Mart 2016 Tüp bebek transferi yaptıracaklar :):)

• Konu Sahibi Konu Sahibi zge83
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Merhaba canım benim adetin 13.günü.yarın tekrar gidicem.bakalım pazar yada pazartesi yum.top.
kac yum var canım* ?? senin iice yaklaşmış hadi inşş güzel habele dön emi
senin catltmaı durduran ilac kulanımı bitimi centoronmuydu neydi
ben bu gün başladım
biraz bilgilendirirmisin

Bide onu deneyelim nolcak herşeyi denedik o kalmasın
deyin de canım eşim cok zor iciyodu çok igrenç tadı diyo ama icmişti inş icr

Ayy inşallah içsin ya keçiboynuzunu da içmemişti olmazsa bunu da yemeklerin içine katayım onunkine ayrı haberi olmadan

Cetro ben kullaandım bugune kadar kullandığım en ağır ilaç progestan bugün hemşire kalçan iğneden sertleşmeye başlamış dedi okadar iğneyi nereme yapsam serleşir dedim

Teşekkürler azap.cetrotide evet başladıyan tedavinin sonuna kadar hergün 23 saatte bir vuruyorsun.yumoşları çatlatmayı engelliyor.

Cetro ben kullaandım bugune kadar kullandığım en ağır ilaç progestan bugün hemşire kalçan iğneden sertleşmeye başlamış dedi okadar iğneyi nereme yapsam serleşir dedim

Teşekkürler azap.cetrotide evet başladıyan tedavinin sonuna kadar hergün 23 saatte bir vuruyorsun.yumoşları çatlatmayı engelliyor.
kızlarrr yardımmm acil yardım
dün benim cetrotide yi saat 7 de vurulmam gerekiyodu ya ben bazı sebeplerden dolayı 7. 17 i gece vuruldum
saat 6 vurulmam gerekiyo bu gün ama ben şimdi nasıl yapacam
6.17 mi yoksa tam 6 mı acil yardım çok kötüyüm ya eşimede söyleyemedim söylersem beni öldürür
ben progestoron ignesi hangisi bilmiyorum yada bna verilmedi benim 3 igne göbekten
gonak.f merional cetrotide ben bunları her gün 7 .10 da vuruluyom off yaa ne kadr dikkat ettiysem bişi cıkıyo

Mantıken 6.17 canım ama yinede merkezini ara ve danış sıkıntı yapma kısmetse kimse ve hiçbirşey önüne geçemez:))

Saçmalama neden kızsınlar güçlü ol ve ara için rahat eder en azından,şüphe kalmaz içinde hatayla insan ölüyo seninkinde ne var hadi canım...
canım bana o biçim gaz verdin vla aradım hemşiere ile görüştüm saat 6 da vurun dedi
10-15 dk bişi olmaz sorun yok dedi ALLAH senden razı olsun yoksa aramıyacktım canımsın

Kizlar bisi sorucam tup bebekte transferden sonrada igneye devam ediliyormu ediliyorsa ne ignesi damar ignesimi deri alti ignesimi gonalf gibi deri alti ignesini kendim vuruyorumda damar ignesini vurmam imkansiz nasil olacak hic bilemiyorum

canım bana o biçim gaz verdin vla aradım hemşiere ile görüştüm saat 6 da vurun dedi
10-15 dk bişi olmaz sorun yok dedi ALLAH senden razı olsun yoksa aramıyacktım canımsın
Ne demek canım benim gaz değil gerçekti için rahat etti çok mutlu oldum inan sende canımsın çok sağol iyiki varsınız:))

Kizlar bisi sorucam tup bebekte transferden sonrada igneye devam ediliyormu ediliyorsa ne ignesi damar ignesimi deri alti ignesimi gonalf gibi deri alti ignesini kendim vuruyorumda damar ignesini vurmam imkansiz nasil olacak hic bilemiyorum
Canım gerek duyarsa her protokol farklı kan sulandırıcı koldan yada göbekten deri altı, progestan rahim güçlendirici düşük önleyici diyelim bir nebze im yani kalçadan kas içi başkada iğne yok diğerleri stop...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…