ilaçlardan herhalde ben çok çabuk acıkıyorum. sürekli buzdolabının önündeyim.
Hamile olmayasın:))ilaçlardan herhalde ben çok çabuk acıkıyorum. sürekli buzdolabının önündeyim.
inşallah bugün hepimize dua ettim . benimki biraz pis boğazlık galiba ama progestron ilaçlarınında etkisi oluyomuş.Hamile olmayasın:))
slm canlar ben geldim cumanız mubarek dualarınız kabul olur inş
bu gün yine kan verdim 3. kan sizdede öyle oldumu?
yumlarım MAŞALLAH 14 -12-11 -9-9-
yani 8-9 yum dedi dr rahimde
7.8 galiba anacım sölemiyolar ki deli oluyom
aminnnnnnnnn amin aminnn inş bacım inşMasallah rabbim istenilen seviyeye getirsin saglikli yumurtalar olsun ins kan niye verdinki benden hic kan testi istemediler daha once yaptirmistim hormanlar iyiydi normal duzeydeydi ondanmi acaba
hg bacım aramıza hgMerhaba arkadaşlar bugün başladım tedaviye 2. Olacak bu..inşallah güzel sonuçlarla son olur...
Oop maşallah arkadaşımkızlarrr e2 806
lh3.75
kızlar kan sonuçlşarım sag 4. sol 5-6 yumlar
canımsın bebemmOop maşallah arkadaşım
aminnnnnnnnn amin aminnn inş bacım inş
canım tüpe başlrken adetin 2. günü birde 5-6 günü kan alınıyo
sonrada catltmayı durdurn igne vuruluyoz ya fayda etmiş mi diye bakılıyo bnden 3 defa kan aldılar yumları takip için kan mutlaka alınıyo ki herkezden
Canım sisli memorialda yaptırıyorum inşallah hepimizin insallah.Allah yardimcin olsun güzel haberler alalım inşallah hep birliktehg bacım aramıza hg
hadi hayrlı olur inş tedavin RABBİM yüzünü güldürür inş
il olark nerdesin nerde yaptıyosun??
benmde 10. günüm bu gün
carşmb yada perşmbe toplanack yumlarım çok heyacnlıyım
ala ala niye ki acaba bi sor bakalım ne diyecek tüp bebkte herkeze bu igneleri veriyolar isimleri farklı olsadaBenden hic kan almadilar birde catlamayi durduran ignede vermediler neden acaba yarin kontrolum var bi sorayim doktoruma
aminnnnnn amin canım inşşCanım sisli memorialda yaptırıyorum inşallah hepimizin insallah.Allah yardimcin olsun güzel haberler alalım inşallah hep birlikte
aminnn canımmm yürekten aminn inşşBu arada bende antalya da yasiyorum burdaki Antalya tup bebek merkezinde yaptircam yasim 28 ve 9 yildir evliyim Rabbimden dileyim bu yolda olan emek veren herkesin emeginin meyvesini versin ins Allahu teala evlat isteyenlere hayirli saglikli salih evlatlar nasip etsin
kızlarrrrrrrrrrrrrr acil 2 kişiye ihtiyacam var
tedavi görenlerden rica ediyorum
gün bekleyenler zorlanmasın diye
kızlar
2 kişi bna necm suresini okabilirmi son 2 kişiye ihtiyacım var
1 defa okunacak yardım edecekmisiniz?? inş beni yanlız bırakmazsınız
Ben de okurum canım hatta şimdi okuyayım.Ben okurum ne zaman okunmasi lazim yarin olurmu necm suresinin hikmeti nedir acaba yarin olursa ikisinide alabilirim
Okudum canım. Bi kez. İstersen okuyan olmadıysa ikinciyi de okuyabilirim?Ben de okurum canım hatta şimdi okuyayım.
Merhaba,ben estrofem kullaniyorum gunde 3 kere.Kızlar estrofem (rahim kalınlaştırıcı ) kullanan varmı bana doktorum vermedi progestan coraspin claxena ( kan sulandırıcı) folik
Bende günde üç defa kullanıyorumMerhaba,ben estrofem kullaniyorum gunde 3 kere.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?