Mart 2016 Tüp bebek transferi yaptıracaklar :):)

• Konu Sahibi Konu Sahibi zge83
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Arkadaslar su jel ve igne isine takildi kafam benim gibi gunde sadece 1 kere jel kullanan var mi acaba progestan igne kullanmayan birde
Ben crinone jel kan sulandırıcı iğne ve estrofem kullanıyorum Protestan iğne yok.

Ben okurum ne zaman okunmasi lazim yarin olurmu necm suresinin hikmeti nedir acaba yarin olursa ikisinide alabilirim
ALLAH razı olsun bacım RABBİM kucagını doldursun inşş
7 ayrı kişi 1 tane okuyacak
hikmeti çokk büyük dilek duası hani tüp bebk tedavim bebk için
1 tane okursan çok sevinirim RABBİMDE senin gönlündekini versin inşş
ve ayrıca
ben kendim 7 gün günde 1 tanede okuyorum
bu gün 5. günüm
her gün 1 defa yusuf süresi 111 ayet
1 yasin
1 necm suresi
1 kenzul arş
bunları 7 gün okuyacagım
bebk için yusuf suresi 7 gün hiç bırakmadn okumak gerkiyo
sizde okuyun
sizlere verdigim necm suresi 7 ayrı kişiydi 1 tane
anlata bildim mi ki acep :)

Ben de okurum canım hatta şimdi okuyayım.

Okudum canım. Bi kez. İstersen okuyan olmadıysa ikinciyi de okuyabilirim?
RABBİM bin kere razı olsun bna okudugun dua melekler sana bu kulun un da ne dilegi varsa ver RABBİM diye zikir ceksin inşş canm ALLAH razı olsun
yok canım 1 tane okuyacksın sagol RABBİM kucagını doldursun inşş

ALLAH razı olsun bitanem
sag olun kızlarrr çok şükür 7 di oldu ohhhhh bin şükür
RABBİM de sizleri sevindirsin inşşş bu arada ismim dilek

Ecmain cnm amin ins bende bugun muayne oldum 10 tane yumurt olusmus iyi dedi doktor igneleri vurma artik dedi bu gece 11 de catlatma ignesi olucam pazartesi sabah yumurta toplama islemi olacak gittigim merkez diyoki biz dondurulmus emriyo transfer ediyoruz yani 30 gun sonra olur transfer diyolar bi dahaki aya ben beklemek istemiyorum yani istersem taze embriyoda transfer edebilirler yanlismi yapiyorum acaba acele etmiyeyimmi ne yapayim bilemedim

Allah senden de razı olsun canım. Hepimizin gönlündekini hayırlısıyla versin rabbim.
aminnn amin inş bacımm

MAŞALLAH SÜBHANALLAH
yumların çok güzel olhhh
canım ya bu çok büyük bi sorumluluk
bişi diyemicem kendi adıma
ama ben olsaydım yaptırırdım çünkü ignenin verdigi tesirler tamda vucumdayken yaptırırdım haaa bunu kendi adıma diyorum iyice düşün eşinle tartış masaya yatırın derim

Arkadaslar bisey soracaktinm adet olunca ignelere baslicam kısmetse sorum su o igneleri kullanirken adet bitiyormu yoksa?

Benim transferim 1 ay sonra olucak cnm yani bir regl atlaticam 2. Gunu kontrol ve 15. Gününde transfer olucak dondurulmus embriyo transfer etcekler o zaman sans daha yuksek oluyormus 5. Gun icinde sabah embriyolog aradi o sekilde bilgi verdi
bak canım biri ne yazmış

Mrb arkadaşlar bende mart 12 de 2.gün embriosu tek konuldu..bugün bir hafta oldu inşallah iyi haberler alırız.ilk denemem nasıl oluyor bilmiorum şuana kadar bir lekelenmem olmadı sadece kasıklarda az ağrı ve göğüslerimde şişlik var..açıkcası leke olmaması iyiyemi işaret onuda bilmiorum..

