Mart 2016 Tüp bebek transferi yaptıracaklar :):)

• Konu Sahibi Konu Sahibi zge83
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlarrr e2 806
lh3.75
kızlar kan sonuçlşarım sag 4. sol 5-6 yumlar

Masallah rabbim istenilen seviyeye getirsin saglikli yumurtalar olsun ins kan niye verdinki benden hic kan testi istemediler daha once yaptirmistim hormanlar iyiydi normal duzeydeydi ondanmi acaba

Masallah rabbim istenilen seviyeye getirsin saglikli yumurtalar olsun ins kan niye verdinki benden hic kan testi istemediler daha once yaptirmistim hormanlar iyiydi normal duzeydeydi ondanmi acaba
aminnnnnnnnn amin aminnn inş bacım inş
canım tüpe başlrken adetin 2. günü birde 5-6 günü kan alınıyo
sonrada catltmayı durdurn igne vuruluyoz ya fayda etmiş mi diye bakılıyo bnden 3 defa kan aldılar yumları takip için kan mutlaka alınıyo ki herkezden

Merhaba arkadaşlar bugün başladım tedaviye 2. Olacak bu..inşallah güzel sonuçlarla son olur...
hg bacım aramıza hg
hadi hayrlı olur inş tedavin RABBİM yüzünü güldürür inş
il olark nerdesin nerde yaptıyosun??
benmde 10. günüm bu gün
carşmb yada perşmbe toplanack yumlarım çok heyacnlıyım

Benden hic kan almadilar birde catlamayi durduran ignede vermediler neden acaba yarin kontrolum var bi sorayim doktoruma

Canım sisli memorialda yaptırıyorum inşallah hepimizin insallah.Allah yardimcin olsun güzel haberler alalım inşallah hep birlikte

Bu arada bende antalya da yasiyorum burdaki Antalya tup bebek merkezinde yaptircam yasim 28 ve 9 yildir evliyim Rabbimden dileyim bu yolda olan emek veren herkesin emeginin meyvesini versin ins Allahu teala evlat isteyenlere hayirli saglikli salih evlatlar nasip etsin

Benden hic kan almadilar birde catlamayi durduran ignede vermediler neden acaba yarin kontrolum var bi sorayim doktoruma
ala ala niye ki acaba bi sor bakalım ne diyecek tüp bebkte herkeze bu igneleri veriyolar isimleri farklı olsada

Canım sisli memorialda yaptırıyorum inşallah hepimizin insallah.Allah yardimcin olsun güzel haberler alalım inşallah hep birlikte
aminnnnnn amin canım inşş
bu son olur hepimizin göbüşü dolar aminnnn

aminnn canımmm yürekten aminn inşş

kızlarrrrrrrrrrrrrr acil 2 kişiye ihtiyacam var
tedavi görenlerden rica ediyorum
gün bekleyenler zorlanmasın diye
kızlar
2 kişi bna necm suresini okabilirmi son 2 kişiye ihtiyacım var
1 defa okunacak yardım edecekmisiniz?? inş beni yanlız bırakmazsınız

Ben okurum ne zaman okunmasi lazim yarin olurmu necm suresinin hikmeti nedir acaba yarin olursa ikisinide alabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…