Yarın bidaha yaptır bana dr 1 gün arayla 3 gün yaptır dedi0.1 di
İlkinde 6.42 ydi bu sefer 2 tane hiccc tutmamis
Canım hayırlısı olsun ne diyim çok üzüldüm vardır bunda da bir hayırCanım aynı degerim hiç değişmedimaalesef insallah sizler güzel haberler alirsiniz ama haftaya Dr. Ma gideceğim neden tutunmamasi ile ilgili görüşecegim
Birsey değişmez canım 3 gün öncede 0.1 di simdide aynı adet olmazsa belki yaptiririm ilerleyen günlerdeYarın bidaha yaptır bana dr 1 gün arayla 3 gün yaptır dedi
Sağol canım sizlerin yüzü güler insallahCanım hayırlısı olsun ne diyim çok üzüldüm vardır bunda da bir hayır
Canım gerek duyarsa her protokol farklı kan sulandırıcı koldan yada göbekten deri altı, progestan rahim güçlendirici düşük önleyici diyelim bir nebze im yani kalçadan kas içi başkada iğne yok diğerleri stop...
hm anladım canım bende ank yaşım 40 malesef
işte bildigin gibi tedavim devm ediyo 5. gün ebriyosunu çok iyi diyolar hadi inşş RABBİM yüzünü güldürsün
bnde dualarımı okuyodum yine bi bakim dedim okudugum dular yüzü suyu hürmetine kk ne kadr evlat istiyen bacılarım varsa hamile olanlara kolay dogum
tedavide olanlara hayırlı tedaviler
kan icin gün sayanlara saglıklı huzurlu gün saymalar
RABBİM ne kadr senden evlşat isteyen bacılarım varsa şu okudugum sureler yüzü suyu hürmeti ne
bütünn peygamberler hürmetine saglıklı hayırlı senden korkan kuldan utanan saygılı imanlı hayrlı evlat nasip et RABBİMMMMMM aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
( RABBİM bütün bacılarım cift cizgiyi görür inş nasip et ALLAHIM )
hadi inşş hayrlı güzel haberler verir inşş
daha 3 tane yasin 1 kenzul arş okucam bys arada bakıyom sizee
canım ya gec dönleniyosa biraz daha bekle bnce RABBİM inş verir inşşBirsey değişmez canım 3 gün öncede 0.1 di simdide aynı adet olmazsa belki yaptiririm ilerleyen günlerde
aminnnnnn canım amin inşşş cümlemizin kiniAminn Rabbim dualrinizi Kabul etsin Allah razi olsun
aminnnnnn canım amin inşşş cümlemizin kini
ben tek kendime dua etmiyorum hepimize ediyorum
Merhba arkadaşım senin içinde hayırlısı olsun Rabbim emeklerini boşa çıkarmasın benimde ilk iğne için evden çık ben hergün dışarda yaptırdım kendini yormadan zorlamadan doktorun zaten seni yönlendirir transfer sonrası 2 yat dinlen sonra iş yapma kısa yürüyüşler yap iğne ol gel yatNe guzel dua ediyonuz tekrardan Allah razi olsun insan baskasi icin dua ettigi zaman meleklerde orda o kisiye dua ederler aynisi sanada olsun diye bende meleklerin duasina amin diyorum rabbim yuzunuzu guldurdun ins sizden en kisa zamanda guzdl haberler aliriz rabbim hayirli evlatlar nasip etsin isteyen herkese bende adetimin 8. Gunundeyim ignelerimi oluyorum cumartesi kontrolum var sanirsam pazartesi sali gunleri yumurta toplanacak cok heyecanliyim ilk olacak hakkimizda hayirlisi
Canım umudunu yitirme Rabbim böylesini nasip etti demekki bidaha yaparsın inş ozaman tutar 1 ay sonra dondurulmuşları yeniden transfer yapıyorlarmışBirsey değişmez canım 3 gün öncede 0.1 di simdide aynı adet olmazsa belki yaptiririm ilerleyen günlerde
aminn amin bacım inş RABBİM duyar sesimizi bnde 9. günümdeyim adetiminNe guzel dua ediyonuz tekrardan Allah razi olsun insan baskasi icin dua ettigi zaman meleklerde orda o kisiye dua ederler aynisi sanada olsun diye bende meleklerin duasina amin diyorum rabbim yuzunuzu guldurdun ins sizden en kisa zamanda guzdl haberler aliriz rabbim hayirli evlatlar nasip etsin isteyen herkese bende adetimin 8. Gunundeyim ignelerimi oluyorum cumartesi kontrolum var sanirsam pazartesi sali gunleri yumurta toplanacak cok heyecanliyim ilk olacak hakkimizda hayirlisi
eyvah bn yandım ozamn bna hst cok uzak ne yapacagım ben yaaMerhba arkadaşım senin içinde hayırlısı olsun Rabbim emeklerini boşa çıkarmasın benimde ilk iğne için evden çık ben hergün dışarda yaptırdım kendini yormadan zorlamadan doktorun zaten seni yönlendirir transfer sonrası 2 yat dinlen sonra iş yapma kısa yürüyüşler yap iğne ol gel yat
bak bu çok dikate alınack bir olay unutmayım bnde öyle yapayım tşk ederim canımKızlar bentransferden sonra o gece ve 2 gün boyunca ayağmın altına yastık aldım yattım de demedi ama nedense çok rahat ettim kasık ağrışarıma iyi geldi halada yorulursam sırt üstü yatıp yastık koyuyorum
aminn amin bacım inş RABBİM duyar sesimizi bnde 9. günümdeyim adetimin
bnde igneler yapıyorum senden 1 gün önceyim ank ra novarta gidiyorum
bnmde yarın konturulum var
kızz bakk bnide heyacnlandrdın şimdi
kac yumun var? benm 8-9 iyi dedi dr yarın ne söyler bilmiyorum gonad-f kacıncı kutudasın ben 2. kutudayım 150 vuruyorum
İnşallah canım az once de. Um aradı eğer 1 hafta içinde adet olmazsan testi tekrarla dedi sanırım 3.gun embriyosu için dedi iyimi dedi şimdi bilemedim umudumu kesmistim umut verdi şimdi içime karmakarışık oldumcanım ya gec dönleniyosa biraz daha bekle bnce RABBİM inş verir inşş
Merhba arkadaşım senin içinde hayırlısı olsun Rabbim emeklerini boşa çıkarmasın benimde ilk iğne için evden çık ben hergün dışarda yaptırdım kendini yormadan zorlamadan doktorun zaten seni yönlendirir transfer sonrası 2 yat dinlen sonra iş yapma kısa yürüyüşler yap iğne ol gel yat
İnşallah canım yaa bende umutlandım şimdi belki geç döllendi dolaşıma geç katıldı inşallah rabbim ya dualarımız kabul olsun hayırlısıyla:)İnşallah canım az once de. Um aradı eğer 1 hafta içinde adet olmazsan testi tekrarla dedi sanırım 3.gun embriyosu için dedi iyimi dedi şimdi bilemedim umudumu kesmistim umut verdi şimdi içime karmakarışık oldum
İnşallah canım az once de. Um aradı eğer 1 hafta içinde adet olmazsan testi tekrarla dedi sanırım 3.gun embriyosu için dedi iyimi dedi şimdi bilemedim umudumu kesmistim umut verdi şimdi içime karmakarışık oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?