Merhaba canım tedavin hayırlı olsun,bizde beklemedeyiz zge83 ile 9. Günümüzdeyiz lekelenme olmazsa tabikide iyi ancak ağrı olması sanırım daha da iyi:))

Doktor bizim istegimize birakmadi mutlaka diger aya kalmali dedi cunku op sonrasi vucudun kendini toparlamasi ve embriyolarinda iyi bir sekilde takip edilip kaliteli olmasi sansi daha cok artiriyormus yani dondurulmus embriyo transferi tutma oranini dis gebelik erken dogum dusuk olmasini engelliyormus ve daha rahat gebelik gecirmeyi sagliyormus esimde o zaman kalsin diger aya dedi yani yapip hemen gonderebilirdim dedi doktor ama bu sizin icin daha iyi butun hastalarimida bu sekil yapiyorum dedi ve arastirdim orda olan hastalarda vardi gebelik olusan onlarda ayni seyi dedi yani anlayacaginiz benim transfer diger aya kaldi.

Merhaba canım tedavin hayırlı olsun,bizde beklemedeyiz zge83 ile 9. Günümüzdeyiz lekelenme olmazsa tabikide iyi ancak ağrı olması sanırım daha da iyi:))
Saol canım inşallah RABBİM hepimize gönlümüzden geçeni yaşatır..az kalmış sizinde hayırlı haberlerinizi beklioruz inşallah..

Saol canım inşallah RABBİM hepimize gönlümüzden geçeni yaşatır..az kalmış sizinde hayırlı haberlerinizi beklioruz inşallah..
Amin inşallah hepimizin güzel ve hayırlı haberleri olsun.Bugün cesaretimi topladım deniz kıyısına temiz hava almaya indim yürüyüş yaptım ordan alışveriş ve ev çok şükür iyi geldi stresten arındım kendimi eve kapatıp bunalmıştım ptesi işe başlıcam alıştırma yapıyorum bir nebze)

Canim doktorun kim benim doktorumda o sekilde calisiyor ve benimde önümüzdeki ay olucak transferim inşallah Allahın izniyle. Sakin uzulme boylesi gercekten bizler icin daha iyi :) bi video paylastim bak ustte onu izle mutlaka

Birde prolaktin cok yuksek cikti dostinex tablet verdi aranizda kullanan varmi acaba kullanan varsa suda eritilipmi iciliyo yoksa direk hap gibimo iciliyo eczaciya sormayi unuttum

Canim doktorun kim benim doktorumda o sekilde calisiyor ve benimde önümüzdeki ay olucak transferim inşallah Allahın izniyle. Sakin uzulme boylesi gercekten bizler icin daha iyi :) bi video paylastim bak ustte onu izle mutlaka

Murat berkkanoglu Antalya tup bebek meekezinde ins hayirlisi olur hepimiz icin bir an once olsun diye sabirsizlandigimdan uzuldum ama dusununce sabirli olmam daha iyi olacak gibi

İnşallah canım en güzelini yapmışsın..bende ilk günler korkuodum ama çok şükür çok yorulmamak şartıyla her işimi kendim yapıorum..kendini yatağa bağlamak sanki kötü bi hastalığın varmış gibi hissettirio daha bi bunaltıo..RABBİM ol derse olucak canı veren o bize sadece dua etmek düşüo..bol bol dua edelim inşallah birbirimize

Murat berkkanoglu Antalya tup bebek meekezinde ins hayirlisi olur hepimiz icin bir an once olsun diye sabirsizlandigimdan uzuldum ama dusununce sabirli olmam daha iyi olacak gibi
Aynen öyle hayırlısi olsun canim sahsen ben bu ay hala toparlanamadim yumurta toplamadan sonra fena oldum ve etkileri suruyo hala bu haldeyken transferi bende istemezdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…