- Konu Sahibi cancan_sin
-
Elvan merhaba benimde sat 9 şubattı:) benim kontrolüm bugün öğleden sonra...:18: çoook heyecanlıyım..
haberleri veririm :)
Canım çok sevindim biz seninle aynıyız ozaman ne güzel canım doktordan gelince mutlaka yaz ne oldu ne bitti merak ederim ben şimdi, benimde Pazartesi kontorlüm bakalım hayırlısı inş sağa salim kucağımıza alırız bebeişlerimizi, öpüyorum canım seni
Merhaba cnm veeee bugün kesemii gördüm:) kalp atışı için 2 hafta sonra çağırdı..5+2 yim bugün itibariyle.sat ile uyumluymuş..eğer yakınında sağlık ocağı yada devlet hastahanesi varsa bence pzt git ücretsiz keseyi gör..sonra 2 hafta sonrası için doktorundan randevu alırsın..ben şimdi kontrol süresini geçtiği için yine para bayılıcam...haber ver sende kesin :) öpüyorum
canım öncelikle hayırlı olsun Allah sağlıkla doğurmayı kucağına almayı nasip etsin... benim kesecik hala nokta gibineden büyümüyo çok üzülüyorum her gidişimde 5 haftalık diyo doktor hiç mi büyümüyo son adet tarihim 7 şubattı 6 haftalık olması lazım...besleyemiyo muyum acaba bebeişimi... çarşamba gene gel dedi emin olamadım dedi biraz endişelenedim...
bende hamişim bende bende !!! :))) dün öğrendim bir kızım var kardeş istiyorduk ilk denemede başardık.adetime 2 gün kala kanda beta hcg testi ile öğrendim Rabbim
olmayanlara tez zamanda nasip etsin...
Merhaba bende bu ay tedavi için ön görüşmeye gideceğim. Umut tüp bebekten randevu oladım. Umarım her şey yolunda gider ve heyecanımı sizlerle paylaşırım.
Merhaba cnm veeee bugün kesemii gördüm:) kalp atışı için 2 hafta sonra çağırdı..5+2 yim bugün itibariyle.sat ile uyumluymuş..eğer yakınında sağlık ocağı yada devlet hastahanesi varsa bence pzt git ücretsiz keseyi gör..sonra 2 hafta sonrası için doktorundan randevu alırsın..ben şimdi kontrol süresini geçtiği için yine para bayılıcam...haber ver sende kesin :) öpüyorum
Canım merhaba, bende dün gittim doktora keseyi gördük normal gelişimi dedi kalp atışını çok hafif duydu net duyabilmemiz için 15 gün sonra kontrole gel dedi canım. Senin bulantıların nasıl? Ben mahvolmuş durumdayım yemek görmeyi bırak adını bile duymaya tahammül edemiyorum canım.
Merhaba çook sevindim:) benide 15gün sonra çağırdı hadi hayırlısı bakalım:) kusma varmı sende?bende yok sadece sabahları olmuyor ama öğleden sonra uyuyana kadar süren bir mide bulantısı var...çook garip bir his.hani hamile olmasam üşüttüm derim..yemek olarak midem bulanmıyor..herşeyi yiyebiliyorum.ama anlamadım bendeki nasıl birşey böyle canım..
Birde doktorun karındanmı baktı ultrasonla?
merhaba arkadaşlar hepinizin hamileliği hayırlı olsun. ben de dün gittim doktora SAT: 9 şubattı doktorum yalnızca keseyi gördü bir de kesenin altında rahim içinde kanlanmalar gördü o yüzden progestan verdi düşük riski varmış fakat bir daha ki kontrolü 15 gün sonraya verdi bu riske rağmen. doktordan çıkınca sevinemedim moralim bozuldu. ilk hamileliğim yaşım da 30 aksilik olmaz inşallah. sizler de var mı progestan kullanan veya daha önce kullanmış olan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?