Mart 2016 Tüp bebek transferi yaptıracaklar :):)

• Konu Sahibi Konu Sahibi zge83
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bacım il olark nerdesin yaş kaç bide sen gün bekliyordun dimi?? gene çok sordum yaw

bacım il olark nerdesin yaş kaç bide sen gün bekliyordun dimi?? gene çok sordum yaw
Canım kocaelinde oturuyorum yaşım 34 transferimin 7. Günü beklemelerdeyim.5. Gün dondurulmuş embriyo 2 tane transfer edildi hayırlısı olsun hepimiz için.bu arada durum güncellemesi yapmış oldum:))tedavide ve beklemede olan tüm arkadaşlarıma başarılar dilerim)Rabbim gönlümüze göre versin inşallahhhhhh

zge83 Nerelerdesin arkadaşım sesin soluğun çıkmıyo evini yerleştirdinmi keyfin nasıl ağrın sızın? Havada çok güzel insanın içi kıpır kıpır oluyo:))

zge83 Nerelerdesin arkadaşım sesin soluğun çıkmıyo evini yerleştirdinmi keyfin nasıl ağrın sızın? Havada çok güzel insanın içi kıpır kıpır oluyo:))
Ben çıktım bugün dışarı hava süper sabah erken kalktım sonra bidaha yattım 1 de kalktım

hm anladım canım bende ank yaşım 40 malesef
işte bildigin gibi tedavim devm ediyo 5. gün ebriyosunu çok iyi diyolar hadi inşş RABBİM yüzünü güldürsün
bnde dualarımı okuyodum yine bi bakim dedim okudugum dular yüzü suyu hürmetine kk ne kadr evlat istiyen bacılarım varsa hamile olanlara kolay dogum
tedavide olanlara hayırlı tedaviler
kan icin gün sayanlara saglıklı huzurlu gün saymalar
RABBİM ne kadr senden evlşat isteyen bacılarım varsa şu okudugum sureler yüzü suyu hürmeti ne
bütünn peygamberler hürmetine saglıklı hayırlı senden korkan kuldan utanan saygılı imanlı hayrlı evlat nasip et RABBİMMMMMM aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
( RABBİM bütün bacılarım cift cizgiyi görür inş nasip et ALLAHIM )

D dl3434 bugün test günündü arkadaşım iyi haberlerini bekliyorum
hadi inşş hayrlı güzel haberler verir inşş
daha 3 tane yasin 1 kenzul arş okucam bys arada bakıyom sizee

Kızlaar benim yumurta çarşamba toplanıp c.tesi transfer edildi.3. Mü 4.gün embdiyosu mu sayılıyor.bilen varsa cevaplayabilir mi

Arkadaşım Rabbim dualrını kabul etsin inş sağlıklı hayırlı evlatlar versin

Amin canım Allah razı olsun duaların kabul olsun inşallahhhhh....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…