- 22 Mayıs 2012
- 2.023
- 104
- 163
- Konu Sahibi cancan_sin
-
Beta HCG 5 in üzerindeyse hamilesin demektir, üstelik daha 4 gün var diyorsun :) Gözün aydın diyebiliriz o zaman :)
kızlar lütfen yardım edin adetime 4 gün var ve kasık ağrısı şikayeti ile dr gittim kanda bete hcg 10 çıktı hamilemiyim şimdi ben .. çok mutluyum dr öğleden sonra gel birde idrarda bakalım dedi.. aranızda erken öğrenen varmıydı böyle hamileyim demi ben
kızlar kasılma yaşayanınız varmı aranızda benim kasıklarıma bişey toplanır gibi oluyor ve geçiyor yaklaşık 5 saniye sürüyor bu nedir
Anlamadim, kafam karisti benim:) bak benim sat 14 subatti ama drum 28 subattan hesapliyo kendi takviminde yani iki hafta sonrasindan yumurtanin catladigi tarihten...dr gore ben 12 haftamin icerisindeyim ama burdaki takvime gore 14.haftamdayim...ama senin durumu anlamadim cnm...sat kac?
aslında nasıl olduğunu tam olarak anlamadım sanırım senin deyişine göre erken döllenme olmuş olması gerekiyor yani internete göre ama dr un dediği kesindir şimdi sat a göre sen 12 haftalık hamile görünüyosun ama dr una göre 10 haftalıkmı hamilesin sat ne zaman
bende bugün 4. ayıma girdim en başından beri benimde kısa süreli kasılma, batma kasık ağrıları oluyor.. ablam ebe hemşire olacak öyle şeyler diyor.. meraklanma yani inş.
kasılmanın bu kadar erken başlaması problem diyor dr um aradığımda ilaç verdi bi faydasını görmedim henüz hoş yaşadığım şey kasılmaysa o kadar çok olduki dün sonu korkuttu açıkçası bugün başka dr a daha gitcem bakalım o ne dicek
valla doktorun uyardıysa başka bir sorun var demektir.. ben vücudun verdiği tepkidir diye takılma dedim ama dr normal değil dediyse önlemini al tabi. rabbim yardımcın olsun hiç sorunsuzca bebeğini alırsın sende kucağına inş.
gerçektenmi çok mutluyum anlatamam hayırlısı ile inşallah öyledir :)
hayırlı olsun diyelim cnm=)
kasılmanın bu kadar erken başlaması problem diyor dr um aradığımda ilaç verdi bi faydasını görmedim henüz hoş yaşadığım şey kasılmaysa o kadar çok olduki dün sonu korkuttu açıkçası bugün başka dr a daha gitcem bakalım o ne dicek
Gittin mi cnm dra?umarim hersey yolundadir!
gittim canım allaha şükür şimdilik sortun yok bu gittiğim dr a ilk defa gidiyorumrahim ağzı kapalı dedi ve rahim uzunluğunu ölçtürdüm sorun yok dedi bakalım artık ilaçlara devam yaşadığım şey kasılmaymış bu arada ama dr günde 30 tane kasılma normal dedi de bana biraz fazla geldi çünkü gittiiğim diğer dr um kasılma konusunda daha titiz bakalım artık hayırlısı ama kızım iyiymiş allah şükürler olsun :))
Oh iyi cnm cok sevindim...bendede oluyoda arada onlarda kasilmadir kesin ama normaldir heralddie ustune pek dusmemeye calisiyorum..benimde yarin kontolum yuregim agzimda yine bi kere sevinerek gidemedim yasadigim problemlerden insallh sorun cikmaz bide alttan muayne icin gidiyorum daha bi korkuyorum..
Bana da erkek gibi dedi ama yanılma payım var, yine de bekleyelim dedi, ben ilk bebeğimi 8. haftada kaybettim, kalp atışı falan oluşmamıştı ama çok üzüldüm, bu bebeğimi de kaybetme düşüncesi yaşamak çok kötü birşey, onun için çok korkuyorum. Ense kalınlığı 14 mm, boyu da 61 mm göründü, seninki nasıldı? İkili test sonuçlarını da alınca haberleşelim yine :)
Seninle aramizda bir gun var cnm cok yakin tarihler sen ogrendin mi cinsiyetini? Ben bilmiyorum henuz yarin kontrolum varda muayne icin...ultrasonda bakarmi bilmiyorum:/ hayirlisi insallah hepimiz icin!
benim cücük ayak ayak üstüne atmış iyice kapanmış.doğana kadar göstermeyecek galiba.doktor %80 kız gibi ama belli olmaz yanıltabilir hazırlık yapma diyo gelirkende nazlandı bekletti şimdide yavruş çok nazlı olcak gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?