Kızlar merhaba aranıza benide alırmısınız? Bahçeci Fulya da Erbil Yağmurun hastasıyım. 12 yumurta oluştu 7 tanesi döllendi ama sadece 4 ü donduruldu, bir sonraki ay yerleştirmem yapıldı. 11 mart cuma günü transferim oldu.2 tane 1. kalite embriyo yerleştirildi. Sabırsızlıkla test günümü bekliyorum. Sadece 1 gün yattım sonra istanbul dışında oturduğum için 7-8 saatlik yolculuk yapmak zorunda kaldım. Doktorum iki gün dinlen sonra normal hayatına devam et dedi. İşten izin aldım ama stres olmayayım diye kendimi eve kapatmamaya çalışıyorum. Güne bile gittim :)) Ananas yiyorum, Sabah akşam bir bardak havuç suyu içiyorum , kuruyemiş tüketiyorum, sağlıklı beslenmeye çalışıyorum.
İnşallah Rabbim hepimize o bebek kokusunu koklamayı nasip eder.
Sağol canım düşük bir ihtimal ama insallah rabbimden umut kesilmez bugunde stres atayım diye tüm evi temizledim cam kapı kalmadi:) isim bitti tel.geldi:)İnşallah canım yaa bende umutlandım şimdi belki geç döllendi dolaşıma geç katıldı inşallah rabbim ya dualarımız kabul olsun hayırlısıyla:)
Amin canim insallah insallah çok dua ediyorum emin olun herkes için tüm isteyenlereIns adet olmazsin ins hamilesindir ins guzel haberler aliriz senden guzel haberleri almak bizede iyo geliyo umut oluyo 3.embriyo derken ne demek istedin anlamadim 3.embriyomu transfer edildi
Aile hekimi falan varsa oraya giteyvah bn yandım ozamn bna hst cok uzak ne yapacagım ben yaa
bak bu çok dikate alınack bir olay unutmayım bnde öyle yapayım tşk ederim canım
Bir mucizem olursa muhakkak haber veririm sizlere dahada umut olsun diye
Hoşgeldin canım tedavin hayırlı uğurlu olsun inşallah Rabbim hayırlı sonuçlar nasip kısmet etsin aramızda 1 gün var zge83 le bizde gün sayıyoruz 7. Günümüzde bitti çok şükür hayırlı haberlerle inşallah...Kızlar merhaba aranıza benide alırmısınız? Bahçeci Fulya da Erbil Yağmurun hastasıyım. 12 yumurta oluştu 7 tanesi döllendi ama sadece 4 ü donduruldu, bir sonraki ay yerleştirmem yapıldı. 11 mart cuma günü transferim oldu.2 tane 1. kalite embriyo yerleştirildi. Sabırsızlıkla test günümü bekliyorum. Sadece 1 gün yattım sonra istanbul dışında oturduğum için 7-8 saatlik yolculuk yapmak zorunda kaldım. Doktorum iki gün dinlen sonra normal hayatına devam et dedi. İşten izin aldım ama stres olmayayım diye kendimi eve kapatmamaya çalışıyorum. Güne bile gittim :)) Ananas yiyorum, Sabah akşam bir bardak havuç suyu içiyorum , kuruyemiş tüketiyorum, sağlıklı beslenmeye çalışıyorum.
İnşallah Rabbim hepimize o bebek kokusunu koklamayı nasip eder.
Ptesi 150.8 cikti hch cankm :) dr tekrar et vs demedi. Ama ben yarin yaptircam bipost: 45654002 .!.:Arkadaşım iyi haberlerini bekliyoruz
O mucize olucak Allahın iZni ile güzel haberlerini bekliyoruz canımBir mucizem olursa muhakkak haber veririm sizlere dahada umut olsun diye
Hayırlı olsun inş seninde güzel haberlerini alırızH
Hoşgeldin canım tedavin hayırlı uğurlu olsun inşallah Rabbim hayırlı sonuçlar nasip kısmet etsin aramızda 1 gün var zge83 le bizde gün sayıyoruz 7. Günümüzde bitti çok şükür hayırlı haberlerle inşallah...
Hadi hayırlısı olsun benim dr gelişimine göre artış olurmuş oyüzden 1 gün arayla aynı yerde yaptır bana gönder sonuçları dedi darısı bekleyenlerin başına inşPtesi 150.8 cikti hch cankm :) dr tekrar et vs demedi. Ama ben yarin yaptircam bi
Ptesi 150.8 cikti hch cankm :) dr tekrar et vs demedi. Ama ben yarin yaptircam bi
Merhaba azap çiçeği cumartesi toplayacak. Bugün gece çatlama iğnesini yaptırıcam.kızzz MAŞALLAH deseneee bin kere MAŞALLAH
hadi inş yüzün güler
senin trnsver pazar günümü? öyleyse sen transverdeyken ben sana yasin okuyum
günaydın bacım hg sanada hayırlı günler
4. Gün oluyor...
Allah razı olsun canım. Opudan sonra iğnelere başlayan var mı? Ben yarın hepsine başlıyorum. Bi sürü ilaç var.Canım Allah yardımcın olsun dua edicem
Canım Allah hepinizden razı olsun. Çok güzel geçti.
Masallah hayirli olsun cok sevindim olumlu sonuclari gorunce umutlaniuo insan rabbim saglikli hayirli evlatlar nasip etsin cnm neler yasadin bu surecte neler yaptin birde bizd tavsiyelerin varmi nelere dikkat edelim transferden sonra surekli yattinmi yoksa normal hayatina devammi ettin
Benn transfer oldum yine devamAllah razı olsun canım. Opudan sonra iğnelere başlayan var mı? Ben yarın hepsine başlıyorum. Bi sürü ilaç var.
Opudan sonra başlayıp transferden sonra da devam edicekmiş canım. Bu kadar ilaç yüklemesine vücut ne hale geliyodur. Allah yardımcımız olsun. Emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah.Benn transfer oldum yine devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?