Mart 2016 Tüp bebek transferi yaptıracaklar :):)

• Konu Sahibi Konu Sahibi zge83
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Opudan sonra başlayıp transferden sonra da devam edicekmiş canım. Bu kadar ilaç yüklemesine vücut ne hale geliyodur. Allah yardımcımız olsun. Emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah.
Amin canım Transferden sonra bana 2 hap 3 iğne verdi hapın bri 5 gün kullandım 3 tane antibiotik kullandım iğne sonra kan sılandırıcı bir progestan

Amin canım Transferden sonra bana 2 hap 3 iğne verdi hapın bri 5 gün kullandım 3 tane antibiotik kullandım iğne sonra kan sılandırıcı bir progestan
Progeston kan sulandırıcı mı? Ben bi de aspirin kullanıyorum. İkisi birden fazla değil mi o zaman? Antibiyotik bana da verdi. Çok zararlı ama enfeksiyona karşı sanırım o. Mecbur kullanıcaz.

Merhaba arkadaşlar benide aranıza alırsanız çok sevinirim benim 14 martta transferim oldu dondurulmuş embriyo transferi 2. Tüp bebek denemem 22 martta test günüm rabbim hepimizin kucağını doldursun inşallah

Merhaba arkadaşlar benide aranıza alırsanız çok sevinirim benim 14 martta transferim oldu dondurulmuş embriyo transferi 2. Tüp bebek denemem 22 martta test günüm rabbim hepimizin kucağını doldursun inşallah
Hoşgeldin arkadaşım sende bizden sonrasın Kalimero41 bizimde 21 Mart test Allah hayırlısıyla iyi sonuçlar almayı nasip etsin

Progeston kan sulandırıcı mı? Ben bi de aspirin kullanıyorum. İkisi birden fazla değil mi o zaman? Antibiyotik bana da verdi. Çok zararlı ama enfeksiyona karşı sanırım o. Mecbur kullanıcaz.
Aaa en önemlisini unuttum bende coraspin kullanıyorum progestanın dışında clexane kan sılandırıcı bu antibiotik iğne kullandım 3 tane o bitti alfoxsil hap bitti 1 kutu

Hoşgeldin canım rabbim gönlüne göre versin ya sabır ya selamet...

Canim panik yapma benimde oyle bir hatam olmustu doktorum onemli olan o gun o ignegi yapmis olman dedi yani saatini biraz gecirmen onemli degilmis tamam ☺

eyvah bn yandım ozamn bna hst cok uzak ne yapacagım ben yaa
bak bu çok dikate alınack bir olay unutmayım bnde öyle yapayım tşk ederim canım
Arkadaslar kas yapayim derken sonra Allah korusun goz cikartirsiniz ben gecen sferki transferde hep yastik koyup yattim popomub altina neyse tutundu tabii bir sevindik ki malum 4 sene ve 4.denemede tutundu neyse 2 gun sevindik kanamam oldu hastaneye yattim ve doktorum dis gebelik yada düşük dedi tabj ben onceden kurtaj oldugum icin dis gebelik olmasin diye cok dua ettim neyse hamdolsun dis gebelik degildi ama dusujle sonuclandi dmek istedigin bu emriyoyu disari cikarmayalim derken Allah korusun goturup tuplerin oraya tutturmayaljm ben o zmanlar oyle vicdan azabi cektimki acaba koydugum yastiktan dolayimi oldu diye yani uyarmak istedim kendimce sizleri

Hoşgeldin arkadaşım sende bizden sonrasın Kalimero41 bizimde 21 Mart test Allah hayırlısıyla iyi sonuçlar almayı nasip etsin
Benim transferim 11 mart doktorum 25 martta test yaptırmamı söyledi. Birkaç gün önce yaptırsam yanlış sonuçmu verir acep

Benim transferim 11 mart doktorum 25 martta test yaptırmamı söyledi. Birkaç gün önce yaptırsam yanlış sonuçmu verir acep
Kaçıncı gün embriyosu olduğu önemli canım 5. Gün ise transferin 10. Günü 3. Gün embriyosu ise transferin 12. Günü tahlil yaptırman lazım erken yaptırman sıkıntı olmuyo varsa kesin çıkıyo:)) Tecrübeyle sabittir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…