Mart 2016 Tüp bebek transferi yaptıracaklar :):)

• Konu Sahibi Konu Sahibi zge83
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Arkadaslar su jel ve igne isine takildi kafam benim gibi gunde sadece 1 kere jel kullanan var mi acaba progestan igne kullanmayan birde

Kızlar estrofem (rahim kalınlaştırıcı ) kullanan varmı bana doktorum vermedi progestan coraspin claxena ( kan sulandırıcı) folik

Kızlar estrofem (rahim kalınlaştırıcı ) kullanan varmı bana doktorum vermedi progestan coraspin claxena ( kan sulandırıcı) folik

Ben estrofem kullanıyorum sabah 1 akşam 1. Progestanı da ayrıca kullanıyorum.

Canım dvit 3 dml , estrofem tb , crinone jel , coraspirin , elevit , folio , clexane iğne , progestan iğne biraz fazla ama idare ediyorum birde kabızlık zorlarsa osmolak surup:))

Canım dvit 3 dml , estrofem tb , crinone jel , coraspirin , elevit , folio , clexane iğne , progestan iğne biraz fazla ama idare ediyorum birde kabızlık zorlarsa osmolak surup:))
Ben climare forte(transdermal estradiol) bant kullanıyorum galiba estrofem ile aynı işlevde

slm canlar ben geldim cumanız mubarek dualarınız kabul olur inş
bu gün yine kan verdim 3. kan sizdede öyle oldumu?
yumlarım MAŞALLAH 14 -12-11 -9-9-
yani 8-9 yum dedi dr rahimde
7.8 galiba anacım sölemiyolar ki deli oluyom

Evet maalesef bende 1 hafta geciktirmişti herkezde farklı olabilir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…