Mart 2012 hamisleri; haydi konusalim..

Allah hayırlısıyla gönlüne göre verir inşallah.
Ben hep ilk evde hamilelik testi yaparak öğrendim.

kızlar kasılma yaşayanınız varmı aranızda benim kasıklarıma bişey toplanır gibi oluyor ve geçiyor yaklaşık 5 saniye sürüyor bu nedir

kızlar kasılma yaşayanınız varmı aranızda benim kasıklarıma bişey toplanır gibi oluyor ve geçiyor yaklaşık 5 saniye sürüyor bu nedir

bende bugün 4. ayıma girdim en başından beri benimde kısa süreli kasılma, batma kasık ağrıları oluyor.. ablam ebe hemşire olacak öyle şeyler diyor.. meraklanma yani inş.

valla benim de karışık canım :) sat 24 şubat bugün 13. haftaya girdim doktorumun dediği hesaba göre

ben bu takvime göre doğru çıksın diye tahmini doğum tarihimi 8 gün sonraya yazdım.. aslında tahmini doğum tarihim 1 aralık.. bu takvime 1 aralık yazarsam gebeliğimin tarihi değişiyor..
off karıştı iyice yaa :))

bende bugün 4. ayıma girdim en başından beri benimde kısa süreli kasılma, batma kasık ağrıları oluyor.. ablam ebe hemşire olacak öyle şeyler diyor.. meraklanma yani inş.

kasılmanın bu kadar erken başlaması problem diyor dr um aradığımda ilaç verdi bi faydasını görmedim henüz hoş yaşadığım şey kasılmaysa o kadar çok olduki dün sonu korkuttu açıkçası bugün başka dr a daha gitcem bakalım o ne dicek

valla doktorun uyardıysa başka bir sorun var demektir.. ben vücudun verdiği tepkidir diye takılma dedim ama dr normal değil dediyse önlemini al tabi. rabbim yardımcın olsun hiç sorunsuzca bebeğini alırsın sende kucağına inş.

inşallah canım ne diimki kafama takılan dr um beni muayne etmeden hatta yüzümü bile görmeden verdi ilacı hani kanama dersin tamam aa düşük riski derler ama bu öle değilki kesin belli bişeyide yok bakalım hayırlısı ne diimki bugün başka bi dr a daha gitcem muayne etsin hiç değilse hakkımızda hayırlısı olsun...

Gittin mi cnm dra?umarim hersey yolundadir!

Gittin mi cnm dra?umarim hersey yolundadir!

gittim canım allaha şükür şimdilik sortun yok bu gittiğim dr a ilk defa gidiyorumrahim ağzı kapalı dedi ve rahim uzunluğunu ölçtürdüm sorun yok dedi bakalım artık ilaçlara devam yaşadığım şey kasılmaymış bu arada ama dr günde 30 tane kasılma normal dedi de bana biraz fazla geldi çünkü gittiiğim diğer dr um kasılma konusunda daha titiz bakalım artık hayırlısı ama kızım iyiymiş allah şükürler olsun :))

Oh iyi cnm cok sevindim...bendede oluyoda arada onlarda kasilmadir kesin ama normaldir heralddie ustune pek dusmemeye calisiyorum..benimde yarin kontolum yuregim agzimda yine bi kere sevinerek gidemedim yasadigim problemlerden insallh sorun cikmaz bide alttan muayne icin gidiyorum daha bi korkuyorum..

canım arada olması normalde benimki biraz değişik bi durum Allahım korusun meleklerimizi bende valla her kontrole gittiğimde yüreğim ağzımda gidiyorum bugünde eşim dr a direk bebeğin kalbi atıyomu diye sordu çk şaşırdım dr da o ne biçim soru dedi ki eşim her zaman benden kat kat rahattır oda sürekli problemlerden dolayı korkar oldu herşeyden şimdi kendi drumla görüşmeyi bekliyorum onun dedikleri benim için çok önemli

slm cnm ben testin sonucunu aldım hiç bi sorun yok umarım sendede bi sorun çıkmamıştır k.i.b allah sanada bebişinede sağlık versin

Seninle aramizda bir gun var cnm cok yakin tarihler sen ogrendin mi cinsiyetini? Ben bilmiyorum henuz yarin kontrolum varda muayne icin...ultrasonda bakarmi bilmiyorum:/ hayirlisi insallah hepimiz icin!

evet cnm benim de tam belli değil daha ama haftaya kesin belli olcak inş başta erkek demişti doktor şim di de kıza benzio o yüzden

benim cücük ayak ayak üstüne atmış iyice kapanmış.doğana kadar göstermeyecek galiba.doktor %80 kız gibi ama belli olmaz yanıltabilir hazırlık yapma diyo gelirkende nazlandı bekletti şimdide yavruş çok nazlı olcak gibi

:)) aynen bizimkide oyle...seninle ayni tarihimiz ve bizde carsamba gunu kontroldeydik ama gostermedi,benim icimede kiz gibi doguyor ama...dr hic tahmin falanda soylemedi bir ay sonraya kaldi artik hayirlisi olsun hepimiz icin insallah!sagligi daha onemli

genelde göstermeyen bebekler kız çıkıyormuş ama dediğin gibi en önemlisi sağlıklı,hayırlı evlat olmaları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…