Mart 2012 hamisleri; haydi konusalim..

Elvan merhaba benimde sat 9 şubattı:) benim kontrolüm bugün öğleden sonra...:18: çoook heyecanlıyım..
haberleri veririm :)

Canım çok sevindim biz seninle aynıyız ozaman ne güzel canım doktordan gelince mutlaka yaz ne oldu ne bitti merak ederim ben şimdi, benimde Pazartesi kontorlüm bakalım hayırlısı inş sağa salim kucağımıza alırız bebeişlerimizi, öpüyorum canım seni

herkese selamlar kızlar bende aranızda yenıyım cunku 3 seneden berı bekledıgım haberı dun aldım 5 haftalık hamıleyım

Merhaba cnm veeee bugün kesemii gördüm:) kalp atışı için 2 hafta sonra çağırdı..5+2 yim bugün itibariyle.sat ile uyumluymuş..eğer yakınında sağlık ocağı yada devlet hastahanesi varsa bence pzt git ücretsiz keseyi gör..sonra 2 hafta sonrası için doktorundan randevu alırsın..ben şimdi kontrol süresini geçtiği için yine para bayılıcam...haber ver sende kesin :) öpüyorum

arkadaşlar 3 haftalık hamileyim e 2 gündür ishalim bebeğe bir sakıncası olurmu daha ilk haftalardayım çok korkuyorumm

canım öncelikle hayırlı olsun Allah sağlıkla doğurmayı kucağına almayı nasip etsin... benim kesecik hala nokta gibi neden büyümüyo çok üzülüyorum her gidişimde 5 haftalık diyo doktor hiç mi büyümüyo son adet tarihim 7 şubattı 6 haftalık olması lazım...besleyemiyo muyum acaba bebeişimi... çarşamba gene gel dedi emin olamadım dedi biraz endişelenedim...

bizde bugün gördük kesemizi çok güzel bir duygu 15 gün sonrada kalp atışı için çağırdı inşallah hayırlısıyla görürüz Allah sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip eder inşallah...

bende hamişim bende bende !!! :))) dün öğrendim bir kızım var kardeş istiyorduk ilk denemede başardık.adetime 2 gün kala kanda beta hcg testi ile öğrendim Rabbim

olmayanlara tez zamanda nasip etsin...

canım hemen aklına kötü şeyler getirme belki geç döllenme olmuştur?kendii üzüp karnındakine yansıtma çarşambaydı değilmi bekleyelim bakalım...inşallah güzel haberlerle geleceksin cnm bekliyorum haberlerini

bende hamişim bende bende !!! :))) dün öğrendim bir kızım var kardeş istiyorduk ilk denemede başardık.adetime 2 gün kala kanda beta hcg testi ile öğrendim Rabbim

olmayanlara tez zamanda nasip etsin...

hayırlı olsun sağlıkla kucağına almayaı nasip etsin rabbim canım..benimde bir kızım var :) inşallah kasımda kardeşi geliyor:)kaç haftalıksın?

Merhaba bende bu ay tedavi için ön görüşmeye gideceğim. Umut tüp bebekten randevu oladım. Umarım her şey yolunda gider ve heyecanımı sizlerle paylaşırım.

Merhaba bende bu ay tedavi için ön görüşmeye gideceğim. Umut tüp bebekten randevu oladım. Umarım her şey yolunda gider ve heyecanımı sizlerle paylaşırım.

canım Allah kolaylık versin. bende tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım şu an 6+2 ::)
moralini yüksek tut lütfen inş. en kısa zamanda sende hamile olarak yazarsın bizlere:))

Canım merhaba, bende dün gittim doktora keseyi gördük normal gelişimi dedi kalp atışını çok hafif duydu net duyabilmemiz için 15 gün sonra kontrole gel dedi canım. Senin bulantıların nasıl? Ben mahvolmuş durumdayım yemek görmeyi bırak adını bile duymaya tahammül edemiyorum canım.

Canım merhaba, bende dün gittim doktora keseyi gördük normal gelişimi dedi kalp atışını çok hafif duydu net duyabilmemiz için 15 gün sonra kontrole gel dedi canım. Senin bulantıların nasıl? Ben mahvolmuş durumdayım yemek görmeyi bırak adını bile duymaya tahammül edemiyorum canım.

bende hamileyimdoktora gittim sadece kanda baktı.680 çıktı.hamilesin dedi.keseyi görmek için pazartesi gel dedi.heyecanla bekliyorum.

Merhaba çook sevindim:) benide 15gün sonra çağırdı hadi hayırlısı bakalım:) kusma varmı sende?bende yok sadece sabahları olmuyor ama öğleden sonra uyuyana kadar süren bir mide bulantısı var...çook garip bir his.hani hamile olmasam üşüttüm derim..yemek olarak midem bulanmıyor..herşeyi yiyebiliyorum.ama anlamadım bendeki nasıl birşey böyle canım..
Birde doktorun karındanmı baktı ultrasonla?

Evet canım karnımdan baktı, vajinal ultrason istemiyodum allahtan istediğim gibide oldu canım. Benim kusmam var sabahları oluyo öğleye kdr çıkarırsam rahatlıyorumama çıkaramazsam akşama kadar zor geçiyo vakit ve her türlü kokudan çok rahatsız oluyorum.

merhaba arkadaşlar hepinizin hamileliği hayırlı olsun. ben de dün gittim doktora SAT: 9 şubattı doktorum yalnızca keseyi gördü bir de kesenin altında rahim içinde kanlanmalar gördü o yüzden progestan verdi düşük riski varmış fakat bir daha ki kontrolü 15 gün sonraya verdi bu riske rağmen. doktordan çıkınca sevinemedim moralim bozuldu. ilk hamileliğim yaşım da 30 aksilik olmaz inşallah. sizler de var mı progestan kullanan veya daha önce kullanmış olan?

korkacak hiç bişiy yok banada aynı şeyi demişti ..bak şimdi kızım 5 yaşında..sen beslenmene dikkat et ..çok iyi yee kilo alırım diye endişelenme...hayırlı olsun bende şimdi ikinciye hamileyim...benimde daha 4. haftasında hamileliyim ..ALLAH yardımcımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…