Aşılama Mart 2012 Aşılamacıları Buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım seninle ben aynı günde yaptırmışız aşılamamızı.Bende daha adet olmadım adet günüm 24 marttı.ama aşılamam adetimin 20.günü oldu.ondan gecikmiş olabilir mi senin aşılaman adetinin kaçıncı günü oldu

Son düzenleme:
teşekkürler canım,test yenilemeyle ilgili birşey konuşmadık bugün randevum var bakalım ne diyecek ilacı keyfi kestim adet olmam gerek çünkü etkiledğini düşünüyorum.

inşallah iyi bir şeyler der doktorun kist kalıp kalmadığına bakar en azından.

nasılsın canım ? iyi geciyordur insallahh gunler.. pek denk gelmıyoruz senle:)
marulu yeni duydum bende :) iyi oldu ogrendigim ..

bu arada ne zaman test yapmayı dusunuyorsun ? 30 unda test yapmayı dusunuyorum ben hafta sonu sehir dısına cıkıcaz.negatif olsa bile ogrenmem iyi olur
en azından bos yere 2 gun kendimi kandırmamıs olurum diye dusunuyorum . ne dersin bebeskomm?

evet canım bende de olmuştu aynı sey ve bel ağrısı ve adet olucakmış gibi kasık ağrısı istersen bir kanda baktır :)) superisi sen ne yaptın tesst yaptırdınmı ?

Mrb kızlar ben adet oldum erken oldu bugün 12. Günümdü hayırlısı zaten beklediğim sonuçtu üzülmedim inşallah diğer herkezin tutar

canım benim aşılamam adetimin 12. gününde oldu doktor iğne vermişti ona göre yumurta gelişimine baktı iki kere, sonra 12. günde yaptı aşılamayı.. benim adetim tam 27 günde oluyor 29 yada 30 unda adet olmam gerek (ama inşallah olmam) doktor 28 inde kan testi yapalım dedi işte ben dayanamadım bugün idrar testi yaptım negatif çıktı, şimdi ne yapmalıyım bilmiyorum aynı adet olucakmışım gibi karnım ağrıyo...

Son düzenleme:

kan testi yaptırırsan çıkar bugün.bende bugün olmazsam yarın sabah teste gidecem.ama belim ve kasıklarım çok ağrıyor adet olacakmışım gibi hissediyorum ama inş olmam bir yandan diyorum testte negatif görmektense adet olayım daha iyi

evet canım bende de olmuştu aynı sey ve bel ağrısı ve adet olucakmış gibi kasık ağrısı istersen bir kanda baktır :)) superisi sen ne yaptın tesst yaptırdınmı ?

yok cnm yaptırmadım kasıklarımda ağrı var gibi gelicek sanırım bikaç gün daha geçsin gelmezse öyle yaptırırım..

Son düzenleme:

Canım hiç cesaretim yok.kötü sonuçla karşılaşmaktan çok korkuyorum.o yüzden asla yaptırmam ben beklemeye devam edeyim en iyisi.zaten adet tarihime az kaldı.yarın yada sonraki gün adet günüm.bakalım ne olacak.allah gönlümüze göre versin

Merhaba kızlar umarım iyisinizdir.Uzun zamandır giremiyordum bu arada hamilelerimiz var çok sevindim.Darısı başımıza işallah.Bugün doktora gittim hiç ilaç kullanmadan yumurtam 19 olmuş.Ama sadece tek bir tane yumurtam var aşılama yaptırmıycam yumurta takibine devam dedi.Perşembe günü çatlar tahminen dedi.Hakkımıza hayırlısı artık .

Bide sperm hareketlerini nasıl hızlandırabiliriz şimdilik sadece eim keçi boynuzu kullanıyor.Peeşembeye kadar bana yardımcı olun kızlar ne tavsiye edersiniz.

ibrahim saraçoğlunun tarifine uygun şekilde keçi boynuzuna aynen devam et canım.ve evicap diye bir e vitamini var eşine onu kullandır.doktor tavsiyesi gerekmiyor.vitamin sonuçta.bayağı faydalı oluyor.başka yapacağın bişey yok malesef.

türk kahvesi iebilir eşin ilişki olacağı gün akşam yemeğinden sonra...fındık fıstık yedir..
sende ilişkiden sonra belinin altına yastık koyup ayaklarını hava dikip 20 dk bekle ayak yak üstüne atarak...
faydası olacaktır doktorumun tavsiyesi..
umarım bu ay gelir bebeğin...

Kızlar çok saolun elimizden geleni yapalım işimiz allaha kalmış olimbera sen ne durumdasın neyapıyorsun

amin canım inşallah hamilesindir :))

Kızlar çok saolun elimizden geleni yapalım işimiz allaha kalmış olimbera sen ne durumdasın neyapıyorsun

ben ikinci aşılamadan sonra tüpe geçiş yolundayım mayısa tüpe geçiyoruz ..kistlerim var şuanda biraz 2 aya onları eritirsek başlıycaz ALLAHın izniyle...
bir mucizede beklemiyor değilim

ben ikinci aşılamadan sonra tüpe geçiş yolundayım mayısa tüpe geçiyoruz ..kistlerim var şuanda biraz 2 aya onları eritirsek başlıycaz ALLAHın izniyle...
bir mucizede beklemiyor değilim

İnşallah beklediğin mucize gerçekleşir Allah yardımcın olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…