorum inşallah perşembe günü güzel haberlerle dönerim doktordan
canım tüm dualrım seninle Rabbim emeklerini zai etmesin tez zamanda güzel sonuçlara bebeğine kavuştursun (AMİN)... Meryem suresinin hem bebek isterken hemde hamileyken okunmasının iyi olduğunu duymuştum bugün hem senin ve isteyen herkes için okuyup dua edicem insallah Rabbim katında duyulur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?