Mart 2012 hamisleri; haydi konusalim..

arkadaslar hepinizi cooooook cok tebrik ederim..insallah saglikli bir sekilde devam eder hamileligimiz ve saglikla aliriz bebklerimizi kucagimiza..

ben henuz doktora gidemedim kan testi de yaptiramadim yurtdisinda oldugum icin meraktan catlamak uzereyim..internet hesabima gore 6+2 hamileligim...gidebilecegimiz ozel bir turk doktor varmis o da bu hafta yok izinden haftaya gelecekmis..nasil dayanicam bilmiyorum olmadi yarin hastaneye gidip yabanci doktorlara emanet edicem kendimi:)
kesecigi gormek istiyorum korkuyorum Allah korusun baska bir durum var midir diye
yardim edin nolur pek bir mide bulantisi yok herseyi yiyebiliyorum cok uyku hali var sadece gunduzleri de birden uykum geliyor artik filan..bi de nadiren gun icinde sol kasikta hafif biseyler hissediyorum

Allah bütün isteyenlere versin inşallah. Bizimde bebeklerimizi korusun sağlıklı bir şekilde kucağımıza almamızı nasip eder inşallah...

tebrikler..gordunuz mu bebisi bugun?

evt canim ya hamile oldugunu hissetmek cok guzel bir duygu bir de doktora gidip gorebildigim zaman cok daha mutlu olucam insallah..sen alisverise erken baslamssin:)
nasil geciyor peki gunlerin mide bulantisi falan oluyor mu?

slm şekerler bugün adetimin 5gün gecikti eczacı arkadaşımla test yaptım bende hamişim yarın kadın dogum doktr gitcem yanılma şansı varmı bilmiyorum ama çok mutluyummmmmmm inşallah hamileyimdirrrr

ayy canim tebrikler..ne guzel doktora gittiginde izlenimlerini paylasirsin artik bizimle dimi?burada henuz doktora gidemedigim icin merak ediyorum:)

selam kizlar bende araniza yeni katildim...oncelikle hepinizi tebrik ediyorum ve dilerim allah hepimize sag salim saglikli bir sekilde hayirli evlatlarimizi kucagimiza almayi nasip eder insallah bende 6+2 haftalik hamileyim bizde gecen hafta gorduk kesemizi onumuzdeki hafta da insallah kendisini gorebilicez kislar insallahhhh :)))

evt canim ya hamile oldugunu hissetmek cok guzel bir duygu bir de doktora gidip gorebildigim zaman cok daha mutlu olucam insallah..sen alisverise erken baslamssin:)
nasil geciyor peki gunlerin mide bulantisi falan oluyor mu?

mide bulantısı pek yok canım yaa aşerme de yok. sadece halsizlik bel ağrısı göğüs ağrısı falan var. bende bu cumartesi gidicem doktora keseyi görmeye inşallah :) ilk bebek ilk annelik naparsın işte gözüm bebek eşyalarında daha şimdiden :) daha 5 haftalık teyzesi :)

O gun doktora gittim, kese görünmedi. Doktor ya dış gebelik yada çok yeni bir gebelik dedi. Beta hcg sonucum da akşam belli oldu. 85 olmuş. Beta hcg olması gerektigi yükselişte değildi. O gün itibariyle 300 lerde olmasi gerekiyordu. Dün sabah da özele gittik doktor ya dış gebelik yada bebek gelişmemiş, kaybediyoruz dedi. Takip edicez dedi. Ogleden sonra da gataya geldik, beni hastaneye yatırdılar. Takip altında tutacaklarmış. Dış gebelik yada Düşük yapıyormusum Kahverengi lekelenmenin ara ara olmasi düşük yapıyor olma ihtimalimi artırıyor doktorlara göre...Nasip değilmiş, hayırlısı boyleymiş diye teselli olmaya çalışıyoruz. Umarım dış gebelik olmaz çünkü o çok daha zor ve riskli bir durummuş. Bakalım neler olacak

selam kızlar.bende hamile olduğumu yeni öğrendim sat 30 ocak ama geç döllenme olmuş sanırım benden çünkü dün kan testim 727 çıktı.doktor biraz bekleyelim dedi inşallah benimle birlikte büyür bebeğim...kasım ayında bir kürtajım oldu o yüzden acayip pimpirikliyim...Allah yardımcımız olsun..

Canım doktordan sonra yazarmısın durumla ilgili, birde folik asit kullanıyormusun? Bi arkadaşım verdi FOLIC PLUS diye kullanıp kullanmamakta kararsız kaldım.

Ben 2 aydır folbiol kullanıyorum canım..eczacı arkadaşım folbiolu önerdi..Zaten ilk bebeğimdede folbiol kullanmıştım ama cmt kontrolümde herşey yolundaysa eğer doktorum zaten ilaç yazacaktır..dün sağlık ocağında kan verdim ..İçim rahat etmedi beta hcg yükseldimi merak ediyorum..yarın alıcam sonucu..inşallah cmt görürüm keseyi..

phia çok üzüldüm cnmm( herşeyin hayırlısıı..Regl günündemi değer 85 ti ya da geçmişmiydi?Senin için dua edicem.. düşük ya da dış gebelikten birisiyse eğer inşallahhhh düşüktür sadece, dış gebelik değildir...ama dileğim bir mucizee ve geç döllenme olup bebeğinin senle kalması...Herşeyin hayırlısını versin rabbim cnm..

değer güzel cnm:) benim ilk değer 12..2 gün sonra 31 .3 gün sonra 139 oldu:) bende ilk bebeğimi kaybettim kğrtaj olmuştum sonra 3 ay geçti kızıma hamile kaldım.Şuan 3,5 yaşında.:) bende çok pimpirikliydim 10günde bir ultrasonda bebeğime bakardım:) allah bebeklerimizi doğana kadar karnımızdan ayırmasın:)

merhaba arkadaşlar bende 5 martta öğrendim hamile olduğumu ama ben tüp bebek tedavisi sonrası hamile kaldım. Gün aşırı b-hcg testi yaptırdım ayrıca aspirin, folbiol ve progestan kullanıyorum düzenli olarak. Umarım bu süreçte Allah kimseye sıkıntı yaşatmaz zorlu ve mucizevi bir yolculuk:)) Allah hepimize sağ salim bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...

amin cnmm inşallahh..Bende 2 martta öğrendim:) bu zor süreçte iyi haberler almak dileğimlee

ayy canim tedavinin sonrasinin olumlu olmasi ne guzel bir haber.tebrikler..ikiz mi yoksa?
insallah saglikla kavusuruz bebeklerimize

ayy canim tedavinin sonrasinin olumlu olmasi ne guzel bir haber.tebrikler..ikiz mi yoksa?
insallah saglikla kavusuruz bebeklerimize

Amin... :)) ve de tşk ederim:)) evet canım o kadar sıkıntı sonrası çok şükür güzel haberimizi aldık:)) henüz ultrasonla bakılmadı inş. cumartesi gün bakılıcak hayırlısıyla iyi olduğunu görürüz inş.

Kizlar insallah hepimizin bebekleri saglikli bi sekilde dogar insallah. bede yarin doktora gidicem 5+4 gunluk hamileyim insallah yarin gorebiliriz ve bi problem cikmaz. . .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…