- Konu Sahibi cancan_sin
-
phia çok üzüldüm cnmm( herşeyin hayırlısıı..Regl günündemi değer 85 ti ya da geçmişmiydi?Senin için dua edicem.. düşük ya da dış gebelikten birisiyse eğer inşallahhhh düşüktür sadece, dış gebelik değildir...ama dileğim bir mucizee ve geç döllenme olup bebeğinin senle kalması...Herşeyin hayırlısını versin rabbim cnm..
Canım Allahın izniyle güzel haberler alırsınbuğün içini ferah tut sen dualarımız seninle. Ben buğün sabah sağlık ocağına gidip tüm testlerimi yaptırdım öğleden sonra çıkacak sonuç inş değerlerimiz güzel çıkar, hepinize sorunsuz hamilelik diliyorum.
O gun doktora gittim, kese görünmedi. Doktor ya dış gebelik yada çok yeni bir gebelik dedi. Beta hcg sonucum da akşam belli oldu. 85 olmuş. Beta hcg olması gerektigi yükselişte değildi. O gün itibariyle 300 lerde olmasi gerekiyordu. Dün sabah da özele gittik doktor ya dış gebelik yada bebek gelişmemiş, kaybediyoruz dedi. Takip edicez dedi. Ogleden sonra da gataya geldik, beni hastaneye yatırdılar. Takip altında tutacaklarmış. Dış gebelik yada Düşük yapıyormusumKahverengi lekelenmenin ara ara olmasi düşük yapıyor olma ihtimalimi artırıyor doktorlara göre...Nasip değilmiş, hayırlısı boyleymiş diye teselli olmaya çalışıyoruz. Umarım dış gebelik olmaz çünkü o çok daha zor ve riskli bir durummuş. Bakalım neler olacak
Kizlar insallah hepimizin bebekleri saglikli bi sekilde dogar insallah. bede yarin doktora gidicem 5+4 gunluk hamileyim insallah yarin gorebiliriz ve bi problem cikmaz. . .
selam kızlar.bende hamile olduğumu yeni öğrendim sat 30 ocak ama geç döllenme olmuş sanırım benden çünkü dün kan testim 727 çıktı.doktor biraz bekleyelim dedi inşallah benimle birlikte büyür bebeğim...kasım ayında bir kürtajım oldu o yüzden acayip pimpirikliyim...Allah yardımcımız olsun..
merhaba canım sat'larımız aynı seninle benimde 30 ocaktı. 1martta öğrendim hamile olduğumu.kan değerim ilk gün 410 çıktı. 3 martta 910'a yükselmişti. 10 martta kesemizi gördük. inşallah 1 hafta sonrada kalp atışımızı duycazz:) inşallahhh bebeğinn sana sıkı sıkı tutunurr annesi, güzelce büyür gelişirr...sende güzel haberlerini verirsin bizeee...
kalp atışlarını hayırlısıylaa bi duysaydıkk...çok heyecanlanıyorummmm
aynı gün olması çok enteresan :) ben 1 kere kan testi yaptırdım 2 qün önce 727 çıktı işte ama ultrasonda hiçbişe qörünmüo dedi doktor moralimi bozdu bende saldım kendimi...akışına bırakıcam artık :)
Mart ayinda hamile oldugunu ogrenen yok muheyecaninizi duymak istiyorum
merhaba arkadaşlarr bende bugun b-hcg baktırdım 2690 çıktı. son edet tarihim 13 şubat ve sanırım bende hamileyim:))... ultrasona baktırdım ama hiçbişey gözükmedi.. sanırım daha çok küçüğüzz:)))
Merhaba canım benimde son adet tarihim 9 Şubat'tı bende salı günü baktırdım b-hcg değerime 5752 çıkmıştı Pazartesi günü içinde doktordan randevuyu aldım inş gidip görücem mercimeğimi, inş hepimiz sorunsuz hamilelik geçirir sağa salim kucağımıza alırız yavrularımızı
Merhaba canım benimde son adet tarihim 9 Şubat'tı bende salı günü baktırdım b-hcg değerime 5752 çıkmıştı Pazartesi günü içinde doktordan randevuyu aldım inş gidip görücem mercimeğimi, inş hepimiz sorunsuz hamilelik geçirir sağa salim kucağımıza alırız yavrularımızı
merhaba arkadaslar..uzun zamandir takip ettigim bu siteye yeni uye oldum cunku bu ay hamile oldugumu ogrendim cok sevincliyim:) ve benimle ayni duygulari yasayan arkadaslarla konusmayi cok istiyorum.
insallah doguma kadar tum detaylari birbirimizle paylasiriz..sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?