Mart 2016 Tüp bebek transferi yaptıracaklar :):)

• Konu Sahibi Konu Sahibi zge83
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Canım aynı degerim hiç değişmedi maalesef insallah sizler güzel haberler alirsiniz ama haftaya Dr. Ma gideceğim neden tutunmamasi ile ilgili görüşecegim
Canım hayırlısı olsun ne diyim çok üzüldüm vardır bunda da bir hayır

Sgl cnm en azindan neyle karsilasacagimi bileyimde tedbir alayim malum transferden sonra igne icin hergun 3. Kattan in hastaneye igne icin git gel yapmam zararli olabilir eve igne yapmaya gelecek birini ayarlayayim simdiden siz nasil yaptiniz

Aminn Rabbim dualrinizi Kabul etsin Allah razi olsun

aminnnnnn canım amin inşşş cümlemizin kini
ben tek kendime dua etmiyorum hepimize ediyorum

Ne guzel dua ediyonuz tekrardan Allah razi olsun insan baskasi icin dua ettigi zaman meleklerde orda o kisiye dua ederler aynisi sanada olsun diye bende meleklerin duasina amin diyorum rabbim yuzunuzu guldurdun ins sizden en kisa zamanda guzdl haberler aliriz rabbim hayirli evlatlar nasip etsin isteyen herkese bende adetimin 8. Gunundeyim ignelerimi oluyorum cumartesi kontrolum var sanirsam pazartesi sali gunleri yumurta toplanacak cok heyecanliyim ilk olacak hakkimizda hayirlisi

Merhba arkadaşım senin içinde hayırlısı olsun Rabbim emeklerini boşa çıkarmasın benimde ilk iğne için evden çık ben hergün dışarda yaptırdım kendini yormadan zorlamadan doktorun zaten seni yönlendirir transfer sonrası 2 yat dinlen sonra iş yapma kısa yürüyüşler yap iğne ol gel yat

Kızlar bentransferden sonra o gece ve 2 gün boyunca ayağmın altına yastık aldım yattım de demedi ama nedense çok rahat ettim kasık ağrışarıma iyi geldi halada yorulursam sırt üstü yatıp yastık koyuyorum

Birsey değişmez canım 3 gün öncede 0.1 di simdide aynı adet olmazsa belki yaptiririm ilerleyen günlerde
Canım umudunu yitirme Rabbim böylesini nasip etti demekki bidaha yaparsın inş ozaman tutar 1 ay sonra dondurulmuşları yeniden transfer yapıyorlarmış

aminn amin bacım inş RABBİM duyar sesimizi bnde 9. günümdeyim adetimin
bnde igneler yapıyorum senden 1 gün önceyim ank ra novarta gidiyorum
bnmde yarın konturulum var
kızz bakk bnide heyacnlandrdın şimdi
kac yumun var? benm 8-9 iyi dedi dr yarın ne söyler bilmiyorum gonad-f kacıncı kutudasın ben 2. kutudayım 150 vuruyorum

eyvah bn yandım ozamn bna hst cok uzak ne yapacagım ben yaa
bak bu çok dikate alınack bir olay unutmayım bnde öyle yapayım tşk ederim canım

Bende 2.kutudayim 150 vuruyodum doktor bey 225 e cikardi dozu dun birde menapor ignesi verdi oda iki toz bi su karistiralark 150 doz olarak vurulcak bugun onuda yaptim dunku kontrolde benim 8 yumurta var dedi doktor iyi gidiyo dedi bende antalyada vitale hastanesine gidiyorum tedavi icin orda yapilmiyo tup bebek yan tarafta ivf var orayla anlasmalilar doktorum kontrollerimi yapacak yan binada toplama transfer islemleri yapilcak cumartesi gunu doktorumla konusacam 2 emriyo istiyorum diye kabul ederler ins

canım ya gec dönleniyosa biraz daha bekle bnce RABBİM inş verir inşş
İnşallah canım az once de. Um aradı eğer 1 hafta içinde adet olmazsan testi tekrarla dedi sanırım 3.gun embriyosu için dedi iyimi dedi şimdi bilemedim umudumu kesmistim umut verdi şimdi içime karmakarışık oldum

Amin cnm sgl rabbim bu yolda olan herkesin emeklerini bosa cikarmasin Merdivenlerden in cik yapsam zararli olmazmi acaba bilemiyorumki cok tedirginim

İnşallah canım yaa bende umutlandım şimdi belki geç döllendi dolaşıma geç katıldı inşallah rabbim ya dualarımız kabul olsun hayırlısıyla:)

Ins adet olmazsin ins hamilesindir ins guzel haberler aliriz senden guzel haberleri almak bizede iyo geliyo umut oluyo 3.embriyo derken ne demek istedin anlamadim 3.embriyomu transfer edildi

Kızlar merhaba aranıza benide alırmısınız? Bahçeci Fulya da Erbil Yağmurun hastasıyım. 12 yumurta oluştu 7 tanesi döllendi ama sadece 4 ü donduruldu, bir sonraki ay yerleştirmem yapıldı. 11 mart cuma günü transferim oldu.2 tane 1. kalite embriyo yerleştirildi. Sabırsızlıkla test günümü bekliyorum. Sadece 1 gün yattım sonra istanbul dışında oturduğum için 7-8 saatlik yolculuk yapmak zorunda kaldım. Doktorum iki gün dinlen sonra normal hayatına devam et dedi. İşten izin aldım ama stres olmayayım diye kendimi eve kapatmamaya çalışıyorum. Güne bile gittim :)) Ananas yiyorum, Sabah akşam bir bardak havuç suyu içiyorum , kuruyemiş tüketiyorum, sağlıklı beslenmeye çalışıyorum.
İnşallah Rabbim hepimize o bebek kokusunu koklamayı nasip eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…