- 30 Temmuz 2013
- 8.700
- 2.171
- 148
bacım il olark nerdesin yaş kaç bide sen gün bekliyordun dimi?? gene çok sordum yawCanım gerek duyarsa her protokol farklı kan sulandırıcı koldan yada göbekten deri altı, progestan rahim güçlendirici düşük önleyici diyelim bir nebze im yani kalçadan kas içi başkada iğne yok diğerleri stop...
Canım kocaelinde oturuyorum yaşım 34 transferimin 7. Günü beklemelerdeyim.5. Gün dondurulmuş embriyo 2 tane transfer edildi hayırlısı olsun hepimiz için.bu arada durum güncellemesi yapmış oldum:))tedavide ve beklemede olan tüm arkadaşlarıma başarılar dilerimbacım il olark nerdesin yaş kaç bide sen gün bekliyordun dimi?? gene çok sordum yaw
Canım Allah yardımcın olsun dua edicemSelam kızlar birazdan opu var. Dua edin nolur. İnşalah kolay geçer.
Ben çıktım bugün dışarı hava süper sabah erken kalktım sonra bidaha yattım 1 de kalktımzge83 Nerelerdesin arkadaşım sesin soluğun çıkmıyo evini yerleştirdinmi keyfin nasıl ağrın sızın? Havada çok güzel insanın içi kıpır kıpır oluyo:))
Süper bende çıkmak istiyorum,artık ptesi zaten yoğun bir tempo beni bekliyo o zamanda bugünleri özlemiyim:))Ben çıktım bugün dışarı hava süper sabah erken kalktım sonra bidaha yattım 1 de kalktım
Yat arkadaşım. DinlenSüper bende çıkmak istiyorum,artık ptesi zaten yoğun bir tempo beni bekliyo o zamanda bugünleri özlemiyim:))
hm anladım canım bende ank yaşım 40 malesefCanım kocaelinde oturuyorum yaşım 34 transferimin 7. Günü beklemelerdeyim.5. Gün dondurulmuş embriyo 2 tane transfer edildi hayırlısı olsun hepimiz için.bu arada durum güncellemesi yapmış oldum:))tedavide ve beklemede olan tüm arkadaşlarıma başarılar dilerim)Rabbim gönlümüze göre versin inşallahhhhhh
zge83 Nerelerdesin arkadaşım sesin soluğun çıkmıyo evini yerleştirdinmi keyfin nasıl ağrın sızın? Havada çok güzel insanın içi kıpır kıpır oluyo:))
hadi inşş hayrlı güzel haberler verir inşş
Kızlaar benim yumurta çarşamba toplanıp c.tesi transfer edildi.3. Mü 4.gün embdiyosu mu sayılıyor.bilen varsa cevaplayabilir mi
3. Gün canımKızlaar benim yumurta çarşamba toplanıp c.tesi transfer edildi.3. Mü 4.gün embdiyosu mu sayılıyor.bilen varsa cevaplayabilir mi
Arkadaşım Rabbim dualrını kabul etsin inş sağlıklı hayırlı evlatlar versinhm anladım canım bende ank yaşım 40 malesef
işte bildigin gibi tedavim devm ediyo 5. gün ebriyosunu çok iyi diyolar hadi inşş RABBİM yüzünü güldürsün
bnde dualarımı okuyodum yine bi bakim dedim okudugum dular yüzü suyu hürmetine kk ne kadr evlat istiyen bacılarım varsa hamile olanlara kolay dogum
tedavide olanlara hayırlı tedaviler
kan icin gün sayanlara saglıklı huzurlu gün saymalar
RABBİM ne kadr senden evlşat isteyen bacılarım varsa şu okudugum sureler yüzü suyu hürmeti ne
bütünn peygamberler hürmetine saglıklı hayırlı senden korkan kuldan utanan saygılı imanlı hayrlı evlat nasip et RABBİMMMMMM aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
( RABBİM bütün bacılarım cift cizgiyi görür inş nasip et ALLAHIM )
daha 3 tane yasin 1 kenzul arş okucam bys arada bakıyom sizee
Amin canım Allah razı olsun duaların kabul olsun inşallahhhhh....hm anladım canım bende ank yaşım 40 malesef
işte bildigin gibi tedavim devm ediyo 5. gün ebriyosunu çok iyi diyolar hadi inşş RABBİM yüzünü güldürsün
bnde dualarımı okuyodum yine bi bakim dedim okudugum dular yüzü suyu hürmetine kk ne kadr evlat istiyen bacılarım varsa hamile olanlara kolay dogum
tedavide olanlara hayırlı tedaviler
kan icin gün sayanlara saglıklı huzurlu gün saymalar
RABBİM ne kadr senden evlşat isteyen bacılarım varsa şu okudugum sureler yüzü suyu hürmeti ne
bütünn peygamberler hürmetine saglıklı hayırlı senden korkan kuldan utanan saygılı imanlı hayrlı evlat nasip et RABBİMMMMMM aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
( RABBİM bütün bacılarım cift cizgiyi görür inş nasip et ALLAHIM )
daha 3 tane yasin 1 kenzul arş okucam bys arada bakıyom sizee
3 sayılıyor dr bana toplanıldığı gün sayılmıyor dedi benim cımartesi toplandı perşembe transfer edildi 5. Gün embriosuKızlaar benim yumurta çarşamba toplanıp c.tesi transfer edildi.3. Mü 4.gün embdiyosu mu sayılıyor.bilen varsa cevaplayabilir mi
Arkadaşım Rabbim dualrını kabul etsin inş sağlıklı hayırlı evlatlar versin
aminnnnnnnnnnnn aminnnnnnnn aminnnnnnnn inşş canlar inşAmin canım Allah razı olsun duaların kabul olsun inşallahhhhh....
Arkadaşım iyi haberlerini bekliyoruzAmij arkadaşım inşallah :) test günüm 16 martta. Bugun gidip kan vericem
Canım aynı degerim hiç değişmedi
0.1 diDeğerin kaç çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?