- Konu Sahibi cancan_sin
-
slm arkadaşlar bende 6 martta öğrendim hamile olduğumu...2.çocuğum olacak inşllh biraz kaza oldu daha düşünmüyoduk ama olduktan sonra iyiki olmuş dedim aynı duyguları tatmak mükemmel.....bende de kasıklarımda felaket ağrı var bende yarın dotora gitcem inşllh bebeği görürüz.....
Allah bütün isteyenlere versin inşallah. Bizimde bebeklerimizi korusun sağlıklı bir şekilde kucağımıza almamızı nasip eder inşallah...
selam arkadaşlar bende martta öğrendim hamiş olduğumu :) 4,5 haftalık hamişim. :) çok mutluyum... bende adet günümde yaptığım testte silik çizgi çıktı ertesi gün b-hcg yaptırdım 62 çıktı 2 gün sonra da yani bugün 219 çıktı :) dayanamadım bugün doktor dönüşü bebek mağazsına girip çıtçıtlı body aldım :) annelik çok güzel bir duygu. Allah hepimize sağ salim bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah... buradan haberleşelim hep haftalarımız nasıl geçiyor bildirelim :)
slm şekerler bugün adetimin 5gün gecikti eczacı arkadaşımla test yaptım bende hamişim yarın kadın dogum doktr gitcem yanılma şansı varmı bilmiyorum ama çok mutluyummmmmmm inşallah hamileyimdirrrr
evt canim ya hamile oldugunu hissetmek cok guzel bir duygu bir de doktora gidip gorebildigim zaman cok daha mutlu olucam insallah..sen alisverise erken baslamssin:)
nasil geciyor peki gunlerin mide bulantisi falan oluyor mu?
Bayanlar, bugün bende hafif kahvemsi bir lekelenme, akıntı var... Normal bir durum mu sizce? Endişeleniyorum, Beta HCG yaptırayım diyorum ama öğleden sonra kan alırlar mı acaba? Ya da 12 ye kadar gitsem alırlar mı ki?
Canım doktordan sonra yazarmısın durumla ilgili, birde folik asit kullanıyormusun? Bi arkadaşım verdi FOLIC PLUS diye kullanıp kullanmamakta kararsız kaldım.
O gun doktora gittim, kese görünmedi. Doktor ya dış gebelik yada çok yeni bir gebelik dedi. Beta hcg sonucum da akşam belli oldu. 85 olmuş. Beta hcg olması gerektigi yükselişte değildi. O gün itibariyle 300 lerde olmasi gerekiyordu. Dün sabah da özele gittik doktor ya dış gebelik yada bebek gelişmemiş, kaybediyoruz dedi. Takip edicez dedi. Ogleden sonra da gataya geldik, beni hastaneye yatırdılar. Takip altında tutacaklarmış. Dış gebelik yada Düşük yapıyormusumKahverengi lekelenmenin ara ara olmasi düşük yapıyor olma ihtimalimi artırıyor doktorlara göre...Nasip değilmiş, hayırlısı boyleymiş diye teselli olmaya çalışıyoruz. Umarım dış gebelik olmaz çünkü o çok daha zor ve riskli bir durummuş. Bakalım neler olacak
selam kızlar.bende hamile olduğumu yeni öğrendim sat 30 ocak ama geç döllenme olmuş sanırım benden çünkü dün kan testim 727 çıktı.doktor biraz bekleyelim dedi inşallah benimle birlikte büyür bebeğim...kasım ayında bir kürtajım oldu o yüzden acayip pimpirikliyim...Allah yardımcımız olsun..
merhaba arkadaşlar bende 5 martta öğrendim hamile olduğumu ama ben tüp bebek tedavisi sonrası hamile kaldım. Gün aşırı b-hcg testi yaptırdım ayrıca aspirin, folbiol ve progestan kullanıyorum düzenli olarak. Umarım bu süreçte Allah kimseye sıkıntı yaşatmaz zorlu ve mucizevi bir yolculuk:)) Allah hepimize sağ salim bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...
amin canim..senin nasil gidiyor:)
merhaba arkadaşlar bende 5 martta öğrendim hamile olduğumu ama ben tüp bebek tedavisi sonrası hamile kaldım. Gün aşırı b-hcg testi yaptırdım ayrıca aspirin, folbiol ve progestan kullanıyorum düzenli olarak. Umarım bu süreçte Allah kimseye sıkıntı yaşatmaz zorlu ve mucizevi bir yolculuk:)) Allah hepimize sağ salim bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...
ayy canim tedavinin sonrasinin olumlu olmasi ne guzel bir haber.tebrikler..ikiz mi yoksa?
insallah saglikla kavusuruz bebeklerimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?