kızlar günaydın benim yarın kan testi yaptırmam gerek doktor öyle demişti, bende dayanamadım bu sabah idrar testi yaptım negatif çıktı, ama kasıklarımda batmalar var ağrı var ara ara bıçak gibi saplanıyo ağrılar(bunlar progesteron hormonundan dolayıda olabilirmiş doktor bana aşılama günü CRINONE verdi her gece yatmadan önce kullanıyorum), bilemedim ben, negatif çıktı diyede üzülmedim ama yarın kan testi yaptırıcam bakalım ne çıkıcak, henüz adetim geçmediği için sizce negatif olması normalmi idrar testinin ?
teşekkürler canım,test yenilemeyle ilgili birşey konuşmadık bugün randevum var bakalım ne diyecek ilacı keyfi kestim adet olmam gerek çünkü etkiledğini düşünüyorum.
hypou seni umutlandırmak istemem ama caroline hamile biliyosun ondada aynı şekilde beyaz bir akıntı varmış..inşallah hamilesindir ve bebeğin seninledir..
Ay ağzından bal damlıyor vallanerde canım. keşke öle bişey olsa
Bu gün benim 16. günümdü.hala adet olmadım.ama doktorum zaten ayın 31 ine kadar beklicez dedi.bende bekliyorum.ama her ay adet olmadan önce ne belirtiler oluyorsa şu an aynen onlar oluyor.tek fark beyaz krem gibi bir akıntı var.ve belim ara ara çok şiddetli ağrıyor.kullandığımız ilaçlardanmı bilmiyorum.az kaldı kafayı yicem
canım seninle ben aynı günde yaptırmışız aşılamamızı.Bende daha adet olmadım adet günüm 24 marttı.ama aşılamam adetimin 20.günü oldu.ondan gecikmiş olabilir mi senin aşılaman adetinin kaçıncı günü oldu
canım benim aşılamam adetimin 12. gününde oldu doktor iğne vermişti ona göre yumurta gelişimine baktı iki kere, sonra 12. günde yaptı aşılamayı.. benim adetim tam 27 günde oluyor 29 yada 30 unda adet olmam gerek (ama inşallah olmam) doktor 28 inde kan testi yapalım dedi işte ben dayanamadım bugün idrar testi yaptım negatif çıktı, şimdi ne yapmalıyım bilmiyorum aynı adet olucakmışım gibi karnım ağrıyo...
evet canım bende de olmuştu aynı sey ve bel ağrısı ve adet olucakmış gibi kasık ağrısı istersen bir kanda baktır :)) superisi sen ne yaptın tesst yaptırdınmı ?
evet canım bende de olmuştu aynı sey ve bel ağrısı ve adet olucakmış gibi kasık ağrısı istersen bir kanda baktır :)) superisi sen ne yaptın tesst yaptırdınmı ?
Merhaba kızlar umarım iyisinizdir.Uzun zamandır giremiyordum bu arada hamilelerimiz var çok sevindim.Darısı başımıza işallah.Bugün doktora gittim hiç ilaç kullanmadan yumurtam 19 olmuş.Ama sadece tek bir tane yumurtam var aşılama yaptırmıycam yumurta takibine devam dedi.Perşembe günü çatlar tahminen dedi.Hakkımıza hayırlısı artık .
Bide sperm hareketlerini nasıl hızlandırabiliriz şimdilik sadece eim keçi boynuzu kullanıyor.Peeşembeye kadar bana yardımcı olun kızlar ne tavsiye edersiniz.
Merhaba kızlar umarım iyisinizdir.Uzun zamandır giremiyordum bu arada hamilelerimiz var çok sevindim.Darısı başımıza işallah.Bugün doktora gittim hiç ilaç kullanmadan yumurtam 19 olmuş.Ama sadece tek bir tane yumurtam var aşılama yaptırmıycam yumurta takibine devam dedi.Perşembe günü çatlar tahminen dedi.Hakkımıza hayırlısı artık .
Bide sperm hareketlerini nasıl hızlandırabiliriz şimdilik sadece eim keçi boynuzu kullanıyor.Peeşembeye kadar bana yardımcı olun kızlar ne tavsiye edersiniz.
Bide sperm hareketlerini nasıl hızlandırabiliriz şimdilik sadece eim keçi boynuzu kullanıyor.Peeşembeye kadar bana yardımcı olun kızlar ne tavsiye edersiniz.[/
keçi boynuzuna devam edin bence en yararlısı o
ibrahim saraçoğlunun tarifine uygun şekilde keçi boynuzuna aynen devam et canım.ve evicap diye bir e vitamini var eşine onu kullandır.doktor tavsiyesi gerekmiyor.vitamin sonuçta.bayağı faydalı oluyor.başka yapacağın bişey yok malesef.
türk kahvesi iebilir eşin ilişki olacağı gün akşam yemeğinden sonra...fındık fıstık yedir..
sende ilişkiden sonra belinin altına yastık koyup ayaklarını hava dikip 20 dk bekle ayak yak üstüne atarak...
faydası olacaktır doktorumun tavsiyesi..
umarım bu ay gelir bebeğin...
yok cnm yaptırmadım kasıklarımda ağrı var gibi gelicek sanırım bikaç gün daha geçsin gelmezse öyle yaptırırım..
Canım hiç cesaretim yok.kötü sonuçla karşılaşmaktan çok korkuyorum.o yüzden asla yaptırmamben beklemeye devam edeyim en iyisi.zaten adet tarihime az kaldı.yarın yada sonraki gün adet günüm.bakalım ne olacak.allah gönlümüze göre versin
Kızlar çok saolun elimizden geleni yapalım işimiz allaha kalmış olimbera sen ne durumdasın neyapıyorsun
ben ikinci aşılamadan sonra tüpe geçiş yolundayım mayısa tüpe geçiyoruz ..kistlerim var şuanda biraz 2 aya onları eritirsek başlıycaz ALLAHın izniyle...
bir mucizede beklemiyor değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?