Mart 2016 Tüp bebek transferi yaptıracaklar :):)

• Konu Sahibi Konu Sahibi zge83
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Hosgeldin cnm amin ins guzel haberler aliriz

İnşallah canım yaa bende umutlandım şimdi belki geç döllendi dolaşıma geç katıldı inşallah rabbim ya dualarımız kabul olsun hayırlısıyla:)
Sağol canım düşük bir ihtimal ama insallah rabbimden umut kesilmez bugunde stres atayım diye tüm evi temizledim cam kapı kalmadi:) isim bitti tel.geldi:)

Ins adet olmazsin ins hamilesindir ins guzel haberler aliriz senden guzel haberleri almak bizede iyo geliyo umut oluyo 3.embriyo derken ne demek istedin anlamadim 3.embriyomu transfer edildi
Amin canim insallah insallah çok dua ediyorum emin olun herkes için tüm isteyenlere
2 embryo transfer edildi 5. Gün ve 3. Gün embriyosu
belki 3. Gün olan geç çıkabilir diye konuştu ama düşük ihtimal

H
Hoşgeldin canım tedavin hayırlı uğurlu olsun inşallah Rabbim hayırlı sonuçlar nasip kısmet etsin aramızda 1 gün var zge83 le bizde gün sayıyoruz 7. Günümüzde bitti çok şükür hayırlı haberlerle inşallah...

Hayırlı olsun inş seninde güzel haberlerini alırız

Ptesi 150.8 cikti hch cankm :) dr tekrar et vs demedi. Ama ben yarin yaptircam bi
Hadi hayırlısı olsun benim dr gelişimine göre artış olurmuş oyüzden 1 gün arayla aynı yerde yaptır bana gönder sonuçları dedi darısı bekleyenlerin başına inş

Ptesi 150.8 cikti hch cankm :) dr tekrar et vs demedi. Ama ben yarin yaptircam bi

Masallah hayirli olsun cok sevindim olumlu sonuclari gorunce umutlaniuo insan rabbim saglikli hayirli evlatlar nasip etsin cnm neler yasadin bu surecte neler yaptin birde bizd tavsiyelerin varmi nelere dikkat edelim transferden sonra surekli yattinmi yoksa normal hayatina devammi ettin

Met
kızzz MAŞALLAH deseneee bin kere MAŞALLAH
hadi inş yüzün güler
senin trnsver pazar günümü? öyleyse sen transverdeyken ben sana yasin okuyum
günaydın bacım hg sanada hayırlı günler
Merhaba azap çiçeği cumartesi toplayacak. Bugün gece çatlama iğnesini yaptırıcam.

Herkesin bünyesi farkli olmakla beraber ben trasnferden gelinve uzandim genelde ama hep yatmafim evde yurudum. Cuma yapilmisti transfer sali gunu ise basladim.taksi ile gidip geldim. Ev isi yapmadim hic annem yanimdaydi sagolsun o halletti hersyi. Ilaclsrimi duzenli kullandim. Gunde 1 dilim ananas yedim 3 gun sonra biraktim. Uzandigimda ayagimin altina yastik koydum. Cuma gecesi atesim cikti 39a ve cok az kanamam oldu tabi ben uzuldum tutmsdi diye ertesi gun kahve rengi leke halindr olunca bari idrar testi yapayim dedim ve sukurler olsun 2 cizgi cikti pazar yaptigim test daha koyi cikti.ptesi kan verdim.150.8 oldu sukur. Tek tavsiyrm bol dua ve tevekkul biliyorsuniz ki bu islemler vesipe Rabbim ol diyecrk vr olacak. Hepiniz ingonlune gore versin mevlam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…