Mart 2012 hamisleri; haydi konusalim..

Merhaba arkadaslar bende pazatesi öğrendim hamile oldugumu umarım hepimizin hamilelikleri yolunda gider Rabbim hepimize hayırlı evlatlar verir hersey güzel olur..dualarım sizinle...

Iyi dileklerin için sağol canım ama mucize olmasi bile mucize şu durumda Ama büyük ihtimalle düşükmüş... Benim adet günümdeki yani son âdetimin 28. Günü gecesi: beta hcg 37.5 idi, 36 saat sonra: 62, kahverengi lekemin geldigi gun olan 6.gun ise 85 idi...Hepsi farkli yerde bakildi. Bugun yani 8. Gun 72ye gerilemis, ama doktor diger yerlerle parametreler farklilik gosterebilir, biz yarinki sonucla kiyaslariz dedi.. Bundan sonraki surecte beta hcg nin 0 a duserek icimden tamamen dusmesi beklenecek (

bu sefer de olmadı... napalım bi dahakine inşallah kızlar size çok güzel hamilelikler diliyorum kendinizi hiç üzmeyin olur mu...

aynen öyle canım benim de 1.dış gebelikti kürtajla aldılar Allah kimseye yaşatmasın şimdi de dün öğrendik ben de düşürüyormuşum sanırım doktor da bulamadık asistandı bakanlar kesin bişe de söyleyemediler ama benim de 2700 lerden 2400 e düşmüş beş gün içinde biz de hayırlısı böyleymiş diyoruz çünkü genetik anomali olanları vücudun kendi atıyormuş yani napalım benimki tüp bebekti bi de eğer seninki öyle değilse yine senin şansın daha yüksek Allah er isteyene ve bizlere de verir inşallah..Allah sabır ve güç versin bana da((

Kizlar insallah hepimizin bebekleri saglikli bi sekilde dogar insallah. bede yarin doktora gidicem 5+4 gunluk hamileyim insallah yarin gorebiliriz ve bi problem cikmaz. . .

inş görürüsün canım.. bende bu hafta gittim doktor hiçbişe qöremedi. geç döllenme var galiba sanırsam bende..

merhaba canım sat'larımız aynı seninle benimde 30 ocaktı. 1martta öğrendim hamile olduğumu.kan değerim ilk gün 410 çıktı. 3 martta 910'a yükselmişti. 10 martta kesemizi gördük. inşallah 1 hafta sonrada kalp atışımızı duycazz:) inşallahhh bebeğinn sana sıkı sıkı tutunurr annesi, güzelce büyür gelişirr...sende güzel haberlerini verirsin bizeee...

kalp atışlarını hayırlısıylaa bi duysaydıkk...çok heyecanlanıyorummmm

5-19 mart arasi hamile kalan bayanlar her ne kadar kesin olmasada dogum tarihiniz BUYUK ihtimal 12.12.12 denk gelebilir.. Bu demektir ki onumuzdeki 100 yilin son ayni sayili tarihi.. cok sanslisiniz.. allah simdiden anali babali buyutsun

aynı gün olması çok enteresan :) ben 1 kere kan testi yaptırdım 2 qün önce 727 çıktı işte ama ultrasonda hiçbişe qörünmüo dedi doktor moralimi bozdu bende saldım kendimi...akışına bırakıcam artık :)

bende varım...yeni ögrendim daha çok küçükmüş henüz.nasıl heycan verici bişey anlatamam. Allahım sağlıklı mutlu bi şekilde nasip eder bebeklermizi bize inşallah

Kizlar merhaba
ben pko hastasiyim yil once teshis konmustu doktor glucophage vermisti bu zamana kadar hic hamile kalayim diye bir denemem olmamisti kisa bir sure once korunmayi birakmistik bugun ograndim ki hamileyim....Allah hepimize saglikli bebisler nasip etsin:)))))))))))))))))))

Slm kizlar bikac saat once doktordan geldik ve doktor keseyi gordu cok sukur 2 hafta sonra tekrar gidi cem insallah hesey hepimiz icin yolunda gider

benimde görünmemişti değerim 915 di doktorda 1000 den sonra görünüyo daha yeni bi hamilelik dedi pazartesi tekrar gidicez inşallah görürüz.

Mart ayinda hamile oldugunu ogrenen yok mu heyecaninizi duymak istiyorum

Selam,öncelikle hayırlı olsun demek istiyorum.Bende 7 martta öğrendim hamile olduğumu..Şuan 5 hafta 5 günlük bebişim..Allah nasip ederse 4 gün sonra kalp atışlarını duymaya gideceğim,çooook heyecanlıyım çoook..

merhaba arkadaşlarr bende bugun b-hcg baktırdım 2690 çıktı. son edet tarihim 13 şubat ve sanırım bende hamileyim:))... ultrasona baktırdım ama hiçbişey gözükmedi.. sanırım daha çok küçüğüzz:)))

Merhaba canım benimde son adet tarihim 9 Şubat'tı bende salı günü baktırdım b-hcg değerime 5752 çıkmıştı Pazartesi günü içinde doktordan randevuyu aldım inş gidip görücem mercimeğimi, inş hepimiz sorunsuz hamilelik geçirir sağa salim kucağımıza alırız yavrularımızı

ayy inş canım inş yaa ben hala inanamıyorum şaka gibi sanki...işyerindeyim şuan akşamı iple çekiyorum eşime haber vermek için..Rabbim herkese nasip etsinnn ve sağ salim bişey olmadan kucağımıza alırız bebişlerimizi:) ya yazarken bile elim titriyoo çok tuhaf bi duyguymuş..

Elvan merhaba benimde sat 9 şubattı:) benim kontrolüm bugün öğleden sonra...:18: çoook heyecanlıyım..
haberleri veririm :)

canım öncelikle tebrik ederim sağlıkla alırsın inşallah bebişini kucağına..bende 7 martta öğrendim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…