- 13 Mart 2016
- 21
- 21
- 8
- 36
Ben neden 1 kere yaaa 2 ye mi yukseltsem bendeCrinone jel sabah aksam
Hayırlı cumalar arkadaşımGünaydın kızlar hayırlı Cumalar diliyorum herkeze...
progestan iğne 3 kutuya geçtimKizlar crinone jel mi kullaniyosunuz progestan igne mi
Banada vermedi her güne igne. Yanlız transfer günü ve 8. Gün icin proluton igne verdiBirde ben sadce gunde 1 kere jel kullanoyom progestan igne kullanmiyom acaba bana neden vermedi dojtorum ignegi
Evet canım günde 4 defa sabah 2 akşam 2Peki estrofem diye bir ilac var onuda kullaniyomusun
Kızlar estrofem (rahim kalınlaştırıcı ) kullanan varmı bana doktorum vermedi progestan coraspin claxena ( kan sulandırıcı) folik
Zararı yok yükseltebilirsin önlem amaçlı benimkisi sanırım her merkezin protokolü farklı tabi.Ben neden 1 kere yaaa 2 ye mi yukseltsem bende
Canım dvit 3 dml , estrofem tb , crinone jel , coraspirin , elevit , folio , clexane iğne , progestan iğne biraz fazla ama idare ediyorum birde kabızlık zorlarsa osmolak surup:))Kızlar estrofem (rahim kalınlaştırıcı ) kullanan varmı bana doktorum vermedi progestan coraspin claxena ( kan sulandırıcı) folik
Ben climare forte(transdermal estradiol) bant kullanıyorum galiba estrofem ile aynı işlevdeCanım dvit 3 dml , estrofem tb , crinone jel , coraspirin , elevit , folio , clexane iğne , progestan iğne biraz fazla ama idare ediyorum birde kabızlık zorlarsa osmolak surup:))
Aynen öyle ilk tedvimde vermişti bana bu sefer tabletini aldık bakalım hayırlısı...Ben climare forte(transdermal estradiol) bant kullanıyorum galiba estrofem ile aynı işlevde
Estrofem adli tablet adeti geciktiriyomu peki[/QUOTE. Evet maalesef bende 1 hafta geciktirmişti
EvetYani ozellilerinde adet geciktirme var hemi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?